FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 1-2 (0-1)

«1234567»
diego_cj26.04.2007 15:38

Referitor la Gloria - Rapid... cred ca-l da afara Copos pe portarul asta Marinescu ... tot le strica blatuletul.. si iar treb sa se chinuie astia sa dea gol... bai dar ce multe spatii la gloria in aparare... acum 2 saptamani parca nu erau... apropo cand a mai batut Gloria pe Rapid?? ma refer intr-un meci cu miza... deja sunt scarbit!!!!

mamarutza26.04.2007 15:42

Meciul n-a fost foarte frumos, merita vazut la televizor, nicidecum pe stadion. Ce sa zic, m-am bucurat enorm pentru scor, dar am fost dezamagita per ansamblu. In schimb, cinste celor care au stat in galeria Stelei, i-au redus la tacere pe penibilii din galria CFR. steagcruce2

Thu[N]der26.04.2007 15:45

asai .. ne trebuie un fotbal mai tehnic .

cody26.04.2007 15:50

http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emotico...ular_ultras.gif

http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emotico...ular_ultras.gif IO Zic ca degeaba ne tot dam la Oli ,bine pot spune ca si el greseste dar cel mai mult la Steaua gresete Domnul Gigi BEEEECali si Domnu MEmEEE !!!1 s-a vazut in mai multe meciuri cand vrea Steaua sa joace joaca dar cand nu se alege prafuu asa ca CIOCU MIC cu Oli ca nu este numai vina lui!!!!http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emoticons/default/forzasteaua.gif

http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emotico...forzasteaua.gif FOrzaa Steaua !!!

Stelist Pana LA moarte !!! si dincolo de ea !!!

diego_cj26.04.2007 15:55

scuze bistritenilor !!!! INCREDIBIL!!!! nu pot sa cred ca nu a fost blat... desi dupa cum s-o jucat pana in min 89 !!!

fularsteaua2

mamarutza26.04.2007 15:55
Lui Goian ii dau nota 10, nu stiu voi, dar inafara auto-golului a fost fenomenal. DAca nu ar fi el, vai de apararea Stelei. Cinste tie Dorine pentru acest meci!!!
Joga Bonito26.04.2007 15:58
scuze bistritenilor !!!! INCREDIBIL!!!! nu pot sa cred ca nu a fost blat... desi dupa cum s-o jucat pana in min 89 !!!

fularsteaua2

Cred ca Gigi a plusat pe langa Copos....

N-ai vazut ce surprinsi pareau rapidistii? :)))

zloty26.04.2007 16:04

ce antrenor au bistriteni fenomenal sabau ,oare el nar fi bun la noi ?? dar stai el nu poate fi marioneta nimanui deci mai mult decat sigur nu va veni

ionut8826.04.2007 16:12

Ce ar trebui sa faca Oli sa va demonstreze si voua ca e cel mai bun antrenor din Romania?Sa stea cu voi in tribuna?Vreau sa vad cum o sa reactionati dupa ce ajunge Steaua pe 2 si vom merge din nou in Liga Campionilor sau poate voi nu vreti sa mergem in Liga.Cred ca nimeni nu va intelege,voi ce vreti de la Steaua?SPORTERII ADEVARATII SE VAD LA INFRANGERII!

Fota Steaua!Forta Olaroiu!

Nu mai huliti jucatorii si nici antrenorii!

AndyQ26.04.2007 16:12
Referitor la Gloria - Rapid... cred ca-l da afara Copos pe portarul asta Marinescu ... tot le strica blatuletul.. si iar treb sa se chinuie astia sa dea gol... bai dar ce multe spatii la gloria in aparare... acum 2 saptamani parca nu erau... apropo cand a mai batut Gloria pe Rapid?? ma refer intr-un meci cu miza... deja sunt scarbit!!!!

Diego, ti se pare tie ca a fost blat Gloria - Rapid? Daca era blat, se multumeau aia cu egal, sa fim seriosi. Era 3-0 la pauza pentru Rapid. Vorbesti prostii mai mari decat poti duce. In loc sa spui "multam" bistritenilor ca ne-am scapat de Rapid, oferindu-le "sansa" sa piarda 2 puncte. Esti scarbit de ce? Ar trebui sa fi scarbit de jocul Stelei de la Bistrita, nu de spatiile din apararea Gloriei. Nici un meci nu seamana cu altul, ar trebui sa stii asta...

Hai noroc si ochii mai mari, ca vezi meciul in poze, cred.

zloty26.04.2007 16:15
Ce ar trebui sa faca Oli sa va demonstreze si voua ca e cel mai bun antrenor din Romania?Sa stea cu voi in tribuna?Vreau sa vad cum o sa reactionati dupa ce ajunge Steaua pe 2 si vom merge din nou in Liga Campionilor sau poate voi nu vreti sa mergem in Liga.Cred ca nimeni nu va intelege,voi ce vreti de la Steaua?SPORTERII ADEVARATII SE VAD LA INFRANGERII!

Fota Steaua!Forta Olaroiu!

Nu mai huliti jucatorii si nici antrenorii!

dai drumu de aicea si mai joaca putin fifa ,daca chiar nu te pricepi nu ne mai spune noua asta , pai cum ma iti place sa castigam de fiecare data cu emoti din noroc cu maxim un sut pe poarta si maxim 3 pase consecutive?? daca da inseamna ca esti cu adevarat un suporter "adevarat" :))

AndyQ26.04.2007 16:23
dai drumu de aicea si mai joaca putin fifa ,daca chiar nu te pricepi nu ne mai spune noua asta , pai cum ma iti place sa castigam de fiecare data cu emoti din noroc cu maxim un sut pe poarta si maxim 3 pase consecutive?? daca da inseamna ca esti cu adevarat un suporter "adevarat" :))

Zloty, eu prefer sa castigam cu emotii decat sa pierdem. O fi sau nu o fi Oli de Steaua, sta sau nu sta la Steaua, deja am vorbit destul pe subiectul asta, oricum pana la sfarsitul campionatului tot cu el ramanem. Sa speram in castigarea tuturor meciurilor pana la sfarsit, chiar cu emotii, conteaza rezultatul, in momentele astea, se vede ca echipa nu mai e ce-a fost, nu mai e Dica, vrem nu vrem, Dicanu ne-a garantat multe meciuri si se simte lipsa lui, avem un Thereau cand accidentat, cand eliminat, duo-ul Ghionea-Goian, care speria Europa s-a destramat pentru moment, Banel cel magic a devenit Banel cel penibil si lipsit de luciditate.

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

SSK26.04.2007 16:23

Era mai bine daca bateau tiganii, s-ar fi agitat mai tare pe sfarsit de campionat, implicit impotriva Clujului. Ma rog, cred ca s-au dus vremurile in care Bistrita statea capra.

@bullzeye

Asa e, nici mie nu mi s-a parut ca Lovin a fost prea slab. Iar la faza aceea din ultimele minute (incheiata cu o preluare gresita a lui Croitoru) s-a descurcat de minune. Problema la el (si la altii) e ca e un jucator fara viitor. Indiferent ca face un meci bun sau doua, stii sigur ca nu va depasi niciodata un anumit nivel.

Croitoru cred ca-si da foarte tare silinta. Insa am impresia ca nu e lasat sa joace ce stie. Spre exemplu, azi a fost scos Cristocea si el a trecut pe stanga. Jucator de picior drept! Din punctul meu de vedere, locul sau este in locul lui Nicolita (baiatul asta cred ca nu stie fotbal...), la mijloc, pe banda dreapta.

Iar Petre Marin a jucat azi de 2 ori mai bine decat ar putea juca Stancu sau Nicolita ca fundas dreapta. La 34 de ani...

ibadarau26.04.2007 16:26
Meciul n-a fost foarte frumos, merita vazut la televizor, nicidecum pe stadion. Ce sa zic, m-am bucurat enorm pentru scor, dar am fost dezamagita per ansamblu. In schimb, cinste celor care au stat in galeria Stelei, i-au redus la tacere pe penibilii din galria CFR. steagcruce2

A fost un meci cu o mare incarcatura si Steaua a jucat perfect. CFR Cluj nu a avut nici un sut pe poarta!!!!

Steaua chiar daca nu a avut ocazii clare, a controlat mijlocul, asa cum nu se mai intamplase de mult...

Jocul si rezultatul ne dau sperante pentru a ajunge acolo unde ne este locul...

Sa fim uniti pana la capat!

cRiss4Steaua26.04.2007 16:32

Stelistii, au reusit, dupa multa vreme sa marcheze 3 goluri intr-un meci din deplasare

de unde 3 ? :)

axl2326.04.2007 16:36

din cauza unui sef absurd si obtuz n-am reusit sa vad meciul. trebuia sa fiu acasa la 1530 si-am ajuns la 1900. din comentariile de mai sus nu prea-mi dau seama nimic. sa-mi spuna si mie cineva lucid cam cum au stat lucrurile.

audiopixel26.04.2007 16:37

O victorie de toata jena.A nu stiu cata oara nu vad nici o idee de joc,nici o faza coerenta,absolut nimic.Nu intamplator am dat un gol cu burta,cam asa a ajuns Steaua in acest moment:pe burta,pacalind fotbalul si aparandu-se cu orice echipa...

johngotti26.04.2007 16:39

INCREDIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cum castigam si noiun meci, cum apara iar ca din mormant "laudatorii" lu' Olaroiu. Bai baieti, Steaua nu joaca fotbal, momentan. Joaca turca E adevarat, o turca mai buna decat cea jucata de rapid si de CFR. Dar tot o turca ramane. Probabail ca o sa batem si pe Otelul, greu, cu 1-0, nu se stie ce o sa facem la Urziceni, va fii greu si acasa cu Ceahlaul (doar se lupta sa scape de retrogradare dar un 1-0 merge si cu ei), cu Nationalul defilam din nou (sunt deja retrogradati si au ramas si fara antrenor), cu Pandurii se intelege Gigi cu Condescu (iar un 1-0 sau 2-1), si pe Jiul ii "zdrobim" in ultima etapa asa cum am facut anul trecut la Vaslui. Din calculele mele si tinand cont ca Cljul nu va iesi prea bine din meciurile ramase de jucat si de fptul ca rapidul nu mai e ce a fost nici macar cu Gloria, rezulta un loc doi care ne trimite cap de serie in tururile doi si trei ale CL.

Asa si? Nu jucam nimic. Si in cazul in care intram in Liga, ce sa facem? Sa speram ca Dica o sa se intoarca la fel cum era cand a plecat? Putin probabil. Sa asteptam sa vedem transferurile lui Gigi si sa ne rugam la un antrenor tehnic, pentru. ca asta e blestemul nostru: sa jucam tehnic si spectaculos

LA REVEDERE Olaroiu

w3bmaster26.04.2007 16:43

pentru cel care a zis ca, atunci cand vom fi multumiti de Oli ... pai cand o sa si jucam fotbal vreau sa vad spectacol nu meciuri castigata sub asediu

Cat despre cum sa jucat e bine ca am btut iar pan la locu 2 mai avem .....

Cat despre rapid eram sigur ca se incurca la Bistrita / asta e si mai bine ca sunt fortati sa forteze tot cu CFRu ..... asa ca e bine

Urmeaza Otelu Forza Steaua

merty26.04.2007 16:49

ai dreptate john gotti corect.... ne bucuram cu un gust amar.... fratilor nu jukm .... o umbra a echipei care facea furori...tre sa tragem acu din greu sa prindem locu' 2 ... si sa na intarim serios cu jucatori adevarati... nu cu clovni... cat desper Olaroiu... raman la pozitia mea... ola-roiu..............respect merty

georgecristian26.04.2007 16:49
A fost un meci cu o mare incarcatura si Steaua a jucat perfect. CFR Cluj nu a avut nici un sut pe poarta!!!!

Steaua chiar daca nu a avut ocazii clare, a controlat mijlocul, asa cum nu se mai intamplase de mult...

Jocul si rezultatul ne dau sperante pentru a ajunge acolo unde ne este locul...

Sa fim uniti pana la capat!

OK, sa ne bucuram , avem motive! Dar ceea ce sustii cum ca am controlat mijlocul, este exagerat. Poate in prima repriza. Eu unul revedeam stilul Middlesbrough in ultimele 30 de minute. Nu mai legau 3 pase consecutive ai nostri in final, ce naiba!?? Am tremurat la fiecare centrare, si au fost o gramada de recuperari si patrunderi si pe laterale. Oricum, adversarul a fost unul de calibru, si de aprecat sunt fazele fixe care au facut diferenta intre o echipa cu mare experienta si una doar motivata.

forever_STEAUA26.04.2007 16:50
din cauza unui comandant absurd si obtuz n-am reusit sa vad meciul. trebuia sa fiu acasa la 1530 si-am ajuns la 1900. din comentariile de mai sus nu prea-mi dau seama nimic. sa-mi spuna si mie cineva lucid cam cum au stat lucrurile.

Meciul se rezuma la urmatoarele:

0-1 la pauza gol norocos marcat de Iacob in urma unui corner

0-2 Goian ne aminteste de fundasul nostru atacant din sezonul trecut inscriind un gol in urma unui corner

Min 73: 1-2 Goian o da in bara... De fapt in ate, dar nu in alea care trebuie

Din min. 74 ne-am mutat cu mic cu mare in propriul careu

Noroc, ca a iesit bine!

georgecristian26.04.2007 16:52
Era mai bine daca bateau tiganii, s-ar fi agitat mai tare pe sfarsit de campionat, implicit impotriva Clujului. Ma rog, cred ca s-au dus vremurile in care Bistrita statea capra.

@bullzeye

Asa e, nici mie nu mi s-a parut ca Lovin a fost prea slab. Iar la faza aceea din ultimele minute (incheiata cu o preluare gresita a lui Croitoru) s-a descurcat de minune. Problema la el (si la altii) e ca e un jucator fara viitor. Indiferent ca face un meci bun sau doua, stii sigur ca nu va depasi niciodata un anumit nivel.

Croitoru cred ca-si da foarte tare silinta. Insa am impresia ca nu e lasat sa joace ce stie. Spre exemplu, azi a fost scos Cristocea si el a trecut pe stanga. Jucator de picior drept! Din punctul meu de vedere, locul sau este in locul lui Nicolita (baiatul asta cred ca nu stie fotbal...), la mijloc, pe banda dreapta.

Iar Petre Marin a jucat azi de 2 ori mai bine decat ar putea juca Stancu sau Nicolita ca fundas dreapta. La 34 de ani...

Ai perfecta dreptate cu motivatia mai scazuta a Rapidului in acest moment. Este pericol mare ca Rapidul sa cedeze deliberat cu Clujul. Iar de la Dinamo ma astept la orice, pot invinge Clujul, dupa cum pot pierde lejer cu scuza relaxarii inerente.

malasorte1326.04.2007 16:53
INCREDIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cum castigam si noiun meci, cum apara iar ca din mormant "laudatorii" lu' Olaroiu. Bai baieti, Steaua nu joaca fotbal, momentan. Joaca turca E adevarat, o turca mai buna decat cea jucata de rapid si de CFR. Dar tot o turca ramane. Probabail ca o sa batem si pe Otelul, greu, cu 1-0, nu se stie ce o sa facem la Urziceni, va fii greu si acasa cu Ceahlaul (doar se lupta sa scape de retrogradare dar un 1-0 merge si cu ei), cu Nationalul defilam din nou (sunt deja retrogradati si au ramas si fara antrenor), cu Pandurii se intelege Gigi cu Condescu (iar un 1-0 sau 2-1), si pe Jiul ii "zdrobim" in ultima etapa asa cum am facut anul trecut la Vaslui. Din calculele mele si tinand cont ca Cljul nu va iesi prea bine din meciurile ramase de jucat si de fptul ca rapidul nu mai e ce a fost nici macar cu Gloria, rezulta un loc doi care ne trimite cap de serie in tururile doi si trei ale CL.

Asa si? Nu jucam nimic. Si in cazul in care intram in Liga, ce sa facem? Sa speram ca Dica o sa se intoarca la fel cum era cand a plecat? Putin probabil. Sa asteptam sa vedem transferurile lui Gigi si sa ne rugam la un antrenor tehnic, pentru. ca asta e blestemul nostru: sa jucam tehnic si spectaculos

LA REVEDERE Olaroiu

Stii ce e INCREDIBIL cu adevarat ??? Pierdem ---> afara cu Oli ca e praf. Castigam ---> afara cu Oli ca am castigat cu mari emotii si din noroc. INCREDIBIL e ca mancam rahat cu carul si din ura fata de o persoana nu mai stim sa ne bucuram nici macar la victoriile Stelei !!!

diego_cj26.04.2007 16:57

sa-mi bag picioru in el ghinion... cred ca iar jucam fara Radoi si Thereau pana la sfarsitul campionatului... nasol

«1234567»