Din triunghiul Jiji-Oli-MM,galateanul este singurul care mai gandeste din cand in cand,si datorita jucatorilor adusi de el,cu banii lui Jiji Steaua s-a ridicat,iar acum a avut un an mai prost si datorita jucatorilor adusi de MM,si din cauza tacticii lui Oli dar si a organizarii bazate pe nepotism de la club.
Ca om nu mi-a placut niciodata de MM,a fost prea agresiv in prestanta,lucru dezonorant pentru un manager la Steaua,dar ca manager a fost bun,chiar f bun in anumite momente. Stiu sigur ca Zenga si protasiv au fost adusi doar de el,a garantat la Jiji pentru amandoi si multi stelisti acum regreta acesti 2 antrenori. MM are partile lui bune si rele,dar la un bilant sumar cele bune le depasesc.
pentru cei ce se bucura de plecarea lui MM,le spun atat: acum tandemul Becali-Olaroiu conduce Steaua + nepoti lingai ai lui Jiji. Inainte mai se baga MM si il mai influenta pe Jiji plus ca ii mai propunea un jucator,un antrenor si de obicei au fost de calitate cei adusi,mai putin in acest an.
Cine o sa-l sfatuiasca pe Jiji acum? Teia Sponte? Am vazut si viitorul:daca Oli ramane,juma din echipa timisoarei o sa vina la noi,insa cred ca ni se pregateste ceva si mai rau:tandemul Hagi-Popescu. Cu tot respectul pentru acesti 2 mari jucatori,in afara performantelor din teren,in ale manageriatului n-au aratat nimic. Parca si vad un plesan la Steaua sau alte gloabe...
Nu vreau sa par un avocat al lui MM,dar in ciuda iesirilor sale necontrolate,era singurul cu o gandire pragmatica la club si tind sa cred ca o mare parte din performantele Stelei din era Becali i se datoreaza. Se compara Steaua lui Zenga sau Protasov,antrenori adusi de MM cu cea a lui Olaroiu,adus de Becali si "acceptat" de MM? MM care a zis la fanatik ca ramanerea lui Oli la Steaua il depaseste..lucru gandit de orice stelist normal,dar principele Jiji s-a suparat pe MM ca nu mai e "razboinic" si ca nu-i mai pupa picioarele voivevodului. E clar pentru oricine ca MM a fost lucrat,fie de Oli,jucatori,Argaseala sau mai stiu eu cine,dar faptul ca vreo 70% dintre jucatori nu-i mai stiau numarul de telefon spune multe,a fost incet,incet exclus si cred ca emisiunea lui de la fanatik a fost modul lui de a spune asta,un fel de eliberare daca vreti,pentru ca omul era prea calm fata de cum il stiam.
Plecarea lui MM anunta restructurari masive in organigrama clubului,dar uitandu-ma la "implicarea" voievodului la echipa si la ce antrenori ne asteapta,se anunta vremuri negre fratilor...foarte negre.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.