Ochirosii a jucat la echipa a 2a.
Ochirosii a fost adus de Mihai Stoica de la Otelul Galati...documenteaza-te!
gresit... s-au certat vreo 2 ani prin tribunale sportive cu cei de la galati..si am castigat noi.
Pacatul cel mai mare este ca Steaua noastra a ajuns pe miinile acestui dezechilibrat psiho-emotional(eu unul nu inteleg nici acum in ce mod),cu care nu va putea conlucra nimeni niciodata,cu atit mai mult cu cit este profesionist ca MM.Visez si ca stelist(de aproximativ 30 de ani) si ca roman ca societatea noastra va scapa de specimene de acest gen.Atunci vom avea si politica si economie si fotbal normale si vom putea visa la performante.Cu impostori care in climatul actual au ajuns sa detina averi si putere mari nu vom avea nici o sansa.Ii doresc lui MM sanatate si perseverenta si sa ramina acelasi stelist sufletist.FORtA Steaua!!!Nu mor caii cind vor ciinii.Stelist pina la moarte!
Gigi Becali a recunoscut ca a cazut in cap cand era mai mic, cred ca asta ar explica intr-o buna parte reactiile si deciziile lui
MM nu trebuia sa fie dat afara. a facut prea multe pentru echipa, indiferent de ce greseala a facut. steaua_ro
1. Credeti ca este adevarata stirea?
da este adevarata stirea,Meme a purtat recent o conferinta de presa in care a spus ca i-a fost acceptata demisia.
2. Din ce motive a luat aceasta decizie?
Eu cred ca aceasta decizie a luat-o din motive stiute numai de ei.Eu banuiesc ca i-a ajuns sa fie "sclavul" lui Gigi.Este un om independent.Un alt motiv cred ca este neglijarea familiei(mama sa este grav bolnava)
3. Este bine ca a plecat Mihai Stoica?
nu,nu este bine.A avut mai multe succese decat insuccese de cand e la Steaua,cu el la echipa Steaua a scos capul in europa!
4. Cine credeti ca il va inlocui? Pe cine ati dori il locul sau?
Eu n-as vrea pe nimeni,l-as vrea tot pe el.Dar cum este imposibil,atunci ma gandesc ca pana la vara sa ramana interimar Argaseala iar dupa aceea adus un strain cu baze puternice in problemele Managementului sportiv.
5. Credeti ca presa va specula acest episod pentru a lovi in Steaua sau in George Becali?
Normal.in presa brandul "Steaua" se vinde cel mai bine.As prefera sa loveasca in Gigi Becali presa..de ce..stiti si voi
Sper ca plecarea lui MM sa echivaleze cu un nou inceput pentru noi suporterii si echipa. MM a facut foarte multe pentru Steaua si trebuie sa-i multumim pentru ce a facut pana acum. Sper ca in noul board al Stelei sa fie prezenti Hagi, Lacatus, Balint si alte legende ale Stelei si ca vom scapa de antrenorul si jucatorii fara rezultate care nu au fata de Steaua.
sau Dunarea Galati
nu stiu ce sa mai cred... Oli trebuia sa plece..., dar am auzit undeva ca se pregateste contractul lui Hagi al lui g. Popescu...
offf... steagcruce2
Oli va pleca in vara
nu se poate:((..De ce Meme??..Oli TREBUIA SA PLECE....zdreanta aia de om a incurcat tot pun apriu ca si din cauza lui s-au certat:((....cat si despre Becali..coibanu` draq ..zice ca atat timp cat e el la Steaua MM nu pleaca...da....ce greseala sa fi facut..daor nu a omoarat pe nimeni si tine Becali cadavru ascuns si ``ISI SACRIFICA FAMILIA``!!ne-am saturat de vrajeli...
RESPECT PE VIAtA Meme!!!
NU Meme Stoica TREBUIA SA PLECE!(dar pe de o parte ma si bucur.....ca doar ''gratie'' lui MM au plecat Walter Zenga si Oleg Protasov-- ce echipa am fi avut mamam maamamama cu Oleg antrenor)...CI ZEROli SI Gigi Becali... da' !!!!!asta e!! sper ca acest individ numit Gigi sal caute pe Oleg si asl readuca la echipa ca antrenor si at o sa vada performante....... cum trece Steaua steagcruce2 DE GRUPELE --CL-- ![]()
![]()
nu stiu ce sa mai cred... Oli trebuia sa plece..., dar am auzit undeva ca se pregateste contractul lui Hagi al lui g. Popescu...
Nu am deloc incredere in acest cuplu. O sa se faca un clan in Ghencea.....................
MM Stoica era singurul stelist adevarat!!!Rusine Becali si Oli!!!Bafta multa MM oriunde te-ai duce!
NU Meme Stoica TREBUIA SA PLECE!(dar pe de o parte ma si bucur.....ca doar ''gratie'' lui MM au plecat Walter Zenga si Oleg Protasov-- ce echipa am fi avut mamam maamamama cu Oleg antrenor)...CI ZEROli SI Gigi Becali... da' !!!!!asta e!! sper ca acest individ numit Gigi sal caute pe Oleg si asl readuca la echipa ca antrenor si at o sa vada performante....... cum trece Steaua steagcruce2 DE GRUPELE --CL--![]()
De unde ai asa informatii ca din cauza lui Stoica au plecat cei doi?? Folosesti aceleasi surse ca GSP?? Incet incet o sa vedem cine e capul rautatilor la Steaua. Deja isi da arama pe fata si face greseli. O sa ajunga o mizerie de om ,un nimic , cu toate ca devine din ce in ce mai bogat. L-a mazilit acum pe MM ca sa iasa el deasupra,e un om care nu stie sa piarda .
Iar de antrenor , nu contest calitatile lui Oleg dar mai sunt si alti antrenori buni care merita sa antreneze Steaua. In nici un caz Hagi. Ne apucam sa facem experimente la Steaua cu antrenori de doua parale?
La dat afara Gigi ....si cred ca a facut destul de bine ..... !! Cred ca la tras in teapa la transferuri si daia la dat afara ....si a cheltuit prea mult pe jucatori .... si are dreptate Gigi ( nu ca a cheltuit mult a cheltuit FF putin pentru ce vrea Steaua sa realizeze ....dar ia cheltuit IN ZADAR in mare parte) SPer sa vina POPOSCU !!!
Este un stelist adevarat!Nu trebuia sa plece!
revin cu un comentariu. de ce a plecat Meme Stoica?
fictiune amuzanta... cati nepoti are Jiji? nu stiu. sa presupunem pentru amuzamentul episodului ca... 4! Meme: "baieti, ia veniti incoace! puneti mana pe telefon si fiecare sunati cate un jucator de la CFR! aflati-le nr de cont bancar al nevestelor lor, sa nu ne prinda dna-ul!" ![]()
hmmmm... oare la asta s-a pretat Meme?.
steagcruce2
..
nu era un tip foarte simpatic ca sa fie iubit dar avea de idee de ceva fotbal si ce inseamna un club european ceea ce ciobanul si neamurile lui nu o sa aiba niciodata
noi suporterii sa nu devenim niciodata oile lui Becali
La dat afara Gigi ....si cred ca a facut destul de bine ..... !! Cred ca la tras in teapa la transferuri si daia la dat afara ....si a cheltuit prea mult pe jucatori .... si are dreptate Gigi ( nu ca a cheltuit mult a cheltuit FF putin pentru ce vrea Steaua sa realizeze ....dar ia cheltuit IN ZADAR in mare parte) SPer sa vina POPOSCU !!!
nu stiu daca poti, dar ai putea detalia putin ?
sunt curios care-s jucatorii tai favoriti de la Steaua. normal, in afara lui Radoi, Hagi si Duckadam...
ciobanului i se va intampla ceva rau. TREBUIE!
Se pare ca l-a furat la transferuri,cica d-aia lucra cu impresari straini sa nu vorbeasca prin tara.Am un prieten care a fost asta seara la meci si se vorbea acolo la fotolii ca lua bani si de la jucatorii adusi de el.Nu cred ca scapam de ZERoli la vara.Isi aduce oamenii lui.L-a adus peGabi Popescu si se aude[tineti-va bine] de Gino iorgulescu.Sper sa nu fie adevarat.
@sile meciul s-a jucat fara spectatori, si fiecare echipa avea doar un anumit nr de oficiali in tribuna...
prietenul tau ce e?
@sile meciul s-a jucat fara spectatori, si fiecare echipa avea doar un anumit nr de oficiali in tribuna...prietenul tau ce e?
nu conteaza,a fost la meci
mah nu va mai certati ca prostii intre voi...un lucru e clar nus cati din voi ati vazut in seara asta emisiunea fanatik...a fos MM in direct...AM PIERDUT UN STELIST ADEVARAT !!!!!!!!!!!! Steaua avea nevoie de el ! imi pare rau dar nici nu pot sa ma bucur de victoria noastra din seara asta...iar...daca vin Popescu sau de al de altii Gabi sau Gica...TATA O SA DEVENIM UN BAZAR !!!!
of