Sa fiu sincer am ramas intersiz cand am citit Marea VESTE, interzis complet, mama masii de treaba. Isi bat joc de noc ce sa mai. Oli e vinovat pentru ca tine la Steaua jucatori ca Gigel Coman, mor cand il vad in echipa, pe Lovin, ca l baga neconditionat pe Nicolita, si restul bubelor dar cel mai vinovat e de faptul ca a stricat unii jucatori care inainte de el jucau fotbal frate. Eu unul nu inghit galusca cu "li s a urcat la cap, se cred vedete" chiar nu cred asta. De multe ori m am intrebat cu poti spune daca Shumacher e cel mai bun pilot, pentur ca el conducea Ferari si restum masini mai putin bune. Eu zic ca afalm raspunsul daca si ceilalti piloti aveau Ferari pe mana lor. In cazul lui Shumi nu am aflat dar in caul lui Oli putem spune ca el a avut Ferari luat de la Zenga si Protasov. Cei doi l au condus bine chiar foarte bine. Din pacate pentru sufletele noastre ros albastre pilotul Oli a cam isit in decor, multe opriri la pitstop. Benzina de calitate a avut chiar si mai buna, dar Ferarile in loc sa si ia zborul se tot afunda si se afunda dar cineva acolo sus zice ca o sa fie bine. Mai rau ca nu tin cont de noi. Steaua a devenit ca tara noastra intrata pe mana jegurilor ordinare care o conduc. Nu le pasa de noi din ambele directii. Tare as vrea sa ma insel dar imi este teama ca o sa patim la fel ca dupa meciul cu Lyon, cand am facut egal si cand am jucat fotbal. Am crezut cu tot sufletul ca i spulberam pe craioveni si de unde, stupoare, echipa noastra iar nu a existat, dupa alte episoade similare.
Forza Steaua! Daca Oli ar sti sa i faca pe jucatori sa jaoce ca in meciurile cu boro de la noi si primele 20 de la ei, ca in meciul cu Kievul, Lyonul de la ei, si alte meciuri de referinta sub Oli cand echipa chiar aa jucat fotbal, daca ar putea realiza ca ce vrea el nu pot jucatorii, un antrenor tre sa se dea el dupa jucatori nu jucatorii dupa el, daca nu transfera frate oameni de valaore care te inteleg, nu Coman si alte petarde, "i am tranferat pentru ca i cunosc bine", offf.
Forza Steaua. Oli nu fi piti 2, nu fi tata!!!