FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 1-2 (0-1)

«1567»
ionel327.04.2007 06:21
dai drumu de aicea si mai joaca putin fifa ,daca chiar nu te pricepi nu ne mai spune noua asta , pai cum ma iti place sa castigam de fiecare data cu emoti din noroc cu maxim un sut pe poarta si maxim 3 pase consecutive?? daca da inseamna ca esti cu adevarat un suporter "adevarat" :))

ati devenit paranoici!voi nu sunteti suporteri,sunteti critici literari! HAI Steaua!

diego_cj27.04.2007 06:39

Campania gsp de dezinformare si de bagat strambe continua

""MM ironizat de Gigi

Înainte de a pleca de la stadin, Gigi Becali a ținut sã-l înțepe subtil pe MM Stoica, absent ieri de la Cluj. "De ce m-a fost MM aici? Pãi, nu v-a zis el cã are probleme de sãnãtate? Nu știu dacã va reveni lîngã noi, sã vedem ce diagnostic vor da medicii în privința lui", a spus Becali, care fost contrat de Rãdoi: "Dacã ne-a purtat noroc absența lui MM? Sã nu vorbim așa, pentru cã dacã n-ar fi fost el, eram acum în partea a doua a clasamentului". (Dan Udrea)

Cernea atacã dur!

Dupã ce, la sfîrșitul meciului Poli Timișoara - Steaua 1-0, din Cupa Timișoreana, MM Stoica i-a catalogat "mercenari" pe mai mulți jucãtori, Cornel Cernea (foto) a replicat acid ieri: "Sã nu uite anumite persoane cã de la partida din Cupã sînt aceiași cu cei care au bținut acum un rezultat mare la Cluj". Portarul s-a luat și de Rãdoi, care își acuzase colegii cã nu pun suflet: "N-avem nevoie de Polițiști la echipã. ªtim sã ne purtãm și singuri de grijã". ""

Am vazut la TV declaratiile lui Gigi si Cernea.. este o noua minciuna dintr-un lung lant al gsp si o noua tentativa de a dezbina Steaua... Nici una din declaratiile celor doi, nu a avut tenta data de gsp.. Gigi zicea ca Meme are in continuare probleme de sanatate (fara nici o urma de ironie), iar pe Cernea l-au intrebat ceva de genul : daca politia din vestiar si-a aratat roadele, iar el a raspuns simplu: ca la Steaua nu sunt politisti in vestiar. Iar bulangii astia de la gsp trag concluzia ca l-a atacat pe Radoi.

Stiu ca s-au mai facut apeluri aici, dar mai fac si eu unul: NU MAI CUMPARATI ZIARUL!!! GSP este o mizerie, plin de spurcati frustrati (buzarin, geambasu etc etc).. hai sa-i lovim unde-i doare!!!!!!

cristinelly27.04.2007 06:39
Cristinelly, nu mai vrei sa plece Iacob? e suficient de bun acuma?

:) Ma bucur ca "mi-a dat peste nas" cu golu marcat impotriva Clujului. Sper sa faca lafel toti cei pe care o sa ii critic:))

malasorte1327.04.2007 07:09
Eu zic sa-l luati pe Olaroiu la voi acasa. Nu pot sa cred a un antrenor care a distrus 30 de ani de joc tehnic si in viteza este laudat in continuare de niste "indivizi moralisti" care confunda fotbalul cu "Dansez pentru tine". In emisiunile TV exiat mereu a doua sau a treia sansa. Aici nu. Intr-adevar si fotbalul este un joc dar un joc al orgoliilor

Ii rog pe sustinatorii lui Olaroiu sa ne lamureasca odata pentru totdeauana ce naiba apreciaza la stilul de joc pe care l-a imprimat asta la echipa. Va rog mult. Macar un argumaent dar sa fie diferit de marea performanta europeana de anul trecut. In situatia lui si eu o faceam

Daca tu vezi vreo lauda la adresa lui Olaroiu in ceea ce am postat eu, scuza-ma ca iti spun, dar esti [...]

Editat de moderatori! Atentie la limbaj!

Ovidiu_IASHI_Steaua27.04.2007 07:35

Interesanta chestia cu GSP...eu personal nu vazusem declaratiile la TV si citind pe net ce au scris jigodiile astea chiar incepusem sa-mi fac griji...chiar eram revoltat pe Cernea! Ma bucur ca nu am avut dreptate!

RUSINE GSP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA Steaua

n_am_kef27.04.2007 07:45
Campania gsp de dezinformare si de bagat strambe continua

""MM ironizat de Gigi

Înainte de a pleca de la stadin, Gigi Becali a ținut sã-l înțepe subtil pe MM Stoica, absent ieri de la Cluj. "De ce m-a fost MM aici? Pãi, nu v-a zis el cã are probleme de sãnãtate? Nu știu dacã va reveni lîngã noi, sã vedem ce diagnostic vor da medicii în privința lui", a spus Becali, care fost contrat de Rãdoi: "Dacã ne-a purtat noroc absența lui MM? Sã nu vorbim așa, pentru cã dacã n-ar fi fost el, eram acum în partea a doua a clasamentului". (Dan Udrea)

Cernea atacã dur!

Dupã ce, la sfîrșitul meciului Poli Timișoara - Steaua 1-0, din Cupa Timișoreana, MM Stoica i-a catalogat "mercenari" pe mai mulți jucãtori, Cornel Cernea (foto) a replicat acid ieri: "Sã nu uite anumite persoane cã de la partida din Cupã sînt aceiași cu cei care au bținut acum un rezultat mare la Cluj". Portarul s-a luat și de Rãdoi, care își acuzase colegii cã nu pun suflet: "N-avem nevoie de Polițiști la echipã. ªtim sã ne purtãm și singuri de grijã". ""

Am vazut la TV declaratiile lui Gigi si Cernea.. este o noua minciuna dintr-un lung lant al gsp si o noua tentativa de a dezbina Steaua... Nici una din declaratiile celor doi, nu a avut tenta data de gsp.. Gigi zicea ca Meme are in continuare probleme de sanatate (fara nici o urma de ironie), iar pe Cernea l-au intrebat ceva de genul : daca politia din vestiar si-a aratat roadele, iar el a raspuns simplu: ca la Steaua nu sunt politisti in vestiar. Iar bulangii astia de la gsp trag concluzia ca l-a atacat pe Radoi.

Stiu ca s-au mai facut apeluri aici, dar mai fac si eu unul: NU MAI CUMPARATI ZIARUL!!! GSP este o mizerie, plin de spurcati frustrati (buzarin, geambasu etc etc).. hai sa-i lovim unde-i doare!!!!!!

Eu nu-l cumpar de muuuuuult timp. Si nici macar siteul nu il mai accesez. Sa dea faliment da-i in...

axl2327.04.2007 08:06
Meciul se rezuma la urmatoarele:

ok, multumesc.

felicitari pentru promovare, vezi ca puterea imbata. memento mori!

AndyQ27.04.2007 08:50
bai AndyQ,

considera ca nu polemizez cu tine.

Eu te ignor, asa ca ignora-ma si tu, la randul tau!

Tupac, tu si altii de aici ati ramas tot in epoca comunista, cand echipele stateau capra in fata Stelei, cand Steaua acapara tot ce era jucator de valoare si ceilalti se alegeau cu laturi, din cand in cand, cate unu` bun si trageau si eu cate-o bataie unei mai echipe de doamne ajuta din Europa.

Pe voi v-ar multimi plecarea lui Oli, sincer si eu vreau lucrul asta.

Problema voastra intervine din cauza mandriei proprii de stresati si mancatori de unghii, pentru ca Steaua a inceput sa castige. Pentru voi nu Steaua conteaza, conteaza doar sa plece Oli asta odata, chiar cu riscul de a pierde locul 2,3,4 sa ajungem undeva pe... 7, nu?

Voi nu va bucurati decat la infrangere. MARI SUPERTERII, MARI ROMANI!!! Din partea mea aveti tot respectul cuvenit unui excrement de musca.

Tupac, nu mai povestesti cu mine, cica ma ignori, pentru ca ma bucur de victoria Stelei, lucru normal pentru un Stelist? Nu-mi place nici mie jocul, sau faptul ca s-au bagat cu fundu-n poarta in ultimele 15 minute, dar ma bucur de victorie la fel cum ma bucur de una la 2-3 goluri diferenta.

Sa nu uitam ca Cluj-ul nu mai e ce-a fost, celelalte echipe au si ele jucatori, unele mai sunt ajutate de arbitru.

Daca se punea golul lui Iacob la Oradea, acum eram pe 2, sau mult mai devreme daca nu o furam in TUR cu Dinamo din cauza arbitrajului, ca in cazul Vaslui.

Pe tine si ep altii nu i-ar multumi nici ideea de ocupare a locului 1, la diferenta de puncte fata de 2 cum are Dinamo fata de Cluj, daca pe banca ar fi Oli.

Echipa voastra de suflet nu e Steaua, echipa voastra se numeste Propaganda, Madria Prosteasca, Teribilismul, Impertinenta, Adulatia nemeritata s.a.m.d.

Asa ca las-o mai moale dom'le rapper Tupac, si e valabil si pentru altii. Victoria e Victorie si se priveste ca atare. Scopul fotbalului(definitia): sa dai cu unu` mai mult decat adversarul. Daca pierzi glorios, spectaculos, dupa 100 de ocazii ratate... tot pe locul 2 ajungi sau mai rau.

Sa traiesti, matale si restul stresatilor la victorie!!!!

Azazello27.04.2007 09:04
Da, consider ca este un act de curaj din partea mea si ONESTITATE. Din pacate pentru tine te situezi in categoria oamenilor gata sa accepte orice doar pentru ca s-a obtinut ceea ce iti doreai. Eu nu sunt asa si nu voi fi niciodata. Vreau sa fiu acela care critica la victorie si gaseste cuvinte echilibrate la infrangeri.

Daca te-ai saturat de mine, ar fi bine sa citesti doar articolele colegilor mei (oare cati ani ani?)

Salut ! Soldatino, replica mea nu era atat pentru tine, pentru ca tu macar iti gasesti cuvinte echillibrate si incerci sa faci o critica sa zicem "constructiva". Era mai mult vorba despre cei care mereu si cu ostentatie nu vad decat jumatatea goala a paharului si, mai mult decat atat, in demersul lor nu stiu decat sa apeleze la zona de argou a limbajului. Nu -ti contest dreptul la opinie, dar permite-mi si mie sa am una. Asa ca da-mi voie sa-ti spun eu ce am vazut in acest meci:

O partida de lupta in care a primat contactul fizic si daruirea, deci nu putea iesi un meci spectaculos cu multe faze de poarta. Miza prea mare si-a pus la randul ei amprenta asupra meciului. Lipsa lui Elton s-a datorat in primul rand acestor considerente. El face spectacol, dar sa recunoastem, un pic ineficient. Sper, ca orice suporter ca pe viitor brazilianul de buzunar sa devina "un catalizator" al evolutiilor bune ale Stelei. Dar sa revenum la meci. Prima repriza ne-a apartinut in totalitate. Nu au existat mari ocazii dar au fost numeroase faze calde, cu bune oportunitati (Cristocea, la calcaiul lui Thereu, din Nou Cristocea, la patrunderea in 16, in urma unei pase tot de la Thereau si mai exista si alte exemple). Am dominat clar mijlocul terenului. In prima jumatate a reprizei a doua lcrurile au decurs cam la fel: meci de lupta, jucat mai mult la mijloc. Golul lui Goian a adus o oarecare doza de liniste iar iesirea lui Radoi a dezechilibrat un pic apararea. Golul Clujului, destul de norocos zic eu, ne-a ridicat un pik tensiunea, dar CFR nu a avut oportunitati mari. Apararea s-a descurcat cu brio.

Steaua a facut una din cele mai bune meciuri din ultima vreme din punct de vedere fizic si tactic. Baietii au muncit victoria asta si de aceea cred ca nu era acum momentul pentru critici. In fotbal, stim cu totii ca nu conteaza numai spectacolul. Poate ca unii ar fi fost mai multumisti sa avem 5-10 ocazii din care 3 bare dar sa pierdem cu 1-0. Si atunci s-ar fi zis, avem echipa dar nu si noroc.... Si trebuie tinut cont si de adeversar. CFR este o echipa foarte solida, cu un stil argatos si chiar dur, cu un antrenor fidel stilului peninsular atat de machiavelic. De fapt, Steaua (ca sa nu zic Oli) i-a raspuns cu aceeasi moneda. Deci Clujul era o nuca tare, nu a piedut pe teren propriu sezonul asta si a batut pe Dinamo, care vrem nu vrem, a ucus anul asta campionatul. In plus, dupa meciurile din ultima vreme Steaua da semne de revenire. In circumstantele astea, eu cred ca trebuie apreciat rezultatul, iar criticile pastrate pentru cand e cazul.

Categoria oamenilor gata sa accepte orice doar pentru a obtine ceva isi gaseste justificare adesea in subtratul proverbului "scopul scuza mijloacele", zicala care a fost aplicata in trecutul istoric chiar cand nu era cunoscuta ad - literam. (vezi calul troian), Sunt curios, tu cum vezi acel gest unul las sau unul de curaj?

Iar critica la victorie si cuvintele echilibrate la infrangeri este un deziderat care are nuante de utopie. Iar eu unul am citit articole de-ale tale, exaltate la victorii.

Cat despre atitudinea ta 'curajoasa" si "onesta", dar se pare ca si "modesta" ;), numai de bine. Am lecturat mai mereu articolele pe care le semnezi si de multe ori am fost intr-un totul de acord cu tine. Dar asta nu te face infailibil.

Si voi incheia spunandu-ti urmatoarele: Iubesc Steaua de mic. Primul meci pe care mi-l aduc aminte mai clar e Steaua - Roma sezonul 84-85, Cupa Cupelor, cand dupa o dubla mansa incheiata cu scorul general de 1-0 pentru Roma, Halagian, antrenorul de atunci a fost demis dupa 0-0 in retur. Era turul intai iar meciul l-am vazut cu tatal meu. M-am indragostit de echipa nu la victorie ci la o infrangere. Si aveam 7 ani. De atunci, in fotbal nu stiu decat un nume: Steaua Bucuresti.

Te salut !

audiopixel27.04.2007 09:45
O partida de lupta in care a primat contactul fizic si daruirea, deci nu putea iesi un meci spectaculos cu multe faze de poarta. Miza prea mare si-a pus la randul ei amprenta asupra meciului. Lipsa lui Elton s-a datorat in primul rand acestor considerente. El face spectacol, dar sa recunoastem, un pic ineficient.

Steaua a facut una din cele mai bune meciuri din ultima vreme din punct de vedere fizic si tactic.In circumstantele astea, eu cred ca trebuie apreciat rezultatul, iar criticile pastrate pentru cand e cazul.

Poate gresesc dar lipsa lui Elton cred ca i se datoreaza ciobanului pentru ca i s-a pus pata pe el.Si face spectacol ineficient pentru ca paseaza pe pozitie viitoare si se demarca permanent.Steaua nu mai are habar de notiunile astea.

Eu continui sa cred ca n-am vazut nimic tactic:oameni insirati in jurul careului,mingi bubuite la intamplare,iesiri izolate din aparare.Iar daca am stat bine dpdv fizic atunci ma intreb de ce avem tot timpul 1-2 oameni care termina meciul accidentati(e adevarat ca ieri CFR-istii au cam intrat la rupere)?

Acest stil de joc tipic romanesc,de care Steaua s-a scuturat in ultimii ani si s-a vazut cu ce rezultate,nu cred ca duce nicaieri.Faza cu victoria care ramane victorie nu cred ca tine.Sa vedem cate puncte o sa adune pana la sfarsit cu acest stil.

xtrip1927.04.2007 10:41
O partida de lupta in care a primat contactul fizic si daruirea, deci nu putea iesi un meci spectaculos cu multe faze de poarta. Miza prea mare si-a pus la randul ei amprenta asupra meciului. Lipsa lui Elton s-a datorat in primul rand acestor considerente. El face spectacol, dar sa recunoastem, un pic ineficient. Sper, ca orice suporter ca pe viitor brazilianul de buzunar sa devina "un catalizator" al evolutiilor bune ale Stelei. Dar sa revenum la meci. Prima repriza ne-a apartinut in totalitate. Nu au existat mari ocazii dar au fost numeroase faze calde, cu bune oportunitati (Cristocea, la calcaiul lui Thereu, din Nou Cristocea, la patrunderea in 16, in urma unei pase tot de la Thereau si mai exista si alte exemple). Am dominat clar mijlocul terenului. In prima jumatate a reprizei a doua lcrurile au decurs cam la fel: meci de lupta, jucat mai mult la mijloc. Golul lui Goian a adus o oarecare doza de liniste iar iesirea lui Radoi a dezechilibrat un pic apararea. Golul Clujului, destul de norocos zic eu, ne-a ridicat un pik tensiunea, dar CFR nu a avut oportunitati mari. Apararea s-a descurcat cu brio.

Subscriu in totalitate la cele scrise de tine.

Din pacate, sunt departe de tara si pot rar vedea meciurile.Pana acum singura imagine despre jocul Stelei era din posturile dragilor colegi forumisti. De curand insa am descoperit TV p2p si ..am vazut ultimele doua meciuri, cu Iasi-ul si CFR-ul. MI-am dat seama cat de subiectivi si obtuzi sunt unii de aici in aprecierile lor. In primul rand, legat de meciul cu CFR, in ceea cel priveste pe Lovin. Cand l-am vazut prima oara titular am injurat de mama focului, ..nu intelegeam ce cauta asta pe teren cand pe banca sunt Paraschiv, Bostina sau chiar ov Petre. Apoi ..Lovin m-a contrazis si a facut un joc f bun: exact, fara greseala aproape. Evident a stralucit putin, dar a fost f exact si si-a facut treaba cu brio in contextul acestui meci.

deci..oameni buni, e f usor..sa darami munca unui om, ..sa il anulezi complet doar pentru ce vezi la TV. Toata lumea zice ca CFR a avut un joc slab, ..ca nu au jucat nimic. Bine, dar ..asta cui se datoreaza?..credeti voi ca bergodi si jucatorii aia nu au vrut si ei extrem de mult sa castige?..Oare nu jocul asta urat, ..la intamplare..haotic a lui Olaroiu i-a inchis perfect pe CFR Cluj?. Care este problema ca noi ne-am aparat, ca nu am jucat sus..in pressing, in un-doi-uri cand CFR nu a avut un SUT la poarta?..prefer..de 100 de ori sa jucam urat, .."monoton, previzibil si la intamplare"...dar sa marcam 2 goluri si adversaru sa nu aiba un sut pe poarta. Meciurile cu rapid si CFR Oli le-a castigat. De ce?..pentru ca a gandit f bine adversaru, ce are ..si ce nu are Steaua ce si ce nu poate sa faca. F multi se vaicaresc ca ne-au dominat in ultimele 20 de min. Cum ne-au dominat???...cate suturi/ocazii au avut?..Si ce daca am stat cu fundul in poarta..daca aia nu au avut un sut pe poarta?..Steaua a jucat exact, sigur pe ea..si am avut tot timpul impresia ca nu putem in nici intr-un caz sa pierdem victoria. Si apoi..sa fim seriosi, ..am vazut multe comentarii de genu' "in ce hal am ajuns ca ne domina clujul." Domnilor..cu atitudine din asta de "campioni" am ajuns pe locul 3, crezand ca toate echipele tre sa se inchine ca a intrat Steaua pe teren. Clujul este campioana returului daca nu ma insel..a castigat 6 meciuri. Deci..inainte de meci statisticile o dadeau favorita, deci chiar nu ma simt deloc lezat in situatia de fata ..Steaua a fost dominata,..(cum? am amintit mai devreme) la Cluj, pe final avand 2-1.

Apoi sa fim seriosi...Steaua e in criza, sau ma rog..sa speram ca a trecut si asta nu e datorita lu Oli 100%, sau ma rog, ce i-as reprosa lui..e ca e slab de inger..si nu stie sa se impuna, sa fie mai "rau" si i-am cam scapat pe unii jucatori, care sunt de parte de a fi adevarate caractere. Avand in vedere blocajul psihic prin care jucatorii au trecut eu zic ca acest meci ne da doar motive de bucurie, in nici un caz de nervi sau suparare.

Hai Steaua!

grig27.04.2007 11:31

O partida cam cu putin fotabal spectaculos,bineinteles era si miza foarte mare dar ma asteptam sa fie un adevarat derby.Sunt stelist de mic si voi fi pana la moarte dar vreau sa sp ca Steaua este intr o criza pentru ca nu mai joaca cum o facea inainte.Eu cred ca de vina sunt jucatorii care nu mai dau randament si nu se mai daruiesc pe teren asa cum o faceau inainte...........deci in concluzie nu este de vina pentru ce se intampla la Steaua din punctul meu de vedere il sustin si il voi sustine pe domnul Olaroiu fularsteaua2 .A facut multe la Steaua si de ce sa il uitam asa de repede.yo cred ca Steaua va termina pe 2 in caz daca isi schimba tactica de joc...jucatorii nu joaca la nivelul lor de profesionisti.o sa vedeti duminica ce meci greu o sa aiba ku Galati!de ce Elton nu l mai joaca?mi se pare o prostie...il strica daca il mai tine mult pe margine..in fine.Dar sunt bucuros ca au dominat meciu cel putin pana in min75 apoi sau bagat in poarta..Clujul nu a dovedit nimica in concluzie deci daca nu era golul lui Goian ei nu marcau in poarta lui Cernea.oricum sper ca Steaua sa si revina din criza asta si sa ne mandrim cu cea mai iubita echipa din Romania!!!!!HAI Steaua, VOM FI ALATURI DE TINE IN ORICE MOMENT, TE IUBIM PANA LA MOARTE.Ady steagcruce2 fularultras

86Sevilla27.04.2007 17:21
Gresesti pentru ca preiei titluri pe care ziaristii de cacao le fac modificand esential declaratii. Radoi a spus:"Nu cred ca CFR ar face fata in CL, cel putin nu acum" ceea ce eu zic ca e o declaratie cu totul diferita, nu tocmai corecta (in sensul ca poate nu e treaba lui Radoi sa analizeze el cine face si cine nu face fata in CL) dar nu e o declaratie sfidatoare.

Corect, si multumesc George pentru. remarca pertinenta, vad ca ai dreptate. Tocmai asta ar trebui sa citim pe site-ul nostru, comentariile jucatorilor direct de la sursa, in exclusivitate, ca doar suntem trup si suflet cu formatia asta, nu? Cine a mai vazut silenzio stampa la cluburile mari? Astea-s mofturi de echipe care se ascund dupa deget din lipsa rezultatelor. Daca s-a ajuns asa de rau incat toata presa sa fie marsava, atunci nu-ti persiflezi proprii suporteri (care pe vremuri aplaudau si cantau tot timpul, mai ales la rezultat defavorabil), macar le raspunzi lor ca merita sa fie informati si sufera pentru. formatia lor favorita...

Pb. mea cea mare este ca nu-s in tara de cativa ani buni, si pana acum am trait doar prin prisma articolelor sportive. Nu reuseam sa prind decat TVRi pe net, acuma am pierdut si posibilitatea asta de cand cu canalul turcesc.

Mi-am dat seama treptat de parti-pris-ul asa zisilor jurnalisti, dar sa ajunga asa de penibili incat sa rastalmaceasca interviurile nu credeam ca se poate (da, am plecat de mult...). Pai aveam 2 bookmarkuri in browser: L'equipe si prosport... miliarde de ani lumina diferenta...

Insa primii nu se ocupa decat de "la grandeur de la france" + campionatele unde joaca "les français" (rezumatele/talk-sowurile despre Steaua in recentele grupe CL s-au limitat la maxim 30 de sec. cat sa vb. de/cu Thereau), iar in "pros(t)port" mi s-a facut greata de comentariile suburbane ale "cititorilor de bine" - inclusiv tipi pro-Steaua (nu-i pot numi stelisti) dar care au cazut la nivelul mocirlei injuraturilor si neputintei celor care nu stiu sa se exprime altfel decat prin latrat sau scuipat.

Cand intri in cocina te mananca porcii.

Mi-a venit intr-un gest disperat si cam tardiv totusi ideea buna sa caut Steaua la ea acasa, chit ca am trecut mai intai pe la site-ul oficial si apoi am ajuns aici. Cum tot veni vb. de site, am citit articolul de acum cateva zile despre cfrcluj si site-ul lor. Cert, este mai pus la punct/zi decat al nostru (cel oficial, nu al suporterilor), dar prefer sa se uite cineva din conducerea Stelei mai curand pe site-urile lui Milan sau Manchester, acolo da profesionalism - asta sa ne fie obiectivul. Ca doar Meme zicea ca a angajat pe nu stiu cine pe chestii de marketing, iar un site din asta costa maxim cat un bacsis de-a lui Becali sau a banilor de buzunar al unui fotbalist... Nostim ca la Manchester este o rubrica cu oferte de excursii pentru. deplasarile suporterilor (iar la noi se declara ca nu e nevoie de suporteri? - si asta au modificat oare ziaristii???), iar la Milan numarul sponsorilor este pe masura titlurilor lor de campioni.

Am si yo o rugaminte, daca puteti pune undeva in "dur" (deci nu pe forum, care era "down" la meciul de la Bistrita, a trebuit sa intreb pe forumul de pe site-ul oficial unde se poate vedea/asculta meciul dar nimeni nu s-a sinchisit sa raspunda) niste linkuri de retransmisie video (am inteles mai tarziu ca s-a putut vedea in p2p) sau audio (stiu de Gabi safta si linkul de pe oficial, atunci parca n-a transmis, dar are totusi un stil de comentat "bizar" - golul lui Iacob la Cluj a fost inscris "cu capul", dup-aia cu "soldul", ca sa vad apoi in clipul vostru realitatea fazei :-)

Nu de alta, dar n-as prea mai vrea sa ajung iar ca anul trecut cand imi transmiteau prietenii din tara pe skype meciurile Stelei (care nu erau pe TVRi) cu webcamul pus in fata TV...

LUPTAM! LUPTAM! LUPTAM SI CASTIGAM!

FORZA Steaua!!!

86Sevilla, bine-ai venit pe forum! Avem nevoie de comentarii precum ale tale.

Multam SSK, de fapt n-am fost plecat ... niciodata.

Sunt peste 30 de ani de cand sufar si ma bucur cu Steaua.

MANDRU CA SUNT STELIST !!!

xtrip1928.04.2007 00:00
Am si yo o rugaminte, daca puteti pune undeva in "dur" (deci nu pe forum, care era "down" la meciul de la Bistrita, a trebuit sa intreb pe forumul de pe site-ul oficial unde se poate vedea/asculta meciul dar nimeni nu s-a sinchisit sa raspunda) niste linkuri de retransmisie video (am inteles mai tarziu ca s-a putut vedea in p2p) sau audio (stiu de Gabi safta si linkul de pe oficial, atunci parca n-a transmis, dar are totusi un stil de comentat "bizar" - golul lui Iacob la Cluj a fost inscris "cu capul", dup-aia cu "soldul", ca sa vad apoi in clipul vostru realitatea fazei :-)

Nu de alta, dar n-as prea mai vrea sa ajung iar ca anul trecut cand imi transmiteau prietenii din tara pe skype meciurile Stelei (care nu erau pe TVRi) cu webcamul pus in fata TV...

http://www.myp2p.eu/ aici gasesti multe meciuri transmise prin p2p din Liga I, urmareste inde-aproape programul. multe meciuri apar chiar in ziua desfasurarii si chiar cu putin timp inainte de inceperea lor. Ai sa vezi steagul romanesc si ..mentionat Liga I, si iti trebe SOPCAST, il gasesti free pe net.

Bafta, da-mi un pm daca inca ai probleme ca stiu cum e sa suferi departe langa radio sau ..urmarind modul text:D

«1567»