Este foarte bine ca am batut clujul si ca am luat o optiune serioasa la locul 2,insa sunt de acord cu cei care spun ca acesta este un sezon ratat.E ratat pentru ca ne-am facut de ras in campionat,nu am castigat timp de nspe luni in deplasare si cea mai mare rusine,am ajuns sa ne batem in locul 2 doar pentru ca aduce milioanele din CL. Cand,in istoria sa,Steaua a avut ca obiectiv locul 2? Ceea ce ma enerveaza p mine este ca tot vad declaratiile antrenorului,patronului,managerului,jucatorilor care spun asa: "noi luptam pentru locul 2".Eu as vrea sa aud "noi luptam pentru locul 2 doar in acest sezon,pentru ca la anul sa atacam 24-ul". Asa ar suna declaratia unor stelisti adevarati. Plus,eu unul ma intreb,daca intram in preliminariile CL,se vor aduce jucatori buni si f buni,sau ne vom multumi ca domne daca am ajuns aici inseamna ca avem lot bun. In realitate,ne trebuie vreo 5-6 jucatori noi si mai ales pe benzi,atat in aparare cat si la mijloc.
Inca un motiv pentru care locul 2 ar trebui sa fie al nostru in acest sezon,3 din 4 meciuri cu contracandidatele la locul 2 au fost castigate deci avantaj pentru noi.
Raman la parerea ca d-l Olaroiu trebuie sa plece pentru ca persista in jocul penibil pe care ni-l ofera,iar faptul ca a venit Jiji la echipa de 2-3 meciuri si ei joaca mai cu determinare(nu neaparat mai bine) ne arata faptul ca Oli e zero ca psiholog. Pai MM spunea ca atunci cand Oli le facea tactica la tabla,erau unii jucatori care isi verificau mesajele pe mobil,deci mie imi e clar cum sta treaba cu tactica lui Oli. Cred ca un antrenor mai cu personalitate l-ar fi lasat pe cel vinovat in afara echipe sau l-ar fi pedepsit cumva.
Plus ca am serioase dubii cum ca Oli ar fi un mare tactician,avand in vedere ca nu exceleaza la schimbari,jocul nu prea il citeste(faimoasa declaratie d la meciul cu Dinamo:"la un moment dat nici eu nu mai stiam cum stau jucatorii in teren) iar ca adaptabilitate la joc sta f prost. Problema lui este ca mereu vrea sa blocheze echipa adversa si in general ii iese,dar noi cand jucam? Oricine poate sa distruga,putini stiu sa creeze. Olaroiu a avut intentii bune in mandatele lui la Steaua,insa si atunci ca si acum a dovedit in timp ca echipa aceasta e o palarie prea mare pentru el.Omul incearca la Steaua sa aduca stilul echipelor mari in care toti se apara si toti ataca dar nu s-a uitat la materialul cu care are de lucrat.Cum sa ataci cu Lovin,cu Banel care preia mingea din 14 miscari,cum naiba cand noi nu putem sa iesim cu mingea din aparare si tot o bubuim in fata de vreo 6 imputite de luni? Apropo de Banel,am vazut astazi un inlocuitor pentru el si se numeste Croitoru,un fel Banel in sensul ca fuge mult dar care spre deosbire de acesta mai stie sa si dribleze cateodata. S-ar putea juca la mijloc un Elton-ov Petre-Paraschiv(Cristocea)-Croitoru ar fi un mijloc bunicel zic eu.
Oli daca vrea sa salveze o farama din onoarea si imaginea sa in fata suporterilor Stelei ar face bine sa termine pe 2 si apoi sa-si dea demisia,dar nu prea cred sa se intample asta. Elton,de ce nu a jucat astazi si tot il vad pe Lovin in teren de cateva meciuri incoace. Sa ma ierte d-zeu dar ce e asa special la baiatul asta? Ov Petre macar are gabarit si o oarecare experienta internationala,Paraschiv e un veteran al Stelei si macar e tenace dar Lovin e in plus,exact ca Baciu(greseste la prima faza dupa ce a intrat si el a provocat autogolul lui Goian),Gigel Coman,Bostina si inca cativa.
Plus ca si staff-ul nostrum medical cred ca are o problema,pentru ca niciodata in istoria sa Steaua nu a avut atatia accidentati,ceva e putred rau aici.
Oricum noi sa castigam meciul cu Otelul si restul de 5 meciuri si poate o sa ne revenim si ca joc nu numai ca rezultate.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.