Gresesti pentru ca preiei titluri pe care ziaristii de cacao le fac modificand esential declaratii. Radoi a spus:"Nu cred ca CFR ar face fata in CL, cel putin nu acum" ceea ce eu zic ca e o declaratie cu totul diferita, nu tocmai corecta (in sensul ca poate nu e treaba lui Radoi sa analizeze el cine face si cine nu face fata in CL) dar nu e o declaratie sfidatoare.
Corect, si multumesc George pentru. remarca pertinenta, vad ca ai dreptate. Tocmai asta ar trebui sa citim pe site-ul nostru, comentariile jucatorilor direct de la sursa, in exclusivitate, ca doar suntem trup si suflet cu formatia asta, nu? Cine a mai vazut silenzio stampa la cluburile mari? Astea-s mofturi de echipe care se ascund dupa deget din lipsa rezultatelor. Daca s-a ajuns asa de rau incat toata presa sa fie marsava, atunci nu-ti persiflezi proprii suporteri (care pe vremuri aplaudau si cantau tot timpul, mai ales la rezultat defavorabil), macar le raspunzi lor ca merita sa fie informati si sufera pentru. formatia lor favorita...
Pb. mea cea mare este ca nu-s in tara de cativa ani buni, si pana acum am trait doar prin prisma articolelor sportive. Nu reuseam sa prind decat TVRi pe net, acuma am pierdut si posibilitatea asta de cand cu canalul turcesc.
Mi-am dat seama treptat de parti-pris-ul asa zisilor jurnalisti, dar sa ajunga asa de penibili incat sa rastalmaceasca interviurile nu credeam ca se poate (da, am plecat de mult...). Pai aveam 2 bookmarkuri in browser: L'equipe si prosport... miliarde de ani lumina diferenta...
Insa primii nu se ocupa decat de "la grandeur de la france" + campionatele unde joaca "les français" (rezumatele/talk-sowurile despre Steaua in recentele grupe CL s-au limitat la maxim 30 de sec. cat sa vb. de/cu Thereau), iar in "pros(t)port" mi s-a facut greata de comentariile suburbane ale "cititorilor de bine" - inclusiv tipi pro-Steaua (nu-i pot numi stelisti) dar care au cazut la nivelul mocirlei injuraturilor si neputintei celor care nu stiu sa se exprime altfel decat prin latrat sau scuipat.
Cand intri in cocina te mananca porcii.
Mi-a venit intr-un gest disperat si cam tardiv totusi ideea buna sa caut Steaua la ea acasa, chit ca am trecut mai intai pe la site-ul oficial si apoi am ajuns aici. Cum tot veni vb. de site, am citit articolul de acum cateva zile despre cfrcluj si site-ul lor. Cert, este mai pus la punct/zi decat al nostru (cel oficial, nu al suporterilor), dar prefer sa se uite cineva din conducerea Stelei mai curand pe site-urile lui Milan sau Manchester, acolo da profesionalism - asta sa ne fie obiectivul. Ca doar Meme zicea ca a angajat pe nu stiu cine pe chestii de marketing, iar un site din asta costa maxim cat un bacsis de-a lui Becali sau a banilor de buzunar al unui fotbalist... Nostim ca la Manchester este o rubrica cu oferte de excursii pentru. deplasarile suporterilor (iar la noi se declara ca nu e nevoie de suporteri? - si asta au modificat oare ziaristii???), iar la Milan numarul sponsorilor este pe masura titlurilor lor de campioni.
Am si yo o rugaminte, daca puteti pune undeva in "dur" (deci nu pe forum, care era "down" la meciul de la Bistrita, a trebuit sa intreb pe forumul de pe site-ul oficial unde se poate vedea/asculta meciul dar nimeni nu s-a sinchisit sa raspunda) niste linkuri de retransmisie video (am inteles mai tarziu ca s-a putut vedea in p2p) sau audio (stiu de Gabi safta si linkul de pe oficial, atunci parca n-a transmis, dar are totusi un stil de comentat "bizar" - golul lui Iacob la Cluj a fost inscris "cu capul", dup-aia cu "soldul", ca sa vad apoi in clipul vostru realitatea fazei :-)
Nu de alta, dar n-as prea mai vrea sa ajung iar ca anul trecut cand imi transmiteau prietenii din tara pe skype meciurile Stelei (care nu erau pe TVRi) cu webcamul pus in fata TV...
LUPTAM! LUPTAM! LUPTAM SI CASTIGAM!
FORZA Steaua!!!
86Sevilla, bine-ai venit pe forum! Avem nevoie de comentarii precum ale tale.
Multam SSK, de fapt n-am fost plecat ... niciodata.
Sunt peste 30 de ani de cand sufar si ma bucur cu Steaua.
MANDRU CA SUNT STELIST !!!