FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi

«12347»
dr.adrian921.04.2007 18:28
Deci pana acum dominam ... sper sa dominam tot meciul...

Adica din comentariile de pe gsp asta reiese...numai actiunile Stelei sunt postate...

steagsimplu Locul 2 venim ... Champions Lige ne asteapta steagsimplu

Mai e o repriza....

mymy21.04.2007 18:28

Nu putea ma sa dea Iacob direct pe poarta..... ce mai avea de pierdut? S-a incurcat atata! BV Vali Badea steagcruce2

MALDINI_STEAUA21.04.2007 18:32

Cam incet Iacob...putea continua..daca era Badea acolo aveam 2-0!

Addy_G21.04.2007 18:33
Dupa atatea dezbateri si multe articole scrie pe tema crizei de la Steaua, consider ca am gasit cauza: echipamentu era domne' de vina :-D ;-)

:roll: Nostim, dar s-ar putea sa ai dreptate :mrgreen: Orice detaliu conteaza, nene ! :oops: Ne credeam Barcelona Estului ... Va mai amintiti de aceasta sintagma acum ?

Acum joaca de parca ar fi luat-o de la capat ! Redescopera felul cum jucau acum ceva timp , mai calm , mai muncitoresc, cu o vizibila imbunatatire a jocului de constructie ...

bodorrr21.04.2007 18:33

Forza Steaua! Salutari stelistilor adevarati care vor crede mereu in echipa!

MALDINI_STEAUA21.04.2007 18:35

Sper sa mai dam un gol repriza a 2 a ... sa nu stam la adapostul golului si sa fim multumiti cu 1-0 ... eu cred ca se poate mai mult.Forza Steaua !!!!!!! steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

Joga Bonito21.04.2007 18:37

In sfarsit jucam cu un singur inchizator(Lovin)... restul mijlocasi de constructie...

Sper sa batem, 3 puncte sunt vitale in cursa pentru locul 2.

zloty21.04.2007 18:38

Nu e concludent meciu asta, astept meciu cu Clujul sa vedem daca asa o sa mearga lucrurile si atunci, si sa vad daca o sa-l schimbe pe Croitoru cu Paraschiv cand va reveni acesta din urma, si poate da Dumnezeu sa nu-l mai vad pe Nicolita in echipa,ca nu stiu daca a lipsit un meci sezonu asta.

MALDINI_STEAUA21.04.2007 18:38
In sfarsit jucam cu un singur inchizator(Lovin)... restul mijlocasi de constructie...

Sper sa batem, 3 puncte sunt vitale in cursa pentru locul 2.

Adevarat graiesti. Chiar ca VITALE

M.P21.04.2007 18:39

Ehh ... Parca e alta treaba acum .. Se vede ca e diferit fatza de cum au jucat cu Gloria sau cu Poli ... Pana acum, totzi au jucat bine .. S`o tzina tot asa ... Croitoru chiar merita titular ... Forza Steaua .. Mandru ca sunt stelist

mariuss_d21.04.2007 18:40

Este evident plusul de determinare pe care il arata baietii fata de meciul de miercuri. Sper sa fie la fel si in repriza secunda

EPE21.04.2007 18:40

Cum nu am mai jucat cu 2 inchizatori cum parca jocul nostru arata altfel.Da parca nici Iashu nu vrea sa ne deranjeze prea tare.Ce o fi asa greu de priceput ca nici o echipa slaba nu ne poate pune probleme chiar daca jucam 1-2-2-4-4!

Rossoblu21.04.2007 18:41

si echipamentele astea ne poarta noroc..nu stiu dc jucam noi in jegurile alea care am jucat pana acum care n-au nici o legatura cu echipamentele noastre traditionale !

AdrianUltras2521.04.2007 18:42

Bostina e un mare jucator

un mare jucator!!!!

sper sa nu plece de la Steaua in vara

asa cum s-a scris prin presa

Nesu joaca tot mai bine

sper sa revina cat mai repede la forma de anul trecut

mi-a placut foarte mult Iacob

s-a zbatut mult

se vede ca isi doreste sa faca un joc bun

sper ca nici el sa nu plece si sa revina si el la forma de pe vremea lui Protasov

p.s. Badea

pe acest om il urasc

cred ca intentionat face ce face

ca sa imi scoata mie cat mai multe fire albe

de la raducioiu nu am mai vazut un atacant ca el

e mare

intra cu mingea la picior in careu

cu capul sus

isi dribleaza adversarii

tot timpul cu fata la poarta

e bun, foarte bun

dar ma enerveaza cand tot simuleaza atat :x

sincer

cred ca intentionat o face

doar ca sa ma enerveze pe mine

hai Vali, mai da 2 goluri si te iert(pt meciul asta)

Forza Steaua steagsimplu steag2

steven_gerrard21.04.2007 18:43
ER SA BATA JAVRELE SI NOY LOGIK TRE SA BATEM LA cJ SI asa AM VENY
steag1 er ca javrele sa bata ca titlu e a lor si NOY sumtem obligaty sa batem la Cj asa ne-am apropia la3 pct si totu ar fi posibil kiar lok- 2
alice4steauaBUC21.04.2007 18:45

hmm..ce pot sa zic...parca rep asta arata muuult mai bine decat cea cu ****...sa speram ca e de bine!

Se pare ca ciobanu a cam avut dreptate...Steaua joaca mai bine fara noi... :cry: ce=as fi vrut sa fiu acolo s-o incurajez...

axl2321.04.2007 18:45

in sfarsit un pic de DARUIRE !!!

in rest iasiul nu joaca nimic, noi aproape ca jucam ceva.

bravo nesu, tot asa.

cineva sa-l anunte pe Radoi ca nu e cazul sa faca pe eroul, Iacob cat a stat pe margine din cauza umarului?

Croitoru si Vasilica ar trebui sa fie mai atenti la joc.

popa e nostim foc.

Lovin e omul in plus, pana acum.(sau in minus?)

il_scorpio21.04.2007 18:45

sa joace Croitoru la mijloc in locul lui Nicolita...nu k ar fi cine stie ce diamant de jucator da macar nu strica toate mingile....in sfarsit a observat si olitza k locul lui Nicolita e fundas...sau pe banca de rezerve. In rest un joc ceva mai bun decat in ultima vreme a lui Iacob, care a intrat cat de cat in jocul echipei...cu exceptia acelei ratari......las k poate da gol in a doua repriza!

predatorpulse721.04.2007 18:47

S-a terminat prima repriza.Jocul din nou nu straluceste dar daca ar fi sa remarc un lucru este ca se fuge mai mult,se incearca presingul mai mereu si asta e bine.Noroc ca intalnim o echipa submediocra care sta cu fundul in poarta. Nu stiu de ce Croitoru nu a jucat mai mult pentru ca mi se pare ca are potential,el i-a creat spatiu lui Bostina sarind peste minge.Bostina a jucat bine,a dat practic 2 pase de gol in prima repriza,dar tot ma enerveaza ca se crede prea scmecher,isi permite smecherii d-astea cu echipe gen Jiul,national si Iasi dar cand intalnim o echipa mai breaza,devine o nulitate.De Lovin,nu mai comentez doar repriza asta a dat vreo 20 pase inapoi. M-au surprins placut nesu si Cristocea,ultimul chiar deviind la faza lui Victoras cand a fost prins din urma.

Cineva trebuie sa-i trezeasca pe Vali si Victoras,desi s-a marcat un gol se puteau da minim 3 cu apararea astora.Se misca prea incet amandoi.

Sper sa castigam acest meci pentru ca valoarea CFR-ului incepe sa se vada.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bogd4n21.04.2007 18:48

desi imi place mult Elton jucam mai bine fara el..si cu Croitoru pe teren in locu lu Para. sper sa nu-l dea ciobanu la vara pe Croitoru..e peste Nicolita si Nicolita e titular meci de meci :|

Hai Steaua!!

forzateaua steagcruce2

mircea_zion21.04.2007 18:48

ha ha ! va bucurati toti ..dar daca era 1-0 pt aia nu mai era asa veselie , oricum Forza Steaua 2-0 si in sf sa ne revenim si noi!

AdrianUltras2521.04.2007 18:49

inca ceva

observ ca baietii joaca mai bine cand galeria nu e la meci

cred ca toate scandarile de tip :mercenari" si "demisia" au contribuit si ele la jocul slab

sincer

nu as vrea sa cred ca comportamentul suporterilor a dus la criza aceasta

dar se poate

cu rapid si acum am jucat fara suporteri

si am castigat

cred ca asta e problema

sau o parte din problema

AdrianUltras2521.04.2007 18:51
ha ha ! va bucurati toti ..dar daca era 1-0 pt aia nu mai era asa veselie , oricum Forza Steaua 2-0 si in sf sa ne revenim si noi!

normal ca ma bucur

totdeauna m-am bucurat cand Steaua a castigat

si mai ales ca joaca destul de bine

fata de ultimele meciuri

axl2321.04.2007 18:52

daca intra Elton, il vad la incalzire, ar trebui sa dribleze cam tot si sa dea gol cu calcaiul, la cum joaca iasiul azi.

zloty21.04.2007 18:55

ce rupt din gard e Lovin , doamne cum putem pastra asemenea antitalente in lot? daramite sai mai si bagam asa des

poatel baga naiba si pe Coman ,alt antitalent

«12347»