FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 1-2 (0-1)

«123457»
cristi_mold26.04.2007 14:53

Da am castigat... Nu contest acest rezultat.. nu pot sa nu ii multumesc lui Olaroiu ca a jucat f. bine tactic. Nu pot insa sa nu observ ca am avut doar 6 suturi dintre care 3 pe poarta. Nu pot omite faptul ca am dat doua goluri din faze fixe. Nu pot observa ca am avut 25! de faulturi. Nu pot sa omit faptul ca dupa mult timp am vazut la Steaua mingi bubuite la intamplare(fapt care nu l-am vazut nici cu Valencia, Real Madrid sau Lyon!)/. Nu pot sa nu observ ca Iacob in afara de gol nu a facut nimic.

Asta este! asta e stilul lui Oli si va trebui sa ne obisnuim cu asta. Dar cu jocu asta nu prea cred ca vom intra in Champions League

Il Soldatino26.04.2007 14:58
M-am saturat de voi ! Daca si la victorie criticati ....

Da, consider ca este un act de curaj din partea mea si ONESTITATE. Din pacate pentru tine te situezi in categoria oamenilor gata sa accepte orice doar pentru ca s-a obtinut ceea ce iti doreai. Eu nu sunt asa si nu voi fi niciodata. Vreau sa fiu acela care critica la victorie si gaseste cuvinte echilibrate la infrangeri.

Daca te-ai saturat de mine, ar fi bine sa citesti doar articolele colegilor mei (oare cati ani ani?)

diego_cj26.04.2007 15:00
Penibil !! Penibil !! Penibil !!

Indiferent cum se termina meciul asta, nu cred ca exista vreun stelist care sa poata spune ca e multumit. In ultimele 20 de minute ne-a dominat complet CFR-ul, ne-am bagat cu fundul in poarta ca o echipa care lupta sa scape de retrogradare. In halul asta ne-a adus Cosmin Turcaloiu !!

DEMISIA Zerolaroiule !! DEMISIA !!

mai lasa-ne ba .. astia voi stelisti pana la moarte .... cate ocazii a avut CFR tot meciu???? s-a vaqzut clar experienta in acest meci.. cum ai fi vrut sa joci cu Baciu si Lovin pe final????

Totul edepuinde de noi acum!!!! steagcruce2

fularsteaua2fular-campionii

mariuss_d26.04.2007 15:02
mai lasa-ne ba .. astia voi stelisti pana la moarte .... cate ocazii a avut CFR tot meciu???? s-a vaqzut clar experienta in acest meci.. cum ai fi vrut sa joci cu Baciu si Lovin pe final????

atat timp cat suntem inca in spatele clujului.. nu depinde de noi decat sa ne castigam meciurile.. dar daca si clujul va face la fel....desi in meciul de azi au fost slabi.

mikenisme26.04.2007 15:05

mda....oricum cea mai mare greseala a lu olita afos ca a inceput cu Lovin si spre stupoarea mea si cred si a voastra acesta a bifat toate minutele....oare asta de ce nu se accidenteaza ??? nu vreau sa fiu rautacios dar nah....bafta

fsoica26.04.2007 15:05

Eu cred ca interminabilele accidentari sunt din cauza lui Olaroiu.

Impunand un stil atat de inestetic, de batranesc,

neincurajand jucatorii sa-si arate latura creativa,

se ajunge la suturi in gazon, la stangu-n-dreptu',

la dueluri fizice inegale (de ce am mereu senzatia ca picioarele stelistilor sunt cele mai subtiri din galaxie?), etc., etc.

De exemplu un jucator extrem de hulit de noi toti si-a asumat astazi mai multe raspunderi.

principala vina a lui Olaroiu, in opinia mea, este ca a distrus latura de asumare a responsabilitatii, a luarii fazelor pe cont propriu, in jocul Stelei.

Altadata o emblema si generatoare de spectacol, fantezia si driblingul, creativitatea si luarea fazelor pe cont propriu au fost scose din joc de Olaroiu.

Sunt convins de asta.

Si mai stiu si ca exista jucatori de fantezie la echipa.

Daca pana si Lovin a demonstrat ca poate crea superioritate in zona sa,

e clar ca echipatrebuie incurajata sa riste, jucatorii trebuie sa incerce realizari tehnice personale.

Badea, Cristocea, Ochirosii, Bostina, Croitoru, pot scoate adversari prin dribling.

De ce oare nu mai merge deloc Bostina? Doar pentru ca a plecat Protasov?

Eu cred ca "sindromul Olaroiu" consta in anularea fanteziei.

Si cred ca, la acest capitol, fenomenul e patologic in cazul Olaroiu.

Oriunde va merge va distruge aceasta latura a jocului.

Sper sa prindem locul 2 si sa schimbam apoi antrenorul.

Cu acest joc nu putem trece de turul 3 preliminar al Ligii Campionilor,

oricat de capi de serie am fi noi.

Numai bine !

mariuss_d26.04.2007 15:06

sa zicem ca Lovin si-a facut treaba.. asa cum a putut el.

Poate in locul lui Paraschiv Elton ar fi dat mai multa culoare jocului nostru.

forever_STEAUA26.04.2007 15:06

@mariuss_d

Chiar daca vom castiga toate meciurile pana la final, avem nevoie ca CFR-ul sa piarda cel putin un meci. Sau sa faca 3 egaluri. Inca nu depindem doar de noi si asta nu poate sa multumeasca nici un stelist.

mariuss_d26.04.2007 15:10

@forever_STEAUA

Stiu. Asta era si ideea mesajului meu. Era un raspuns pentru cineva de mai sus

frunji26.04.2007 15:11

spre cl FORZA Steaua !**** Dinamo! FORZA Steaua ! **** RAPID!FORZA Steaua!**** Craiova! steaua_ro UEFA CL!!!!!!!!!!!!! VENIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

forever_STEAUA26.04.2007 15:13

@mariuss_d

Corect. Am inteles eu gresit.

danielcristian26.04.2007 15:16

Sunteti penibili,voi cei care il iubiti pe Oli ca a castigat un meci in stilul asta.E foarte importanta victoria,dar cu jocul asta nu ne merge in orice meci.Mingi bbubuite, tras de timp cate doua minute la fiecare fault putin mai tare,cred ca au fost de vreo 20 de ori jucatorii nostri la pamant pentru a trage de timp!Cu stilul asta suntem condamnati la locurile 3-4 pe veci!Astazi am castigat datorita experientei si a faptului ca CFR e o echipa umflata artificial ,care nu a jucat nimic.Cine se bucura si il ridica pe Oli in slavi dupa un astfel de joc merita acest tip de joc si o echipa modesta.Cunosc acest tip de suporter,e genul care se bucura pentru putin, care-l idolatrizeaza pe Jiji cand i se arunca de catre acesta in scarba niste maruntis...

M.P26.04.2007 15:19

Din pacate eu nu am putut vedea meciul deoarece sunt la munca .. As avea rugamintea, daca cineva are meciul inregistrat, sa`l urce pe un ftp ceva ... Ca mai sunt cativa ca mine care nu au vazut meciu` .. In rest s`auzim numa de bine ... Forza Steaua .. Mandru ca sunt stelist

colaps26.04.2007 15:20

mah, sunteti ciudati rau de tot...ce tot ii dati in cap lui Olaroiu? are si omul pacatele lui si inca mari de tot, da voi nu vedeti ca echipa e decimata? chiar aveti orbul gainilor sa nu vedeti ca daca am avut la un moment dat echipa acum se dovedeste ca nu avem lot? cu cine sa joci fotbal? ce alternative exista pentru Dica? cu cine sa il inlocuiesti pe un Nicolita iesit din forma? hopa repede sa dam in Olaroiu ca ne e la indemana, dar asa-i romanasul nostru cand se incinge la suparare nu vede mai departe de lungimea mainii intinse sa arate degetul mijlociu... pacat..

Joga Bonito26.04.2007 15:20
sa zicem ca Lovin si-a facut treaba.. asa cum a putut el.

Poate in locul lui Paraschiv Elton ar fi dat mai multa culoare jocului nostru.

Te contrazic, Elton ar fi repetat jocul cu Bistrita. Elton nu e "facut" pentru. fotbalul nostru...

Gandeste-te cati stelisti au iesit azi pe targa, el cred ca iesea cu ambulanta.

Croitoru a fost destul de util... Cred ca imi schimb parerea despre el, daca devine putin mai responsabil...

onlySteaua26.04.2007 15:20

chiar nu pot intelege ce dracu cauta Lovin asta la noi! ma rog, de ce trebuie jucat meci de meci. de fapt nu-i vina lui. cred ca nici macar a lui olita.

joc slab,haotic pe alocuri, intesat cu multe mingi bubuite la intamplare. de multe ori stau si ma intreb care-i rolul mijlocasilor la Steaua. sunt satul pana peste cap sa stau cu sufletul la gura in asteptarea finalului. bine, asta in cazul cand conducem. in fine, macar azi am castigat.

ce pot sa mai zic? fain te-ai mai razbunat pe noi ciobane. la fel si pe MM.

vai da prost poti sa mai fi !

stelutawillis26.04.2007 15:23

Mie mi-a placut cum a jucat Steaua. fularsteaua2

cariocas26.04.2007 15:25

NU INTELEG DE CE A DOMINAT CFR IN ASA HAL FINALUL DE MECI. IN REST JUCATORII SI-AU DAT SUFLETUL PE TEREN. BRAVO LOR. PRINDEM LOCUL 2. DIN PACATE ACEST LUCRU ESTE UN OBIECTIV. FORZA Steaua.

mariuss_d26.04.2007 15:28
Te contrazic, Elton ar fi repetat jocul cu Bistrita. Elton nu e "facut" pentru. fotbalul nostru...

Gandeste-te cati stelisti au iesit azi pe targa, el cred ca iesea cu ambulanta.

Croitoru a fost destul de util... Cred ca imi schimb parerea despre el, daca devine putin mai responsabil...

E si asta o varianta iti dai seama ca acum cand s-a terminat meciul e usor sa zicem ca unii erau poate mai buni.

Totusi introducerea lui Paraschiv a fost poate si un semnal pentru echipa ca e momentul sa ne retragem in aparare.. si sa nu uitam ca era 1-0 si minutul 60 sau ceva pe acolo.. deci mai era mult de jucat.

De Croitoru nu am zis nimic.

@stelutawillis

Eu am mai imbatranit 1 an la meciul asta dar ma rog.. fiecare cum vede situatia

diego_cj26.04.2007 15:30
@mariuss_d

Chiar daca vom castiga toate meciurile pana la final, avem nevoie ca CFR-ul sa piarda cel putin un meci. Sau sa faca 3 egaluri. Inca nu depindem doar de noi si asta nu poate sa multumeasca nici un stelist.

stai linistit ca CFR vor pierde mai multe puncte .. nu numai cu Dinamo...mai au si cu rapid... fac pariu ca nu bat sambata la pitesti... acuma sa vedem noi .. ca avem 2 meciuri grele si decisive: acasa cu Otelul (o echipa fff. incomoda) si in deplasare la Urziceni.. (alta echipa incomoda)... cu 6 puncte si totul va fi foarte usor... sa-i vedem pe milogi .. chiar nu sta capra gloria??? curios...

ovi66626.04.2007 15:31

clujul e departe de a pune probleme unor echipe consacrate, iar Steaua pare a renaste din propria cenusa! ar trebui sa-si imprime, pe tricouri, pasarea phoenix, pentru incurajare! ;)

2 jucatori vreau sa scot in evidenta. asa cum multi suporteri ai lui CFR stiu, Semedo e cam singurul jucator de la CFR de care trebuie sa te temi. nesu l-a anihilat perfect! singura data cand l-a scapat pe Semedo, acesta a creat golul.

FORZA Steaua!

steagcruce2 fularultras

forever_STEAUA26.04.2007 15:32

@diego_cj

Ar sta ei, dar imi pare ca nu prea ii lasa portarul rapedului... :)

diego_cj26.04.2007 15:33
Sunteti penibili,voi cei care il iubiti pe Oli ca a castigat un meci in stilul asta.E foarte importanta victoria,dar cu jocul asta nu ne merge in orice meci.Mingi bbubuite, tras de timp cate doua minute la fiecare fault putin mai tare,cred ca au fost de vreo 20 de ori jucatorii nostri la pamant pentru a trage de timp!Cu stilul asta suntem condamnati la locurile 3-4 pe veci!Astazi am castigat datorita experientei si a faptului ca CFR e o echipa umflata artificial ,care nu a jucat nimic.Cine se bucura si il ridica pe Oli in slavi dupa un astfel de joc merita acest tip de joc si o echipa modesta.Cunosc acest tip de suporter,e genul care se bucura pentru putin, care-l idolatrizeaza pe Jiji cand i se arunca de catre acesta in scarba niste maruntis...

am zis eu ceva de Olaroiu????? Olaroiu trebuie sa plece: 1) pentru ca e marioneta ciobanului si

2) a omorat toata fantezia Stelei, jucam doar din amintiri si experienta

Numai citi printre randuri... si acum daca chiar m-ai zgandarit o sa-ti spun ca DA, a avut si Olaroiu un mic merit in victoria de azi... asta nu inseamna ca nu treb sa plece... datorita motivelor de mai sus

zloty26.04.2007 15:37

Oli si ai lui spaima fotbalului

cum bai frate sa joci cu Lovin 90 minute? acest antitalent e vai mama lui

niciodata no sa intxeleg cum face olita echipa pe ce criteri , jucam ca o echipa de subsolul clasamentului , am fost asearra la faru - Dinamo si am vazut mai mult fotbal ca azi la televizor , mai combinativ a jucat pana si spre surprinderea mea si faru , iar Gurita a fost fenomenal cred ca va face figura frumoasa la steauaa

bullzeye26.04.2007 15:37
mda....oricum cea mai mare greseala a lu olita afos ca a inceput cu Lovin si spre stupoarea mea si cred si a voastra acesta a bifat toate minutele....oare asta de ce nu se accidenteaza ??? nu vreau sa fiu rautacios dar nah....bafta

Paradoxal Lovin n-a fost dintre cei mai slabi ai nostri azi. Chiar imi vine-n memorie o incursiune a lui pe dreapta in ultimele 10 minute cred,ce mi-a amintit de Nicolita (pe stanga) la meciul cu Betis.

E drept, a avut si niste momente penibile pe la mijlocul terenului, cand a "gandit-o" prea mult pana ce i-a suflat-o un "ceferist", dar...nimeni nu-i perfect!

Oricum, parca n-a mai fost penibilul din alte meciuri in care dadea numai pase in spate si era in continuu cu fata catre Cernea (ori Andrey, dupa caz).

«123457»