FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi

«134567»
cmc_steaua21.04.2007 20:26
in sfarsit... VICTORIE. Iar o sa visez frumos, pt ca o sa dorm bine :D

Si io o sa dorm bine...o sa visez cum ne-a bagat iasu cu curu in poarta la noi acasa in repriza a 2-a...si la super tactica lu Oli :x:X:X:X fularultras fularsteau2 steaua_ro steagsahmic steagsahmic steag1

RedStar21.04.2007 20:36

A fost un meci ok pentru ce s-a intamplat in ultima saptamana. Mi-a placut daruirea jucatorilor, de mult nu-l mai vazusem pe Iacob sa alerge disperat dupa orice minge.

Pentru cei care isi faceau iluzii ca o sa jucam ca Barcelona dupa ce s-au linistit apele la club: tot aceeasi jucatori sunt in lot ca saptamana trecuta, mai putin Paraschiv, aveti un creier, folositi-l.

Dupa o saptamana al dracului de dificila e bine ca jucatorii nostri au avut o alta atitudine pe teren, dar mai e de muncit. S-au facut iar greseli copilaresti, au inceput iar sa joace cum vor ei in repriza a doua.

Meciul urmator e decisiv: batem CFR avem sanse sa mergem in CL, nu batem, game over!

floroflores21.04.2007 20:36

inca mai respiram...fara aparate...si cu un egal joi mergem in CL...avem superprogram...

Yoyoyoi21.04.2007 20:40

Un meci nu foarte frumos. Dar victoria este victorie, pana la urma. Am scos 3 puncte, in situatia in care venim dupa doua dezastre, in care am facut doar act de prezenta.

Haideti sa nu vedem doar jumatatea goala a paharului. Sa ne bucuram ca am reusit sa marcam, ca am mai avut o ocazie-doua, ca suntem in revenire. Pentru ca, daca aruncam o privire asupra lotului, asupra bancii de rezerve, vedem ca nu avem cu cine juca.

Si in aceste conditii, asta e o mare victorie de azi. Chiar daca e cu o echipa slab cotata, sa nu uitam cate probleme am avut cu Poli Iasi.

Eu ma bucur pentru aceasta victorie, pentru ca, sincer, nu ma steptam sa castigam azi.

danielcristian21.04.2007 20:43

Azi,mai importanta a fost victoria decat jocul.Sa acceptam ca am reusit o prima repriza buna,cu faze de poarta si un gol,si o a doua repriza de care mai bine nu ne amintim... :mrgreen: Vreau sa salut faptul ca nu i-am vazut deloc fata lui MM, cu atat mai putin pe banca de rezerve,unde nu-i este locul.Acolo numai pinalty are voie :roll: Totusi,era pe-acolo Valeriu,mana dreapta a MM-ului,ca sa ia notite...

axl2321.04.2007 20:45

@danielcristian

pai cica MM e in brazilia, la vanatoare.

AdrianUltras2521.04.2007 20:46

nu sunt de acord ca trebuie sa scapam de Iacob

Iacob e un jucator foarte bun

deja ati si uitat ce a facut el pt Steaua

fiti un pic intelegatori

omul a stat mai mult pe bara anul trecut

cand o sa isi revina o sa fie bine

sa nu fim acum rai

nu o sa vina la noi jucatori inalti,tehnici,puternici,rapizi asa cum vor unii suporteri

Iacob e foarte bun

deviaza mingile foarte bine

si are forta

corect nu are viteza dar o sa vin si meciuri in care o sa ai nevoie sa spargi aparari

si atunci el e cel mai bun

[toc]steaua21.04.2007 20:55

zeroli iar ne-a hipnotizat cu tactica lui de la Coverciano! Jos palaria,mi-a adus aminte de Boro!

danielcristian21.04.2007 20:56
@danielcristian

pai cica MM e in brazilia, la vanatoare.

Si eu care credeam ca si-a dat demisia... :lol:

bad_joke21.04.2007 20:58

Meci slab,cateva faze in prima repriza care puteam s afacem,cel putin 2,3 -0 dar ca de obicei am ratat cu usurintza,am vazut o schimbare de atitudine dar,intradevar e un chin s avezi un meci cap coada in ''ERA ZEROLI'',io asteptam s avad pe Elton si vad ca intra Stancu,un distrus,si apoi a stat s ase oftice,sa se consume pe margine,in loc sa atace dreaq,ce defapt cerem noi cu toti,e adevarat el acuam joaca la rezultat si e nebunie curata sa risti acuma la o asemenea presiune pusa pe antrenor si in primu rand pe echipa sa prinda un loc in Europa dar eu sincer dak Steaua prinde printro minune un loc de Champions League,adik dak ar fi sa aleg eu ca suporter dak sa joace sau nu, in Liga Campionilor as prefera s anul se duca dak ar juca in halu asta si dak s-ar face iar transferuri rasuflate cum se anunta in continuare,auziti si voi el viseaza s ajoace la Liga si vrea s aia jucatori de la V aslui,Bistrtita si alte echipe de''top'',pai bai ciobane ne-au batut astea din cauza ca era vai morti ei echipa!!si orice echipa ar fi jucat cu Steaua la momentu ala o batea sau scotea egal.

nush ce e de facut dar presimt o infrangere cu CFR Cluj puteti sa va enervati pe mine dar eu asta presimt nu vad cum sa batem CFR Cluj. :? :? :?

roby_spartacus21.04.2007 21:07

bINE CA AM CATIGAT DAR FFF GREU !!! DIN PACATE .... iNCA NU E TOTUL PIERDUT POATE POATE LUAM LOCUL 2 SA VEDEM LA sf ... PANA ATUNCI CRED CA MAI AVEM DE SUFERIT :(

1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold,caps lock,sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold,caps lock, culori, font mai mare etc.

Moderatorii

bogdan21.04.2007 21:23

@ bad_joke

Sincer si mie imi este frica. Steaua nu joaca nimic. Pacat.

danielcristian21.04.2007 21:26
Daniel , asta cu schimbare in minutul 90 nu tine , mai urmareste si tu fotbalul din afara sa vezi ca peste tot se face asa . In rest ai dreptate , dar spre deosebire de celelalte meciuri avem un mic plus "pressingul"

Bafta !

Crede-ma ca urmaresc toate meciurile pe care le prind,si sunt destule(acum ma uit la Real-Valencia1-1) .Nu zic ca nu se mai procedeaza asa si pe afara, daca faceam mutarea asta la Lyon nu spuneam nimic ,dar cu Poli Iasi acasa... :oops: Oricum,mai importante sunt punctele ... steagcruce2

b0ggy_721.04.2007 21:29

Min 27. Iacob primeste cartonas galben in urma unui hent stupid. Suflet mare, fizic mare, creier mai putin.Buna asta :)) slab tare Iacob:lent,nu mai are nici finalizare,inca e prea mult 500 mii euro pt el

danielcristian21.04.2007 21:34

Sa nu uitam ca Iacob a suferit doua accidente si nu ajucat foarte mult timp!Eu am mare incredere ca Iacob isi va reveni.Referitor la cartonas, jucatorul roman are mentalitatea asta paguboasa,mai trebuie mult timp sa evolueze...

Yoyoyoi21.04.2007 21:36

nu se mai dau note jucatorilor?

axl2321.04.2007 21:37

ce-am observat si mi-a placut in prima repriza a fost ca loviturile libere nesemnificative erau batute foarte repede, se iutea jocul. parca am vazut un pic de daruire, de bucurie a jocului dar mi-e sa nu fi confundat cu disperarea.

zloty21.04.2007 21:40

Despre atmosferã, finanțatorul stelist nu a fost prea încântat, dar a declarat cã jocul echipei l-a fãcut sã uite de absența suporterilor: "Este urât fãrã spectatori, dar am jucat așa combinativ, frumos și am uitat de fani."

ce joc spectaculos cioban prost ce spectacol ai vazut tu creier de gaina ,esti vai **** ta , pleaca in MM si tu si marioneta ta Olaroiu

axl2321.04.2007 21:41

mai, poate n-a vazut tot jocul, o fi plecat prin minutul 40.

cristinelly21.04.2007 21:41
de fapt a fost 1-0... :wink: Badea,in afara de gol a stat mai mult in offside,joaca haotic,a fost slab,parerea mea.Iacob cred totusi ca merita o sansa,s-ar putea sa-si revina.

:)))DA 1-0:D Sper din tot sufletul sa isi revina Iacob dar...nu prea cred:(

zloty21.04.2007 21:42

ee pola cred ca o fi plecat prin minutu 15 sau cand a mai avut Iacob ocazia de gol

alexblaja21.04.2007 21:58
tre sa scapam de un jucator: Iacob. A devenit prea lent si nu prea mai stie nici sa dea cu capu. A avut o faza in care a avut vreo 5 metri avans si pana la urma tot l-au ajuns aparatorii iasului. Din pacate nu mai e acelasi Iacob ca in dubla cu Rosenborg sau meciul de la sevilia cu Betis:((

Si daca nu mai e acelasi Iacob din meciurile alea, sa-l dea afara, nu? Nea cristinelly, Iacob a fost accidentat, el nu e la potential maxim....Oricum, Iacob nu a fost niciodata un jucator de dribling, el este un atacant masiv de careu, lent prin definitie, care se desprinde de fundasii adversi prin abilitatea de a se demarca si prin forta...aici este plusul lui Thereau fata de Iacob, francezul are si viteza si tehnicitate...oricum, puteaisa zici si tu sa plece Lovin sau Coman sau Stancu, oameni care nu au ce cauta la Steaua, ei sunt buni de echipe precum Ceahlaul, National, Jiul sau alteled e genul asta!

manu7122.04.2007 04:50

1-0=3 pct......important,macar sa castigam pina la sfirsitul campionatului cu scorul asta italienesc.....testul final la Cluj......sincer,nu-mi place Oli,dar,il vedeam cit suferea pt cit de slaba este echipa,5 min se leaga echipa,5 cade in totalitate,cred ca este mare scandal in vestiar,e normal,Nicolita,Lovin,Iacob,Paraschiv nu joaca nimic si Cristocea,Bostina,Goian joaca in sila.....pina la urma cred ca totul se datoreaza jucatorilor,cred ca sunt multe bisericute la Steaua care au dorit sa-l mazileasca pe Oli,dar si Oli are vina lui prin aducerea lui Coman(un ratat) si ov.Petre(accidentat tot timpul) ,acum a mai aparut un scandal cu Elton si Andrey(a lui MM),sunt bisericute si la nivel de conducere.........suntem intr-o situatie grea,nu cred ca ne scoate nimeni pina nu se delimiteaza clar ierarhia si pregatirea pt postul ocupat(patron=investitor Gigi,manager+scouter=MM,antrenor=omul care face echipa,Oli)........hai Steaua......intotdeauna Steaua steagcruce2

janker steaua22.04.2007 05:04

Iacob incet,incet o sa-si revina.ati vazut ca inca nu poate rezista un meci?nu este apt decit 50%

Nicul22.04.2007 06:03

DORITI SA VA SIMTITI BINE? ATI VREA SA VEDETI CE INSEAMNA O UMILINTA TOTALA, SA VIZUALIZATI O INTRUCHIPARE A PROSTIEI FOTBALISTICE ROMANESTI? LUNI DE LA ORA 12- 00, pe tvr2, in cadrul emisiunii REPLAY se vor prezenta imagini de la memorabila partida a unor FEMEI cu 17 NENTORI, daca nu ma insel, CEA MAI EXPLOZIVA si TEMUTA ECHIPA.

legat de meciul de aseara, pot sa spun ca doar punctele isi au rostul, jocul a prezentat din nou carente de creatie.

«134567»