FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Cosmin Olaroiu inca 3 ani la Steaua

«134567»
LeoKinG20.04.2007 09:41

LIPSA DE RESPECT PENTRU SUPORTERI , asta e ce a facut ciobanu asta [............] prin prelungirea contractului lu` Oli ! !Pei daca de 3 etape toata lumea,toti stelisti cer demisia lu` Oli el ii prelungeste contractu ca sa ne arate noua ca parerea noastra nu conteaza![........] jucatorilor mercenari care joaca la Steaua doar pentru bani,care s-au vazut la Steaua si acum o lasa mai moale cu jocu ca au salariile care le au!Ciobane noi NU te votam si nici un stelist nu o sa te voteze !

Nu mai folosi acest limbaj pe forum.

Altfel ne silesti sa aplicam regulamentul:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=879

Moderatorii

forever_STEAUA20.04.2007 09:44

Nu ai inteles... A fost o cacealma... Nu i-a prelungit nici un contract...

Dar asta nu scuza modul tau de exprimare...

bobochyka1720.04.2007 09:54

Cred ca a facut bine Oli ca a ramas, desi nu am fost niciodata o sustinatoare a lui si au fost momente in care mi-am dorit sa plece, dar nu cred ca e vina lui (sau nu doar a lui) pentru situatia creata si nu cred ca trebuia sa plece acum. Si cine sa vina in locul lui? Hagi? Am tot respectul pentru Rege, dar e rege pentru meritele si realizarile din teren, nu e rege pe banca. Nu am vorbit niciodata urat de Oli pentru ca e un antrenor bun, dar nu excelent, si pentru ca nu uit realizarile lui la Steaua.

Dragoshel20.04.2007 10:00
Cred ca a facut bine Oli ca a ramas, desi nu am fost niciodata o sustinatoare a lui si au fost momente in care mi-am dorit sa plece, dar nu cred ca e vina lui (sau nu doar a lui) pentru situatia creata si nu cred ca trebuia sa plece acum. Si cine sa vina in locul lui? Hagi? Am tot respectul pentru Rege, dar e rege pentru meritele si realizarile din teren, nu e rege pe banca. Nu am vorbit niciodata urat de Oli pentru ca e un antrenor bun, dar nu excelent, si pentru ca nu uit realizarile lui la Steaua.

Da, trecutul il punem mereu in fata cand se ia cineva de noi si de performantele ros-albastrilor.Acum de ce ne aflam pe locul 4 ? Dupa ce am ajuns in Semifinalele Cupei UEFA , Jiji a zis ca nu ii mai trebuie nici un jucator, il avem pe Dica, Radoi totul mergea bine. Si uita ca Dica s-a accidentat, Radoi greseste cand iti este lumea mai draga si tot asa...

jumate de echipa trebuie schimbata la Steaua, altfel ajungem sa ne batem pentru locurile 7-8.

Acum a ramas a ramas , asta e... dar de la anul poate se schimba ceva in jocul nostru, tactica, echipa ceva ceva...

roxanitza_stelista20.04.2007 10:09

...imi pare rau ca-ti spun,dar vorbesti in necunostinta de cauza.dak nu esti informat nu mai vorbi aiurea.a bagat bani in mai multe,cum ar fii si centre d copii...si multe altele.probabil tot pt publicitate a facut-o,dar a facut-o.nu-l sustin...dar asta-i adevarul.si incearca u sa faci ceva doar cu sufletul,fara bani.rezolvi ceva?!nu cred...toti sunteti la fel...probabil si eu in unele momente.nu tinem cont de lucrurili bune facute d el pt Steaua.nu stim sa apreciem.in schimb,acuzam cand se fac greseli sau cand lucrurile nu merg bine...ar trebui sa ne gandim mai bine inainte si sa nu reactionam violent fiindk echipa trece printr-o pasa proasta care probabil va mai dura.trebuie doar sa fim alaturi de ei.au nevoie d noi,indiferent ce spun altii.

LeoKinG20.04.2007 10:29

forever_STEAUA ai vreo dovada ca e cacealma sau e si asta vreun zvon auzit pe la vreun tovarash?Si oricum cacealma ne-cacialma nu trebuia sa faca chestia asta el nu se gandeste ca noi STELISTI suntem cei mai multi din tara asta!NOI nu il votam,sa il voteze ciorile ca tot a pus la gat fularu lor!Ce patron din Romania a mai facut asta?La ce club sa intamplat sa mai fie lovit un suporter de un membru al conduceri?De cand nu a mai venit un jucator in peluza sa cante cu noi?ce conducator de club din Romania mai spune ca nu are nevoie de suporteri?"la Steaua antrenoru nu e demis,pleaca singur" si pe Zenga cine la dat afara de la Steaua,eu?La dat pe Hamutowski ca nu era bun si la adus pe Carlos,marele portar!

Mafiaaa20.04.2007 10:34

Ma...din cate vad eu....si cam vad fiecare meci....greseste si Olaroiu ... dar nu asa de mult ca jucatorii...

Voi nu vedeti frate ca sunt jucatori care si-au luat-o in cap ?

Banel NU mai are ce cauta la Steaua .... Portarul Andrei cea mai proasta investitie vreodata facuta la acest club....Olaroiu baga pe Elton in prima repriza...cea mai mare greseala pentru ca Elton daca ati obs. este jucator de viteza ... el trebuie bagat in a doua repriza cand lumea tipa dupa pauza....

Parerea mea e ca MM tre sa plece ca nu isi face treaba .... in ultimi 2 ani a adus doar 3 jucatori din punctul meu de vedere si a multora...

1Elton

2Badea

3Theraux

Si Becali are vina lui....dupa grupele ligii si semifinala UEFA a castigat peste 10 milioane....si el se duce in muntele athos sa faca donatie de 3 milioane sa il ajute Dumnezeu....Hai frate....ia baga tu 5 milioane intru jucator si sa vezi ce bun e Dumnezeu atunci si sa vezi ce castiga echipa...

Becali incepi si tu si gandeste pentru binele suporterilor...ca altfel echipa joaca PENTRU NIMIC!!!

HAI Steaua

axl2320.04.2007 10:36
3Theraux

vrei probabil sa spui Thereau.

draketoy20.04.2007 10:38

eu ma gandesc doar la jucatori..de ce mai imbraca echipamentul in culorile Stelei daca nu il onoreaza..unde le este orgoliul????...macar acum in ceasul asta sa demontreze de ce sunt la Steaua.In locul lor as pune osul la treaba ca acum e momentul sa demonstreze.M-am saturat sa vad o echipa fara viatza pe teren....zici ca intra pe teren doar sa faca act de prezenta.daca le da un gol nu se mai poate reveni si pace.Cu Poli Iasi sa demonstreze ca au valoare de Steaua...Forza Steaua.Radoi sa nu mai gandeasca ca un om invins.de la mentalitate pleaca totul.

Dragoshel20.04.2007 10:38
Ma...din cate vad eu....si cam vad fiecare meci....greseste si Olaroiu ... dar nu asa de mult ca jucatorii...

Voi nu vedeti frate ca sunt jucatori care si-au luat-o in cap ?

Banel NU mai are ce cauta la Steaua .... Portarul Andrei cea mai proasta investitie vreodata facuta la acest club....Olaroiu baga pe Elton in prima repriza...cea mai mare greseala pentru ca Elton daca ati obs. este jucator de viteza ... el trebuie bagat in a doua repriza cand lumea tipa dupa pauza....

Eu cred ca la fiecare meci Oli este principalul vinovat, daca vede ca Lovin Nicolita, u merg de la inceputul anului de ce ii mai baga in teren? El mizeaza mereu pe aceeiasi oameni "daca azi ala joaca bine , daca ala da gol".

bobochyka1720.04.2007 10:47
Da, trecutul il punem mereu in fata cand se ia cineva de noi si de performantele ros-albastrilor.Acum de ce ne aflam pe locul 4 ? Dupa ce am ajuns in Semifinalele Cupei UEFA , Jiji a zis ca nu ii mai trebuie nici un jucator, il avem pe Dica, Radoi totul mergea bine. Si uita ca Dica s-a accidentat, Radoi greseste cand iti este lumea mai draga si tot asa...

jumate de echipa trebuie schimbata la Steaua, altfel ajungem sa ne batem pentru locurile 7-8.

Acum a ramas a ramas , asta e... dar de la anul poate se schimba ceva in jocul nostru, tactica, echipa ceva ceva...

Am spus si la celalalt articol ca Oli nu e singurul vinovat pentru situatia actuala. Vinovati sunt toti: antrenor, manager, conducator, jucatori si nu in ultimul rand suporteri, ca din cauza lor s-a jucat pe la Oradea si pe alte terenuri proaste, iar acum se joaca cu portile inchise, deci fiecare are o parte mai mare sau mai mica de vina. Nu e Oli de vina pentru accidentari, iar Gigi a spus ca pentru el banii nu conteaza, dar nu e in stare sa dea 2 milioane pe un jucator cu adevarat bun. Si nu e vina antrenorului nici pentru greselile facute de Radoi ca nu l-a pus el acolo ( pe postul de fundas) ci Gigi.

RALU_STEAUA20.04.2007 10:48

Suporterii adevarati sunt cei care sunt alaturi de echipa in fiecare moment, si cand echipa e sus si cand e jos. Iar toate acuzatiile aduse lui Gigi ma dezgusta. Nu cred ca exista alt om in tara care sa bage atatia bani in Steaua cum a facut-o el, si nu conteaza de unde sunt banii, conteaza ca i-a bagat in Steaua si in jucatori. Acum ei trec printr-un moment mai dificil iar un suporter adevarat ar trebui sa fie alaturi de ei. Cat despre Olaroiu intr-un fel ma bucur ca ramane deoarece se zvonise ca poate ajunge Hagi , iar atunci chiar era praf la talentul lui de mare antrenor sigurat ne bateam sa nu retrogradam (si nu vreau sa se interpreteze cum ca ar fi rautate ce am zis, Hagi ca fotbalist a fost cel mai mare, dar ca antrenor.....nu e de el, nu poti fi si un mare fotbalist si un mare antrenor). ~ Forever Steaua ~ !!!

forever_STEAUA20.04.2007 10:49

@bobochyka17

Un antrenor cu coloana vertebrala nu se ia intotdeauna dupa ce spune patronul... Oli i-a facut pana acum toate "placerile" latifundiarului...

nu poti fi si un mare fotbalist si un mare antrenor).

Asta de unde ai mai scos-o? Nu il apar pe Hagi, nu il vreau la Steaua dar sa facem afirmatii doar de dragul de a le face mi se pare aiurea...

Dragoshel20.04.2007 10:50

o fi bagat el bani la Steaua, dar cred ca si-a scos cel putin atat cat a bagat.Si tine minte noi, sau el cel putin, am fost mereu alaturi de ECHIPA nu de cei care o conduc, si la bine , si la rau.

LeoKinG20.04.2007 10:57

Pei la Steaua nu o sa fie cat timp e Jiji acolo un antrenor care sa nu bage in teren ce echipa vrea Jiji...ca dak nu ... pa ... il da afara nu e clar... pe Oli nu il da ca e prietenu lui...voi nu vedeti ca Jiji face ce vrea el la Steaua?

forever_STEAUA20.04.2007 10:57

Sa lamurim o data pentru totdeaua "vina" suporterilor in lipsa de rezultate a echipei...

De acord ca au avut si suporterii o parte de vina pentru meciurile jucate pe teren neutru, DAR...

Meciul de la Craiova? 0-0... Meciul de la Piatra Neamt? 0-0? Cu Farul? 1-1 Meciul de la Bistrita? 2-0... Meciul din Cupa? 1-0 pentru violati... Nu mai vorbesc de meciul din Ghencea cu spurcatii...

Faptul ca Steaua nu mai inscrie goluri in deplasare NU e vina suporterilor... Faptul ca echipa NU joaca fotbal NU e vina suporterilor...

Dragoshel20.04.2007 10:59

MEciurile de la Bistrita, mai bine zis.... ca nu i-am mai batut paia de....

forever_STEAUA20.04.2007 11:01

@Dragoshel

M-am referit la meciul din sezonul asta pentru ca nu a mai fost Serea prezent. Deci o scuza in minus...

Mafiaaa20.04.2007 11:07

Ma....o echipa fara suporteri e DEGEABA....se scot multi bani pe urma fanilor....

Si nu mai spune Ralu ca te dezgusta acuzatiile la adresa Domnului Becali ca sunt adevarate...baga peste 5 milioane de euro in biserici...pentru ca Dumnezeu sa il ajute.....Dar nu e in stare sa bage 10 milioane in jucatori .... sa vezi atunci ce il mai ajuta Dumnezeu si ce multumita o sa fie lumea...!!!

Becali continua sa bulverseze prin declaratii si comportament !

Atata tot !!!

Chaos20.04.2007 11:08

am auzit k este cacealma faza cu contractul.Deci chiar am ajuns bataia de joc a tuturor?

Hai ma terminati-va cu astea:"voi nu sunteti suporteri,nu sustineti echipa". Sunteti niste tzarani! habar nu aveti ce inseamna Steaua.Pentru voi "Becali is the best" "Olaroiu cel mai bun antrenor".

Dar nu dati 2 bani pe starea in care se afla echipa.Nu contesta nimeni faptul k Becali a bagat bani in club dar aia nu inseamna k trebuie sa-si bata joc de suporteri si de istoria clubului.Despre Olaroiu nu mai am nimic de zis pentru k este un antrenor de divizia b.Ne-a dus in semifinalele cupei UEFA si a luat titlul datorita lui Protasov.Ne-a calificat in CL datorita lui Badea.Am piedut finala cupei UEFA datorita fricii lui.Dupa 2-0 in anglia a bagat toti fundasii pe care i-a avut la dispozitie.

In momentul de fata echipa joaca cel mai urat fotbal din Liga 1.De ce sa traim in trecut cu performantele lui Olaroiu?Atunci eu zic sa-l chemam pe Ienei (pt necunoscatori acesta a luat CL cu Steaua in 86). Dak voi vedeti un mesia,un salvator,un luptator in Becali sunteti la fel de nebuni k el.Nu va fie frica.Steaua este cel mai important club din Romania.O sa vina si alti oameni instariti la conducere.Nu vedeti k Becali foloseste oameni k voi sa-si faca popularitate si sa adune voturi?

Dragoshel20.04.2007 11:12

Pai daca te uiti prin mesajele mele, acelasi lucru am spus si eu ca el a venit la Steaua doar ca sa se afirme in politica.

Chaos20.04.2007 11:24
Pai daca te uiti prin mesajele mele, acelasi lucru am spus si eu ca el a venit la Steaua doar ca sa se afirme in politica.

am vazut ;-). Tot degeaba.Ei il iubesc mai mult pe Becali decat clubul

johngotti20.04.2007 11:30

Ma cine are informatii mai multe, lamuriti-ne. Evrajeala aia cu prelungirea contractului sau nu. Eu am vazut la stiri si am citit si in ziiare dar sunt cativa aici care sustin ca e teapa. Ii rog sa ne dea detalii si/sau dovezi , sa nu ne mai fiarba atat

LanDSharK20.04.2007 11:32

:-? fratilor ce parere aveti? e cacealma cu contractu sau nu? e oieru de rahat sau cei de la gsp sunt un rahat si mai mare? :?: hmm.. abia astept reactia lor. anw steagcruce2 hai baieti !!!!!!

P.S.

MR.Originality20.04.2007 11:34

cred ca Oli acuma trebuie sa demostreze ce stie pan la final del seson daca nu vai de capul lui cred ca avem si guinion cu jucatori care ne lipsesc ........... steagcruce2

«134567»