FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Cosmin Olaroiu inca 3 ani la Steaua

«123457»
soryn4steaua19.04.2007 20:49

E clar! Noi de asta nu mai scapam nici cand or avea copiii mei copii. Si inca nu am copii

bogdanflorin19.04.2007 20:54

spre24 sprecl2 spre cl :?: Jiji+Oli+MM = Steaua de pe vremea lui piti-nu cupe europene, nu campionat, nu cupa-nimic.

Am 6 abonam. la Steaua, dar de acum voi veni la stadion-daca voi mai avea ocazia doar ca simplu priviotr de fotbal-am fost aseara la meci-jucam pe zi ce trece mai prost si in loc de demisie se prelungesc contracte-

Cu toate astea inima mea va ramane pentru fularsteaua2 steagcruce2 steagcruce2

Johnny123419.04.2007 20:56

VEZI SA BU RUPI ABONAMENTELE CA SA LE DAU EU FOC

bogdanflorin19.04.2007 20:57
VEZI SA BU RUPI ABONAMENTELE CA SA LE DAU EU FOC

niciodata

Johnny123419.04.2007 20:58

niciodata nu le rupi....asa e...o sa le rup eu si tu o sa le dai foc

AndyQ19.04.2007 21:01

Ei! Uite ca s-a intamplat si imposibilul. Oli la Steaua inca 3 ani.

Acum tot ce ramane de facut e sa speram ca in vara o sa aiba parte de JUCATORI PROFESIONISTI, nu de facaturile din momentul de fata.

Nu stiu cum se face ca nici unu` nu vedeti ca de la accidentarea lui Dica nu mai contam cu nimic in atac. Omul ala facea de toate, rezolva un meci de unu` singur. Cum s-a accidentat... am si murit.

Sper in revenirea lui Dica, intr-o forma si o sete de performanta mai ceva de ce a aratat pana acum, astept 10-15 jucatori pentru toate posturile, care sa creeze o adevarata concurenta intre jucatori, singurul mod in care mai putem vedea si jucatori capabili pe teren.

Avand in vedere ca sunt Stelist nu pot decat sa cred in Steaua in continuare, cu sau fara Oli, si sa sper ca atat antrenorul cat si jucatorii (actuali si viitori) o sa-si faca treaba cat stiu ei de vina.

Anul 2007 e pierdut, asta stim cu totii, nu cred ca-i asta un motiv sa invocam nenorocirea sau dezastrul. Sunt altii care au dus-o si mai rau (ManU, Juventus, Madrid, Arsenal, Barcelona), toate ecipele astea care intr-o perioada de 1 sezon sau mai multe au fost daramati de neputinta, echipe care au fost eliminate din faza grupelor CL sau care nu au participat din cauza pozitiei in campionat, echipe cu buget enorm, si uite ca inca au suporteri, multi, de altfel.

Hai sa fim suporteri adevarati si sa lasam prostia la o parte, pana la urma asta e motivul pentru care mergem pe stadion, motivul pentru care stam in picioare in fata TV-ului sau pentru care ne petrecem timpul liber pe site-ul suporterilor Stelei!!!

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

iov19.04.2007 21:03

Durerea este mare iar eu o sa urmaresc meciurile numai la TV. Jur cat exista Olaroiu la Steaua ca nu mai calc la meciuri, o sa vin doar daca ne unim sa ne impunem in fata viermilor.

"Noi suntem Steaua"-am mai auzit-o, dar eu o zic pe bune,decat sa ma umileasca Gigi mai bine"Eu te-am facut, eu te ..., eu te omor Steaua" asta doar in mintea mea. Voi fi acolo sa iti cant Prohodul mare carmaci!

stelist100%19.04.2007 21:06

acest cosmar numit Oli se pare ca nu se mai termina .... asta o sa ne duca in B ... si nu prea pot sa ma trezesc la 11 :D

bogdanflorin19.04.2007 21:09

se zvoneste ca dupa demisia luio base, o sa incerce hrebe(care e in spatele acesteim miscari) sa-l puna pe Jiji-Eu nu-l votez(desi spre rusinea mea l-am votat la celelate alegeri.

Oricum propun sa-l ignoram pe marele conducator suprem, sa-l ignoram pe zeroli-ca si el isi bate joc de noi, sa ne nu mai intereseze jucatirii caci nici pe ei nu-i intereseaza de noi-si sa sustinem spiritul nostru invingator-pentru ca suntem cei mai multi si cei mai tari-daca aveam bilete umpleam tigania-aia au fost 3000, iar la rusinea asta de oras-unde sa disputat a 2 semifinala au fost spectatori cati vin la spurcatii de catei jegosi.

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

Astristul19.04.2007 21:12

Povestea eliminarii cu Poli Aek de aseara mi se pare cusuta cu ata alba. Prea am jucat incredibil de prost. Ziceai ca joaca FC National sau Jiul, nicidecum Steaua.

Prea au fost comentarii si dezmintiri prea multe in zilele premergatoare meciului. Si in plus GG a continuat sa zica ca nu l-a interesat niciodata Cupa Romaniei. Si contractul asta in alb pe 3 ani pt 0lar0iu pare un fel de "cadou" ca a fost eliminat din Cupa (vezi rasul de aseara din timpul meciului).

Macar de ar fi un soc acest "contract", ca vorba cuiva de mai sus "Soc mai mare ca asta nu exista".

FORZA Steaua !!! steaua_ro spre cl fularsteaua2

grizonatu19.04.2007 21:44

fularsteaua2

Am mai spus-o de atitea ori:ori, Oli nu stie sa antreneze,ori jucatorii nu stiu sa joace fotbal.Vad ca pina la urma s-a ajuns la un numitor comun.Sa speram ca va fi de bine.

Chaos19.04.2007 21:49

decizia lui berbecali eu cred k nu face decat sa ne apropie de echipa mai mult (k sa ii demonstram k NOI,milioanele de suporteri, suntem Steaua si nu el) si ne face sa-i uram tot mai mult pe conducatori in frunte cu antrenorul de anti fotbal si ciobanul care il plateste..Ar trebui sa protestam cumva pe Ghencea.Ce o sa faca? o sa-l trimita pe zmarandescu sa bata 20000 de fani? in fine...Oli dak avea cat de cat bun simt si onoare si-ar fi dat singur demisia.L-am mai auzit pe unu pe-aici k Manchester are de 20 de ani acelasi antrenor.Bai baiatule Manchester in toata perioada lui ferguson nu a jucat asa slab cum jucam noi.Noi jucam k echipele din malta sau armenia.Si in anglia ii greu sa iei an de an titlul atata timp cat mai sunt echipe ca :Chelsea,arsenal,Liverpool.

Nu-i mai tot luati apararea lui Oli k stiti bine k : nu am ajuns in semifinalele cupei UEFA ci am pierdut o finala din cauza lui,pana in semifinale am ajuns datorita lui Protasov,suntem la n-spe puncte distanta de Dinamo (nici nu mai stiu cate is.stelistii adevarati stiu ce inseamna distanta asta),ne iau fata echipe k CFR si urmeaza gloria. Si decat sa ne mai ziceti k nu suntem suporteri mai bine ati tacea draq din gura. Noi ne iubim prea mult echipa ca sa vedem cum un antrenor de 2 bani o strica.Ce sa facem? sa stam cu mainile in fund? nu il mai pupati atata in cur pe Oli k asta nu va face mai suporteri decat noi.Voi il sustineti pe Olaroiu , noi sustinem echipa!

FORZA Steaua!! MEREU alaturi de club, de istorie , de jucatori. Impotriva celor care incearca sa strice aceste elemente steagcruce2

FinalaUEFA19.04.2007 22:11

Cred ca Oli va fi asasinat pana la urma, nu il va suporta nimeni.

Pentru sustinatorii lui Oli, GG: va acceptati soarta.

Pentru moderatori: spre24 3 ani scoateti asta de pe forum

Chaos19.04.2007 22:16
Cred ca Oli va fi asasinat pana la urma, nu il va suporta nimeni.

Pentru sustinatorii lui Oli, GG: va acceptati soarta.

Pentru moderatori: spre24 3 ani scoateti asta de pe forum

hai pune 4.inca un an trebuie sa-si revina echipa din soc

cozmin19.04.2007 22:31

la revedere vis urat..bine ai venit cosmar..

Weed4All19.04.2007 22:56

In cazul in care nu stiati care e culmea nesimtirii....uitati ca acum stiti care e!!! Dumnezeu cu mila deacum... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

lumeaeamea19.04.2007 23:14

fiti seriosi! doar nu credeti ca Oli o sa stea la Steaua inca 3 ani?Pariu pe cat vreti ca daca nu prinde deloc Europa, din vara pleaca.Contractele astea sunt povesti.Si Rednic era pe viata la Rapid si acum e pe viata la Dinamo si nu peste mult timp o sa fie pe viata la alta echipa.Razvan la fel.Oli era intr-o vreme si el pe viata, acuma s-a redus la 3 ani, si sigur sta pana in vara.

Sa nu uitati ce v-a spun acuma.

Forzza Steaua...cu sau fara Oli.

Blondynutza`_Stelista`19.04.2007 23:20

Poi degaba ii cereti demisia lui Oli...daca aia de pe teren is paraleli cu fobalul ... cu ce-i el de vina...:-? Ganditi mai bine inainte de a scoate cuvintele pe gura....Toti l-ati laudat pe Olaroiu cand s-au intamplat numai lucruri bune la Steaua acum ca este la greu il huiduiti si-i cereti demisia....

steaua_ro

Forza Steaua !

Parca vad ca pierdem mai maine .. :(

Weed4All19.04.2007 23:39
Poi degaba ii cereti demisia lui Oli...daca aia de pe teren is paraleli cu fobalul ... cu ce-i el de vina...:-? Ganditi mai bine inainte de a scoate cuvintele pe gura....Toti l-ati laudat pe Olaroiu cand s-au intamplat numai lucruri bune la Steaua acum ca este la greu il huiduiti si-i cereti demisia....

steaua_ro

Forza Steaua !

Parca vad ca pierdem mai maine .. :(

Eu personal nu l-am sustinut niciodata pe Olaroiu!!! Si credema ca nu il voi sustine niciodata indiferent de rezultate!!! Si tot eu cred (parerea mea) ca daca era un Protasov ceva in semifinala UEFA eram in finala!!!

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

Moderatorii

Weed4All19.04.2007 23:44
fiti seriosi! doar nu credeti ca Oli o sa stea la Steaua inca 3 ani?Pariu pe cat vreti ca daca nu prinde deloc Europa, din vara pleaca.Contractele astea sunt povesti.Si Rednic era pe viata la Crapid si acum e pe viata la Dinamo si nu peste mult timp o sa fie pe viata la alta echipa.Razvan la fel.Oli era intr-o vreme si el pe viata, acuma s-a redus la 3 ani, si sigur sta pana in vara.

Sa nu uitati ce v-a spun acuma.

Forzza Steaua...cu sau fara Oli.

Ai dreptate!!! Nu va mai ramane prea mult la Steaua daca nu va avea rezultate (si sigur nu va avea)...

Dar de ce ciobanul in loc sa il demita i-a prelungit contractul? A facut chestia asta ca sa fie contrar cu noi, cu adevaratii suporteri!!! Sa arate el cine e patronul!!!

lumeaeamea19.04.2007 23:45
Eu personal nu l-am sustinut niciodata pe Olaroiu!!! Si credema ca nu il voi sustine niciodata indiferent de rezultate!!! Si tot eu cred (parerea mea) ca daca era un Protasov ceva in semifinala UEFA eram in finala!!!

Protasov a fost dar a pierdut cu cea mai slaba echipa cu care puteam cadea in acel tur preliminar de CL si mai zici ca ajungea in finala UEFA.sa nu uitam ca el a lasat echipa pe locul 2.Si mie mi-a placut jocul in perioada lui Protasov dar...

bullzeye19.04.2007 23:50

Zic doar atat: emigrare!

Weed4All19.04.2007 23:52
Protasov a fost dar a pierdut cu cea mai slaba echipa cu care puteam cadea in acel tur preliminar de CL si mai zici ca ajungea in finala UEFA.sa nu uitam ca el a lasat echipa pe locul 2.Si mie mi-a placut jocul in perioada lui Protasov dar...

Nu m-am referit la Protasov in special ci la un antrenor genul Protasov... Oricum sustin in continuare ca daca nu era Olaroiu si era altcineva pe banca Stelei (chiar si Piturca) eram in finala... Parerea mea...

lumeaeamea20.04.2007 00:05
Nu m-am referit la Protasov in special ci la un antrenor genul Protasov... Oricum sustin in continuare ca daca nu era Olaroiu si era altcineva pe banca Stelei (chiar si Piturca) eram in finala... Parerea mea...

oricum treaba asta e relativa.la fel de bine poti sa te gandesti ca daca nu era Olaroiu nu ajungeam pana in semifinale(parerea mea):D.Una peste alta, fie cine o fi antrenor numai sa avem rezultate, chiar daca jocul e mai putin spectaculos, pt ca peste cativa ani nu mai conteaza cat de spectaculos am jucat, ci performantele, adica trofeele.

Weed4All20.04.2007 00:11
oricum treaba asta e relativa.la fel de bine poti sa te gandesti ca daca nu era Olaroiu nu ajungeam pana in semifinale(parerea mea):D.Una peste alta, fie cine o fi antrenor numai sa avem rezultate, chiar daca jocul e mai putin spectaculos, pt ca peste cativa ani nu mai conteaza cat de spectaculos am jucat, ci performantele, adica trofeele.

Dar echipe precum Barcelona cum pot fi si spectaculoase si sa castige in acelasi timp? Nu compar acum Steaua cu Barcelona dar avand in vedere cat e de puternic campionatul nostru cam am putea sa fim Barcelona Romaniei...

«123457»