Mi-am spus parerea pe marginea articolului despre Becali,ce se intampla e o sfidare,io personal vroiam s avad o schimbare de mentalitate,sa vad ceva nou in jocul Stelei s avad ca alt antrenor il baga pe Croitoru,pai dak nu joaca cu el in teren d c mai zicea Oli ''dorintza lui Croitoru a fost s avina la Steaua deci nu are cum sa semneze cu Dinamo'' pai si atunci daga ZEROLI de ce ti-ai batut joc de baiat ca si d enoi,jucand o tactica penibila,ce ne mai bucuram noi cand auzeam wow 4-3-3 ce mare antrenor ia uite cate goluri da cu echipe de 2 lei,cate 4 goluri,ce bun e Oli,si d eunde er adoar linistea dinaintea furtuni,repet eu il respect pt ce a facut pt Steaua,dar nu e mai putin adevarata vorba''antrenori vin si pleaca'' asa e fotbalu,Capello a comffirmat la toate echipele unde a antrenat a luat titluri peste titluri si acuam e ironizat in toate felurile
A si apropo nu zicea Oli ca el nu citeste presa sportiva si nu se uita la stirile sportive pt ca nu are rost ca se vorbesc numai minciuni despre fotbal,ca ziaristi baga declarati fictive pe care el nu le-a dat niciodata,asta o stim cu toti ca are dreptate,asta e meseria ziaristului sa-si vanda marfa,dar eu ma intreb ca a spus aici la semnarea contractului cu cat vad mai multa inversunare in presa cu atat devin mai puteernic,parerea mea e ca acest Becali SI SI INCLUSIV Oli SUNT PENIBIL,JALNICI,TOTUSI S AVEDEM CE SE INTAMPAL IN CONTINUARE,INTOTDEAUNA E LOC DE MAI RAU!!