Ce meci jalnic, in afara de golul ala norocos si vreo 2 ocazii, mai nimic...
La Cluj va trebui sa jucam mult mai bine daca vrem sa invingem...
Ce meci jalnic, in afara de golul ala norocos si vreo 2 ocazii, mai nimic...
La Cluj va trebui sa jucam mult mai bine daca vrem sa invingem...
mai dar sistemul ala de notare a jucatorilor nu mai exista? imi placea.
Jale ! Am ajuns sa ne bucuram la victorie amarata cu agricultorii lui Popa ! Nu jucam nimic, echipa e debusolata. Introducerea lui Baciu si disperarea din jocul nostru in ultimele minute spun povestea trista a caderii acestei echipe. Mi-e o sila imensa de cioban si de atmosfera care e in jurul Stelei. Am ajuns subiect de bancuri la toti papagalii si neavenitii. Cacealmaua cu semnarea contractului pe trei ani arata respectul care il au suporterii de la conducere. Mistocarie si golaneala, asta e ce se vede.
Mare dreptate ai!... si am o presimtire ca inca nu am vazut totul... ![]()
io nu-l mai suport pe antrenoru asta de toata jena ! si-a aratat limitele , n-o sa putem evolua niciodata cu el !
Am castigat si noi un meci dupa victoria din Giulesti. steagsahmic Nu m-a dat pe spate jocul Stelei deloc. Speram la o revigorare, am vazut golul lui Vali Badea si speram ca vor urma si altele, dar se pare ca nu a fost sa fie. Vorbeam cu un prieten si imi zicea ca asa o sa se termine, 1-0 sau in cel mai rau caz 1-1. Eu nu prea vroiam sa-l cred, dar uite ca a avut dreptate. Elton nu a jucat deloc. De ce doar 0lar0iu stie. In ultimele 5 minute am si adormit din cauza ritmului de joc "incredibil" si a fluentei jocului. M-am trezit cand a fluierat arbitrul finalul meciului. Bine ca am castigat. I-am batut si p'astia, cum zicea cineva
, dar daca vom continua sa jucam asa de prost, nu cred ca vom putea sa mai invingem de 2-3 ori pana la finele campionatului. De CFR nici nu mai zic. Sunt in forma clujenii.
Oare dupa ce a vazut la meciul din aceasta seara mai poate GG sa repete ce a zis la inceputul meciului, si anume, ca o sa terminam campionatul pe locul 2 la 7-8 puncte diferenta de locul 3???
FORZA Steaua !!! steagcruce2
Cu toate ca am castigat , jocul nostru nu a fost unul stralucit ... Dupa ce am dat golul , incet incet tactica noastra a devenit una defensiva... Aceeasi tactica a lui Olaroiu .... Dam gol iar dupaia ne bagam cu fundul in poarta...Important este ca in acest meci am mai schitat cate ceva si nu a fost chiar un meci dezastros.E bine ca am luat cele trei puncte si ca CFR s-a incurcat la Vaslui...Mizez si pe o victorie a lui Dinamo maine , care ne-ar plasa pe locul trei, la egalitate de puncte cu rapid dar cu avantajul meciului direct si la 6 puncte in spatele lui CFR...
Pot sa spun ca daca CFR va pierde toate cele trei meciuri cu Steaua , Dinamo si rapid ,iar noi vom castiga meci de meci pana la final , atunci locul doi este al nostru ...
E important ca Olaroiu sa nu strice aceste vise care nu sunt chiar asa desarte.... spre cl
fii ma realist toate meciurile pana la final?? pai daca jucam ca in seara asta o sa avem noroc daca mai castigam 2 ,e o gluma totala ce a jucat Steaua in seara asta , si gluma cea mai mare e ca "adevaratzii" suporteri se multzumesc cu putzinul jucat de Steaua ,spunand lasa ma ca e mai bine ca ultimu meci , e mai bine pa dreaq va zic eu ceea ce s-a schimbat este echipa cu care jucam atat, cat timp Oli ramane n-avem nicio sansa la vreun viitor campionat
Iata in ce situatie ne-a adus marele Oli: jucam ca cizma, schimbari in min 90 la trecerea timpului,cu Poli Iasi pe teren propriu, pe langa asta mai trrebuie sa tin cu Dinamo maine si sa asteptam pasi gresiti ai adversarilor...mama ei de viata!
Daniel , asta cu schimbare in minutul 90 nu tine , mai urmareste si tu fotbalul din afara sa vezi ca peste tot se face asa . In rest ai dreptate , dar spre deosebire de celelalte meciuri avem un mic plus "pressingul"
Bafta !
M-am saturat pana peste cap de acest dobitoc numit Olaroiu, am ajuns sa tragem de timp cu Poli Iasi pe teren propriu. Olaroiu scoate doi jucatori ofensivi si trimite in teren 2 fundasi, il tine pe clampau asta de Iacob in teren cand vede ca are crampe musculare si nu mai poate, si cand sa il schimbe il baga pe Stancu. Ii striga lui Croitoru sa scoata fault in marginea careului ca sa mai traga de timp in loc sa ii strige sa centreze. Din cauza acestui incompetent Steaua a devenit o echipa cu un joc penibil, poate sa aduca el pe mama lu Elton sau mai stiu eu care brazilian, ca echipa tot nu o sa joace spectaculos, cand nu stii ce sa le zici la jucatori pe teren, cand nu ii explici lui Badea cum sa stea ca sa nu mai intre in offside etc, asta fiind 100% treaba antrenorului....mi-e groaza cand ma gandesc ca mai ramane inca 3 ani in Ghencea. In stilul asta cum sa indraznesti sa speri macar ca termini pe locul 2, afaraa dobitoculeeeee
plictisitoare repriza a 2-a. partea buna e ca am castigat 3 puncte partea proasta e ca am jucat penibil spre finalul meciului
. nu inleleg de ce nu a intrat Elton in locul lui Stancu poate piticul ar fi marcat din ocaziile pe care le-a avut Stancu. sa speram ca a fost odihnit pentru meciul de joi.
Ar fi bine pentru noi sa piarda rapidul maine.. dar nush daca Dinamo mai are asemenea circumstante precum in meciul cu noi...
fii ma realist toate meciurile pana la final?? pai daca jucam ca in seara asta o sa avem noroc daca mai castigam 2 ,e o gluma totala ce a jucat Steaua in seara asta , si gluma cea mai mare e ca "adevaratzii" suporteri se multzumesc cu putzinul jucat de Steaua ,spunand lasa ma ca e mai bine ca ultimu meci , e mai bine pa dreaq va zic eu ceea ce s-a schimbat este echipa cu care jucam atat, cat timp Oli ramane n-avem nicio sansa la vreun viitor campionat
Nu neaparat sa castigam toate meciurile , paote CFR se va mai incurca si in alta parte decat cu cele trei echipe , iar atunci vom avea si noi voie sa ne incurcam... Sper in continuare la locul doi , dar dupa jocul din seara asta cred ca sansele noastre sunt cam de 30% (poate chiar mai putin)... CFR sunt in forma si nu stiu daca ii vom putea bate...Si un egal ar fi bun , dar numai daca Dinamo si rapid ii vor bate...
Wow ... am batut Iasiul cu 1-0 acasa .... ce realizare. Eu zic sa-i prelungim lui Olita contractul pana in 2020 pe chestia asta. Si inca repede, ca daca afla Barcelona il da afara pe Rijkard intr-o secunda ca sa-l aduca pe "antrenorul anului".
Despre meci ce sa mai zici ?
Putin peste "jalnic", asa a fost prestatia Stelei in repriza a 2-a. In meciul asta s-a jucat fotbal aproximativ 30 de minute in repriza 1, in rest, turca penibila ... pardon, vreau sa zic joc tacticizat conform conceptiei de kk a marelui antrenor despre fotbal !! Norocul nostru ca am dat peste altii mai prosti, n-au nimerit poarta azi.
Asa vrem noi sa ajungem in CL ? :roll: :roll: Daca jucam in grupe cu Iasi, Jiul si National poate (50% sanse) am reusi sa ocupam locul 3. Cu emotii, desigur.
Cel mai prost si mai penibil a fost ... nu, nu Lovin (desi a incercat). Nu, a fost .. Cosmin Turcaloiu , cel care in ultimele minute a dat semnalul de retragere bagand in teren 2 fundasi, unul din care (Stancu) a si gafat imediat, reusind sa piarda mingea de 2 ori in aceeasi faza. Noroc ca n-am luat gol.
De asemenea, mi-a placut in mod deosebit faptul ca Elton a ramas pe banca toata repriza 2, desi era momentul perfect sa intre, daca tot voiai sa ne bagam cu ... in poarta. Dar ce pretentii poate el sa emita in fata super-mega-giga-ultra-vedetei noastre, Lovin ?
In concluzie ....
Lasa-ne OlaROIULE !! Lasa-ne fricosule ! Lasa-ne terminatule ! S-a vazut din spatiu ce panarama ridicola, cu stilul tau "italian" cu tot esti. La 1-0 acasa cu echipa de pe locul 10, Steaua se retrage in aparare ?? Asta e mareata idee despre tactica ? "Bine ca am dat un gol, acum, repede, bagati autobaza ?"
Cauta un sanatoriu prin Elvetia si ramai acolo, daca nervii tai sensibili nu suporta stresul de a ataca pe teren propriu !!
enervanti comentatorii de pe antena1. parca nu mancasera nimic. m-am uitat azi la un meci din Liga a doua, braila cu nu stiu cine, comentatorii parca erau la un meci de CL, faceau meciul mult mai antrenant.
poate la meciu ala de div. b se juca mai mult fotbal ,mai stii? aia nor fi avand asa tacticieni desavarsitzi
eh.. macar nu a fost baleanu.. dar cred ca joi ne va "incanta" cu comentariul lui de kko
Nu mi-a placut meciul deloc , dar importante sunt cele trei puncte ... Nu mi-a palcut tactica abordata de Olaroiu in repriza a doua... De ce oare ne retreagem mereu in aparare doar Olaroiu stie ... Eu stiu doar ca asta nu e Steaua cea de alta data ... Si singurul lucru care o va readuce la forma de pe vreme lui Protasov este pleacare lui zerolaroiu....
Sper sa castigam la Cluj ca altfel nu mai putem spera la locul 2 Astept notele
Dupa meciul de astazi m-am simtit cum ma simt de vreo 6 luni de cand ma uit la Steaua:ca un masochist,pentru ca ma doare sa vad un meci intreg al Stelei,pentru ca exista o previzibilitate si un chin in jocul Stelei de nedescris.
Sa spunem ca noi am jucat in 9 oameni(Victoras si Lovin nu au existat pe teren),si ca am castigat impotriva unei echipe care parca nu vroia mai mult.Jocul ramane execrabil si Olaroiu la fel de penibil pentru ca-i tine pe Banel si Lovin in teren.Dar sa analizez jucatorii:
Cernea-nu a avut ce apara.
Banel-nu are ce cauta in teren,e un jucator slab si nu are picior stang,cred ca daca ii spui ca dai bani sa dea o pasa reusita cu stangul nu-i iese,plus ca nu are dribling deloc si nu are veleitatile unui fundas ca sa joace acolo.
Goian-un joc bun al lui insa ramane in pasa proasta pe care o traverseaza
Radoi-sigur in acest meci,fara greseala.
Nesu-un mare plus pentru el,bravo Mihaita.A fost o faza care a demonstrat ce inseamna mentalitate de Steaua,si anume cand la o faza a iasiului toti stateau cu fundul in careu si numai nesu a iesit de acolo sa-l preseze pe iesean pana cand s-a stins faza lor. Asta da atitudine.
Croitoru-unul dintre putinii jucatori de la noi care e prieten cu mingea,se vede ca nu a jucat mult.A jucat bine,insa nu a putut fi exploatat pentru ca tot venea sa-l dubleze pe Banel care se facea de ras la fiecare minge
Cristocea-a facut cateva faze bune in prima repriza si a creat faza lui Victoras prin deviere,dar nu e la full capacity,a jucat accidentat,nu e refacut.Eu sunt constantean,si va spun ca Vasilica poate mult mai mult dar o tine din accidentare in accidentare,plus ca el trebuie sa joace pe stanga.
Lovin-nu mai comentez despre acest jucator,este 0 barat. Da numai pase inapoi(am numarat 20 doar in prima repriza),aport ofensiv ioc,defensiv slabut asa ca nici rezerva nu l-as tine.Nu are valoare de Steaua.
Bostina-desi a dat practic 2 pase de gol,omul asta e unul dintre cei mai indolenti jucatori de la noi.E maestru in driblingul pe loc,iar cand trece de un jucator il intoarce cu stangul pierzandu-si imediat avantajul,deci care e smecheria? Pacat de talentul lui,dar nu l-a invatat nimeni sa dribleze in regim de viteza si se dea naiba drumul la minge mai repede.
Badea-e in scadere de forma,e mai incet ca pe vremuri,desi a dat gol a facut un meci slab.
Victoras Iacob- se vede de la o posta ca e nerefacut,nici nu poate sa fuga desi Victoras nu a fost niciodata un jucator rapid,a fost unul incisiv iar acum mi se pare ca nici forta nu mai are.E fortat de Oli si se vede ca nu poate faca fata in starea fizica si mentala in care se afla.Se vede ca e frustrat ca a marcat mai putine goluri si decat oprita.
REZERVELE: Ochirosii a jucat putin si mediocru,iar marele jucator Stancu a reusit sa le ofere vreo 2 lovituri libere iesenilor imediat ce a intrat in teren.
Concluzie: Joc f slab,dar echipa lui Oli este si ea vitezista. O sa spuneti cum vine asta. Pai dupa ce echipa de aur a CCA-ului si echipa magnifica din anii 80 au creat vitezistii,si echipa lui Oli e vitezista insa nu in fata ci in lateral si in spate.Ganditi-va,ati mai vazut vreo o echipa sa paseze atat de repede in spate si ce frumos verticalizam jocul pe Cernea.Eu unul nu cred.
La cum jucam ne trebuie un miracol sa batem CFR-ul,pentru ca noi nu putem sa batem cele mai amarate echipe din campionat si vrem sa batem rivalele la ele acasa.
Faza care caracterizeaza Steaua in acest moment: in ultimul minut Steaua are lovitura libera.Ochirosii se apropie sa bata,si deodata vine Mirel si paseaza in lateral si se termina meciul.Deci desi victoria era asigurata,jucatorii au preferat o pasa laterala unui sut la poarta,iar asta spune multe despre moralul echipei.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Steaua 0-1 Poli Iasi. Un rezultat care sper sa le ridice moralul baietilor. Mi-a placut cum ajucat Croitoru. Si Badea dar... tre sa scapam de un jucator: Iacob. A devenit prea lent si nu prea mai stie nici sa dea cu capu. A avut o faza in care a avut vreo 5 metri avans si pana la urma tot l-au ajuns aparatorii iasului. Din pacate nu mai e acelasi Iacob ca in dubla cu Rosenborg sau meciul de la sevilia cu Betis:((
Una peste alta... BRAVO Steaua!!!
CFR Cluj, YOU ARE THE NEXT!!!
: spre cl sprecl2 steagcruce2
in sfarsit... VICTORIE. Iar o sa visez frumos, pt ca o sa dorm bine ![]()
Sa stii...de mult nu am mai dormit cu gandul ca a batut Steaua
sprecl2 sprecl2
@ cristinelly
de fapt a fost 1-0... :wink: Badea,in afara de gol a stat mai mult in offside,joaca haotic,a fost slab,parerea mea.Iacob cred totusi ca merita o sansa,s-ar putea sa-si revina.
joc la fel de incalcit marca ZerOlaroiu, singura diferenta fata de meciurile cu Bistrita, Vaslui sau Farul a fost rezultatul. Daca o sa joace la fel si la Cluj, nici nu cred ca se pune vreun moment problema castigatoarei...
Si acum ma gandesc, oare pentru Steaua ar fi un lucru chiar asa de bun sa termine pe locul 2, sincer nu prea cred...e nevoie de o schimbare , repede
Sa stii...de mult nu am mai dormit cu gandul ca a batut Steauasprecl2 sprecl2
nu chiar asa demult... am batut in ghiulesti acum 3 saptamani,nu?... :grin:
steagcruce2
important e ca am batut desi iar fumez un pachet pe meci...joi ii batem pe aia si dupa aia e cale libera!!! Steaua va onoreaza cu prezenta taranilor joi,dati-va la o parte!!!