FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«1979899100101107»
benny0122.08.2007 12:18

Eu unul as vrea sa il vad la Steaua pe Danciulescu.Pentru ca Surdu nu este chiar omul de gol pe care Steaua il vrea.Sau Daniel Niculae,pentru ca si el este atacant bun.

alexynho22.08.2007 12:22

@ benny01

Si Inter l-ar dori pe Inzaghi la ei , dar pur si simplu nu se poate ... acestia 2 au declarat "dragoste eterna" rivalelor noastre (poate pe Danciu mai putin) , insa de Niculae nu mai vb ... in plus ... lasa-l pe marele atacant niculae , care a reusit "PERFORMANTA" de a marca 4 goluri in 30 si ceva de meciuri ... Danciulescu e un fel de Inzaghi al fotbalului romanesc , insa acesta apartine rivalei , si nu avem cum sa il luam :)

benny0122.08.2007 12:30

@ alexynho

Da stiu,insa sa nu uitam de cine a fost crescut.Eu unul as vrea sa revina Danciu-Gol in Ghencea.Insa din pacate,ai dreptate.E jucatorul lui Dinamo,iar oricum Gigi nu se oboseste sa il ia oricat de mult l-am dori noi la Steaua.

Wally22.08.2007 14:01

@benny01 Danciu a fost crescut de spurcati, apoi l-am luat noi de la ei, le-a dat Danciu o caruta de goluri(in fiecare derby in care i-a prins le-a bagat macar o boaba), apoi marele antrenor Piturca a renuntat la el si acesta s-a dus DIN NOU la spurcati. Danciu nu a fost crescut de noi.

wolfi22.08.2007 14:28
Ba manelarilor si cocalarilor care ati suprapopulat site'ul asta. Terminati'va o data cu CAMUS al vostru. Nu l'ati vazut niciodata jucand si tot il vreti la Steaua. Faceti ca si cu Elton si Thereau. Mari jucatori ce a pierdut Steaua...fassssss... In loc sa avem mentalitate ca ei au pierdut , si ca jucatorul Camus ar trebui sa se roage sa vina la Steaua, noi suntem prostii prostilor. Deh...natia de romani

Nu-ti mai jigni partenerii de forum.

ce mentalitate de copil ai si tu....nu vrei sa se roage kaka sa vina la Steaua :))? ca doar Steaua e Steaua....o fi ea mare, dar are nevoie de Camus pentru ca asa jucator nu a vazut o Romanie intreaga.

Si cu Thereau ce ai...nu a dat destule goluri ? Nu ti-a aratat ca e un atacant de valoare cat a jucat la noi ? A fost cel mai bun alaturi de Dica si Badea.Si oricum nu a jucat asa mult ca nush ce a fost in capul lui Oli[probabil schemele facute de Becali nu-l includeau si nu se putea impune in fata lui Oli ca, deh, e patronu].

Elton a incantat tribunele din primul minut in care a intrat pe gazon...adevarat ?

Camus, cum am mai spus, este un mare jucator si trebuie sa ne rugam de el sa vina la Steaua pentru ca avem nevoie de el.ziceai ca nu l-ai vzt cum joaca. uite un video cu el :

http://youtube.com/watch?v=nuj1qPe1I1U

Charleroi 4-1 Genk (camus 2 goluri superbe)

wolfi22.08.2007 14:32
Pfui, ce-am vazuta aseara la tineret...

Avem de unde alege si din campionatul intern. Imaginati-va numai, peste 2-3 ani, o echipa formata, printre altii, din Tartarusanu, Nesu, Golanski, Deac, Torje, Scutaru, Ochirosii, Bicfalvi si, de ce nu, Ganea.

Auzi...tu chiar crezi ca vin toti la noi ? Sincer si mie imi place de Liviu Ganea, e un jucator tanar, e ceva de profilul lui Vali Badea.

Si restu selectionatei tale sunt f buni, dar nush daca vin la noi.Sa ne rugam sa vina macar jumatate :)

Wally22.08.2007 14:36

@wolfi

Mi se pare normal sa nu vina la noi, atat timp cat nu ii ofertam.

wolfi22.08.2007 14:48

@Wally

nici daca-i ofertam nu cred ca vin toti...am spus macar jumatate sa vina...asta inseamna 2 jucatori si jumatate :laugh: . Oricum eu am incredere in jucatorii nostri, pe viitor ne mai gandim si la alte achizitii.Eu acum ma gandesc doar sa-l vad pe Camus in Ghencea si sa vedem ce mai spun cei de pe forum care il critica atat.

Wally22.08.2007 14:52

Dintre jucatorii enumerati de weeezer singurul care ar fi foarte greu de adus ar fi Torje, insa cu o oferta buna ar veni si el. Sunt sigur.

weeezer22.08.2007 14:52

Io cred ca daca ar fi dupa ei, TOTI ar veni. Probleme adevarate am putea sa intampinam doar la Torje, si eventual la Ganea. Parerea mea e ca Torje face 3 milioane muuuuuult mai degraba decat Herea...

Cat despre Tartarusanu si Deac (parca si Deac e tot de la Bistrita, sau nu?), nu cred ca am avea probleme, Gloria nu e contracandidata la titlu... si o mana de bani ar prinde bine p-acolo...

wolfi22.08.2007 14:58

@weeezer

Deac e la CFR Cluj si nu cred ca il da, desi nu-l baga titular.Am vazut un gol frumos al lui in amicaluri, cred ca a fost chiar in meciul cu Zaglebie daca nu ma insel. intr-adevar la Gloria prin bine banii, dar acolo e Sabau si are un cuvant de spus, nu stiu iarasi daca ii va da drumu portarului Tataruseanu. Si Torje....las ca e acolo Iancu, prietenu lu Jiji, fac ei o afacere ceva :))

cristian01422.08.2007 15:09

Conform GSP, lui Mihai Gurita i se va rezilia contractul cu Gloria Buzau si va reveni in Ghencea. In conditiile actuale avem o duzina de atacanti : Badea, Dica, Neaga, Iacob, Surdu, Gurita. Concurenta acerba.

MadFroG22.08.2007 15:12

Bai cand scapam si noi de talentele astea :

Cernea,Baciu,G.Coman,Gurita,Lovin ?

magic johnson22.08.2007 15:15

Apropo de Torje asta. L-am urmarit si eu in ultimul an din curiozitate, ca se vorbea mult de el. E clar ca stie cu mingea mai mult decat media, da' nu vi s-a parut cam mititel? Nu stiu daca are 1,70 m si e foarte fragil. De fiecare data cand jocul se iuteste, el dispare din joc. Nu mi se pare suficient de tehnic sa suplineasca defectele de inaltime, forta si viteza. Sper sa ma insel eu.

cristian01422.08.2007 15:17

Daca vine Olaroiu inapoi, Coman o sa renasca din propria-i cenusa..mai ceva ca o pasare Phoenix si o sa fie preferatul publicului. Pe Lovin il tine Becali la echipa, doar el ne-a dus pe locu' 2 anul trecut.

wolfi22.08.2007 15:25

@ magic johnson

Gabriel Torje

- Data nasterii: 1989-11-22

- Tara: Romania

- Inaltime: 1,6 m

- Greutate: 64 kg

Nu are, dar poate sa mai creasca ca e mai mic si decat mine :))

Si daca Torje nu are viteza si tehnica atunci cine are :) ? E un jucator foarte bun si pe langa asta se lupta pentru orice minge, are conditie fizica.Are tot ce-i trebuie mai putin inaltime, ce-i drept, dar nu cred ca este cazul unui transfer al lui in Ghencea...sau mai stii :D

strezahuzum22.08.2007 15:27

M-ati innebunit cu "e slab" si "n-are forta". Mai baieti, voi va uitati la fotbal sau la lupte greco-romane ??

Stiti cat are Ribery, cel pe care Bayern a dat vreo 20 de milioane de dolari ? 1.71 metri ! Sau poate va pricepeti voi mai bine decat nemtii ... :biggrin:

weeezer22.08.2007 15:36

Adica e cat Elton? :D

c.ronaldo1722.08.2007 15:39

@WeeZeeR

Elton are 1,59 (dimineata). Torje are 1,60. :biggrin:

El Nino_922.08.2007 15:43

1,58 :tongue:

alexynho22.08.2007 15:50

Mdea ... ma rog ... Elton = Torje ... joaca si pe acelea posturi daca nu ma insel (mijlocas ofensiv) ... insa eu prefer sa mai stea la Timisoara .. pentru moment nu avem nevoie de un mijlocas pitic , pe care sa il i-a Becali iar la misto :(

weeezer22.08.2007 16:03

Ok, reformulez: Torje are seara cat are Elton dimineata?

Wally22.08.2007 16:03

Torje e mijlocas dreapta, iar pe langa Elton e chiar inalt. Din cate stiu eu, Torje are mai mult de 1,60. Are 1,67, eu asa stiu.

L.E.: Conform site-ului oficial al gruparii cu care se afla Torje sub contract are 1,67. Deci stiam bine.

MadFroG22.08.2007 16:05

Torje e circar . Gigi vrea la echipa jucatori puternici pe care sa-i hraneasca cu bulgari de branza, gen Ov.Petre sau Lovin .

wolfi22.08.2007 16:08

hai ma terminati...prea mult misto :))

Esentele tari se tin in sticlute mici, voi nu stiati ? am2 sunt f tehnici, dar nu-i vad la Steaua :|

«1979899100101107»