FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica a demisionat !!!

«12347»
petru_fulger29.04.2007 10:05

E trist ca a plecat si MM iar Steaua se indeparteaza tot mai tare

de imaginea unui club profesionist.A reusit ciobanul cu cativa arginti sa

sa distruga cel mai frumos si iubit club din tara,sa vedeti voi ce manageriat o sa

dezvolte tea Sponte sau celelalte lichele machedone ce sau aciuat la Steaua.

RESPECT M.M.Stoica,e un salut pentru cineva pe care chiar il respect.

86Sevilla29.04.2007 10:06

Redactia fcsteaua.ro va adreseaza urmatoarele intrebari:

1. Credeti ca este adevarata stirea?

2. Din ce motive a luat aceasta decizie?

3. Este bine ca a plecat Mihai Stoica?

4. Cine credeti ca il va inlocui? Pe cine ati dori il locul sau?

5. Credeti ca presa va specula acest episod pentru a lovi in Steaua sau in George Becali?

1. Nu numai ca nu cred, dar sper ca cei care scriu gunoaiele astea sa fie atacati in fata legii. Meme sa puna pe roate un departament la Steaua care sa-i dea in judecata la fiecare articol calomnois pana le vine acru.

2. Daca ar fi adevarat, cine poate spune cu certitudine? Si cine va relata adevarul fara sa-l rastalmaceasca?

3. Este cel mai prost lucru care s-ar putea in momentul de fata. (am facut un comentariu si la articolul Steaua-Otelul pe tema asta)

4. In eventualitatea ca Meme ar fi dat afara, mi l-as dori pe... Mihai Stoica. Daca totusi se confirma stirea, macar in ceasul al 12-lea as vrea sa revina Stelistii adevarati, cei care au fost indepartati si descurajati in ultima vreme de Becali.

5. Intrebarea este gresit pusa. Ce-are s... cu prefectura? Aici vb. de Steaua exclusiv, nu? Si gasesc campania de atacuri sistematice ale presei la adresa Stelei in ultimul an din ce in ce mai ordinara, cu siguranta vom avea parte de un meniu special din partea acelor nulitati cu aceasta ocazie si se vor depasi in virtozitate.

zloty29.04.2007 10:07

a plecat un om de caracter si a ramas bekli cum a vrut intotdeauna inconjurat de marionete

ciobane pleaca din Ghencea si tu si nepoti ,fini, unchi ,veri si ce plm ai mai adus tu pe la echipa

predatorpulse729.04.2007 10:08

Din triunghiul Jiji-Oli-MM,galateanul este singurul care mai gandeste din cand in cand,si datorita jucatorilor adusi de el,cu banii lui Jiji Steaua s-a ridicat,iar acum a avut un an mai prost si datorita jucatorilor adusi de MM,si din cauza tacticii lui Oli dar si a organizarii bazate pe nepotism de la club.

Ca om nu mi-a placut niciodata de MM,a fost prea agresiv in prestanta,lucru dezonorant pentru un manager la Steaua,dar ca manager a fost bun,chiar f bun in anumite momente. Stiu sigur ca Zenga si protasiv au fost adusi doar de el,a garantat la Jiji pentru amandoi si multi stelisti acum regreta acesti 2 antrenori. MM are partile lui bune si rele,dar la un bilant sumar cele bune le depasesc.

pentru cei ce se bucura de plecarea lui MM,le spun atat: acum tandemul Becali-Olaroiu conduce Steaua + nepoti lingai ai lui Jiji. Inainte mai se baga MM si il mai influenta pe Jiji plus ca ii mai propunea un jucator,un antrenor si de obicei au fost de calitate cei adusi,mai putin in acest an.

Cine o sa-l sfatuiasca pe Jiji acum? Teia Sponte? Am vazut si viitorul:daca Oli ramane,juma din echipa timisoarei o sa vina la noi,insa cred ca ni se pregateste ceva si mai rau:tandemul Hagi-Popescu. Cu tot respectul pentru acesti 2 mari jucatori,in afara performantelor din teren,in ale manageriatului n-au aratat nimic. Parca si vad un plesan la Steaua sau alte gloabe...

Nu vreau sa par un avocat al lui MM,dar in ciuda iesirilor sale necontrolate,era singurul cu o gandire pragmatica la club si tind sa cred ca o mare parte din performantele Stelei din era Becali i se datoreaza. Se compara Steaua lui Zenga sau Protasov,antrenori adusi de MM cu cea a lui Olaroiu,adus de Becali si "acceptat" de MM? MM care a zis la fanatik ca ramanerea lui Oli la Steaua il depaseste..lucru gandit de orice stelist normal,dar principele Jiji s-a suparat pe MM ca nu mai e "razboinic" si ca nu-i mai pupa picioarele voivevodului. E clar pentru oricine ca MM a fost lucrat,fie de Oli,jucatori,Argaseala sau mai stiu eu cine,dar faptul ca vreo 70% dintre jucatori nu-i mai stiau numarul de telefon spune multe,a fost incet,incet exclus si cred ca emisiunea lui de la fanatik a fost modul lui de a spune asta,un fel de eliberare daca vreti,pentru ca omul era prea calm fata de cum il stiam.

Plecarea lui MM anunta restructurari masive in organigrama clubului,dar uitandu-ma la "implicarea" voievodului la echipa si la ce antrenori ne asteapta,se anunta vremuri negre fratilor...foarte negre.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

DexOne29.04.2007 10:09
Din acest moment nu mai ma intereseaza Steaua !

nu pot sa accept ca Steaua inseamna Olaroiu si Becali !

imi pare rau dar nenorocitii astia 2 distrug Steaua !

singuru om capabil de ceva a fost dat afara pentru. ca nu s-a supus comunistului de Becali !

ADIO !

si tu acu...pentru tine Steaua inseamna oeru si zero ala de antrenor incapabil..Steaua reprezinta istoria culorile..si UNII jucatorir.

66bfg29.04.2007 10:10

Jenei !!!! Sa vina Jenei presedinte!!!!!

Sa numeasca antrenor, sa aduca intradevar jucatori, sa-si faca discipoli ca Lacatus.Balint,I. Dumitrescu, iar Steaua,sa redevina intradevar ce a fost. UN EXEMPLU,la toate capitolele. Fotbalisti are de unde alege,iar la capitolul transferuri, sa vad cine-l refuza pe" NEA IMI"(ca pe Sica Alexandrescu,Dumnezeu SA-L ODIHNEASCA,nu stiu sa-l fi refuzat cineva,nici chiar Dinamo, vezi transferurile Stelea,Dobos, B. Bucur, etc.)De club se poate ocupa Argaseala, relatii cu LPF, FRF, CCA,in conditii bune si civilizate.

zloty29.04.2007 10:12

Redactia fcsteaua.ro va adreseaza urmatoarele intrebari:

5. Credeti ca presa va specula acest episod pentru a lovi in Steaua sau in George Becali?

1. din moment ce a confirmato si razboinicul luminii de la bec inseamna ca e adevarat ,treaba e ca a intors povestea ca sa aiba el ultimu cuvant sa spuna ca el la demis

2.prostia crasa de care da dovada bekli

3.nu este cea mai mare prostie pe care putea so faca ciobanu ,urmata indeaproape de prelungirea contractului antitalentului de olita

4.cred cal va inlocui Argaseala dar nu cred ca asta e o solutie , las dori pe Marius stan de la galati manager ,singuru care mai e din Romania pe stilul lui Meme

5.Becali este o coarda mediatica ,daca nar fi fost ea personajul acesta nar fi existat ,deci cred ca va intoarce toata povestea in asa fel incat el sa iaasa mai bine

stelist_4_ever9029.04.2007 10:16

Sunteti multumiti acum astia care il contestati mereu pe MM?? Sa vedeti acuma transferuri facute de cioban. Cred ca de la Neaga ar tb sa va luati gandul. Poate vine caramarin, olah si alti ,,copii'' ai lui Oli. Argaseala nu o sa fie manager, o sa fie doar presedinte executiv si se va ocupa cu ce se pricepe el. Sa vedeti cati jucatori vor pleca de la Steaua uni chiar buni in frunte cu Dica, care au rams pana acum in mare parte ca era MM la echipa. Poate o veni Hagi chiar daca nu o fi mare antrenor dar macar nu o sa=i permita la cioban sa se implice. Nu avem nevoie de sclavi ca Olaroiu...

Cea mai proasta stire pe care am auzit-o in ultimu timp, a plecat singurul stelist adevarat din conducerea clubului!

cmcsteaua9029.04.2007 10:17

JOS Becali !JOS CIOBANU!MM a gresit destule,dar cel mai mult a gresit el si pentru rezultate in primul rand e de vina antrenorul pe care se incapataneaza el sa-l tina>MM E 1000 DE ORI MAI STELIST DECAT Becali.Propun ca toti suporterii sa se uneasca impotriva acestui dictator.IN plus daca tot vroia sa faca asta ciobanu facea la finalul campionatului,Dumnezeu ne-a dat sansa sa mai putem termina pe 2 si el varsat galeata cu lapte pentru ca nu e doar un cioban,e un cioban prost.Trebuie sa facem revolutia ros-albastra.inca O REVOLUTIE.NU SUNT NEBUN.DOMNU Becali.LA alegeri P...A.JOS CIOBANU JOS DICTATURA.nu sunt nebun,pur si simplu nu mai suport acest IPOCRIT care s-a contrazis de mii de ori prin ce a spus.A zis ca MM va ramane pe viata.omul ala chiar daca a gresit a pus suflet si-a luat mereu presiunea de pe jucatori,nu este un ipocrit.Becali SA SE DUCA DRACU CU PNG LUI.AM FOST JIGNITI PREA MULT DE ACEST OM.NIMENI NU NE POATE FURA MANDRIA DE A FI STELIST.

L3x29.04.2007 10:22

imi pare rau se spun asta dar tot ce se intampla la Steaua acuma e jenant!!!!! sa te desparti in felul asta de singurul om care chiar punea suflet cu adevarat in tot ceea ce facea pentru Steaua este..iar Oli daca se adevereste ce se scrie este o mizerie ....RESPECT MM!!! pentru tot ceai facut pentru Steaua si pentru suporterii ei. Esti si vei ramane un stelist 100%....

P.S - eu tot astept sa se lamureasca aceasta situatie in speranta ca totul a fost o vrajeala ieftina

MALDINI_STEAUA29.04.2007 10:24

Ciobanu a zis ca nu mai e nici presedinte.A zis ca s-a demis singur...la Steaua va venii un nou presedinte care ... dupa cum spune ciobanul "va muncii pe rupte" sa vedem cine va venii..daca tot au plecat nepotii ciobanului cu ciobanu si cu MM de ce nu il da afara si pe zeroli ? Macar asa sa fie complet totul.Si sa va spun eu ceva : MM e de 1000000000000000 de ori mai STELIST decat toata conducerea Stelei in frunte cu ciobanu . MM a suferit pentru Steaua si pun pariu ca Steaua va ramane mereu dragostea lui ! Mie imi pare rau de MM..Sicer !!

iov29.04.2007 10:24

Dezamagirea este mare, sper ca MM sa nu se intoarca, eu nu mai calc la meciuri.

Desi a gresit destul, a facut enorm de mult pentru echipa si nu mai am chef sa argumentez. Becali este ZERO la si pentru Steaua.

costy_k1_G.29.04.2007 10:31

:evil: Bravo Becali Bravooo ai dat afara pe cel care te-a ajutat sa ajungi unde ai ajuns sa ai popularitate si stralucire. :-x dai afara pe toti dar nu te uita si pe tine. ce dreq ai patit in ultimul timp :?: Nu exista om perfect mai si greseste cum a facut si MM. la unele transferuri dar mult mai mult a facut bine echipei, mai era si STELIST ADEVARAT a suferit cand a avut esecuri. bagate tu ca manager antrenor psiholog tehnician preparator fizic si nu in ultimul rand presedinte :-x

gone29.04.2007 10:31

Da, Seniorul a confirmat.

Senioru a inteles ca, desi e bun la casa omului, un lingau nu poate substitui un profesionist.

DA. Sper ca urmatoarea persoana care sa plece sa fie chiar Senioru. Vise dar azi pot sa visez. Nu credeam ca MM o sa plece vreodata.

Argaseala si Oli. Daca Oli va ramane si dupa terminarea campionatului sper sa aiba mana libera la transferuri si sper ca Steaua sa dezvolte un departament adevarat de scouting.

Ar fi culmea dupa ce au cerut demisia lui MM de mai multe ori.

nemilosul29.04.2007 10:33

1)cred ca este adevarata deoarece ciobanu a confirmat asta iar ruptura dintre ei se observa cu ochiul liber de mai mult timp

2)probabil datorita jucatorilor slabi care i-a adus in ultimul timp si a numarului de puncte fata de spurcati(care si-au construit cu 2 lei o echipa care castigat lejer campionatul)

3)DA

4)nu am nici cea mai mica idee--dar as vrea Ienei(nu cred ca exista cineva mai potrivit pe postul asta decat nea imi(poate gino iorgulescu))

5)nu ma intereseaza ce zice presa

GSE29.04.2007 10:38

Steaua VA SUPRAVIETUI, va asigur! Cand un oficial de la Barca, Real, sau Manchester sau de la orice echipa mare va cobora in tribuna sa loveasca un suporter o sa le dau dreptate celor ce-l plang pe MM. Nici in ceea ce priveste transferurile nu excela...cel putin din ce a adus in ultima vreme doar Elton e fotbalist. In rest nu mai pomenesc de Carlos... Andrey....Saban...

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2007 10:41

Tare curios pe cine o sa aduca nenea Jiji in locul lui MM,poate vr-un nepot de-al lui??

costy_k1_G.29.04.2007 10:42

Nu pot sa cred ce prostii face Becali :mad: orce sar intampla steagcruce2 MM. va ramane cel mai infocat stelist si respect pe viata pentru tot ce a facut pentru Steaua RESPECT Mihai Stoica steagcruce2 steagro

frunji29.04.2007 10:42

Meme NU PLECA!!!!!!!!!!!!! ESTI UN BUN MANAGER SI Steaua ARE NEVOIE DE TINE!!! DACA E ADEVARATA STIREA INTOARCE-TE INAPOI!!!!

mirceagm0629.04.2007 10:42

Prin plecarea lui MM nu pierdem doar un manager bun, dar vom pierde sigur un transfer Rica Neaga nu va mai ajunge la Steaua. Nu e pe placul patronului de aceea la si vandut. Neaga era adus doar pentru ca voia MM.Plus acum sunt sigur ca vom vinde cativa jucatorii ca sa-si mai rotunjeasca Jiji conturile. Plus mi e frica sa nu transferam doar jucatorii liberi de contract. Mie frica sa nu inceapa decaderea Stelei pentru ca MM era singurul care se mai gandea la Steaua. Oricand si oriunde voi sustine echipa Steaua, dar nu pe Jiji si ai lui argati.

3. Singurul conducator care l-as vrea acum ar fi Marius Stan de la Otelul.

Respect MM. Sper sa te intorci.

CNCT29.04.2007 10:44

Are dreptate si ciobanul cand are, a bagat milioane in transferuri, jucatori doriti de Meme si Dinamo cu cateva sute de mii de euro investiti au 15 puncte avans.Mai terminati dracu o data cu Meme si marile lui realizari.Ce a realizat?A realizat ca ne-a bagat numai in scandaluri sa luat in gura cu toata lumea, din cauza lui s-au aliat toti importiva noastra, nici o echipa din Romania nu vrea sa ne mai vanda jucatori.A avut o campanie de transferuri FALIMENTARA, a bagat bani FOARTE MULTI pentru Romania in nicte jucatori cel mult MEDIOCRII!!!Pentru suporteri nu a facut absolut nimic!!!Daca la alte cluburi fostele glorii sunt cat de cat respectate, Meme nu numai ca le-a indepartat pe toate dar a avut si nesimtirea sa le improste cu noroi la multe interventii TV de-ale sale.Din contra, totdeauna a lucrat impotriva noastra.Daca vine un om competent sunt sigur ca in maxim o luna uitam cu toti de MM!Daca ne lasa si Oli la vara intra totul pe fagasul normal!

zloty29.04.2007 10:44

din pacate la club se vede ca domina prostia in momentele astea , pai Argaseala nare stofa de loc de manager general , in acest moment o sa ramana numai cu marionete la echipa si cand o sa sictireasca de Oli o sa se intample ca asta vara cand o sa i inchida usa in nas mai toti antrenori pe care ia contactat

vlad_cj29.04.2007 10:45

RESPECT MM! S'a mai demontrat inca o data ca un om cu cap nu poate sta langa unul fara cap! Din prima zi cand a venit la Steaua mi'a placut de MM, imi placea cum vorbeste...asa cu aroganta cum ii placea lui sa spuna...era as in ironii...ce mai...imi place...dar normal, atunci cand sunt reusite la echipa iese Becali in fata, iar cand nu, normal ca trebuie sa iasa cineva tap ispasitor...si cum sa fie de vina antrenorul sau patronul...e de vina cel care a adus jumatate din echipa care juca in semifinalele Cupei UEFA...A facut si lucruri necontrolate, a recunoscut si el, si'a cerut scuze...insa era apropiat de jucatori, chiar si de suporteri...de majoritatea dintre ei. inca o data, RESPECT MM! Va mai veni vremea ta la Steaua, sunt sigur de asta!

diego_cj29.04.2007 10:45

Da, Seniorul a confirmat.

Senioru a inteles ca, desi e bun la casa omului, un lingau nu poate substitui un profesionist.

DA. Sper ca urmatoarea persoana care sa plece sa fie chiar Senioru. Vise dar azi pot sa visez. Nu credeam ca MM o sa plece vreodata.

Argaseala si Oli. Daca Oli va ramane si dupa terminarea campionatului sper sa aiba mana libera la transferuri si sper ca Steaua sa dezvolte un departament adevarat de scouting.

Ar fi culmea dupa ce au cerut demisia lui MM de mai multe ori.

Nu am inteles cine e Seniorul,... Becali? du-te ma inapoi pe site-ul PNG...

Oli sa aiba mana libera la transferuri??? pai pa cine sa mai aduca pe langa G. Coman, Ov Petre, ... altii de la Poli care sa ni-i bage pe gat??? pai Elton si Croitoru nu sunt buni pentru Oli.. nu se pricepe si gata omu... o sa mor cand o sa aduca un om de profil ofensiv la Steaua.. dupa parerea lui ne mai trebuie 3 inchizaqtori si 5 fundasi...

babalak_ful29.04.2007 10:47

a plecat Un om care era de Baza pentru Steaua Si un meneger Stelist u mercenar precum Oprita Imi pare rau Forta Steaua!!!

«12347»