FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica a demisionat !!!

«123457»
Astristul29.04.2007 10:48

Doamneeee, ce cioban prost. Singurul care face treaba la Steaua era MM si acu il da afara. In loc sa plece ciobanul sau macar sa-l fi demis pe Zer0li, il da afara pe MM.

Respectele mele domnule Mihai Stoica, si succes oriunde va veti duce. steagcruce2

diego_cj29.04.2007 10:49

Renunta la limbajul agresiv.Atentie !

Moderatorii

mikutu29.04.2007 10:49
eram sigur ca de dimineata cand a aparut stirea ca Meme sia dat demisia bekli a zis repede ca nui adevarat ,pentru a reveni cu 1 ora mai tarziu spunand ca el la demis ,mie personal imi provoaca repulsie totala ciobanul asta face de ras Steaua de fiecare data cand deschide gura

Sa vezi ce brusc se va trezi principele de rahat dupa alegeri!!! se va trezi direct in cosmarul adevarului !!!!!

zloty29.04.2007 10:51
Are dreptate si ciobanul cand are, a bagat milioane in transferuri, jucatori doriti de Meme si Dinamo cu cateva sute de mii de euro investiti au 15 puncte avans.Mai terminati dracu o data cu Meme si marile lui realizari.Ce a realizat?A realizat ca ne-a bagat numai in scandaluri sa luat in gura cu toata lumea, din cauza lui s-au aliat toti importiva noastra, nici o echipa din Romania nu vrea sa ne mai vanda jucatori.A avut o campanie de transferuri FALIMENTARA, a bagat bani FOARTE MULTI pentru Romania in nicte jucatori cel mult MEDIOCRII!!!Pentru suporteri nu a facut absolut nimic!!!Daca la alte cluburi fostele glorii sunt cat de cat respectate, Meme nu numai ca le-a indepartat pe toate dar a avut si nesimtirea sa le improste cu noroi la multe interventii TV de-ale sale.Din contra, totdeauna a lucrat impotriva noastra.Daca vine un om competent sunt sigur ca in maxim o luna uitam cu toti de MM!Daca ne lasa si Oli la vara intra totul pe fagasul normal!

pe ce lume traiesti omule? degeaba aduci jucatori buni daca nai si antrenor care sai bage in teren ,acuma ce jucatori sai aduci lui olita ca sai bage in teren ?? ca de Lovin si cu Nicolita s de neclintit de la el in echipa . pai cand u propui un jucator si oieru incepe cu "e razboinic?, poate sa tina sabia ridicata ? etc etc ? ce transferuri sa faci?? cand erau oameni lui Meme la echipa Zenga si Protasov echipa juca bine nimeni navea nimica de obiectat si s-a bagat el sa aduca el antrenor si la gasit ,marioneta de Oli

stelist_4_ever9029.04.2007 10:55

Ar merita MM la meciul cu Urziceni macar un baner prin care sa-i multumim pentru tot ce a facut la Steaua.

Bya_629.04.2007 10:56

Imi pare rau ca a plecat...imi place Vali Argaseala dar nu e manager.sper sa nu plece si jucatorii care el i-a adus...:(

Hassan29.04.2007 10:57

Redactia fcsteaua.ro va adreseaza urmatoarele intrebari:

1. Credeti ca este adevarata stirea?

2. Din ce motive a luat aceasta decizie?

3. Este bine ca a plecat Mihai Stoica?

4. Cine credeti ca il va inlocui? Pe cine ati dori il locul sau?

5. Credeti ca presa va specula acest episod pentru a lovi in Steaua sau in George Becali?

1. Sincer, desi au aparut acele "confirmari" in presa, eu nu sunt inca convins. Uitati-va doar la declaratia oierului! "L-am dat pe MM afara acum o luna, asa cum i-am dat afara pe toti nepotii mei si pe mine insumi" ?!?!?!?! Hai sa fim seriosi....tonul oierului este clar ironic, tare mi-e ca iar ne ia peste picior sau isi bate joc. Totusi, parca are un sambure de adevar toata chestia, din moment ce MM nu a iesit personal sa nege sau sa confirme nimic inca.

2. Motivele, daca ar fi adevarat, sunt clare ca lumina zilei. Atacurile murdare, sub orice critica, si repetate ale oierului la adresa lui din ultimele zile/1-2 saptamani(numai cea cand s-a luat de problemele lui medicale a fost de-a dreptul josnica...ce sa mai zic de restul), si sustinerea neconditionata a lui Oli, indiferent de parerea lui MM (care, totusi, este manager bun si ar trebui ascultat), si sa nu uitam impunerea dragilor de Lovin si Croitoru in echipa, pe filiera oier-marioneta (a se citi GG-Oli). Cu Croitoru nu am absolut nimic. Dar petarda de Lovin, inca sustin ca nu are ce cauta la Steaua nici macar pe BANCA, titular nici atat!! Vad ca a fost laudat pentru meciul cu CFR, nu-mi dau seama de ce. A facut exact ce face el de obicei. A pierdut 80% din mingile pe care le avea, si restul a dat pase inapoi. CE CAUTA ACEST ANTIFOTBALIST IN PRIMUL 11 AL Stelei!?!!?!!!. Oierul se pare ca a cumparat superfotbalist de 1.6 milioane euro ca sa il tina pe banca....si Lovin in teren...absolut incredibil!!!!

3. Este foarte, FOARTE prost ca a plecat MM. A plecat un stelist adevarat. Un manager foarte bun, care sincer, cred ca are cel putin 60% merit pentru performantele noastre din ultimii 2-3 ani. Un conducator adevarat, care lua absolut toate atacurile asupra lui, pentru a pastra linistea intr-un vestiar jumatate plin de petarde. Un profesionist, care, chiar daca nu a fost de acord cu pastrarea lui Oli, l-a tolerat si l-a sustinut in mod absolut logic, pentru a putea face, atat cat putem, performante cu el. Chiar si cand i s-a prelungit lui Oli contractul peste capul lui, nu a zis nimic, pastrand aceeasi LINISTE la echipa. Singurul, dar SINGURUL din toata sleahta din conducere care sarea pentru Steaua, atunci cand milogii sau cainii sau presa mincinoasa ataca acest mare club. Evident, acest post pe care l-a ocupat este oarecum ingrat. Prin iesirile lui uneori prea arogante sau de-a dreptul nesimtite, si-a castigat niste critici. Eu insa nu ma numar printre ei. Mie omul asta mi-a demonstrat ca are si ochi de adus jucatori (oricine poate vedea ca ne-a adus infinit mai multi jucatori buni decat "tepe"-doar doi jucatori ii reprosez, Carlos si Stancu, si nu stiu daca al 2-lea a fost ideea lui si stiind bine ca alte petarde au venit pentru ca sunt febletea antrenorului-, spre deosebire de coposel, care a cumparat "tepe la pachet" asta-vara gen sapunaru Mazilu griffits etc). Plus, din cate am citit si am auzit, el era singurul care tinea legatura intre conducere si grupurile din galerie, fiind singurul din conducere care intelegea importanta suporterilor pentru aceasta mare echipa. Va rog nu-mi vorbiti de tampitul cu palma, pentru ca o merita din plin. Daca l-ar fi palmuit unul de langa el din peluza ar fi fost la fel de corect si mult mai putin scandal. Multe merite vad, si putine minusuri....si totusi unii oameni se bucura ca a plecat sau ar putea sa plece?! Nu va inteleg.... :???:

4. Foarte bine ca au fost puse 2 intrebari. Este clar ca ciobanul il va inlocui cu cineva apropiat (un nepot, etc) sau cu Argaseala, care nu a demonstrat niciodatat ca are calitati de manager, sau ca stie sa aleaga jucatori pentru transferuri. Ce facem, transferam dupa Oli de acum inainte? Pai atunci hai sa cumparam jumate din echipa lu Poli AEK Timisoara si vreo 2-3 de la National si ne-am rezolvat!

In locul lui, ca si cineva de mai sus...as prefera pe....Mihai Stoica. Nu, serios vorbind, sper sa fie o gogoasa si sa NU PLECE. Daca totusi se adevereste, prefer pe Emeric Ienei sau orice alt antrenor priceput fosta glorie Stelista, care sa aiba Steaua la inima si sa stie de ce are nevoie acest club.

5. Oh da. Presa va folosi acest pretext pentru a lovi Steaua din toate partile, sa vedeti voi titluri zilele astea ce o sa fie, numai despre scandalul "demisia MM", cu tot felul de interpretari tampite si acuzatii inventate de genul "Oli m-a lucrat". Sper doar ca Oli sa ii inchida pe jucatori in cantonament pana la sfarsitul campionatului, sa nu fie afectati de toate murdariile false care vor aparea in mod sigur in presa. Un lucru este important acum: CURSA PENTRU LOCUL 2! Nu trebuie sa distraga nimic atentia echipei! Sa-l lase pe oier sa se lafaie in presa...dar sa ii tina pe baieti concentrati...oare poate face asta?!!

ovi66629.04.2007 11:00

stirea e adevarata, e prezentata de toti. nu am auzit inca o opinie a lui Meme. dar avand in vedere ca e bolnava mama sa pot sa inteleg ca nu este de contactat.

nu stiu daca e bine sau nu. eu as fi vrut mai mult sa ramana si sa faca ce a promis - adica sa devina un adevarat conducator, nu purtatorul de ironii si atacuri al echipei... Argaseala pare un om destept si echilibrat. si nu cred ca se crede atoate-stiutor cum se credea Meme. si cum se crede Jiji - care mai nou e "amiralul". :)

una peste alta, ce sa mai zicem? sa fie intr-un ceas bun! oricum, nu sta Steaua intr-unul sau altul! oamenii din functii sunt trecatori, Steaua e vesnica!

steagcruce2 fularultras

cmcsteaua9029.04.2007 11:04
Ar merita MM la meciul cu Urziceni macar un baner prin care sa-i multumim pentru tot ce a facut la Steaua.

Multe bannere contra ciobanului sa se trezeasca la realitate.SI Stoica merita mai mult decat un banner.

iov29.04.2007 11:07
Are dreptate si ciobanul cand are, a bagat milioane in transferuri, jucatori doriti de Meme si Dinamo cu cateva sute de mii de euro investiti au 15 puncte avans.Mai terminati dracu o data cu Meme si marile lui realizari.Ce a realizat?A realizat ca ne-a bagat numai in scandaluri sa luat in gura cu toata lumea, din cauza lui s-au aliat toti importiva noastra, nici o echipa din Romania nu vrea sa ne mai vanda jucatori.A avut o campanie de transferuri FALIMENTARA, a bagat bani FOARTE MULTI pentru Romania in nicte jucatori cel mult MEDIOCRII!!!Pentru suporteri nu a facut absolut nimic!!!Daca la alte cluburi fostele glorii sunt cat de cat respectate, Meme nu numai ca le-a indepartat pe toate dar a avut si nesimtirea sa le improste cu noroi la multe interventii TV de-ale sale.Din contra, totdeauna a lucrat impotriva noastra.Daca vine un om competent sunt sigur ca in maxim o luna uitam cu toti de MM!Daca ne lasa si Oli la vara intra totul pe fagasul normal!

Bai RATB, pentru tine o sa vina Ceausescu frate ca sa fie bine. Tu nici nu stii ca MM petrecea cel mai mult timp la club, timp in care muncea pentru ca Becali sa vina si sa zica ca el face imaginea Stelei acum, Becali care ca si conducator vorbeste in metafore zootehnice, gospodaresti, religioase= Omul Pesterilor.

vlad7529.04.2007 11:08

la ora 15 MM va face o declaratie in direct la TV Sport

Steaua nu sta doar in MM!...cum nu sta nici in Becali.Daca Becali ar lasa Steaua se vor gasi imediat oameni cu bani care vor face o asociatie sa preia Steaua...Sunt multi cu bani care s-ar baga, dar fara Principe!

Si o varianta pentru inlocuirea lui MM ar fi Marius Stan.

PS.Doamne fereste sa-l puna pe Virgil Becali presedinte!

gone29.04.2007 11:12
Nu am inteles cine e Seniorul,... Becali? du-te ma inapoi pe site-ul PNG...

Oli sa aiba mana libera la transferuri??? pai pa cine sa mai aduca pe langa G. Coman, Ov Petre, ... altii de la Poli care sa ni-i bage pe gat??? pai Elton si Croitoru nu sunt buni pentru Oli.. nu se pricepe si gata omu... o sa mor cand o sa aduca un om de profil ofensiv la Steaua.. dupa parerea lui ne mai trebuie 3 inchizaqtori si 5 fundasi...

Diego, calm.

1. Prinde ironia (poate nu stii cine era Seniorul politicii romanesti si atunci te inteleg)

2. Nu neaparat Oli. Antrenorul (cine o fi el) sa aiba mana libera la transferuri. Nu spun sa stea el sa caute. pentru asta exista departament de SCOUTING. El sa aiba ultimul cuvant pentru ca pana la urma el stie de ce jucatori are nevoie.

3. In iarna toata lumea spunea ca Milan are nevoie de un atacant, mijlocasi, etc. Ancelotti a spus ca primul lucru de care are nevoie e un fundas dreapta. Si a avut dreptate.

Cum puteti apara un om care a lovit un suporter. NU EXISTA SCUZA PENTRU ASTA. Un om care si-a pierdut coloana vertebrala pentru un sac de bani. Un om care a avut tupeul sa se ia de Ion Voinescu, sau de Ienei sau de multe alte glorii ale clubului nostru. Un om care a provocat mai multe scandaluri decat a facut transferuri.

vlad7529.04.2007 11:17

Hegemonia Stelei continua fara MM.

Next episode:!!!

Joga Bonito29.04.2007 11:18

Evident.

S-a certat cu Becali, si tind sa cred ca are anumite probleme personale care l-au doborat. Chiar imi pare rau de Mihai. E o fire luptatoare. La Fanatik promitea ca se cuminteste.

Nu. Parerea mea e ca ne vom intoarce la perioada Piturca. Cu Olaroiu in rolul principal. Vor fi adusi multi jucatori fara valoare, se va ajunge la aceeasi lejeritate din partea jucatorilor, vom prinde iar 4 ani fara nici un trofeu. Nu va mai exista setea de performanta.

As dori un manager strain. De asemenea strain de "circul" si scandalurile din Romania. Un om cu demnitate, care sa nu apara pe la toate emisiunile si toate ciurucurile de stiri. Un adevarat profesionist.

5. Credeti ca presa va specula acest episod pentru a lovi in Steaua sau in George Becali?

E o intrebare expirata. Gsp-ul se foloseste de orice sa caute scandalul si sa loveasca in Steaua. E vorba de invidie.

Sa lamurim si chestia cu transferurile:

Saban - tras in piept de Rosenthal...

Gigel Coman - adus la insistentele lui Olaroiu

Ov. Petre - dorit expres de Becali, care a fost "sfatuit" de Hagi...

Carlos - MM a vazut in el un mare portar, dar viata extrasportiva la dus ruinare, mai ales sticlele de whiskey baute cu 12 ore inainte de meci...

Marea greseala a fost aducerea lui Olaroiu. Platim si pentru lipsa de educatie a lui Becali.

Drum bun Mihai Stoica! O repet cu aceeasi durere in suflet, ca in cazul lui Walter Zenga si a lui Oleg Protasov.

Wally29.04.2007 11:20
Multe merite vad, si putine minusuri....si totusi unii oameni se bucura ca a plecat sau ar putea sa plece?! Nu va inteleg.... :???:

Si eu cred ca MM a facut mult mai multe lucruri bune decat rele, si nu ii inteleg pe cei care se bucura ca a plecat...la Steaua va urma un declin mare...MM ii va lipsi foarte mult Stelei din multe puncte de vedere...RESPECT MM!!!

el_g29.04.2007 11:22
http://www. stelisti .ro/index/Gigi_Becali_Mihai_a_fost_si_el_d.html UITATI UNA DINTRE CELE MAI MARI ABERATIII SPUSE DE Becali
Astristul29.04.2007 11:25

Normal ca ciobanul l-a dat afara, dar ce a facut fane-stana bine in ultimul timp??? Va spun eu...NIMIC!

raul_madrid29.04.2007 11:36

steagcruce2

RESPECT MM Stoica

ESTE CEL MAI TARE MANAGER DIN FOTBALUL ROMANESC

MARE PACAT CA A PLECAT DE LA Steaua

Kekea29.04.2007 11:42

MM a fost facut sa plece de catre Becali prin ironiile care acesta le-a adus la adresa lui si probabil prin alte discutii necunoscute de opinia publica.Aceasta indepartare a lu Mihai Stoica este clar gandita.Daca va aduceti aminte Hagi si MM nu puteau lucra impreuna asa ca s-a decis sa se aduca cuplul Gica in Ghencea(Gica Popescu si Gica Hagi) in locul lui MM si lui Olaroiu, simplu.

gaby_cox2229.04.2007 11:53

Steaua a pierdut un mare om. bun conducator si manager. asta e, mergem mai departe. poate o sa revina peste un an, de unde stitii. deja e confirmata demisia. oricum iti multumim pentru tot MM. nu te vom uita curand.

grizzly29.04.2007 11:55

bine ca a plecat si singurul oficial din organigrama Stelei care se pricepea la fotbal. am ramas cu un agramat hiperbolizat in proprii ochi si cu un chipurile, antrenor, care accepta orice umilinte numai sa isi lege numele de Steaua. la revedere d-nule Stoica, erati exact ultimul care ar fi trebuit sa plece. pentru ala de sus : NU TE VOTEZ!

gaby_cox2229.04.2007 11:57

vad un mare declin. in momentul asta nu vad un manager atat de bun pentru Steaua ca MM. pacat. acum vad ca intradevar Steaua a avut un om extraordinar. si mai mare pakat e ca il pretuim dupa ce l-am pierdut.

DanStan29.04.2007 12:03

Probabil. Dar cand e vorba de GB nimeni nu poate garanta ca ce e azi negru nu va fi maine alb.

Pe tema asta se poate specula la nesfarsit.

Depinde. Daca a plecat pentru ca a refuzat sa sustina vreo aberatie a sefului atunci numai bine nu e.

Cineva care va fi pe placul lui GB. Ala pe care l-as vedea eu ca inlocuitor sigur nu ar fi agreat de sef.

Atat timp cat lovesc numai in GB nici nu ma intereseaza. Din pacate insa intotdeauna tinta principala a presei a fost Steaua si nu GB.

w3bmaster29.04.2007 12:20

:( Este oficial sia dat demisia urmaresc acu pe TV

Respect MM adevarat stelist

Pleaca exact cine nu trebuie :( Am incredere in Argaseala dar totusi ....

Forza Steaua

gone29.04.2007 12:29

Referitr la plecarea lui MM de la Steaua, Gigi Becali a mai precizat: "La Steaua nu am nevie de presedinte cu imagine, nu am nevoie de imagine. Argaseala va fi presedinte, ca munceste si vor mai fi inca 2-3 oameni care se vor ocupa de jucatori, in tara, sa-i prezinte lui Oli si mie. Nu va mai fi functia de manager general la Steaua, dar vor fi 2-3 oameni, gen Gabi Popescu si se vor ocupa de transferuri".

«123457»