Baieti, in primul rand:
Cu Otelul pierdem pentru ca joaca Baciu in aparare!
Cine credeti ca vine la Steaua???
Eu il propun pr Claudiu Raducanu presedinte pentru cunostintele vaste si inteligenta in gandire!
Ca antrenor cred ca Marin Duna ar fi perfect! Ca valoare este inre Mourinho si Wenger!
Ce ziceti, o punem de FC National 2 = Steaua???? Nu de alta dar Gabi Popescu e pe teava si vine cu forte proaspete!
Nici nu stii ce sa mai zici! Facem haz de necaz! Propun ca toti stelistii sa-l voteze pe Arhicomunistul Voiculescu! Haideti sa-l ducem de la 0,1 % la 10 la suta! Ce naiba, doar suntem 5 milioane minim! Si asta numai in tara! Mai sunt ceva milioane si pe afara!
Ii asteptam cu infrigurare si multa nerabdare pe: Caramarin, Canu, Mckain, Popa si pe altii de la FC National!
Vom avea o fata europeana! Vom fi invincibili! Dar cred ca la infrangeri!
VOTATI Dan VOICULESCU! Nu de alta dar chiar nu mai ai pe cine vota in politica si macar asa ii facem in ciuda patronului, care va conduce alaturi de Gabi Popescu!!!!
Cred totusi ca Virgil Becali va fi in curand presedintele Steaua!
Ce fericire va fi! Un adevarat stelist nea Virgil! Si nepotii vor fi in stafful tehnic! Yeahhhhhhhh! Sa moara dusmanii de ciuda!
Oare Dan Pavel va fi antrenor??? Vom vedea si ne vom bucura cu toti! Va fi Steaua sfanta de pe cer!
Vom fi mari si vom fi tari! Vom.............................!
Ce draq spun eu aici! Se va prabusi totul! Conflictul conducere-suporteri se va accentua si echipa va suferi! Eu cred ca in 2 ani vom retrograda! Hai 3, sa nu fiu pesimist!
Vom lasa Dinamo si rapid sa joace pe Ghencea in Liga Campionilor! Vom spera sa batem pe alde Jiul sau FC National al campionatelor urmatoare si vom spera sa nu ne arbitreze Corpo no.1!
Vom aduce jucatori care nu vor sti sa loveasca nici macar mingea si ii vom regreta pe Lovin, Baciu, Gigel Coman!
Va veni Hagi! Se va supara si va pleca dupa 3 etape si jumate! Va veni Velcea! Interimar! 2 etape! Va veni Rotariu! Ce draq bai am ajuns ca Poli Fulgerul Timisioara???? SAu poate Gigi va fi pe banca la meciuri doar, pentru ca in timpul saptamanii va face politica, iar cand va mai pleca la biserici, vom vedea vreun nepot pe banca???
Sper sa se faca Steaua 2 in Liga a 2-a ca sa avem si noi cu cine tine!!!
Chiar, cum o fi la retrogradare???? Vom vedea!
To be continued....................................