Redactia fcsteaua.ro va adreseaza urmatoarele intrebari:
1. Credeti ca este adevarata stirea?
2. Din ce motive a luat aceasta decizie?
3. Este bine ca a plecat Mihai Stoica?
4. Cine credeti ca il va inlocui? Pe cine ati dori il locul sau?
5. Credeti ca presa va specula acest episod pentru a lovi in Steaua sau in George Becali?
1. Sincer, desi au aparut acele "confirmari" in presa, eu nu sunt inca convins. Uitati-va doar la declaratia oierului! "L-am dat pe MM afara acum o luna, asa cum i-am dat afara pe toti nepotii mei si pe mine insumi" ?!?!?!?! Hai sa fim seriosi....tonul oierului este clar ironic, tare mi-e ca iar ne ia peste picior sau isi bate joc. Totusi, parca are un sambure de adevar toata chestia, din moment ce MM nu a iesit personal sa nege sau sa confirme nimic inca.
2. Motivele, daca ar fi adevarat, sunt clare ca lumina zilei. Atacurile murdare, sub orice critica, si repetate ale oierului la adresa lui din ultimele zile/1-2 saptamani(numai cea cand s-a luat de problemele lui medicale a fost de-a dreptul josnica...ce sa mai zic de restul), si sustinerea neconditionata a lui Oli, indiferent de parerea lui MM (care, totusi, este manager bun si ar trebui ascultat), si sa nu uitam impunerea dragilor de Lovin si Croitoru in echipa, pe filiera oier-marioneta (a se citi GG-Oli). Cu Croitoru nu am absolut nimic. Dar petarda de Lovin, inca sustin ca nu are ce cauta la Steaua nici macar pe BANCA, titular nici atat!! Vad ca a fost laudat pentru meciul cu CFR, nu-mi dau seama de ce. A facut exact ce face el de obicei. A pierdut 80% din mingile pe care le avea, si restul a dat pase inapoi. CE CAUTA ACEST ANTIFOTBALIST IN PRIMUL 11 AL Stelei!?!!?!!!. Oierul se pare ca a cumparat superfotbalist de 1.6 milioane euro ca sa il tina pe banca....si Lovin in teren...absolut incredibil!!!!
3. Este foarte, FOARTE prost ca a plecat MM. A plecat un stelist adevarat. Un manager foarte bun, care sincer, cred ca are cel putin 60% merit pentru performantele noastre din ultimii 2-3 ani. Un conducator adevarat, care lua absolut toate atacurile asupra lui, pentru a pastra linistea intr-un vestiar jumatate plin de petarde. Un profesionist, care, chiar daca nu a fost de acord cu pastrarea lui Oli, l-a tolerat si l-a sustinut in mod absolut logic, pentru a putea face, atat cat putem, performante cu el. Chiar si cand i s-a prelungit lui Oli contractul peste capul lui, nu a zis nimic, pastrand aceeasi LINISTE la echipa. Singurul, dar SINGURUL din toata sleahta din conducere care sarea pentru Steaua, atunci cand milogii sau cainii sau presa mincinoasa ataca acest mare club. Evident, acest post pe care l-a ocupat este oarecum ingrat. Prin iesirile lui uneori prea arogante sau de-a dreptul nesimtite, si-a castigat niste critici. Eu insa nu ma numar printre ei. Mie omul asta mi-a demonstrat ca are si ochi de adus jucatori (oricine poate vedea ca ne-a adus infinit mai multi jucatori buni decat "tepe"-doar doi jucatori ii reprosez, Carlos si Stancu, si nu stiu daca al 2-lea a fost ideea lui si stiind bine ca alte petarde au venit pentru ca sunt febletea antrenorului-, spre deosebire de coposel, care a cumparat "tepe la pachet" asta-vara gen sapunaru Mazilu griffits etc). Plus, din cate am citit si am auzit, el era singurul care tinea legatura intre conducere si grupurile din galerie, fiind singurul din conducere care intelegea importanta suporterilor pentru aceasta mare echipa. Va rog nu-mi vorbiti de tampitul cu palma, pentru ca o merita din plin. Daca l-ar fi palmuit unul de langa el din peluza ar fi fost la fel de corect si mult mai putin scandal. Multe merite vad, si putine minusuri....si totusi unii oameni se bucura ca a plecat sau ar putea sa plece?! Nu va inteleg.... :???:
4. Foarte bine ca au fost puse 2 intrebari. Este clar ca ciobanul il va inlocui cu cineva apropiat (un nepot, etc) sau cu Argaseala, care nu a demonstrat niciodatat ca are calitati de manager, sau ca stie sa aleaga jucatori pentru transferuri. Ce facem, transferam dupa Oli de acum inainte? Pai atunci hai sa cumparam jumate din echipa lu Poli AEK Timisoara si vreo 2-3 de la National si ne-am rezolvat!
In locul lui, ca si cineva de mai sus...as prefera pe....Mihai Stoica. Nu, serios vorbind, sper sa fie o gogoasa si sa NU PLECE. Daca totusi se adevereste, prefer pe Emeric Ienei sau orice alt antrenor priceput fosta glorie Stelista, care sa aiba Steaua la inima si sa stie de ce are nevoie acest club.
5. Oh da. Presa va folosi acest pretext pentru a lovi Steaua din toate partile, sa vedeti voi titluri zilele astea ce o sa fie, numai despre scandalul "demisia MM", cu tot felul de interpretari tampite si acuzatii inventate de genul "Oli m-a lucrat". Sper doar ca Oli sa ii inchida pe jucatori in cantonament pana la sfarsitul campionatului, sa nu fie afectati de toate murdariile false care vor aparea in mod sigur in presa. Un lucru este important acum: CURSA PENTRU LOCUL 2! Nu trebuie sa distraga nimic atentia echipei! Sa-l lase pe oier sa se lafaie in presa...dar sa ii tina pe baieti concentrati...oare poate face asta?!!