FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica a demisionat !!!

«134567»
korynna29.04.2007 14:07

sa fi facut MM asta pentru echipa?sa fi acceptat sa se duca in jos doar pentru ca Stelei sa ii mearga mai bine,in sensul ca Gigi se da la fund acum,daca s-au descoperit anumite lucruri?MM stia ca telefonul ii este ascultat si a spus asta de multe ori. + toti suporterii il contestau pe Gigi si s-a acumulat multa tensiune.probabil ca MM a vrut sa faca un bine si cu toate ca a riscat sa fie demis,a reusit cat de cat sa-l dea de-o parte si pe Gigi pentru binele si imaginea clubului.daca ar fi asa inseamna ca MM e un om mare,oricum asta este doar o ipoteza poate fantezista

dalex29.04.2007 14:13

Dupa ce ca ne kinuim sa il mai suportam pe Oli inca 3 ani (cu care speram sa nu ne ducem in Liga a III-a ).....acum ne distruge si plecarea lui MM( :( ( :( ( :( ( :( ( RUSINE OIERULE.......RUSINE !!!! X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( CAMPIONI AM FOST

CAMPIONI VOM FI

PANA VOM MURI steagcruce2

bogdanutz729.04.2007 14:26

Mare pacat ca a plecat! Era singurul in masura sa poarte "un razboi" cu , contracandidatele! Si era si singurul om lucid si capabil in acest club! Ma ingrijoreaza situatia in care a ajuns Steaua , in aceste momente! Pacat de banii lui Becali, ca in rest acest om nu face altceva decat sa distruga cel mai iubit club din tara! RUSINE domnule Becali!!!!

FORZA Steaua!!!!!

mecarm29.04.2007 14:35
Da, este bine ca a plecat MM. Desi a facut multe lucruri bune pentru Steaua, in ultima vreme acest club se confunda doar cu obraznicia acestui personaj. Intr-un club cu pretentii in Europa, cum e Steaua, MM n-are ce sa caute...

Esti un fatalau !Ce stii tu ma de fotbal? HANDICAPATULE !!!Obraznicia lui era doar cu cei ce se lua de Steaua,pampalaule.Sa nu mai intri pe forum ca numai prostii vb.

Danitos29.04.2007 14:47

bai fratilor numai avem nimic de spus...acum si cu demisia lu MM sa vedem ce`o sa mai facem ..avem nevoie de demisii acum ? fularultras oricum.....bafta Steaua

tosteaua29.04.2007 15:03

Ce sa mai spui, e deprimnant

Ce e mai nasole faptul ca odata cu el a plecat si ultima opozitie veritabila din interior impotriva lu Becali si a ekipelor facute de el.

Multumim MM pentru tot, fara el nu ajungeam sa vedem un steleist intre cei mai buni 10 ai sezonului in europa

cul_shet29.04.2007 15:09

sincer tin extrem d mult la el.....e singuru care iesea mereu la atac indiferent d numele celuilalt doar pentru a apara culorile Stelei d jigniri, mizerii si alte atacuri ...dak esti stelist si n-ai sentimente pozitive fata d acest om inseamna ca nus c a facut el acolo si cat s-a zbatut ...c altceva vrei si cand ai rezultate dar mai ales cand n-ai rezultate ,decat sa vezi oameni zbatandu-se pentru clubul nostru, facandu-si dusmnai sau lansandu-se in certuri p care mereu le castiga pentru ii place sa aibe ultimul cuvant ca un adevarat campion si sa nu s abtina sau sa taca ca un las , ca un looser...respect Mihai Stoica!

alina_mihaela29.04.2007 15:10

nea Gigi inca o data ne-a demonstrat cat de mult tine el la Steaua...a dat afara omul cu care am avut cele mai mari performante ...RUSINE !!!!!!

Multumim MM pentru tot

Stelystull29.04.2007 15:12

Este o mare pierdere plecarea lui MM de la Steaua, un adevarat conducator.Pacat ! RESPECT Mihai Stoica

AdrianUltras2529.04.2007 15:15

bai oamenilor

e pacat

mare pacat ca a plecat Stoica

dinte cei din conducerea Stelei era singurul care merita acolo

nu o fi el cel mai simpatic personaj din fotbalul romanesc dar era un bun profesionist

nu sunt de acord cu esecurile lui

Carlos e un esec.ok.nu avea omul cum sa ghiceasca caracterul portughezului

dar sa nu uitam ca la inceput Carlos era privit ca cel mai bun portar din Liga 1(gazeta sporturilor)

apoi vine Saban

eu nu vreau sa zic nimic

dar din cate am vazut, la nationala tarii sale Saban joaca fotbal si joaca bine

la Steaua insa nu e folosit deloc

de ce?

pentru ca l-a intors Robinho pe toate partile?pai uitati-va cati fundasi mari au fost intorsi de acel jucator si dupa sa analizam prestatia lui Saban

sunt curios de ce nu joaca

as merge atat de departe incat sa zic ca poate e din cauza faptului ca Becali e un rasist si un xenofob(ati vazut cred ca acum a fost indepartat Elton.de ce?pentru ca asa a zis Hagi?nu e normal)

ma rog

asta nu conteaza

cat despre Coman, sa fim seriosi.nu Mihai Stoica l-a adus la Steaua.A fost adus de Becali.ca doar latifundiarul de mult il vroia la echipa pe marele jucator Coman(mai stiti faza cu visele erotice pe care zicea marian Iancu ca le are Becali daca el crede ca Coman o sa ajunga la Steaua?)

Coman a fost adus de Becali

si atunci cand a facut-o lata primul care l-a atacat a fost Mihai Stoica!

imi pare rau ca a a plecat de la Steaua acest om

speram ca la vara sa mai aduca un antrenor ca Protasov sau Zenga in locul lui Olaroiu si sa ne readuca acolo unde trebuie sa fim

din pacate asta nu se va mai intampla

si tare imi e frica ca nici trasnferurile pe care le pregatea nu vor mai avea loc(Neaga)

e mare pacat

sper sa nu fie asa

p.s. ati vazut cine a venit la Steaua in locul lui Stoica?

Gabi Popescu.Ce legatura are el cu Steaua?una singura: e prieten cu Olaroiu

in alte cuvinte de ce ne-a fost frica nu scapam

Olaroiu incepe sa devina Piturca 2

si lucrul asta e foarte periculos!

IMI CER SCUZE FATA DE CEI CU CARE M-AM CERTAT PE SITE IN MOMENTELE IN CARE II LUAM APARAREA LUI Olaroiu.OMUL A DOVEDIT CA NU MERITA.CA ANTRENOR M-AM CONVINS CA NU E DE Steaua MAI ALES CA FACE ECHIPA DUPA CUM CANTA Becali(NU IMI VINE SA CRED CA Becali FACE ECHIPA!!!!) IAR CA OM E UN 0.Mihai Stoica L-A SUSTINUT PANA NU S-A MAI PUTUT.SI CAND A VAZUT Oli CA MM VREA BINELE Stelei SI NU AL LUI Oli, SARACUL MM A PLATIT.REPET.IMI PARE FOARTE RAU CA S-A INTAMPLAT ACEST LUCRU.M-AS SIMTI UN PIC MAI BINE DACA AR PLECA SI Becali SI Olaroiu,ACESTE 2 CARACTERE INFECTE, DAR LUCRUL ASTA NU SE VA INTAMPLA!

PACAT!

O-Ne29.04.2007 15:16

Imi pare rau pentru MM, a facut treaba buna la Steaua, insa nu stiu ce sa cred, poate ma lamuresc altii pentru ca mie mi se pare ca in ultima vreme si-a cam bagat coada in alcatuirea echipei, spun asta pentru ca la ultimele 2 meciuri MM nu a fost pe banca si Steaua a reusit sa castige. Poate asta e lucrul care i-l are Gigi sa i-l reproseze.

Un singur lucru nu cred ca vor putea suporterii, printre care ma numar si eu, sa ii ierte lui MM, faptul ca a lovit acel suporter in schimb se vedea ca omul face din pasiune ceea ce face si ca are habar de fenomenul fotbalistic.

Respect Mihai Stoica, pentru mine vei ramane un exemplu mereu de urmat.

Sa vedem ce se va intampla de acum in colo la Steaua, sper ca cei care vor veni in coducerea Stelei sa obtina cel putin rezultatele pe care le-a obtinut Steaua atata timp cat Mihai Stoica a fost presedinte.

FORZA Steaua !!!

VASCO29.04.2007 15:33
Pacat, pacat, mare pacat...la Steaua acum chiar nu ma tine nimeni cont de suporteri, nu va suparati dar in ultimul timp toate s-au facut in contra noastra si a lucrurilor, drept urmare eu nu ma mai regasesc in cloaca asta si doresc numai rau Stelei actuale, sincer, nu stiu ce este de facut cu ciobanu asta. Poa' sa vina si Hagi si infectu de Popescu ma pis pe toti, imi pare rau doar de noi, suporterii care am fost sufletul Stelei in performantele pe care le-a avut. Doar ganditi-va.

Pacatul cel mai mare este ca (nu inteleg nici acum cum s-a intimplat)Steaua noastra a incaput pe miinile acestui om dezechilibrat psiho-emotional si incult in ultimul grad.Niciodata nu va mai fi ce a fost,chiar daca printr-un concurs fericit de imprejurari s-ar mai nimeri la conducere si profesionisti adevarati ca MM,aceasta nu poate dura caci reactiile "finantatorului' vor fi mereu imprevizibile si radicale.Nu ramine decit speranta,firava,ca intr-o zi,asa cum a aparut asa sa si dispara din fotbal si din prim planul vietii sociale si politice genul acesta de ...Forta Steaua!FortaROMANIA(ca tara,ca societate).MIndru ca sunt stelist(de aprox 35 de ani).

alexynho29.04.2007 15:38

Sincer imi pare rau cu adevarat ... pana sezonul trecut , MM a adus numai jucatori buni la Steaua ... in acest sezon , cand s-a dus in strainatate , a inceput sa greseasca ... si apropo ... Coman a fost adus la cererea lui Olaroiu , si nu a lui MM .

Eu cred ca pana si Carlos a fost pana sezonul trecut un transfer reusit ... noi cu Carlos am ajuns in semi-finala UEFA , cu el am luat campionatul , si cu el am ajuns in Champions League ... eu nu il cataloghez ca fiind un transfer esuat . In legatura cu Saban , asta se stie ... a fost o greseala transferul sau aici :(

Haideti sa vedem un pic , cat la suta din echipa i se datoreaza lui MM : Cernea , Andrey , P. Marin , Goian , Ghionea , Stancu , Ochirosii , Cristocea , Nicolita , Croitoru , Ov. Petre , Elton , Dica , Badea , Iacob , Thereau !!! sunt 16 jucatori din 26 !!! adica aproape 61% ... si de cate ori acesti jucatori ne-au fost de folos ??? Cernea facea minuni la sfarsitul turului , Goian & Ghionea era odata cel mai bun cuplu de fundasi centrali din Romania , P. Marin este considerat Roberto Carlos al Romaniei , Ochirosii aduce putina dorinta de afirmare in echipa , Nicolita este acel jucator de viteza care ne-a dus in semi-finalele Cupei UEFA , Elton a adus putina culoare in jocul Stelei (ma refer la pasele pe jos , la dribling :P) , Badea ne-a calificat in Champions League , Iacob era sezonul trecut cel mai bun marcator in Europa , Thereau este acel jucator rafinat de care aveam nevoie , si nu in ultimul rand Nicolae Dica , un jucator care a fost nominalizat intre primii 10 in UEFA Champions League (singurul din grupe) , si asta cred ca spune totul !!!

Cred ca Steaua a facut o greseala , si a renuntat cine nu trebuia ... cei care trebuiau sa plece sunt Jiji si 0li !!! (plus unii jucatori care nu au confirmat la echipa)

alexmk1729.04.2007 15:39

Baieti, in primul rand:

Cu Otelul pierdem pentru ca joaca Baciu in aparare!

Cine credeti ca vine la Steaua???

Eu il propun pr Claudiu Raducanu presedinte pentru cunostintele vaste si inteligenta in gandire!

Ca antrenor cred ca Marin Duna ar fi perfect! Ca valoare este inre Mourinho si Wenger!

Ce ziceti, o punem de FC National 2 = Steaua???? Nu de alta dar Gabi Popescu e pe teava si vine cu forte proaspete!

Nici nu stii ce sa mai zici! Facem haz de necaz! Propun ca toti stelistii sa-l voteze pe Arhicomunistul Voiculescu! Haideti sa-l ducem de la 0,1 % la 10 la suta! Ce naiba, doar suntem 5 milioane minim! Si asta numai in tara! Mai sunt ceva milioane si pe afara!

Ii asteptam cu infrigurare si multa nerabdare pe: Caramarin, Canu, Mckain, Popa si pe altii de la FC National!

Vom avea o fata europeana! Vom fi invincibili! Dar cred ca la infrangeri!

VOTATI Dan VOICULESCU! Nu de alta dar chiar nu mai ai pe cine vota in politica si macar asa ii facem in ciuda patronului, care va conduce alaturi de Gabi Popescu!!!!

Cred totusi ca Virgil Becali va fi in curand presedintele Steaua!

Ce fericire va fi! Un adevarat stelist nea Virgil! Si nepotii vor fi in stafful tehnic! Yeahhhhhhhh! Sa moara dusmanii de ciuda!

Oare Dan Pavel va fi antrenor??? Vom vedea si ne vom bucura cu toti! Va fi Steaua sfanta de pe cer!

Vom fi mari si vom fi tari! Vom.............................!

Ce draq spun eu aici! Se va prabusi totul! Conflictul conducere-suporteri se va accentua si echipa va suferi! Eu cred ca in 2 ani vom retrograda! Hai 3, sa nu fiu pesimist!

Vom lasa Dinamo si rapid sa joace pe Ghencea in Liga Campionilor! Vom spera sa batem pe alde Jiul sau FC National al campionatelor urmatoare si vom spera sa nu ne arbitreze Corpo no.1!

Vom aduce jucatori care nu vor sti sa loveasca nici macar mingea si ii vom regreta pe Lovin, Baciu, Gigel Coman!

Va veni Hagi! Se va supara si va pleca dupa 3 etape si jumate! Va veni Velcea! Interimar! 2 etape! Va veni Rotariu! Ce draq bai am ajuns ca Poli Fulgerul Timisioara???? SAu poate Gigi va fi pe banca la meciuri doar, pentru ca in timpul saptamanii va face politica, iar cand va mai pleca la biserici, vom vedea vreun nepot pe banca???

Sper sa se faca Steaua 2 in Liga a 2-a ca sa avem si noi cu cine tine!!!

Chiar, cum o fi la retrogradare???? Vom vedea!

To be continued....................................

c.ronaldo1729.04.2007 15:45

@alexinho

Daca Ochirosii a fost adus la Steaua de MM eu sunt pupaza din tei...

byancutza29.04.2007 15:48

mare pakt ca a fost dat afar MM.....oieru a zis ca cik a faqt o mare greseala..despre care nu va afla nimeni niciodata...si de asta la dat afara....p dreq!!!oierule ai demonstrat inca o data ca esti un LOSER si ca NU TII LA Steaua SI LA SUPORTERII CELEI MAI IUBITE ECHIPE DIN Romania!!!!fara MM nu am fi avut aceleasi rezultate formidabile!!!!!ca el a adus o buna parte din cei mai buni jucatori ai Stelei!!!!u doar ai dat banii ca esti smecher si ai bani ca tiaai vandut oile!!!! RESPECT MM Stoica

greco29.04.2007 15:51

byancuta, ia uite:

Mare pãcat cã a fost dat afarã MM. Oieru a zis cã cicã a facut o mare greșealã despre care nu va afla nimeni niciodatã, și de asta l-a dat afarã. Pe dracu ! Oierule, ai demonstrat încã o datã cã ești un loser și cã nu ții la Steaua, și nici la suporterii celei mai iubite echipe din România ! Fãrã MM nu am fi avut aceleași rezultate formidabile ! El ți-a adus o bunã parte din cei mai buni jucãtori ai Stelei, tu doar ai dat banii cã ești șmecher și ai bani pentru cã ți-ai vândut oile ! Respect MM Stoica.

ce zici, ce-ar fi daca ai scrie asa pe viitor ?

FortuneTeller29.04.2007 15:58

O mare prostie! In loc sa plece Oli a fost dat afara MM!!! MM a facut greseli dar nu se compara cu tampeniile lui Oli. Cred sincer ca a fost victima unui Gigi care nu vede mai departe de gardul stanei. S-ar putea ca aceasta miscare sa ne aduca echipa favorita in "gratiile" cooperativei, in definitiv Jenel si gasca abia asteptau asta. DAR NU ASTA NE DORIM, NU NE INTERESEAZA trofee mincinoase si nici participari in cupe europene pe baza unui plan cincinal. MM a facut greselile lui, si-a asumat inclusiv loazele lui Oli sau Becali, a spus lucrurilor pe nume (chiar daca coborandu-se astfel la nivelul unor jigodii asociate ligii de burgeri a lui Dragomir) si a incercat sa vada mai departe de un titlu intr-un campionat marunt. Felicitari d-le Stoica, sper ca cei care iubesc Steaua fara alte motive sa fie alaturi de mine, si sa va multumeasca si sa va doreasca numai bine si de acum inainte. Rusine Gigi, ai ales prost si fara demnitate (s-a stabilit deja ca cei 7 ani de acasa si educatia lipsesc, deci nimic nou aici). Inainte sa acuzi ca Dinamo a adus jucatori de $250000 si are titlul in buzunar, ar trebui sa te uiti cum joaca loazele aduse de ei si cum si-a batut joc Oli de ce are in lot. Rusine Oli, nu ai demnitate si nici valoare. Cand ai "falimentat" un sistem de joc si ai pus in loc haos si neputinta ar trebui macar sa ai demnitatea de a-ti recunoaste nepriceperea, sa-i respecti pe oameni care platesc sa-ti vada neputinta si sa pleci singur. S-ar putea ca si Hagi sa aiba ceva in asta, dar pana nu stim nu putem acuza, deci sper sa nu fie asa.

FortuneTeller29.04.2007 16:04
Imi pare rau pentru MM, a facut treaba buna la Steaua, insa nu stiu ce sa cred, poate ma lamuresc Un singur lucru nu cred ca vor putea suporterii, printre care ma numar si eu, sa ii ierte lui MM, faptul ca a lovit acel suporter in schimb se vedea ca omul face din pasiune ceea ce face si ca are habar de fenomenul fotbalistic.

FORZA Steaua !!!

Credeam ca s-a stabilit ca ala nu era suporter ci doar un ratacit cautand un loc unde sa-si refuleze nemultumirea fata de viata proprie. Cum numesti niste rapdisti care-ti injura jucatorii? De ce ala ar trebui sa aiba parte de alt tratament?

mengele29.04.2007 16:05

Pacat, mare pacat ! Asa impulsiv si gura mare cum era. Cred ca nimeni nu poate sa dispute loialitatea lui pentru echipa si jucatori fara sa ingretoseze cu un pupincurism excesiv aratat patronului. Chiar si felul in care l-a aparat pe Olaroiu chiar daca in mod sigur i-a intuit limitele spune multe. Uitati-va la Olaroiu ce mizerabila prestatie are in demiterea managerului ! Este pur si simplu gretos, se pare ca maronirea nasului lui nu are limite.

Singurul de la Steaua in stare sa dea o declaratie care sa faca sens era MM. Arogant dar articulat, a reusit sa atenueze ciobanismul patronului. Asemenea unui LaPorta a deranjat prin hiperatasamentul sau pentru propriul club. El nu ar fi zis niciodata ca la fotbal e ca la teatru si ca nu are importanta chiar asa mare daca pierzi, a avut taria sa-si puna cenusa in cap dupa incidentul cu suporterul admitand ca a fost o mare ghreseala (chiar daca putina lume ar fi reusit sa isi tina cumpatul cand un necunoscut iti oralizeaza si sodomizeaza intreaga familie in vazul si auzul tuturor).

blaugrana66629.04.2007 16:08

diferanta intre MM si Jiji.. MM a adus 2 antrenori competenti Zenga si Protasov.. Jiji a tinu trena unor antrenori incompetenti.. Oli si piti.. ce sa mai zici.. forza Steaua ! asta ne-a mai ramas

dk nu reactionam.. Steaua se va transforma cu adevarat intr-o mare familie.. familia Jiji.fini, veri, unchii.. dk e posibil sa fie si machedoni.. cu atat mai bine.. pentru Jiji si rau pentru Steaua .. evident.

alexynho29.04.2007 16:09

@ c.ronaldo17

pana si la articol scrie ca Ochirosii a fost adus de MM ...

c.ronaldo1729.04.2007 16:15

Traiasca Copy/Paste.

Pana si articolul a gresit.

bodanelu29.04.2007 16:19
Traiasca Copy/Paste.

Pana si articolul a gresit.

si cine l`a adus pe Ochirosii daca nu MM?

c.ronaldo1729.04.2007 16:29

Ochirosii a jucat la echipa a 2a.

«134567»