FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica a demisionat !!!

«1237»
fcsteaua.ro29.04.2007 08:39

Conform stirilor aparute in presa sportiva din Romania, d-l Mihai Stoica a demisionat din functia de presedinte al echipei de Fotbal Steaua Bucuresti.

Steaua, cu Mihai Stoica presedinte:

1. a cîștigat douã titluri de campioana a Romaniei;

2. a castigat o Super Cupa a Romaniei;

3. a jucat o semifinala a Cupei UEFA;

4. a jucat de trei ori in primavara europeana;

5. a jucat in Grupele Champions League;

De asemenea Stoica a adus jucãtori precum: Dicã, Petre Marin, Ghionea, Nicolițã, Iacob, Ochiroșii, Cristocea - transferuri reusite, dar si Carlos, Saban, Coman - transferuri nereusite.

Redactia fcsteaua.ro va adreseaza urmatoarele intrebari:

1. Credeti ca este adevarata stirea?

2. Din ce motive a luat aceasta decizie?

3. Este bine ca a plecat Mihai Stoica?

4. Cine credeti ca il va inlocui? Pe cine ati dori il locul sau?

5. Credeti ca presa va specula acest episod pentru a lovi in Steaua sau in George Becali?

bodanelu29.04.2007 08:49

Redactia fcsteaua.ro va adreseaza urmatoarele intrebari:

5. Credeti ca presa va specula acest episod pentru a lovi in Steaua sau in George Becali?

1) da

2) din cauza ciobanului. In ultima vreme, Jiji the principe l`a atacat pe unde a apucat. ba ca nu e razboinic, ba ca nu poate tine sabia in mana. Plus ca a lovit direct in el, prin titularizarea lu` Croitoru si Lovin in meciul de la Cluj.

3) NU. Nu este bine. Este singurul care gandea de la Steaua

4) Un manager competent.. Nu Argaseala. El nu e manager.

5) In Steaua. Direct sau indirect, prin lovirea in Becali.

Bogdannnn29.04.2007 08:51

imi poate spune cineva programul caselor de bilete de la meciul de astazi Steaua-Otelul ??

cRiss4Steaua29.04.2007 08:54

sper sa nu fie adevarata vestea ... MM a facut foarte multe pentru Steaua si acest lucru se uita prea repede .. si nu ar trebui .. avem nevoie de un conducator ca si MM Stoica ..

SebaSS29.04.2007 09:02
imi poate spune cineva programul caselor de bilete de la meciul de astazi Steaua-Otelul ??

LOL!!! SUNTEM SUSPENTATI!!! CU CASA INCHISA INAINTE DE A FI DESCHISA!!

sau faci misto?

Greu de spus daca e bine sau nu, ramane de vazut ce va urma

IPR29.04.2007 09:02

pe ce lume traiesti ma? :lol: :lol: :lol:

makaan29.04.2007 09:08

1. Probabil ca stirea este adevarata,in cazul asta nu prea ma bucur.

2. Cauza,oricare ar fi ea,este de o complexitate prea mare pentru ca noi sa o explicam.Cred ca doar Mihai Stoica poate sa spuna exact de ce ,si poate nici macar el...In orice caz, situatia de la club a ajutat mult la luarea deciziei, desi,personal nu cred ca MM e vinovat de ea.

3. Parerea mea este ca am pierdut un manager bun

4. Nu am nici o idee.Unul mai bun ca el,asta ar fi ideal :mrgreen: (nu ca el a fost infect,dar daca tot am incheiat un capitol,sa incepem unul mai bun,nu?)

5. Obligatoriu.Mana cereasca pentru rahatii astia.Vor lovi in cioban,si prin el in Steaua,inevitabil...

diego_cj29.04.2007 09:16

1. din pacate cred ca este adevarata stirea. Plecarea lui Meme este o mare pierdere pentru noi... sper totusi ca se va razgandi..

2. motive sunt numeroase: - cand patronu te considera "doar" un angajat, cand rade de tine ca ai probleme de sanatate (va amintititi declaratia ciobanului care radea de Meme ca i-a amortit mana dupa un meci de fotbal... ce stie ciobanu cum e sa suferi ca pierde echipa ta?? 2-3 zile sa fii varza... )

- problema antrenorului: dupa ce i-a adus pe Zenga si Protasov, e greu pentru Meme sa vada ce antrenor avem acum (sluga, marionta, prostituata ciobanului). Ciobanu face echipa acum. Stiti cand s-a bagat peste Zenga ciobanul, Meme a vrut sa-si dea si atunci demisia? E clar ca Meme a vrut sa-l schimbe pe Olaroiu din vara, iar sowul cu contractul facut de cioban il stim cu totii

- Lovin este preferat in echipa lui Elton ... la cerea ciobanului evident.. deci Lovin peste Elton

- petarda G.Coman adusa de Oli, si scoasa din echipa doar la interventia lui Meme

3. este ff. bine ca a plecat Meme, de aceia se bucura milogii si cateii pe toate site-urile si forumurile

4. nu conteaza pe cine doriti in locul lui, nici nu are rost sa va mai ganditi... ciobanul are nevoie de o sluga, un om care sa stea drepti... sa fie in oastea lui.. sa nu-i amorteasca mana... are el un nepot... un mic urs, principe, razboinic,...

5. ne-au lovit tot timpul de vreo 2 ani.. dar acum cine o sa ne mai apere? cine sarea pe 2-3 posturi si se batea cu toti? si le zicea ca un adevarat suporter? cum le0am fi zis si noi... stiti anul trecut cum ziceau jucatorii de rapid, ca le-ar fi placut sa aiba si ei un manager care sa se bata asa si pentru ei si sa-i apere??

Respect Meme!!!

Martin_Tudor1229.04.2007 09:18

- 70% da, nu in totalitae !!!

- Nimeni nu i-a fost alaturi

- Depinde de cine va veni in locul lui

- Greu de spus...unu gen Protasov sau chiar si Argaseala

- Grav rau... va da pana se vor plictisi...adica never!

w3bmaster29.04.2007 09:25

Eu cred ca e doar presa si atacurile nesimtite la adresa Stelei

Forza Steaua

danielcristian29.04.2007 09:33

Daca tinem cont de mistourile ieftine ale ciobanului din ultimele zile,DA!

pentru ca Jiji a dat in el de mai multe ori ,ca si cum el era singurul vinovat pentru situatia echipei.

pentru el,da! :lol: pentru noi,depinde de cine va veni!Sper sa fie macar la fel de competent ca si MM,sa faca cinste Stelei,desi ma indoiesc ca cineva cu coloana vertebrala va accepta sa lucreze cu oierul prin preajma!

Personal,mi-as dori un om cu trecut stelist,care sa vina cu inima aici,care sa faca ca numele Stelei sa fie din nou respectat de toata lumea.Cred ca Jenei ar fi bun!

Pai,nici nu e oficial si s-au grabit sa anunte deja!Chiar inaintea meciului cu Otelul,sperand sa destabilizeze situatia si asa precara de la echipa!Depinde si de Jiji cat de repede sa misca,si cine va fi numit in locul lui MM.

Flaviu8629.04.2007 09:36

daca (cumva) este adevarata stirea gazetarilor (gsp) mare pacat,MARE pacat. cand cineva arunca cu noroi in Steaua primul care sare e MM, si nicidecum ciobanu! el ar trebui sa plece,si nu MM. tot respectul ! sper sa nu te duci la vreo rivala,numai ca sai faci in ciuda oierului!

gladiatorul29.04.2007 09:36

spre cl steagsahmic steagsahmic steagsahmic Asa cum a stat pana acuma ,cred ca nu ar fii cazul sa plece ,campioni au stat intr-o statura si mai rea si nu cred ca ar fii cazul sa plece cineva de la campioana ,mai ales MM care el este cu alergatura ,cel putin cred ca a facut o gramada la Steaua si nu cred ca este adevarat ca a plecat de la campioni, nea Gigi nu era de acord cu demisia lui asa cum sa inpotrivi si pana acuma ,urma sa faca aceasi chestie........lupta Steaua sa ne vedem langa cei buni cum am mai fost 3 primaveri steagcruce2 steagcruce2

AmuntBoy29.04.2007 09:36

In locul lui sper doar sa nu vina varul virgil sau un nepot al oierului , ar fi in stare sa faca asa ceva

Argaseala e bun dar nu ca manager , trebuie sa se priceapa si el la jucatori si nu cred ca o face

cris429.04.2007 09:38

Din acest moment nu mai ma intereseaza Steaua !

nu pot sa accept ca Steaua inseamna Olaroiu si Becali !

imi pare rau dar nenorocitii astia 2 distrug Steaua !

singuru om capabil de ceva a fost dat afara pentru. ca nu s-a supus comunistului de Becali !

ADIO !

pda29.04.2007 09:43

Nu mai inteleg nimic in ce se intampla, in loc sa-l dea afara pe olita, il ataca pe Mihai Stoica ca sa-si dea demisia, prost mai e Becali asta... PROST!

NU TE VOTEZ!

Steaua nu inseamna olita si ciobanul!!!

GSE29.04.2007 09:44

Da, este bine ca a plecat MM. Desi a facut multe lucruri bune pentru Steaua, in ultima vreme acest club se confunda doar cu obraznicia acestui personaj. Intr-un club cu pretentii in Europa, cum e Steaua, MM n-are ce sa caute...

bodanelu29.04.2007 09:47

Se pare ca se confirma stirea.. MM a plecat!

CNCT29.04.2007 09:51

In sfarsit am scapat de el.Singura lui calitate era ca vezi doamne e stelist si cam atat.E la Steaua de o gramada de ani si nu a reusit sa faca nimic pentru suporteri,marketing la noi egal 0!A facut cateva transferuri reusite , multe le-a ratat.datorita lui suntem inconjurati de dusmani si nu mai avem prietenii niciunde in tara.Daca ar fi avut o alta atitudine fata de suporteri probabil l-as fi regretat,dar asa DRUM BUN Meme, daca ai fost stelist incearca sa ramai si pe mai departe daca nu sa fi sanatos.Plecarea lui Meme ar putea fi foarte benefica daca ar veni un om competent si dornic de munca.In orice conditii, Olaroiu trebuie sa plece, nu exista scuza pentru acest sezon ratat.Una peste alta pentru mine o veste buna demisia lu M.M.

leoc98029.04.2007 09:51

1. Da-tocmai spun la Realitatea ca Jiji a confirmat azi dimineata pentru NewsIn-a inlocuit tot CA!! ;

2. Probabil a fost fortat sa plece de "conducere". Cred si eu ca a avut ceva comisioane. La transferul lui Elton jumatate din suma a fost numai comisionul. Asa se intampla insa cand le dai angajatilor salarii mici. Manager bun, dar nu cred ca nu gasea in tara, la juniorii Stelei sau prin alte divizii jucatori la fel de buni ca Andrey, Elton, Carlos. Uite la Ochirosii.. si are doar 18 ani.

3. Ce parere as putea sa am despre un manager care a jignit toate fostele glorii ale Stelei!? Daca a facut-o pentru ca asa i s-a ordonat.. problema lui. Pentru ca vad ca spre deosebire de cluburile mari, la noi fostele glorii sunt tinute la mare distanta de echipa, cu exceptia cazurilor in care e nevoie de ele-vezi cazul Sevilla 2006. Nu-i mai putin adevarat ca cei care erau pe la echipa antrenori de juniori nu prea faceau selectia pe cinstite ci pe atentii, multi erau drinkuitori iar Steaua reprezenta si pentru ei ce reprezinta si pentru g Coman: o sursa de venit si doar atat.

4. Ar trebui un om de mare caracter, care sa-i poata spune si "NU" lui Jiji, dar in care acesta sa aiba deplina incredere. Aceasta persona e probabil doar nevasta lui Jiji, asa ca.. probabil vreun var sau nepot. Personal cred ca GPopescu ar fi supermotivat sa dovedeasca la Steaua ca e un bun manager.

5. In Jiji pot lovi cat vor. Din partea mea, i-ar sta foarte bine vecin de "casa" cu Mustata :)) Cat despre relatia Steaua-presa, abia acum sa te tii la speculatii si minciuni

PS. Realitatea: Va veni la Steaua Cristi Bivolaru.A fost DEMIS MM.. si tot CA nu mai e nici Teia Sponte, nimeni dintre nepoti.. Cica MM nu mai e manager de 1 luna... de-ale lui Jiji..

PS2. Toate ar fi cum ar fi, dar ce ne facem cu un patron care spune ca suporterii vin la stadion ca sa fie langa el, langa Jiji!!!!!!!! Sau care spune ca nu-l intereseaza pe el treaba asta cu suporterii...cu bannere, cu galeria!!!

zloty29.04.2007 09:52

eram sigur ca de dimineata cand a aparut stirea ca Meme sia dat demisia bekli a zis repede ca nui adevarat ,pentru a reveni cu 1 ora mai tarziu spunand ca el la demis ,mie personal imi provoaca repulsie totala ciobanul asta face de ras Steaua de fiecare data cand deschide gura

waste29.04.2007 09:53

Nicio problema, sunt oameni de de exceptie la Steaua, machidonii Teia Spone si Virgil Becali, sugatori de lapte direct din mamelele oilor, ca si stapanul lor. Cu ei si cu razboinicul becului, vom ajunge pe culmile gloriei.

Respect MM.

stelista_yo29.04.2007 09:58

Cred ca pierderea managerului MM \Stoica este o mare pierdere pentru Steaua.Insa tind sa cred ca nu este adevarat....FORtA Steaua

GREUceanu29.04.2007 09:58

Aceasta demisie se impunea de la meciul cu CFR din 2005 cand a lovit acel suporter. Nu comentez caracterul suporterului sau motivul pentru care el a fost lovit, spun doar ca demisia era urmatorul pas chiar din acel moment. Este adevarat ca MM are calitati bune si chiar foarte bune de manager, insa caracterul lui nu-l recomanda pe aceasta functie in continuare. Ce o sa urmeze? Geu de preconizat in conditiile in care unicul patron poate lua decizii peste orice functie din acest club. Oricum el are nevoie de un papagal, care sa joace numai dupa cum canta el.

Noua ne ramane sa speram in mai bine, insa timpul va decide cat de bine va fi.

stelista_yo29.04.2007 10:00

revin...dupa c am citit p gsp ca Becali a confirmat demiterea lui MM.RUSINE nea Gigi....

«1237»