FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Cosmin Olaroiu inca 3 ani la Steaua

«12347»
flo220319.04.2007 18:44

ce parere aveti despre un complot al jucatorilor vechi in frunte cu Radoi pt indepartarea lui Oli?

parca prea s-a schimbat jocul dupa ce a revenit Radoi la echipa! se stie si despre rabufnirea lui fata de metodele de pregatire ale lui Oli. nu gasesc alta explicatie pt jocul fara vlaga si daruire (vezi para, Nicolita,Bostina)

danielcristian,cred ca la versiunea mea, se potriveste f bine ce s-a intamplat astazi:prin acest procedeu, i-a pus cu botul pe labe pe complotisti, ca tot vorbeai de "oarece" intre Gigi si Oli. eu l-as adauga si pe MM.

danielcristian19.04.2007 18:45
PREGATITI-VA DE MATINEU !!!! INCA 3 ANI DE BILUTE!!!! URAAAAAAAAA

Si nu uitati ca Olaroiu este antrenorul care:

1. a castigat campionatul

2. semifinala de UEFA

3. grupele CL

Olaroiu te iubim ca ca tine nu gasim :lol: :lol:

thor_clone19.04.2007 18:48
Si nu uitati ca Olaroiu este antrenorul care:

1. a castigat campionatul

2. semifinala de UEFA

3. grupele CL

Olaroiu te iubim ca ca tine nu gasim :lol: :lol:

bai dane sincer mi-a ramas si mistoul in gat. mutarea asta cred ca nu o anticipa nici cea mai machiavelica minte. oricum Becali si-a semnat condamnarea cu asta

danielcristian19.04.2007 18:56
ce parere aveti despre un complot al jucatorilor vechi in frunte cu Radoi pt indepartarea lui Oli?

parca prea s-a schimbat jocul dupa ce a revenit Radoi la echipa! se stie si despre rabufnirea lui fata de metodele de pregatire ale lui Oli. nu gasesc alta explicatie pt jocul fara vlaga si daruire (vezi para, Nicolita,Bostina)

danielcristian,cred ca la versiunea mea, se potriveste f bine ce s-a intamplat astazi:prin acest procedeu, i-a pus cu botul pe labe pe complotisti, ca tot vorbeai de "oarece" intre Gigi si Oli. eu l-as adauga si pe MM.

Cine mai stie ce dracu' or avea astia de gand cu Steluta noastra?!Mi-as da o zi din viata sa stiu ce e in capul lui Jiji(in afara de taratze) ! :lol:

sile-jardel19.04.2007 18:56

Si eu m-am gindit daca nu cumva este 1 aprilie.Mi-a stricat ziua stirea asta.Cel mai prost manager,cel mai prost antrenor inca 3 ani?nu mai rezist.Vin pe Ghencea din 1975,dar ma gindesc serios acum daca mai calc pe acolo.M..e zerOLI,nu te suport.O sa ne saturam de Lovin,Coman,Baciu,o.Petre,Nicolita.

champion*19.04.2007 18:58

ceva de necrezut...dar totusi..stim cu totzi ca Oli este un antrenor bun. Ca va ramane 3 ani...nu prea am cuvinte, dar ii doresc mult noroc in viitor si cat mai multe trofee castigate.

Forza Steaua!!!

steagcruce2 steagcruce2

forzateauaforzateauaforzateaua

il_scorpio19.04.2007 19:03

echipa de vis Cernea-Stancu,Saban,Baciu,jijel-Nicolita,Lovin,Paraschiv,Cristocea-Iacob,Elton(pacat k nu mai e oprita k sa fie echipa de vis) .Astept pareri despre echipa.......va rog scuzaty pozitia lui Saban de fundas central...da nu-l puteam omite din 11-le ideal.:))))....lol inca 3 ani....???????????/

il_scorpio19.04.2007 19:05

duamne ce uituc sunt.....cum l-am uitat pe Ovidiu Petre......mah n-a ca m-am luat cu supararea...da nu-i asa k ii mai bine cu 5 mijlocasi dintre care 3 inchizatori......Lovin-parschiv-Ovidiu Petre...auzy si eu Elton....suna mai bine acest 4-5-1......avem sanse sa batem copiii de la gradinita.....

martanu19.04.2007 19:16

Sigur sunt ceva dedesubturi legate de acest nou contract neasteptat. Cred ca daca pleca Oli trebuia sa plece si MM, ori asta este prea mult. JJ ar fi ruinat de astia daca i-ar da afara......Se pare ca am intrat intr-o gaura neagra de cand cu triada JJ-MM-Oli. :sad:

Vin vremuri grele :sad:

alexblaja19.04.2007 19:19

Bai, azi chiar a fost o zi aiurea...am stat acasa, pentru ca sunt un pic racit si m-am uitat la teveu ca animalu'...i-am vazut p'aia in parlament cum se dadeau in spectacol, pe urma am zis: "ia sa mai intru un pic pe Steaua.ro, sa vad ce mai zic oamenii pe acolo". Si intru si vad treaba asta cu Olaroiu antrenor inca trei ani...am ras nervos 3 minute incontinuu....eu chiar ca nu mai inteleg nimic din lumea asta...eu sustineam ca Olaroiu trebuie sa stea pana la vara, dar acum, pentru zambetul ala tamp de pe fata lui de aseara cand era 1-0 pentru bragadiru, ziceam ca trebuie sa plece neintarziat....in loc de asta, ramane inca TREI ani...ce sa mai zic decat : HAI Steaua! Mai avem un ultim obiectiv, locul 2. Poate daca jucatorii, in frunte cu Mirel Radoi, ar fi avut o alta atitudine asta-iarna, cand spuneau ca ne batem pentru locul 2, in loc sa vizeze locul 1, acum altfel ar fi stat lucrurile...oricum, observ o schimbare de atitudine la Mirel, isi asuma niste responsabilitati, ceea ce e un lucru bun! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua!

mNiosu19.04.2007 19:31

Baieti pregatiti-va de Liga 2 pana in 2010 asta ne e soarta la cum se misca din ce in ce "mai bine" echipa noastra si Radoi a zis-o si cu durere de inima o spun si eu.Inca o data patronul nostru ne arata ca numai la fotbal nu se pricepe.Parera mea e sa se intoarca la oile lui.RUSINE CONDUCERII

Forza Steaua fularsteaua2

mircea_zion19.04.2007 19:35

inca 3 ani de chin , asta o sa ne duca in C.

Bundy19.04.2007 19:40

nu e mah nici un complot...ar fi bine sa fie asa si sa se prefaca ca joaca in halul asta:)) daca vroia Radoi il facea pe Gigi sa inteleaga mai devreme ca trebuie sa scape de Oli

greenyes19.04.2007 19:48

Sa fiu sincer am ramas intersiz cand am citit Marea VESTE, interzis complet, mama masii de treaba. Isi bat joc de noc ce sa mai. Oli e vinovat pentru ca tine la Steaua jucatori ca Gigel Coman, mor cand il vad in echipa, pe Lovin, ca l baga neconditionat pe Nicolita, si restul bubelor dar cel mai vinovat e de faptul ca a stricat unii jucatori care inainte de el jucau fotbal frate. Eu unul nu inghit galusca cu "li s a urcat la cap, se cred vedete" chiar nu cred asta. De multe ori m am intrebat cu poti spune daca Shumacher e cel mai bun pilot, pentur ca el conducea Ferari si restum masini mai putin bune. Eu zic ca afalm raspunsul daca si ceilalti piloti aveau Ferari pe mana lor. In cazul lui Shumi nu am aflat dar in caul lui Oli putem spune ca el a avut Ferari luat de la Zenga si Protasov. Cei doi l au condus bine chiar foarte bine. Din pacate pentru sufletele noastre ros albastre pilotul Oli a cam isit in decor, multe opriri la pitstop. Benzina de calitate a avut chiar si mai buna, dar Ferarile in loc sa si ia zborul se tot afunda si se afunda dar cineva acolo sus zice ca o sa fie bine. Mai rau ca nu tin cont de noi. Steaua a devenit ca tara noastra intrata pe mana jegurilor ordinare care o conduc. Nu le pasa de noi din ambele directii. Tare as vrea sa ma insel dar imi este teama ca o sa patim la fel ca dupa meciul cu Lyon, cand am facut egal si cand am jucat fotbal. Am crezut cu tot sufletul ca i spulberam pe craioveni si de unde, stupoare, echipa noastra iar nu a existat, dupa alte episoade similare.

Forza Steaua! Daca Oli ar sti sa i faca pe jucatori sa jaoce ca in meciurile cu boro de la noi si primele 20 de la ei, ca in meciul cu Kievul, Lyonul de la ei, si alte meciuri de referinta sub Oli cand echipa chiar aa jucat fotbal, daca ar putea realiza ca ce vrea el nu pot jucatorii, un antrenor tre sa se dea el dupa jucatori nu jucatorii dupa el, daca nu transfera frate oameni de valaore care te inteleg, nu Coman si alte petarde, "i am tranferat pentru ca i cunosc bine", offf.

Forza Steaua. Oli nu fi piti 2, nu fi tata!!!

heavyduty19.04.2007 19:49

lasati vrajba santem o familie la bine si la rau cand am avut performante si ma refer pe plan extern in special nu mai striga nimeni :Demisia,asta e Oli e antrenor si basta vina nu i a lui ,ci a unor jukatori blazati plini d bani. Bah dati ku puturosi de pamant skimbati taktika d pase laterale si inapoi si sa aduka jukatori care si dau viata pe teren si care joaca fotbal din placere in primul rand si dupa aia pt bani.Si domnilor jeguri care furati Steaua (arbitri condukatori) opriti va! E vorba d Steaua Bucuresti. Noi santem mandria fotbalului romanesk !Dinastia kampionilor

shack3r19.04.2007 19:50
Ce ziceti de urmatorul scenariu: Gigi strica tot ce se poate la Steaua, este urit de suporteri peste tot si fiecare din noi ar face tot posibilul sa scape de oier la Steaua. Apoi, chiar inainte de alegeri vine si zice ca daca iese presedinte nu-l mai intereseaza Steaua (de fapt a si zis asta) si o vinde la cineva interesat de performanta, iar daca nu iese, Steaua e a lui si a familiei luispe vecii vecilor. Acum, suporterul stelist are de ales, fie Oli, MM si JJ pe viata la Steaua si rezultate proaste, fie JJ presedinte si Steaua inapoi in marea performanta. Multi cred ca ar alege sa plece JJ de la Steaua si l-ar vota doar sa-l vada dus. Credeti ca asta vrea ciobanul?

mah..totusi..oricat de stelisti am fi noi suntem mai presus de toate romani..nu poti risca viitorul Romaniei

andrei9119.04.2007 19:55
bai dane sincer mi-a ramas si mistoul in gat. mutarea asta cred ca nu o anticipa nici cea mai machiavelica minte. oricum Becali si-a semnat condamnarea cu asta

mah pretene, acum vorbind la bun, ce plm sa faci cu portaru' ala de zici ca alearga pe ace ? nu am nimic cu Olaroiu pentru ca este un antrenor bun(aminteste-ti cand national a pierdut titlul in ultima etapa) dar cu Meme, afara ...el e singurul vinovat.Din cauza lui nu l-am luat pe Lobont sau pe Coman.Nu a adus nici un jucator care sa rupa gura targului in sezonu' asta.Elton?! stie cat de cat cu mingea dar ce poti sa faci cu el in CL sau in UEFA ? (ex:Messi de la barca are 1.67 sau ceva de genu, si ai vazut ce a patit la meciul Chelsea-barca).E prea scund...mult prea scund chiar si pt un magician al balonului. steaua_ro

kodak19.04.2007 19:56
.......fratilor.......suntem in groapa......si nu in cea din Stefan cel mare......

nu stiu daca Oli este de vina, dar trebuie facut ceva.....

pe o parte ma bucur ca nu a plecat Oli pt ca in afara de Andone nu prea vad cine poate antrena in Ghencea....pe de alta parte poate ca nu am prelungit decat agonia....

Forza Steaua steagsimplu fular-campioniifularsteaua2 steagcruce2

Andone???????esti nebun???????? steaua_ro

OradeanuNOU19.04.2007 20:01

Stati linistiti!!!!

In trei ani s-ar putea ca 0lar0iu sa faca pregatirea de iarna in Felix si cea de vara in Cismigiu, iar in locul stadionului vor fi blocurile lui Jiji mincinosu'.

Nici prin cap nu imi trecea ca va ramane. M-am resemnat dupa meci ca in sfarsit am scapat de Oli, si kktu' asta de Jiji ...... N-am mai dormit toata noaptea.

FORZZA Steaua!!!!

P.S. Poate toate astea sunt de fatada!?!

Asta e ultima speranta

Dragoshel19.04.2007 20:04

Nu stiu ce se intampla cu conducere dar NU E DE BINE :-| , poate totusi se gandeste sa paraseasca echipa, macar pentru galerie care este cea mai frumoasa din tara..

zloty19.04.2007 20:07

Zenga NA FOST BUN , LA DAT AFARA CAND ERA PE LOCU 1 Protasov NA FOST BUN SUB COMANDA CARUIA JUCAM FANTASTIC Oli E BUN CARE SE CLASEAZA PE 4 LA 1 PCT DE GLORIA , 8 DE TZINETZIVA BINE CFR Cluj SI 20 MII DE Dinamo , ESTE ADEVARAT EL MERITA SA RAMANA AICEA PANA NE BAGA IN B , NUSH SPER LA O MINUNE SA NUL MAI VAD PA "GENIUL" ASTA PE BANCA Stelei

1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold ,caps lock sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc.

Moderatorii

lumeaeamea19.04.2007 20:10

echipa avea nevoie de un shoc.pt multi mai mare soc decat asta nu cred ca exista.

leonardo19.04.2007 20:24
mah pretene, acum vorbind la bun, ce plm sa faci cu portaru' ala de zici ca alearga pe ace ? nu am nimic cu Olaroiu pentru ca este un antrenor bun(aminteste-ti cand national a pierdut titlul in ultima etapa) dar cu Meme, afara ...el e singurul vinovat.Din cauza lui nu l-am luat pe Lobont sau pe Coman.Nu a adus nici un jucator care sa rupa gura targului in sezonu' asta.Elton?! stie cat de cat cu mingea dar ce poti sa faci cu el in CL sau in UEFA ? (ex:Messi de la barca are 1.67 sau ceva de genu, si ai vazut ce a patit la meciul Chelsea-barca).E prea scund...mult prea scund chiar si pt un magician al balonului. steaua_ro

Tu ai vazut ce gol a dat Messi in ultima etapa ?

andreii_200719.04.2007 20:30

nu va inteleg pe cei ce ii luati apararea lui Olaroiu spunand ca a ajuns in semifinale si in Liga dupa 10 ani. nu Olaroiu a facut acestea, el a venit si a preluat munca lui Protasov a rulat aceiasi jucatori pe care ii rula si Protasov, cand s-a vazut nevoit sa faca modificari in echipa a rezultat ce este azi.Protasov ar trebui felicitat pentru titlul de anul trecut, pentru calificarea in semifinale si pentru calificarea in Liga, nu Olaroiu. nu stiu ce e intre el si Gigi de nu la dat afara si sa fi incercat sa caute un antrenor adevarat

johngotti19.04.2007 20:48

Bineinteles ca n-a vazut. Ii place doar sa-si dea cu parerea. Cum facem cu totii de altfel. A lansat idiotul ala de Hagi o ipoteza (ca Elton n-are forta) si acum toti au preluat-o, inclusiv patronul transhumant, caruia eu personal ii refuzam orice vina pana ieri cand am vazut ca ne-a bagat mortul in casa pentru inca 3 ani. Elton n-are forta? Hahaha. Forta la ce? N-o impinge el peste 100 de kg. la sala dar cata forta-i trebuie cand le rupe coloanele la jucatorii adversi. Maine ma astept sa zica Gigi despre el ca n-are forta nici sa ridice mingea de jos. Il intreb pe "inteligentul" de Hagi, "domnia sa" cata forta avea???? La ce-i trebuie forta unui mijlocas de creatie? Lasati ca are Radoi forta pentru toti sa le rupa coastele la adversari. Oameni buni treaba lui Elton este sa limpezeasca jocul la mijloc, sa initieze faze periculoase, sa dea pase iprevizibile, sa intre cu mingea la picior in careu, sa faca un-doi-uri si deschideri. Cata forta iti trebuie pentru asta si nu are el? Eu cred ca fostul numar zece din Ghencea (Hagi) se simte amenintat de actualul nr. 86, vitor nr. 10 (Elton). Si inca ceva pentru cei care vorbesc de forta. Inaltimea cu forta nu prea au nici o legatura. Nu sunt deloc direct proportionale. Cred ca Gatusso culca la pamant 2 de Goian sau Ghionea intr-un duel umar la umar. Parerea mea ca Elton e jucator. Si mai are mult de crescut. Consider ca si acum este de Steaua, d-apoi peste cativa ani. De ce se spunde ca -are cum sa faca fata in UCL? Ce se intampla acolo? Ce-i fac aia? In afara ca sunt mai fair-play decat "oameni" ca Rada , Marius Constantin, Margaritescu, etc, nu mai vad nimic altceva. Asa ca hai sa-l lasam in pace pe unul dintre putini fotbalist care joaca momentan la Steaua. Prea usor punem botul la diversiunile lansate de idioti ca Hagi sau de "baietii destepti" din presa

«12347»