UEFA Intertoto poate...
UEFA Intertoto poate...
Nu prea, de ce? Gloria are mari sanse sa ne intreaca in clasament pana la final, si daca se intampla asta, ei se vor duce in Intertoto.
sunt dezgustat...am ajuns rau ,condusi de un oier,,taran si incult..care tot ce vrea e politica
cel mai nasol lucru care se putea intampla. bai nea' Gigi....vrei sa ajungem in Liga a 3-a?
dak da da un buzz :evil:
orikum.....stelist pana la moarte steag2 .....dar pana mor nu vreau sa traiesc cu un gust amar
Doamneeeeee de ce noi................trebe sa scapam de Oli kt mai repede............nu shtie sai asheze in teren............E VARZA CEMAI ! ! !
Bai omule! Daca tu inca consideri ca Oli e de vina in totalitate pentru situatia in acre a ajuns Steaua inseamna ca esti paralel in privinta fotbalului. Dute si impuscate!!!am zis eu ca e singurul vinovat??? te precipiti in vb . fara a gandi prea mult , e principalul vinovat pentru cea ce se intampla la Steaua ,el e antrenor el raspunde pentru rezultate , lui Oli i s-au facut toate mofturile ce jucatori a vrut a primit , pe Zenga la dat ciobanu afara cand era pe locul 1 si juca cu fotbalisti ca Dorinel , Litu,Simion ,Ciocoiu pentru el nu s-a gasit intelegere dar pentru cel mai slab antrenor din istoria Stelei se poate, si cel mai mult ma dispera ca se incurajeaa esecul si cel mai mult ma dispera sustinatori esecului adica cei ca tine ,cum plm poti sa te numesti suporter al Stelei si sa continui sa sustii un antrenor care a distrus jocul acestei echipe , nu vopi inceta niciodata sa iubesc echipa dar in acest moment nu simt decat dispret pentru maarele ei antrenor vesnica maarioneta Oli
Ce a facut mah Oli la Steaua, ca a facut performanta in europa cu echipa lasata de Protasov. S-a vazut mai incolo ce antrenor e Oli, ca face Becali echipa, nu el. Si Protasov a plecat ca nu baga in teren copiii lu Becali
pai daca Oli a facut performanta cu echipa lu` Protasov, inseamna ca si Protasov a facut performanta cu echipa lu` Zenga?
offf.....o sa partecipam peste trei ani in "B" daca Oli mai e la Steaua....O sa ne dorim sa promovam atunci cand acest nou contract al lui Oli va expira in timp ce Becali va deveni (doamne fereste) presedinte al Romaniei.
pai daca Oli a facut performanta cu echipa lu` Protasov, inseamna ca si Protasov a facut performanta cu echipa lu` Zenga?
Si Zenga a facut performanta cu echipa lui Piturca =))
Prin urmare Oli a distrus ce a construit Piturca =))
Tot nea Piti a fost baza...
Pai cam asa ceva, oricum dupa parerea mea Protasov a fost cel mai bun antrenor din ultima vreme, avea coloana vertebrala, nu ca asta. asta pe langa langa ca ii e superior lu Olaroiu din toate pct de vedere. deocamdata cea mai buna varianta e Andone
dati exemple pe Andone... care la fiecare jucator al lu` Dinamo vandut avea cateva procente acolo...
Si sa inteleg ca la anul, daca Doamne fereste Hagi nu o sa faca performanta la Steaua (ca el o sa vina pana la urma) e vinovat tot Oli, ca a distrus echipa de la Protasov?