FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Cosmin Olaroiu inca 3 ani la Steaua

«1237»
fcsteaua.ro19.04.2007 17:19

Patronul Stelei George Becali i-a prelungit contractul antrenorului principal Cosmin Olaroiu pentru 3 ani

Patronul Stelei, George Becali, si antrenorul principal Cosmin Olaroiu au participat joi la o conferinta de presa in care s-a anuntat oficial prelungirea contractului actualului technician al ros-albastrilor pentru inca trei ani.

Patronul Stelei a declarat: "Am aici un contract de munca. Eu, patronul Stelei, il semnez in alb, este un contract pe trei ani, cu clauza de nereziliere si ca Oli nu-si poate da demisia. Il semnez in alb si i-l ofer lui Oli, sa-l semneze. E clar cine este si cine va fi antrenorul Stelei, pentru cel putin trei ani de acum incolo. Venim dupa o calificare in semifinalele Cupei UEFA, dupa o calificare in Liga Campionilor, iar acum Steaua e la trei puncte de Rapid si la opt de CFR. Luand in calcul accidentarile, echipa care venea putin obosita dupa meciurile din cupele europene, pe Corpodean, pe Nagy, pe acel asistent, baiatul lui Costica de Suceava, care ne-a anulat doua goluri, luati in calcul cele trei puncte pe care le-am fi castigat la Vaslui daca acea jigodie de arbitru de rezerva, nu vedea el ca a lovit Thereau. Suntem in grafic. Din punct de vedere profesional, Oli a demonstrat ce poate pe unde a fost, si cel mai mult a demonstrat aici. E un bun antrenor, nu spun foarte bun sau extraordinar, dar ca e bun nu poate contesta nimeni. Cel mai mult a contat insa, principiul meu de viata, sa ma inconjor de caractere, de oameni buni, Asta m-a facut sa insist, cred ca Dumnezeu imi ajuta cu oameni buni langa mine. Sa dea Dumnezeu, cum si cred ca se va intampla, ca noi sa fim pe locul doi, sa fie un semn pentru toata lumea ca Dumnezeu i-a dat lui Becali fiindca e om bun. Antrenorul sau conducatorul transmite ostasilor lor sai starea lui de spirit. Oli era suparat, nemultumit, le-a transmis starea lui jucatorilor. Azi am vazut un alt Olaroiu. Parerea mea e ca veti vedea o alta echipa.

Oli mi-a spus: "O luasem razna, dar mi-a luminat Dumnezeu mintea". Cu Oli am castigat lupte si razboaie. Razboiul mare nu l-am castigat inca, adica sa trecem de grupele Ligii Campionilor. Dar eu am insistat pentru el. Dupa ce ziua imi spusese ca nu mai poate, ca pleaca, seara Dumnezeu i-a luminat mintea. "Sunt mai puternic ca niciodata si vreau sa ma lupt mai mult ca niciodata>", mi-a zis."

Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu a spus: "Trecem prin momente grele. Steaua este o familie si va ramane o familie, iar eu nu pot sa ma rup de familie in momente grele. Am vrut sa plec,am discutat cu Gigi, am vrut sa-mi asum responsabilitatea. Am fost foarte suparat, am incercat sa iau totul asupra mea, sa eliberez echipa de aceasta presiune. Dupa meciul de ieri m-am razgandit, am decis sa continui la Steaua. Cu cat vad mai multa inversunare in presa impotriva mea, cu atat sunt mai puternic. Gigi Becali a fost tot timpul alaturi de mine, m-a sprijinit. Sunt momente si de bucurie, si de suparare in viata. Acum trebuie sa suferim impreuna, pentru ca e un moment de suferinta. Am gandit gresit cand am vrut sa plec, dar am hotarat sa raman sa suferim. Fiecare meci a avut istoria lui, nu are nicio legatura cu relatia dintre mine si Gigi sau dintre Gigi si MM".

SteauaFC.com

andrey_mutu19.04.2007 17:26

ff bine a facut.Forza Steaua steagcruce2

johngotti19.04.2007 17:26

INCREDIBILLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Becali VREA SA NE DISTRUGA

Inca 3 (ani), fara posibilitate de demisie si fara sa fie amenintat de demitere (ca doar Gigi nu da pe nimeni afara). Deci in 3 ani putem sa ajungem in C si nu o sa se intample nimic. SUNTEM BLESTEMATI. Nu se vrea deloc performanta

AndreiX19.04.2007 17:27

No foarte fain.Daca tot ramane sa le deie la fiecare jucator cate o palma sa se trezeasca.Sa'l mai schimbe pe Nicolita si sa'l mai bage din cand in cand pe Croitoru.

Forza Steaua !

johngotti19.04.2007 17:31

Inca trei ani fara pic de tactica, inca trei ani de plimbat mingea de la un fundas la altul, inca trei ani in care mijlocasii vor avea rol de deco, asa ca sa fim la numar , inca trei ani de centrari fara nici un Dumnezeu. Asta nu mai Steaua. Gigi, ia tata toti banii din cont si fa-ti ehipa sa te joci cu ea. Vinde Steaua, ca rusinile nu se uita si raman la "palmares". Rad cateii si cioarele de noi. Mai nou si Poli, gloria.....Urmeaza Iasi, Unirea Urziceni, Jiul.....La CFR nici nu vreau sa ma gandesc. UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

johngotti19.04.2007 17:33

Va era dor de Coman, Ovidiu Petre, Lovin ?????????????????????????? HAHAHAHA, nu disperati. O sa va saturati de ei. Poate sa aduca Gigi aia 20 de jucatori la vara. Tot astia vor fii titulari

Baaaaaaaaaaaaa. Asta chiar ca o sa fie pe viata

horacezxw19.04.2007 17:34

RESPECT Oli fular-campionii

Becali luatear draq

MM idem Becali:D fular-campionii

johngotti19.04.2007 17:34

Andreix, poate nu ai auzit. Pe Croitoru il vinde la vara. Nu a confirmat

fansteaua4619.04.2007 17:36

A trecut de mult 1 aprilie

Demisia Olaroiu

Demisia Olaroiu

Demisia Olaroiu

Demisia Olaroiu

Demisia Olaroiu

Demisia Olaroiu

GRATIAN19.04.2007 17:37

Becali ne duce in B dica10 dica10

johngotti19.04.2007 17:41

Incepand de acum la Steaua va fi 1 aprilie in fiecare zi. E pe bune. L-am vazut la stiri cum a semnat

GRATIAN19.04.2007 17:44

Becali ma face sa vomit cu prostia care a facot-o azi :mrgreen:

cristinelly19.04.2007 17:51
Becali ne duce in B dica10 dica10

Sa mori tu!! Bai...! Tu ai auzit de Munchester United??? Echipa asta a avut multe urcusuri si multe coborasuri, dar a avut un antrenor timp 20 de ani. Nimeni nu la dat afara pe ferguson cand echipa mergea mai prost. m-am bucurat enorm cand am auzit ca Oli mai ramane inca trei ani pt ca ici un antrenor nu o sa reusoasca sa faca la Steaua ce a facut Oli.

RESPECT OLII!!!!!!

Jony_stelist19.04.2007 17:57
ASTA NU E Steaua MEA, E O GLUMA PROASTA Jiji PLEACA IMPREUNA CU Meme SI zERoIUIUL TAU steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steaua_ro steaua_ro
steauafan19.04.2007 17:57

Ce ziceti de urmatorul scenariu: Gigi strica tot ce se poate la Steaua, este urit de suporteri peste tot si fiecare din noi ar face tot posibilul sa scape de oier la Steaua. Apoi, chiar inainte de alegeri vine si zice ca daca iese presedinte nu-l mai intereseaza Steaua (de fapt a si zis asta) si o vinde la cineva interesat de performanta, iar daca nu iese, Steaua e a lui si a familiei luispe vecii vecilor. Acum, suporterul stelist are de ales, fie Oli, MM si JJ pe viata la Steaua si rezultate proaste, fie JJ presedinte si Steaua inapoi in marea performanta. Multi cred ca ar alege sa plece JJ de la Steaua si l-ar vota doar sa-l vada dus. Credeti ca asta vrea ciobanul?

horacezxw19.04.2007 17:57

sunt de acord cu cristinel suporterii care nul vor pe Oli sunt pe interes.cand era Steaua in grupele Champions League si a batut pe Dinamo kyev si a faqt egal cu lyonul toti uraa Oli aqm cand e Steaua la necaz jos Oli.vreti un nou antrenor sa va ia draq fular-campionii fular-campionii

FARA Steaua NU TRAIESC LUPTA Steaua FORZA Steaua

Kekea19.04.2007 18:26

Oricum am luao vina este impartita in 3 cu proportii diferite.Cea mai mare o detine Becali pentru felul sau de a fi : zgarcit cand nu tb, pe urma urmeaza MM care e incapatanat si vrea sa le faca pe toate si nu vrea sa angajeze scouteri si pentru ca este ingamfat cand ar tb sa o lase mai moale, iar ultimul ar fii Olaroiu care ii permite lui Becali sa se bage peste el la echipa, dar pe de alta parte de acolo vin banii lui.

Parerea mea este ca Becali va mai tine echipa vreo 2 ani ca sa mai scoata tot ce se poate din pct de vedere financiar si pe urma o va vinde ca cumparatori sunt garla.

Jony_stelist19.04.2007 18:27
Ce ziceti de urmatorul scenariu: Gigi strica tot ce se poate la Steaua, este urit de suporteri peste tot si fiecare din noi ar face tot posibilul sa scape de oier la Steaua. Apoi, chiar inainte de alegeri vine si zice ca daca iese presedinte nu-l mai intereseaza Steaua (de fapt a si zis asta) si o vinde la cineva interesat de performanta, iar daca nu iese, Steaua e a lui si a familiei luispe vecii vecilor. Acum, suporterul stelist are de ales, fie Oli, MM si JJ pe viata la Steaua si rezultate proaste, fie JJ presedinte si Steaua inapoi in marea performanta. Multi cred ca ar alege sa plece JJ de la Steaua si l-ar vota doar sa-l vada dus. Credeti ca asta vrea ciobanul?

BA voi sunteti PROSTI oierul ala PRESEDINTE???????????????????????MAI BINE MOR!!!!!!! steagcruce2 steagcruce2

grizzly19.04.2007 18:27

normal k sunt pe interes mah. interesul meu e sa nu-si bata nimeni joc de Steaua. o tot ardeti cu performantele aluia. dar contraperformantele nu le vedeti? nu vedeti k jucam penibil? ca din tactica aluia nu avem nici un sut pe poarta? k Steaua nu mai sperie pe nimeni? k am luat bataie de la javre dupa 18 ani? k ne trebuie scara sa vedem cine e pe primul loc? k ala aduce panaramele pe care le considera copiii lui? k nu mai stie nimeni ce inseamna respectul pt Steaua si suporterii ei? k se insista cu jucatori iesiti din forma si se ignora alternativele? k nu avem juniori? k antrenorul se zgarma in nas cand echipa pierde? k nu e in stare sa intoarca un rezultat? k nu stie sa motiveze jucatorii? aberati pe aci cu ferguson. mai dati si alte ex dak mai stiti. regula e clara : n-ai performante, zbori! in loc de asta incompetentul primeste contract in alb si vorbe de duh cu dumnezei si razboinici. muriti mah!

drupi19.04.2007 18:28

.......fratilor.......suntem in groapa......si nu in cea din Stefan cel mare......

nu stiu daca Oli este de vina, dar trebuie facut ceva.....

pe o parte ma bucur ca nu a plecat Oli pt ca in afara de Andone nu prea vad cine poate antrena in Ghencea....pe de alta parte poate ca nu am prelungit decat agonia....

Forza Steaua steagsimplu fular-campioniifularsteaua2 steagcruce2

thor_clone19.04.2007 18:34

1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.

Moderatorii

Bundy19.04.2007 18:35

Nu se poate asa ceva....chiar nu vede Gigi ca Oli nu e de Steaua??? Ce daca am avut cu el performante? Acum suntem pe 4 si in cadere libera!!!! Daca era mare antrenor stia sa scoata echipa din starea asta ca doar tot jucatorii astia erau si cand a facut meciuri mari si tot astia sunt si acum care se chinuie cu echipe de mijlocul clasamentului... Oricum doar noi, suporterii mai putem face ceva dar nu prea suntem luati in seama din pacate.

danielcristian19.04.2007 18:39

Si eu inclin sa cred ca e ceva intre cei doi(Oli si Jiji). Astazi,la semnarea noului contract,Jiji a spus ca singura clauza pusa de el este ca Oli sa nu-si poata da demisia.E atipic pt un club care se vrea profesionist sa ii prelungeasca contractul unui antrenor care tocmai a distrus ultima farama de sperante de redresare a echipei!Ori Jiji e un geniu si se va demonstra ca Oli e un antrenor stralucit,iar noi suntem cu totii prosti ; ori Oli il are cu ceva la mana pe Jiji,iar contractul asta face parte din stingerea vreunui conflict stiut doar de cei doi. In a doua varianta se poate ca Jiji sa fie de fapt de vina pt refuzul de a face transferuri in momente cand aveam mare nevoie de jucatori!Iar cum Jiji nu poate sa accepte ca presa sa afle din gura lui Oli ca el si cu MM au cerut o gramada de jucatori,dar Jiji a refuzat, au facut acest compromis, din care toti sa iasa basma curata.

Bundy19.04.2007 18:39

e prea comlplicat pt Gigi...oricum ce facem asa, il punem presedinte si se duce toata tara de rapa cu Steaua cu tot...o sa vada el la alegeri cat de mult il iubesc stelistii:))

Heart_For_Steaua19.04.2007 18:40

Fara cuvinte...

Tocmai vorbeam ieri cu niste tovarasi ca sigur nu il va da afara nici de la vara ... DAR INCA 3 ANI????? Asta e prea de tot ... Cum am mai spus , mie mi se pare ca Gigi Becali are o gandire puerila...

:mad: :mad: :mad:

«1237»