FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Cosmin Olaroiu inca 3 ani la Steaua

«1234567»
George Stan20.04.2007 00:21
Dar echipe precum Barcelona cum pot fi si spectaculoase si sa castige in acelasi timp? Nu compar acum Steaua cu Barcelona dar avand in vedere cat e de puternic campionatul nostru cam am putea sa fim Barcelona Romaniei...

Dar de ce sa nu compari Steaua cu Barcelona? Pe planul istoric eurpean sunt comparabile.

lumeaeamea20.04.2007 00:23
Dar echipe precum Barcelona cum pot fi si spectaculoase si sa castige in acelasi timp? Nu compar acum Steaua cu Barcelona dar avand in vedere cat e de puternic campionatul nostru cam am putea sa fim Barcelona Romaniei...

mda, dar vezi tu ca anul asta nu prea i-a mai mers nici la Barselona asa de bine, comparativ cu anul trecut cand era campioana cu mult inainte de terminarea campionatului.in fotbalul de azi e greu sa ai continuitate in rezultate, doar Lyon ce mai reuseste, dar si ei in CL nu **** cine stie ce. Oricum la bugetele mici pe care le avem eu zic ca am scos destul de mult capu prin Europa.Sunt echipe cu bugete mult mai mari care nu au mers asa departe, cel putin sezonul trecut.

lumeaeamea20.04.2007 00:26
Dar de ce sa nu compari Steaua cu Barcelona? Pe planul istoric eurpean sunt comparabile.

Si cam atat, doarpe plan istoric.daca te gandesti la banii care se baga la Bacelona si la ce jucatori sunt acolo...nu cred ca iti mai arde de comparatii

Weed4All20.04.2007 00:35
mda, dar vezi tu ca anul asta nu prea i-a mai mers nici la Barselona asa de bine, comparativ cu anul trecut cand era campioana cu mult inainte de terminarea campionatului.in fotbalul de azi e greu sa ai continuitate in rezultate, doar Lyon ce mai reuseste, dar si ei in CL nu **** cine stie ce. Oricum la bugetele mici pe care le avem eu zic ca am scos destul de mult capu prin Europa.Sunt echipe cu bugete mult mai mari care nu au mers asa departe, cel putin sezonul trecut.

Ba totusi joaca Barcelona spectaculos si acum si inca e pe primul loc daca nu ma insel nu? Intradevar nu mai straluceste ca anul trecut dar spectacol tot face... Sa revenim la Steaua :Oricum de scos capul in Europa l-am scos destuuuuuuul frate la bugetul nostru!

steaua din chicago20.04.2007 01:56

Becali si-a pierdut mintiile ori este avut la mina cu ceva (vindutul meciuriilor cu Dinamo si middlesborough) de Olaroiu. Jucatorii trebuiesc sprijiniti in lupta pe care o duc in aa-l debarca pe Olaroiu deci nimeni nu ar mai trebui sa vina la meci cit timp talentatul Olaroiu nu ne lasa. Becali...dupa meciul cu englezii la facaut pe Olaroiu antrenor pe viata, pe urma din cauza presiuniilor zice ca va lua decizii dupa meciuriile cu Dinamo si rapid pe urma dupa meciul cu Bistrita cica Olaroiu, cu litera eterna mica) va demisiona singur daca Steaua nu iese pe 2 (iese pe 5, eu va tot spun de vreun an) pe urma Olaroiu va demisiona dupa meciul cu Timisoara acuma e antrenor pe inca trei ani...E clar, Becali va crede pe toti fraieri ce acceptati un gunoi de antrenor. Daca v-au ajuns cite umilinte ati luat cu Olaroiu pe banca technica...boicotati meciuriile Stelei. Echipa poate pierde si fara voi, echipa nu va marca nici cu voi nici fara voi iar Becali trebuie sa inteleaga ca ne enerveaza. Adica facem pe el cu toti banii lui!

zipper20.04.2007 03:57

Vad ca nimeni nu scrie nimic de o problema cu adevarat grava: ca s-ar putea sa nu mai prindem nici un meci pe Ghencea! Ca poate si noi avem o mare vina la felul in care joaca echipa! De ce nu zice nici unul dintre voi nimic de asta???

victor_ultra2820.04.2007 05:00

Sunt de acord cu decizia lui Gigi Becali de al pastra pe Olaroiu la Steaua!Cu Olaroiu la echipa am avut cele mai bune rezultate:Am ajuns pana in semifinalele cupei UEFA ,unde am pierdut din cauza unor jukatori,am castigat Campionatul si am ajuns si in grupele UEFA CHAMPIONS LEAGU de unde am mers mai departe in Cupa UEFA de unde nu aveam cum sa trecem de marea echipa Sevilia!In concluzie il sustin pe Oli IN CONTINOARE!!!! forzateaua

colaps20.04.2007 05:52

singurul mod in care Olaroiu poate sa faca treaba buna este sa isis asume to ce tine de echipa, in primul rand componenta lotului. El trebuie sa fie singurul care decide cine vine, cine pleaca. Meme sa ii aduca, Jiji sa plateasca. Din cauza ca pana acum au cantat trei cocosi pe trei garduri avem acum poate cel mai eterogen lot. Oli ar trebui sa aibe atitudinea lui Bergodi: eu raspund, dar eu fac echipa si tactica cum vreau. Asta daca nu cumva totul a fost o cacealma menita sa aduca o oaza de liniste si noi ne batem gurile degeaba pe-aici.

zloty20.04.2007 06:01

marioneta inca 3 ani, poate mai reuseste in plm cinesie ce "performantze"

mikutu20.04.2007 06:10
Bineinteles ca n-a vazut. Ii place doar sa-si dea cu parerea. Cum facem cu totii de altfel. A lansat idiotul ala de Hagi o ipoteza (ca Elton n-are forta) si acum toti au preluat-o, inclusiv patronul transhumant, caruia eu personal ii refuzam orice vina pana ieri cand am vazut ca ne-a bagat mortul in casa pentru inca 3 ani. Elton n-are forta? Hahaha. Forta la ce? N-o impinge el peste 100 de kg. la sala dar cata forta-i trebuie cand le rupe coloanele la jucatorii adversi. Maine ma astept sa zica Gigi despre el ca n-are forta nici sa ridice mingea de jos. Il intreb pe "inteligentul" de Hagi, "domnia sa" cata forta avea???? La ce-i trebuie forta unui mijlocas de creatie? Lasati ca are Radoi forta pentru toti sa le rupa coastele la adversari. Oameni buni treaba lui Elton este sa limpezeasca jocul la mijloc, sa initieze faze periculoase, sa dea pase iprevizibile, sa intre cu mingea la picior in careu, sa faca un-doi-uri si deschideri. Cata forta iti trebuie pentru asta si nu are el? Eu cred ca fostul numar zece din Ghencea (Hagi) se simte amenintat de actualul nr. 86, vitor nr. 10 (Elton). Si inca ceva pentru cei care vorbesc de forta. Inaltimea cu forta nu prea au nici o legatura. Nu sunt deloc direct proportionale. Cred ca Gatusso culca la pamant 2 de Goian sau Ghionea intr-un duel umar la umar. Parerea mea ca Elton e jucator. Si mai are mult de crescut. Consider ca si acum este de Steaua, d-apoi peste cativa ani. De ce se spunde ca -are cum sa faca fata in UCL? Ce se intampla acolo? Ce-i fac aia? In afara ca sunt mai fair-play decat "oameni" ca Rada , Marius Constantin, Margaritescu, etc, nu mai vad nimic altceva. Asa ca hai sa-l lasam in pace pe unul dintre putini fotbalist care joaca momentan la Steaua. Prea usor punem botul la diversiunile lansate de idioti ca Hagi sau de "baietii destepti" din presa

bine zici. teama mi- e sa nu-l dea [...........................]la vara dupa ce si-a isusit ideile astea. ce sa facem sa nu mai fie Becali la Steaua?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atentie la limbaj !

Altfel vom aplica regulamentul.

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=879

Moderatorii

zloty20.04.2007 06:10

ati vzt ce a spus Oli ?:)) am vrut sa plec dar am vzt lumina :))) e clar Gigi 2 a devenit si asta , deci sa ne asteptam la declaratzii "razboinice" sa plece amandoi la muntele atos sa faca chilii, traiasca Oli noul general al luminiii=))

alinush8920.04.2007 06:26

He he...gazeta sporturilor spune ca totul a fost o cacealma,si contractul nu a fost semnat pana in 2010...ci este vechiul contract,valabil pana in vara acestui an.

Gigi s-a dat de gol chiar de ieri cand a zis ceva de genul: Nu ma mai intrebati de Olaroiu..a semnat din nou cu Steaua..pana in 2008 este antrenorul Stelei" am incheiat citatul:)))..si contractul trebuia sa fie pe 3 ani...deci 2010...ciudat.... Ce zicetzi de kestia asta?

DanStan20.04.2007 06:34
ati vzt ce a spus Oli ?) am vrut sa plec dar am vzt lumina )) e clar Gigi 2 a devenit si asta , deci sa ne asteptam la declaratzii "razboinice" sa plece amandoi la muntele atos sa faca chilii, traiasca Oli noul general al luminiii=))

Nu, Becali sustine ca Olaroiu ar fi zis ca l-a luminat al-de-sus. Probabil e o idee 'marca' GB. Nu cred ca Olaroiu a spus asa ceva. Pentru el e destul de nasoala treaba. Cine l-ar mai angaja ca antrenor daca-l bantuie viziuni de-astea ?

Gigi s-a dat de gol chiar de ieri cand a zis ceva de genul: Nu ma mai intrebati de Olaroiu..a semnat din nou cu Steaua..pana in 2008 este antrenorul Stelei" am incheiat citatul:)))..si contractul trebuia sa fie pe 3 ani...deci 2010...ciudat.... Ce zicetzi de kestia asta?

Bagati-va mintile in cap !! 2008 minus 2007 egal 3 ! Informatia provine direct de al al-de-sus. Clar ?

zipper20.04.2007 07:08

Nici eu nu-l votez pe Gigi dar cred cu tarie ca nici voi nu sunteti departe de nebunia lui! Pai cum sa afirmi ca Gigi ne-a distrus Steaua cand:

-pana acum 3 luni toti eram de parere ca Steaua a ajuns unde noi nici nu visam acum 4-5 ani!

-echipa noastra aproape ca nu a jucat pe Ghencea sezonul asta(asta din cauza cui oare?)

-s-au produs modificari radicale asupra bazei de pregatire atat pentru echipa mare cat si pentru pepiniera.

.....................

Nu vreau sa fac un bilant precum Gigi, dar consider ca SUPORTERII CARE ATACA Steaua (asta insemnand antrenor, jucatori, conducere, stadion) NU SUNT DEMNI DE ACEASTA ECHIPA!!! NU POT FI NUMITI SUPORTERI Steaua CEI CARE:

-cu prima ocazie in care echipa merge prost voi contestati, inflamati spiritele, criticati si prea putin sustineti;

-uita prea repede meritele unei echipe;

-isi distrug propriul stadion;

-isi lasa echipa la greu prin acte de o violenta idioata care aduc de la sine suspendari.

....etc etc etc

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.

Moderatorii

Mihai Gruia20.04.2007 07:10
Vad ca nimeni nu scrie nimic de o problema cu adevarat grava: ca s-ar putea sa nu mai prindem nici un meci pe Ghencea! Ca poate si noi avem o mare vina la felul in care joaca echipa! De ce nu zice nici unul dintre voi nimic de asta???
cristinelly20.04.2007 07:21

F bine ca a ramasa Oli la Steaua! Nu este el de vina pt evolutiile Stelei din ultimu timp, ci jucatori ca: Lovin , Baciu....si altii. Ce vreti sa faca Oli sa intre el pe teren si sa marcheze???

RESPECT Oli!!!

cristinelly20.04.2007 07:23

@ zipper

Asa e!! Se pare ca se gasesc prea putini care gandesc asa ca tine. PACAT!! Aceeia nu sunt suporteri adevarati...:((

milutza20.04.2007 07:54
Nici eu nu-l votez pe Gigi dar cred cu tarie ca nici voi nu sunteti departe de nebunia lui! Pai cum sa afirmi ca Gigi ne-a distrus Steaua cand:

-pana acum 3 luni toti eram de parere ca Steaua a ajuns unde noi nici nu visam acum 4-5 ani!

-echipa noastra aproape ca nu a jucat pe Ghencea sezonul asta(asta din cauza cui oare?)

-s-au produs modificari radicale asupra bazei de pregatire atat pentru echipa mare cat si pentru pepiniera.

.....................

Nu vreau sa fac un bilant precum Gigi, dar consider ca SUPORTERII CARE ATACA Steaua (asta insemnand antrenor, jucatori, conducere, stadion) NU SUNT DEMNI DE ACEASTA ECHIPA!!! NU POT FI NUMITI SUPORTERI Steaua CEI CARE:

-cu prima ocazie in care echipa merge prost voi contestati, inflamati spiritele, criticati si prea putin sustineti;

-uita prea repede meritele unei echipe;

-isi distrug propriul stadion;

-isi lasa echipa la greu prin acte de o violenta idioata care aduc de la sine suspendari.

....etc etc etc

Sunt perfect deacord cu tine..la fel gandesc si eu.....TIN CU Steaua DE CAND M-AM NASCUT SI VOI TINE PANA VOI MURI INDIFERENT DE CE SE VA INTAMPLA.

zloty20.04.2007 08:09
Asa e!! Se pare ca se gasesc prea putini care gandesc asa ca tine. PACAT!! Aceeia nu sunt suporteri adevarati...:((

SI TU SA INTZELEG CA TE CONSIDERI UNU DINTRE PUTZINI SUPORTERI "ADEVARATZI" pentru CA ESTI DE PARTEA CONDUCERII A? MAI TERMINA CU PROSTIILE ASTEA CU SUPORTERI ADEVARATZII , CAT DESPRE Becali ATATA TIMP CAT NU FACI CEVA CU SUFLETUL CI DOAR pentru CASTIGURI MATERIALE NO SATZI IASA MARE LUCRU , DE CE NU INVESTESTE BANI IN CENTRU DE COPII? A ? pentru CA ALA NU ADUCE PUBLICITATE DAIA NO FACE .

PRIN DECIZIA DE IERI CARE NUSH CAT DE REALA A FOST MIAM PIERDUT SI PUTZINUL RESPECT PE CARE IL AVEAM pentru GB ,AUZI TU JUSTIFICARE :NU IAM PRELUGIT CONTRACTU pentru JOCUL PRESTAT DE FORMATZIE CI pentru VREMURILE FRUMOASE DIN TRECUT ,SI DUPAIA A INCEPUT SA ARUNCE VINA JOCULUI INFECT PE ALTZII , CAT PLM O SA II MAI PRELUNGEASCA CONTRACTUL pentru VREMURILE ALEA FRUMOASE???

1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold,caps lock sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc.

Moderatorii

Andrei Hancu20.04.2007 08:26

neam lins pe bot de trofee timp de 3 ani de zile....asta e tre sa ne obisnuim cu locul 4 pt 3 ani...cam asta va fi obiectivul...DUMNEZEULE DACA MAI EXISTI...!!!!!

iulyaa20.04.2007 08:33

steagcruce2 fular-campionii Nu stiu ce o sa se intample cu Steaua,dar in B nu o sa ajungem,pentru ca am incedere in Olaroiu.Daca nu era el,nu ajungeam in Champions League...si nici in semifinalele Cupei UEFA...asa ca ar trebui sa ne incredem in Oli...si sa speram ca la Steaua o sa revina echipa adevarata de anul trecut,si odata cu ei si performantele...HAI STEAUAAA

alinush8920.04.2007 08:34

Terminati ba cu prostiile astea p[e 3 ani.......Olaroiu n-a semnat pe 3 ani...a semnat acelasi contract care expira i vara acestui an.....deci tot a fost o cacealma marca Gigi....pan la urma...tot cum vrea oieru iese..o sa vedeti ca dak nu luam locu 2...o sa plece Olaroiu..nu demis de Becali..sau cel putin nu va fi demis public..probabil ca il va santaja in vreun fel..numai puneti botu' la toate prostiile

inches20.04.2007 08:37

OFFICIAL Becali isi bate joc de suporteri

tsouha20.04.2007 08:39

Pot sa zic numai ca-mi pare rau ca mai ramane..........

Nu e corect... nu e deloc corect sa nu mai poti sa faci fata, dar sa ramai sa ingropi echipa mai departe...

Din vise si amintiri nu prea poti sa traiesti...

FORZA Steaua!!!

Nicul20.04.2007 09:10

ii va fi foarte greu lui Oli sa redreseze situatia, va avea nevoie de un aflux de jucatori noi care sa stimuleze performanta. Ametitii astia iti rod sufletul la cum joaca ! Oricum trebuie sa avem rabdare si sa intelegem ca astfel de momente sunt normale in viata unei echipe. Tin minte ca Bayer leverkusen dupa ce a pierdut in 2001 tot ce se putea pierde - Liga, cupa, campionat, in sezonul urmator le-a inceput declinul. Stiu ca si Celta Vigo dupa un sezon bun in Liga, a retrogradat!

Sper ca Oli sa reuseasca pentru linistea noastra, insa imi vine greu a crede !

«1234567»