FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi

«14567»
Guevara22.04.2007 06:26

Oli te rugam pleaca repede, cat mai repede

schimbare Baciu-Bostina - mare antrenor ofensiv

in ultimele minute trageam de timp pt un 1-0 acasa, asta a ajuns Steaua cu huolaroiu

singurul lucru bun ieri, vestea ca se va intoarce Neaga, dar oricum cu huolariu nici dak ar veni Cristiano Ronaldo tot nu ar juca Steaua mare lucru

Oli, pt binele tuturor te rugam pleaca, esti un antrenor de taraba la fel cum ai fost si ca jucator

OradeanuNOU22.04.2007 08:03

0lar0iule, nu esti deloc defensiv?

Ce draq ai facut cu jucatorii? Nici pase nu mai reuseau in repriza a doua, nici driblinguri. Bine ca nu am luat gol. Oricum Poli Iasi e desculta rau de tot.

Sper ca din vara sa nu te mai vad in Ghencea in trening ros-albastru.

steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro

Amock22.04.2007 08:06

In ciuda victoriei...am jucat ca in curtea scolii [:|de CCA 3 meciuri incoace]...im momentul cand sunt presati se sperie jucatorii , gresesc prea multe pase...nu e o tactica bine cladita...Steaua nu mai e o forta ... fiecare jucator gandeste altceva...nu se muleaza fiecare dupa jocul celuilalt...nu anticipeaza...nu avem un stil de joc caracteristic...jucam cum bate vantul...pai cu Poli Iasi ne facem noi probleme ? stau din minutul '75 sa ma gandesc...egaleaza astia ? nu egaleaza ?

:neutral:

costy_k1_G.22.04.2007 08:17

e un inceput bun 3 puncte italiene... sper la etapele viitoare sa fie si mai bine steagsahmic

bibbi22.04.2007 08:22

bv...insfarsit mai jucam si noi ceva fular-campionii

Wigh22.04.2007 08:30

BV. Nu stiu de ce am impresia ca fara spectatori echiopa joaca mia bine. steagcruce2

Astristul22.04.2007 08:48
bv...insfarsit mai jucam si noi ceva fular-campionii

Chestia e ca nu am jucat cine stie ce. Daca jucam cu CFR la fel cum am jucat aseara, pai o sa se cam distreze CFR cu noi. :(

FORZA Steaua !!! fular-campionii

bebe_nord22.04.2007 08:59

jukam o laie nai vazut ce pase dam Poli Iasi a jucat la mijto ca nu are nici un obiectiv asa ca loku nu-i pentru noi :neutral:

AdrianUltras2522.04.2007 08:59

e foarte mare pacat ca lui Olaroiu ii lipsesc "cojones"-urile

daca ar da dovada de curaj cred ca multi dintre suporerii Stelei si-ar schimba parerea

si ar scapa si el de eticheta de "antrenor defensiv"

Steaua a inceput bine

Bostina si-a dovedit calitatile si eu unul cred ca de acum inainte ar trebui sa joace doar la mijloc ca playmaker

Steaua a inceput bine

repet

si a terminat prost

Olaroiu trebuie sa inteleaga ca la Steaua nu merge treaba ca la celelalte echipe din Liga 1

noi nu trebuie sa aratam ca ne e frica

dnoi suuntem Steaua

lor ar trebui sa le fie frica de noi

cand o sa inteleaga Olaroiu asta

si o sa rezolve treaba

atunci va fi acceptat la echipa

sunt curios cum ar arata echipa Stelei cu Elton,Bostina si Dica jucand in acelasi timp

creier,viteza,tehnica,clarviziune

e ceva

e interesant

il_scorpio22.04.2007 09:15

foarte interesant asta cu Bostina, Elton, Dica....si cand ma gandesc k in iarna va grabeati cu totii sa cereti plecarea lui Bostina!.....mda ar fi ceva interesant ....aceasta tripleta si cu un atacant de careu! dupa acest sezon io vad echipa ideala a Stelei astfel( in momentul in care va reveni Dica):

-Andrey-

Nicolita-----------------------Goian------------------------------Ghionea----------------------Nesu

Paraschiv---------------------Radoi----------------------Bostina

Dica-------------------------------Elton

Badea(Thereaua)

Cred k in aceasta formula Seaua ar avea si un atac bun....prin cei 4 oameni de atac: Bostina, Elton, Dica, Badea(Thereau), la care mai adaugam si urcarile lui nesu si Nicolita.....si doi inchizatori buni para si Radoi si o aparare puternica. Pana la revenirea lui Dica pe acel post ar putea juka Croitoru!

Dulah22.04.2007 09:22

Bine ca e Elton rezerva si "joaca" Lovin....isi dadea duhul pe la sfarsitul meciului

boolq22.04.2007 09:31

ce bine ar fi sa revina si Neaga...sa fie concurenta mai mare si oricum ne mai trebuie un atacant

Tupac Amaru22.04.2007 09:45

Doamne, cat de slabi suntem!!!!!

zloty22.04.2007 09:51

si treaba rea e ca lumea crede ca am jucat chiar ceva, cineva zicea mai sus victorie italiana, o **** italiana mai mult norocoasa , la ce folos locul 2 ? sa ne facem de ras in Liga?

86Steaua22.04.2007 09:56
ce bine ar fi sa revina si Neaga...sa fie concurenta mai mare si oricum ne mai trebuie un atacant

au la asta cica: "ce bine ar fi sa revina si Neaga" pai daca astai un transfer reusit pt tine ,inseamna ca esti un Banel

stelist_4_ever9022.04.2007 10:20
Bine ca e Elton rezerva si "joaca" Lovin....isi dadea duhul pe la sfarsitul meciului

Elton a fost usor accidentat si daia nu a jucat. Probabil daca scorul nu ne convenea intra si Elton in a 2-a repriza

The_Punisher22.04.2007 10:35

In sfarsit batem si noi pe cineva !!!

GRATIAN22.04.2007 11:06

Suntem varza. Macar locul 3 ca 2 este al Clujului

Nemessis22.04.2007 11:32

e vro sansa sa fie Dica mkr rezerva la Cluj?

Azzido22.04.2007 11:56

Inregistrarea meciului o gasiti pe tracker.

http://www.fcsteaua.ro/tracker/details.php?id=98

vlad_cj22.04.2007 13:17

Am tot cautat un raspuns la o intrebare si nu l'am gasit...poate ma ajutati voi...CE CAUTA Lovin IN PRIMUL 11? CE CAUTA Lovin PE BANCA DE REZERVE A Stelei?? CE CAUTA Lovin LA Steaua?? Fara pic de gluma, dar eu il consider cel mai slab jucator din istoria Stelei...ala si'a gresit cariera!!! si acum cand scriu aceste randuri sunt nervos de nu mai pot...numai cand ma gandesc ca poarta tricoul Stelei un jucator care nu are nici o treaba cu fotbalul...si pe deasupra e si titular. incredibil.

p.s. bine, mai sunt si alti jucatori care ar trebui sa plece chiar maine de la Steaua...stiti si voi care sunt.

malyna22.04.2007 14:43

da, am mai trecut un hop, nu putem spune ca am jucat bine, dar nici rau...fata de ultimile prestatii ale jucatorilor.

fata de jocul trecut cand nu am avut nici o ocazie, acum am avut vreo doua trei, deci putem spune ca suntem pe drumul cel bun ..dar cu siguranta multi dintre noi suntem ingrijorati in fata jocului echipei cu CFR Cluj...

Forza Steaua!!!!!!!!

claudiu2004200222.04.2007 15:31

e clar ... cand jucam fara spectatori castigam , cu Rapid fara spectatori am castigat , inainte de Rapid , cu Arges la fel , cu Poli acum iar am castigat , pe cand cu suporteri , exemplu mai bun decat Dinamo nu exista , pierdem !!!! cum naibii ???

sevilla22.04.2007 18:44
Am tot cautat un raspuns la o intrebare si nu l'am gasit...poate ma ajutati voi...CE CAUTA Lovin IN PRIMUL 11? CE CAUTA Lovin PE BANCA DE REZERVE A Stelei?? CE CAUTA Lovin LA Steaua?? Fara pic de gluma, dar eu il consider cel mai slab jucator din istoria Stelei...ala si'a gresit cariera!!! si acum cand scriu aceste randuri sunt nervos de nu mai pot...numai cand ma gandesc ca poarta tricoul Stelei un jucator care nu are nici o treaba cu fotbalul...si pe deasupra e si titular. incredibil.

p.s. bine, mai sunt si alti jucatori care ar trebui sa plece chiar maine de la Steaua...stiti si voi care sunt.

Lovin a venit la insistenta lui Walter Zenga care a cerut "un cap limpede la mijlocul terenului" si chiar a fost o perioada cand parea ca si-a gasit locul in echipa Stelei

fsoica22.04.2007 19:21

acum e clar.

batem la Cluj,

prindem locul 2.

nu batem, nu-l prindem, si va incepe reconstructia.

«14567»