FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi

«1567»
malyna22.04.2007 19:51
e clar ... cand jucam fara spectatori castigam , cu Rapid fara spectatori am castigat , inainte de Rapid , cu Arges la fel , cu Poli acum iar am castigat , pe cand cu suporteri , exemplu mai bun decat Dinamo nu exista , pierdem !!!! cum naibii ???

sa stii ca si eu am ajuns la concluzia asta, ca Steaua joaca mai bine fara suporteri.

Forza Steaua!!!

freak22.04.2007 20:26

oricum .... tot Steaua ii campoioana noi stim asta in sfletele noastre desi multi nu merita prim 11 ....... in fine asta e trece printr-o perioada nasoala rau de tot!

steven_gerrard23.04.2007 01:08

In sf Croitoru da de ramane ca e bun ce sa mai da Oli nu il place & crek jucat pt ca Jiji i l-a impus crek se intampla cewa intre Jiji & MM ca nici brazilienii n-au jucat crek k zice presa ca au dat d bay pai dak pleak MM sa wyna 1 STELIST 1 fost jucator 1 Ilie Dumitrescu ca menager nush sau sa aduk scooteri ca 1 e putin kiar & pt Romania sa avem 2-3 si in afara tara yar catva da Jiji nu prea agreaza strainii & el vrea sa fie presedinte.HAY Steaua HAY Armata ULTRA'.

bobochyka1723.04.2007 08:04

In sfarsit Croitoru titular. Ma bucur pentru Bostina care, dupa parerea mea, a facut un meci bun, fiind si coautor la gol. Meciul nu a fost cine stie ce fiind si fara spectatorii. M-am enervat la culme pentru ca voiam sa aud ce se vorbea pe stadion, dar nu prea am reusit din cauza comentatorului sau comentatorilor ( nu mai stiu sigur daca a fost unul sau daca au fost doi). In rest ce pot sa zic doar ca ne-am apropiat de obiectivul nostru, noi am castigat , CFR a facut egal, iar Rapid a pierdut putea sa fie mai frumos week-end-ul asta? Da, daca pierdea si CFR, dar e bine si asa.

Forzza Steaua!

alice4steauaBUC23.04.2007 08:21
oricum .... tot Steaua ii campoioana noi stim asta in sfletele noastre desi multi nu merita prim 11 ....... in fine asta e trece printr-o perioada nasoala rau de tot!

Ce tampenie...si cu ce draqu ma incalzeste ca Steaua e campioana "in sufletele nostare?"o prefer campioana pe teren nu in sufletene noastre...sa vezi cand s-or bucura cainii de titlu si de Champions League :-| .....

Thu[N]der23.04.2007 12:21

Steaua are nevoie de o echipa ofensiva .. in nici un caz de una defensiva . Avem nevoie de mijlocasi care sa-si cunoasca bine meseria si de atacanti cu sange rece si tehnici in acelasi timp . fularsteaua2

frunji23.04.2007 16:08

V-AM spus eu! FORZA Steaua ! steagcruce2

«1567»