Patronul Stelei George Becali i-a prelungit contractul antrenorului principal Cosmin Olaroiu pentru 3 ani
Patronul Stelei, George Becali, si antrenorul principal Cosmin Olaroiu au participat joi la o conferinta de presa in care s-a anuntat oficial prelungirea contractului actualului technician al ros-albastrilor pentru inca trei ani.
Patronul Stelei a declarat: "Am aici un contract de munca. Eu, patronul Stelei, il semnez in alb, este un contract pe trei ani, cu clauza de nereziliere si ca Oli nu-si poate da demisia. Il semnez in alb si i-l ofer lui Oli, sa-l semneze. E clar cine este si cine va fi antrenorul Stelei, pentru cel putin trei ani de acum incolo. Venim dupa o calificare in semifinalele Cupei UEFA, dupa o calificare in Liga Campionilor, iar acum Steaua e la trei puncte de Rapid si la opt de CFR. Luand in calcul accidentarile, echipa care venea putin obosita dupa meciurile din cupele europene, pe Corpodean, pe Nagy, pe acel asistent, baiatul lui Costica de Suceava, care ne-a anulat doua goluri, luati in calcul cele trei puncte pe care le-am fi castigat la Vaslui daca acea jigodie de arbitru de rezerva, nu vedea el ca a lovit Thereau. Suntem in grafic. Din punct de vedere profesional, Oli a demonstrat ce poate pe unde a fost, si cel mai mult a demonstrat aici. E un bun antrenor, nu spun foarte bun sau extraordinar, dar ca e bun nu poate contesta nimeni. Cel mai mult a contat insa, principiul meu de viata, sa ma inconjor de caractere, de oameni buni, Asta m-a facut sa insist, cred ca Dumnezeu imi ajuta cu oameni buni langa mine. Sa dea Dumnezeu, cum si cred ca se va intampla, ca noi sa fim pe locul doi, sa fie un semn pentru toata lumea ca Dumnezeu i-a dat lui Becali fiindca e om bun. Antrenorul sau conducatorul transmite ostasilor lor sai starea lui de spirit. Oli era suparat, nemultumit, le-a transmis starea lui jucatorilor. Azi am vazut un alt Olaroiu. Parerea mea e ca veti vedea o alta echipa.
Oli mi-a spus: "O luasem razna, dar mi-a luminat Dumnezeu mintea". Cu Oli am castigat lupte si razboaie. Razboiul mare nu l-am castigat inca, adica sa trecem de grupele Ligii Campionilor. Dar eu am insistat pentru el. Dupa ce ziua imi spusese ca nu mai poate, ca pleaca, seara Dumnezeu i-a luminat mintea. "Sunt mai puternic ca niciodata si vreau sa ma lupt mai mult ca niciodata>", mi-a zis."
Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu a spus: "Trecem prin momente grele. Steaua este o familie si va ramane o familie, iar eu nu pot sa ma rup de familie in momente grele. Am vrut sa plec,am discutat cu Gigi, am vrut sa-mi asum responsabilitatea. Am fost foarte suparat, am incercat sa iau totul asupra mea, sa eliberez echipa de aceasta presiune. Dupa meciul de ieri m-am razgandit, am decis sa continui la Steaua. Cu cat vad mai multa inversunare in presa impotriva mea, cu atat sunt mai puternic. Gigi Becali a fost tot timpul alaturi de mine, m-a sprijinit. Sunt momente si de bucurie, si de suparare in viata. Acum trebuie sa suferim impreuna, pentru ca e un moment de suferinta. Am gandit gresit cand am vrut sa plec, dar am hotarat sa raman sa suferim. Fiecare meci a avut istoria lui, nu are nicio legatura cu relatia dintre mine si Gigi sau dintre Gigi si MM".
SteauaFC.com