FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Cosmin Olaroiu inca 3 ani la Steaua

«14567»
forever_STEAUA20.04.2007 11:36
Ma cine are informatii mai multe, lamuriti-ne. Evrajeala aia cu prelungirea contractului sau nu. Eu am vazut la stiri si am citit si in ziiare dar sunt cativa aici care sustin ca e teapa. Ii rog sa ne dea detalii si/sau dovezi , sa nu ne mai fiarba atat

A aparut o poza intr-un ziar de sport facuta la conferinta de presa de ieri. In aceasta poza se vede perioada pentru care a fost semnat contractul: 03.01.2006- 30.08.2007...

Weed4All20.04.2007 11:44
A aparut o poza intr-un ziar de sport facuta la conferinta de presa de ieri. In aceasta poza se vede perioada pentru care a fost semnat contractul: 03.01.2006- 30.08.2007...

In ce ziar e poza?

Chaos20.04.2007 11:47
In ce ziar e poza?

intra pe gsp.ro

Weed4All20.04.2007 11:48
intra pe gsp.ro

ms mult!!! abia astept sa se comfirme ce ziceti aci!!!

Weed4All20.04.2007 11:54
army20.04.2007 11:55
forever_STEAUA20.04.2007 11:57

Mai incet cu link-urile, ca le faceti cam multa recalama...

SebaSS20.04.2007 12:13

daca scrie pe site si a zis si Becali...nu cred ca se uita ei oricum la hartia aia, sunt intelesi ca de la om la om :(

army20.04.2007 12:21
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/cup...n-cupa-UEFA.htm banuiesc ca asta inseamna turu 3 indiferent de cine ia Liga anul asta
bubylycy20.04.2007 13:10

steagsimplu

orce ar fii.. nu sun prea bin...

altcineva cin sa vie.. si dak vin alt antrenor.. mai rau o sa iasa....acu mergem pan la capat....

forever_STEAUA20.04.2007 13:11
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/cup...n-cupa-UEFA.htm banuiesc k asta inseamna turu 3 indiferent de cine ia Liga anul asta

Nu banuiesti bine!

zipper20.04.2007 13:16

"Felicitari pentru Becali, inseamna ca a inteles ca valoarea unui om nu sta in citeva meciuri. Performanta se face in timp. Bravo lui! Olaroiu este un antrenor bun care merita credibilitate si stiu ca va face o treaba buna daca il vor lasa in pace"

Asta adeclarat azi Mircea Lucescu. Dupa parerea voastra nici Lucescu, nici Ienei, nici ceilalti care spun ca decizia lui Becali este buna, nu se pricep la fotbal. E bine ca va priecepeti voi!!!

forever_STEAUA20.04.2007 13:31

@zipper

Nu cred ca am ajuns chiar acolo incat sa ma iau dupa ce zice mucescu senior...

Ienei, din cate stiu eu a zis ca Oli ar trebui sa ramana pana la sfarsitul campionatului... nu pana la sfarsitul lumii!!!

Iar ceilalti la care te referi cine sunt?

AU20.04.2007 13:32

NU STIU CATI DINTRE VOI AU REMARCAT UN LUCRU??

Acest presupus contract a fost semnat de catre Olaroiu si Becali. dar Becali parca nu mai figura de mult in acte la Steaua?? parca nepotii si acolitii lui detin actiunile? parca de la scandalul cu datoriile el s-a retras? atunci NU AVEA DREPT DE SEMNATURA. colaborat cu faptul ca imediat cum a semnat Olaroiu a venit virgil Becali(nici nu terminase bine Olaroiu de semnat) si i-a luat foile repede din fata!!!!!!!! poate ca sa nu se filmeze contractul? sunt niste amanunte care ma fac sa cred ca da este o MARE CACEALMA la care suntem iar supusi suporterii Stelei .

twetwet20.04.2007 14:07

ma da omu asta e total lipsit de cea mai elemntara regula a bunului simt?? noi e posibil sa nu prindem nici UEFA si el semneaza pt inca 3 ani??? tara lu papura -voda...

acu Gigi zice ca investeste 600 000 de $ sa identifice "huliganii" pe stadion!! 600 000!!! dar oare anul trecut pe lia cand aruncau porumbeii cu scaune nimeni nu-i vedea??? sun scarbit de ce se intampla la Steaua....nu se mai poate asa...

pe giulesti a fot o manevra buna sa intram NOI iara in colimator...auziti si voi "suporterii rrapidisti au patruns pe gazon din cauza neatentiei fortelor de ordine" marsh ma de aici!!! e vroiau? aia sa ne incite si nois a stam cuminti pe scaun??? SCARBIT SUNT!!!

Cu Steaua pana la moarte si dincolo de ea!!!

bad_joke20.04.2007 15:04

Mi-am spus parerea pe marginea articolului despre Becali,ce se intampla e o sfidare,io personal vroiam s avad o schimbare de mentalitate,sa vad ceva nou in jocul Stelei s avad ca alt antrenor il baga pe Croitoru,pai dak nu joaca cu el in teren d c mai zicea Oli ''dorintza lui Croitoru a fost s avina la Steaua deci nu are cum sa semneze cu Dinamo'' pai si atunci daga ZEROLI de ce ti-ai batut joc de baiat ca si d enoi,jucand o tactica penibila,ce ne mai bucuram noi cand auzeam wow 4-3-3 ce mare antrenor ia uite cate goluri da cu echipe de 2 lei,cate 4 goluri,ce bun e Oli,si d eunde er adoar linistea dinaintea furtuni,repet eu il respect pt ce a facut pt Steaua,dar nu e mai putin adevarata vorba''antrenori vin si pleaca'' asa e fotbalu,Capello a comffirmat la toate echipele unde a antrenat a luat titluri peste titluri si acuam e ironizat in toate felurile

A si apropo nu zicea Oli ca el nu citeste presa sportiva si nu se uita la stirile sportive pt ca nu are rost ca se vorbesc numai minciuni despre fotbal,ca ziaristi baga declarati fictive pe care el nu le-a dat niciodata,asta o stim cu toti ca are dreptate,asta e meseria ziaristului sa-si vanda marfa,dar eu ma intreb ca a spus aici la semnarea contractului cu cat vad mai multa inversunare in presa cu atat devin mai puteernic,parerea mea e ca acest Becali SI SI INCLUSIV Oli SUNT PENIBIL,JALNICI,TOTUSI S AVEDEM CE SE INTAMPAL IN CONTINUARE,INTOTDEAUNA E LOC DE MAI RAU!!

forever_STEAUA20.04.2007 15:25

@bad_joke

Am impresia ca inversunarea de care vorbesti nu o vedea in presa... Mai degraba pe stadion...

potra20.04.2007 15:38

buee asta e prea orbit de obsesia lui cu razboaiele, luptele si razboinicii lui.....aici e fotbal nu camp de lupta....aici trebuie profesionalism nu noroc sau miracole divine....lasa prietenia la o parte si fa ce e mai bine pentru Steaua!!!!!!!!

antimanelist20.04.2007 15:57

fratilor am auzit ca i o farsa...am auzit la prima ca cica o semnat pe vechiu contract. nush ce sa zic steaua_ro

thebigbadwolf20.04.2007 17:19

nu stiu ce'i in capul lui Becali.. echipa nu merge, antrenor bun nu avem, jucatori nici atat.., trebuie adus un antrenor cu viziune asupra jocului, Olaroiu pana acum facea echipa la vrajeala si dak avea noroc castiga sau incerca sa faca o echipa.. NU ESTE ANTRENOR DE Steaua.. mai are de invatat Olaroiu

rghitescu20.04.2007 17:57

Poate s-or fi luminat si in privintza jucatorilor care trebuie sa plece:

ca.Saban

E.Baciu

E.Lovin

G.Coman

S.Stancu

Cernea

Poate ca ar trebui sa se razgandeasca in readucerea lui Aliuta si a lui Neaga(oamenii au innvatat din greseli) .. steaua_ro

cristinelly20.04.2007 18:02
SI TU SA INTZELEG CA TE CONSIDERI UNU DINTRE PUTZINI SUPORTERI "ADEVARATZI" pentru CA ESTI DE PARTEA CONDUCERII A? MAI TERMINA CU PROSTIILE ASTEA CU SUPORTERI ADEVARATZII , CAT DESPRE Becali ATATA TIMP CAT NU FACI CEVA CU SUFLETUL CI DOAR pentru CASTIGURI MATERIALE NO SATZI IASA MARE LUCRU , DE CE NU INVESTESTE BANI IN CENTRU DE COPII? A ? pentru CA ALA NU ADUCE PUBLICITATE DAIA NO FACE .

PRIN DECIZIA DE IERI CARE NUSH CAT DE REALA A FOST MIAM PIERDUT SI PUTZINUL RESPECT PE CARE IL AVEAM pentru GB ,AUZI TU JUSTIFICARE :NU IAM PRELUGIT CONTRACTU pentru JOCUL PRESTAT DE FORMATZIE CI pentru VREMURILE FRUMOASE DIN TRECUT ,SI DUPAIA A INCEPUT SA ARUNCE VINA JOCULUI INFECT PE ALTZII , CAT PLM O SA II MAI PRELUNGEASCA CONTRACTUL pentru VREMURILE ALEA FRUMOASE???

Bai omule! Daca tu inca consideri ca Oli e de vina in totalitate pt situatia in acre a ajuns Steaua inseamna ca esti paralel in privinta fotbalului. Dute si impuscate!!!

iubitul_4u20.04.2007 18:33

steagcruce2 steagcruce2

Pana la urma sta Oly inca 3 ani??ca am auzit ca e vrajeala...nsj ce...??? care e treaba??

zloty20.04.2007 18:57

Bai omule! Daca tu inca consideri ca Oli e de vina in totalitate pt situatia in acre a ajuns Steaua inseamna ca esti paralel in privinta fotbalului. Dute si impuscate!!!

am zis eu ca e singurul vinovat??? te precipitzi in vb . fara a gandi prea mult , e principalul vinovat pentru cea ce se intampla la Steaua ,el e antrenor el raspunde pentru rezultate , lui Oli i s-au facut toate mofturile ce jucatori a vrut a primit , pe Zenga la dat ciobanu afara cand era pe locul 1 si juca cu fotbalisti ca Dorinel , Litu,Simion ,Ciocoiu pentru el nu s-a gasit intzelegere dar pentru cel mai slab antrenor din istoria Stelei se poate, si cel mai mult ma dispera ca se incurajeaa esecul si cel mai mult ma dispera sustinatori esecului adica cei ca tine ,cum plm potzi sa te numesti suporter al Stelei si sa continui sa sustii un antrenor care a distrus jocul acestei echipe , nu vopi inceta niciodata sa iubesc echipa dar in acest moment nu simt decat dispretz pentru maarele ei antrenor vesnica maarioneta Oli

cluj4steaua20.04.2007 19:01
:D lasa ma ca prindem UEFA
«14567»