si Gigi?si Oli?si toti cei care au IMPRESIA ca reprezinta Steaua?!?sa demisioneze si ei....
si Gigi?si Oli?si toti cei care au IMPRESIA ca reprezinta Steaua?!?sa demisioneze si ei....
Nu ma cert cu nimeni,doar spun ce se vorbea asta seara la meci.Si eu spun ca am pierdut un mare stelist astazi.Sper sa nu apara razbunari acum pe fotbalistii adusi de MM.Deja Elton nu mai joaca deloc si chiar nu inteleg de ce.
ca nu-i place lu Jiji
Prieteni stelisti: DECI E CLAR!
Tocmai a sugerat MM pe TVR1, la Ioanitoaia, ca principala divergenta a lui cu Becali a fost cea legata de aducerea unor straini de valoare in vitor la echipa. Lucru cu care Razboinicu' lu' Peste nu e de acord.
Asa ca situatia e cam maro pe viitor...fara straini de valoare nu prinzi primavara Champions League nici daca iti arbitreaza Salomir fiecare meci!
Poate vom mai prinde o primavara in UEFA ,un titlu chinuit si cam atat.
Dar sa privim si partea buna: macar am scapat de sleahta de nepoti becalieni, care n-aveau nici o treaba cu fotbalul sau cu Steaua!!
CATE PROSTII A FACUT Gigi LA Steaua , FAPTUL CA LA LASAT PE MM SA PLECE A FOST CEA MAI MARE IDIOTENIE A LUI ![]()
![]()
Foarte interesant ce a spus MM la emisiunea repriza a 3-a. Intrebat de ce a demisionat a spus ca motivul era divergentele intre el si Oli&Gigi. MM vroia sa aduca mai multi jucatori din America de Sud iar Jiji&Oli vroiau numai romani.
De asemena din contextul discutiei s-a inteles ca politica lui Jiji in continuare va fi aducerea multor jucatori romani pe pret mic in loc sa dea cativa straini de certa valoare dar care costa.
O sa fac o supozitie,dar cred ca marginalizarea lui Elton(fiind sud-american) are legatura cu acest subiect. Parca il si vad pe Jiji "pai bine mai MM am dat 1,5 mil pe Elton si asta nu e valoros,ca mi-au spus mie unii,gata de acum numai romani de ai mei,ca eu sunt voivevodul Jiji".
Ciobanul se zgarceste si devine din ce in ce mai mult ca Copos,da afara un om competent pentru ca gandeste altfel(si modern,ce echipa valoroasa din europa nu are sud-americani) si lingai care il aproba(vezi Oli). In loc sa-l schimbe pe Oli,care nu a implementat un sistem bun de cand a venit in Ghencea,adica de un 1 an si ceva. Ia aduceti-va aminte cand singurii accidentati de la Steaua erau Radoi si Victoras la inceputul sezonului,Steaua juca ceva? Nu,doar ca atunci ne scotea Dica sau vero alta executie individiuala,noi foarte rar am dat goluri pe faze lucrate.Pe masura ce s-au accidentat si putinele individualitati pe care le are Steaua,lipsa sistemului s-a vazut,iar faptul ca a pus umarul la plecarea lui MM arata ce fel de om este.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
este clar acum...fratilor, puneti mana si cumparati hartie igienica, vin vremuri kkcioase ![]()
NEREU AN STIU CA M Stoica ESTE IMORTANT LA Steaua ..,DAR NICIODATA NU MA GANDEAM CA PLECAREA LUI O SA CONTEZE IN HALUL ASTA...SI SINCER..NU STIAM CA ESTE ASA DE IUBIT LA Steaua
fularsteaua2
fularsteaua2
1. Credeti ca este adevarata stirea?
2. Din ce motive a luat aceasta decizie?
3. Este bine ca a plecat Mihai Stoica?
4. Cine credeti ca il va inlocui? Pe cine ati dori il locul sau?
5. Credeti ca presa va specula acest episod pentru a lovi in Steaua sau in George Becali?
1. Nu mai raspund, am vazut cu totii pana acum ca e adevarata!
2. Cred ca "dezamagirea' de care vorbea jijel este ca MM nu a vrut sa participe la mascarada organizata la prelungirea contractului lui Olaroiu! Cred ca asta e motivul, cred ca MM l-a infruntat pe Jiji....de altfel, chiar MM declarat azi ca a folosit un ton "necorespunzator" cu relatia patron-angajat pe care o avea cu Jiji....oricum, Olaroiu da inca o data dovada de o lipsa CRASA de caracter:MM a spus tot timpul ca daca va pleca Oli va pleca si el...iata ca lui Oli i se rupe acum de MM.
3. Uneori prea multa dragoste iti umbreste judecata si nu mai poti lua deciziile corecte..asa si in cazul lui MM cu Steaua...cred ca a vrut prea mult sa iasa totul bine si s-a pierdut in momentul in care a vazut ca totul iese prost...cred ca, in acest moment, MM nu mai era capabil sa ia deciziile corecte pentru club...s-a vazut asta din reactia lui de la meciul cu bragadiru, cand avut o atitudine care denota neputinta, oricum ,mult mai normala totusi decat cea alui Oli care se scurma in nas dupa muci....din acest punct de vedere este bine ca a plecat, desi se poate discuta daca este MORAL ca intr-un moment greu pentru el a fost dat afara...eu cred ca trebuia ca jijel sa ii acorde credit in continuare...daca nu-l dai afara pe acest olaroi, nu poti sa-l dai afara pe MM, asta daca esti un om normal.
4. Nu stiu cine il va inlocui, sper insa sa nu vina zotta, cum se vehicula azi pe la pranz...ar fi de toata jena sa vina acel om care ne-a balacarit cum a prins ocazia, ca facem blaturi, ca umblam la arbitri etc...din pacate cred ca o sa vina cineva de teapa lui Olaroiu, un ins care sa faca tot ce-i spune patronul jijel
5. Presa loveste in Becali de cate ori are ocazia, dar nu asta este problema...din partea mea poate presa sa loveasca in Jiji cat vrea, problema este insa ca presa, pentru a lovi in Becali, loveste in Steaua....
HAI Steaua!
Prieteni stelisti: DECI E CLAR!Tocmai a sugerat MM pe TVR1, la Ioanitoaia, ca principala divergenta a lui cu Becali a fost cea legata de aducerea unor straini de valoare in vitor la echipa. Lucru cu care Razboinicu' lu' Peste nu e de acord.
bine ca a adus Oli romani de valoare.
a demisionat din cauza lu Becali pentru ca lui nui convine aducerea lui Elton el vrea numai romani ieftini.in meciul cu Dinamo Elton a fost singurul care a jucat fotbal restul parca erau speriati. PACAT CA A PLECAT SE PRICEPEA LA JUCATORI. FORtA Steaua
Se pare ca pina la urma e adevarata chestia cu Iorgulescu.Toata clica lui zeroli.Poate totusi sunt doar zvonuri.
nu stiu daca poti, dar ai putea detalia putin ?sunt curios care-s jucatorii tai favoriti de la Steaua. normal, in afara lui Radoi, Hagi si Duckadam...
ciobanului i se va intampla ceva rau. TREBUIE!
Daca a plecat MM AR trebui sa plece si Becali sa fie totul frumos ... daca Becali venea la Steaua ca asa a simtit el si sa demonstreze ca tine la ecipa nu la VOTURI cred ca era mai iubit
Dupa cate am vazut in interviuri dl. Stoica s-a cam saturat de modul de conducere al patronului si a cedat psihic,mental nu mai vrea sa dea cu capul de un perete blindat( dl. Becali), pacat ca un club de marimea Stelei este condus de un singur om.
Steaua ar trebui sa fie un club pe actiuni care sa aiba cel putin 100.000 de membri cotizanti(abonati), gen FC Barcelona