nesule, ce-ti veni, tata?
aaaaaaa!!! Gigel Coman la incalzire!!! fatalitate!!! dezastru!!!
nesule, ce-ti veni, tata?
aaaaaaa!!! Gigel Coman la incalzire!!! fatalitate!!! dezastru!!!
Ce-i cu Iacob asta????????
doamnee
unde se duce Lovin cu ea?? sau batea vantu din partea stanga? ![]()
schimbal pe Iacob in plm ca ne lasa in 10
mi-a placut Nesu in acest meci....
Ne indreptam spre o victorie foarte categorica.Bravo Oli avem 1-0 ,tine de rezultat.Baga-l si pe Baciu sa fi sigur de victorie.Apropo de ce nu l-ai bagat pe Stancu din min 11?Nu ai riscat cam mult?NU TE VOTEZ Jiji !!!!! steagcruce2
bravo Oli ! blasfemie...cum poti sa zici asa ceva cand ne aparam acasa cu iasu !
terminam cu 6 fundasi in teren...
jucam foarte prost ,dar lumea e pacalita si spune ca jucam altceva pentru ca iasul joaca si mai prost ,ne retragem cu iasul care nu joaca nimica ,datzi frate demisia si scutestene de umilintze
Olaroiu asta ori e prost ori e nesimtit!
Il bagam si pe Baciu pe final iar Elton nu intra de loc.. cand toata R2 am jucat-o pe contraatac si era ideal pt el... Ma enervez singur la TV
M-am saturat de maimutiou de pe banca. Pe final dupa o repriza a doua penibila clasicele schimbari gen midelsb. adica toti fundasi in teren. Suntem varza rau de tot. Saracu Elton nu are loc de Baciu. ![]()
Dispret total pentru culorile ros-albastre din partea jucatorilor,a antrenorilor si conducatorilor.Sunt foarte dezamagit de ce-am vazut in seara asta.Nu se poate sa jucam in halul asta.
mda, o repriza jenanta. foarte.
pana la urma importante sunt alea trei puncte.
in sf. am castigat si noi odata . acum sa vedem ce fac rapidu cu Dinamo ... sincer mi-as dori sa castige Dinamo :smile:
Inca un meci deosebit olitza trademark. Cat de las poate sa fie omu asta, si ca persoana si ca antrenor, ce schimbari a putut sa faca Stancu si Baciu.
doamne pentru a nustiu cata oara zic DEMISIA zeroli esti zero ca antrenor ,cum facem sa scapam de antitalentu asta??
omul a vrut probabil sa conserve rezultatul, cu schimbarile astea anoste. numai ca la brambureala aia de sfarsit de meci puteam foarte usor sa luam o boaba.
mi.a placut nesu azi... parca joaca mai bine fata de alte meciuri
in schimb nu inteleg ce cauta Lovin la Steaua.... incurca toate fazele de joc ![]()
ma mir cum de a jucat Croitoru 90 de minute...oricum, slab meci, noroc ca Iasiu a fost mai slaba decat noi..
dica10
Dupa cum incepusem .. in primele 15 minute..parca parca mai mergea ... dar in ultima jumatate de ora mi-am adus aminte de ultimele 3 meciuri...imi venea sa sparg televizoru
mda
in concluzie
Olaroiu nu a invatat nimic
tot fricos a ramas
e pacat
am inceput bine
si am terminat ca o echipa care se bate la retrogradare
pacat
cu un pic de concetrare si mai mult curaj puteam sa batem la un scor mai mare
sunt curios ce a patit e Iacob si de ce nu a jucat Elton
poate l-a pastrat pt meciul de la Cluj
poate e pe "faras"
sper sa fie bine
in concluzie
sunt 3 puncte de care aveam nevoie
am inceput bine
si am terminat prost
sper ca Steaua din acest meci sa fie la inceputul "dealului" si sper sa ajungem acolo in varf(de forma) cat mai repede
Inca un meci deosebit olitza trademark. Cat de las poate sa fie omu asta, si ca persoana si ca antrenor, ce schimbari a putut sa faca Stancu si Baciu.
![]()
Jale ! Am ajuns sa ne bucuram la victorie amarata cu agricultorii lui Popa ! Nu jucam nimic, echipa e debusolata. Introducerea lui Baciu si disperarea din jocul nostru in ultimele minute spun povestea trista a caderii acestei echipe. Mi-e o sila imensa de cioban si de atmosfera care e in jurul Stelei. Am ajuns subiect de bancuri la toti papagalii si neavenitii. Cacealmaua cu semnarea contractului pe trei ani arata respectul care il au suporterii de la conducere. Mistocarie si golaneala, asta e ce se vede.
n-avem decat o sansa sa scapam de Oli.....cineva sa dea cu masina "accidental" peste el ![]()
Sau cu tramvaiul...
in sf. am castigat si noi odata . acum sa vedem ce fac rapidu cu Dinamo ... sincer mi-as dori sa castige Dinamo :smile:
Iata in ce situatie ne-a adus marele Oli: jucam ca cizma, schimbari in min 90 la trecerea timpului,cu Poli Iasi pe teren propriu, pe langa asta mai trrebuie sa tin cu Dinamo maine si sa asteptam pasi gresiti ai adversarilor...mama ei de viata!
Am jucat mai bine ca alta data, prima repriza mai ales, dar la a doua la sfarsit ne-au cam tremurat sorturile. Nesu asta joaca bine de doua meciuri incoace. Cred ca e iar omul meciului in opinia mea. Desi nici ceilalti baieti nu au jucat rau insa Nesu mi-a placut mai mult.
E bine ca am castigat, insa sa nu ne imbatam cu apa rece, Iasul nu e CFR Cluj. Sper ca maine sa nu se faca un blat intre caini si crapizi luand in considerare faptul ca dinamu e deja campioana si stim bine cum se comporta fotbalistii romani dupa ce sunt siguri de un lucru. S-ar putea ca Rapid-ul sa vrea sa castige mai mult ca dinamu maine si sa nu iasa bine pentru noi, la asta ma refer. E bine ca ne-am apropiat totusi de CFR care a remizat azi la Vaslui.
Hai ca suntem pe drumul cel bun.
FORZA Steaua !!!
Bai, frate...am ajuns sa spun ca meciul cu Iasiul a fost "de infarct"...
Stancu si Lovin, dar mai ales Lovin, trebuie sa se CARE de la Steaua...
Bine ca am castigat!