FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«196979899100107»
stifler_cale18.08.2007 20:56

eu am citit ca nu a semnat o prelungire de contract pentru ca ar vrea sa vina la Steaua....eu cred ca ar fi util echipei

Wally18.08.2007 21:11

Ar fi cu siguranta util, dar cu "ziarele"(a se citi hartie igenica) astea nici nu stii ce sa mai crezi...

stifler_cale18.08.2007 23:19

nu se stie...dar oricum eu as vrea sa vina!

FC_STEAUA_194720.08.2007 07:04

Cu accidentarea lui Plesan, Camus tocmai a devenit un transfer pe care TREBUIE sa il facem sau mijlocul iar o sa sufere un sezon intreg si nu mai resist sa vad meciuri jucate in stilul de sezonul trecut.

PS: Care mai e trabea cu Bostina si Coman?? N-am mai vazut nimic prin ziare.

-=Danny=-20.08.2007 07:44

Io mi-l doresc de la bun inceput pe Camus , mai ales acum cand sntem in criza de mijlocasi buni , si Becali mai si cere da un mijlocasi bun ( Radoi ) sa fie jucat ca fundasi central ....... patron ca noi , n-are nimeni ....... ca e prea prost .

familist_stelist20.08.2007 07:57

TRANSFERURI DE SENZATIE LA Steaua,in saptamina care tocmai a inceput.

un director tehnic,un fundas central de marcaj,un coordonator de joc,un capitan de echipa si un antrenor in locul lui Hagi.si pentru toate aceste posturi,o singura persoana:Gigi Becali!

FRATILOR ASTA E NEBUN RAU DE TOT!

pe cind incepe sa miste Steaua,vina asta iar cu timpeniile lui.

nu mi-a placut rada la rapid.dar la Steaua zic ca ii vine ca o manusa.inalt,sigur pe el,clar viziune si chiar pase lungi precise,lansari pentru atacanti.mi-a placut Radoi mereu.dar dupa ce s-a accidentat,Radoi nu mai joaca nimic.sau poate ca joaca ceva,dar nu fotbal ci ceva ce seamana cu arte martiale.si in afara de multele faulturi pe care le face,are prea multi nervi.iar el ar trebui sa fie nervos in primul rind pe el.pentru ca greseste cele mai multe pase,greseste stopuri,incurca coechipierii.

astia doi,Gigi si Radoi,parca ei au inventat fotbalul.e mai bun rada ca Radoi.cel putin pe centrul apararii.si daca tot l-a adus pe rada,sa-l joace.pentru ca i s-au cerut lui Gigi alti jucatori,iar Gigi a adus doar ce se gasea mai ieftin,sau gratis,tirziu,si mai ales jucatori ce nu se mai intelegeau cu conducerile lor.

zaharia nu are fata de Steaua.inca.poate gresesc,dar se zbate ca pestele pe uscat.chiar daca a dat acel gol cu lubin.dar acel gol il dadea si copilasul meu.

dar fratilor.....AVEM PORTAR:ZAPATA!de la hamutowski nu am mai avut asa portar.si inclin sa cred ca zapata e mai bun c Hamu.ma uit cum iese la centrari,cum dubleaza in spatele fundasilor la mingile pe jos,la degajarile precise pe care le are.AM MARE INCREDERE IN ZAPATA!

in schimb (b)OIERUL cred ca ar trebui transferat.chiar si la gloria buzau.......sa-si ia banii si sa decoleze.

iar Hagi,poate nu e cel mai bun antrenor,dar totusi echipa joaca altceva decit in era Oli.putina rabdare.iar daca jucatorii nu inteleg indicatiile lui Hagi,atunci Hagi sa ia citeva casete video cu meciurile pe care le juca Steaua pe vremea cind jucatori la Steaua erau Hagi,Dan Petrescu,Boloni,Stoica,Lacatus...etc.....si atita sa le urmareasca si Dica si Neaga si Radoi....pina le viseaza noapte si le joaca ziua

curaj Hagi(si mai bine pleaca oriunde decit sa te lasi umilit)!Forza Steaua!!!!!....desi stau si ma gindesc foarte serios daca sa ma mai uit la fotbal cit e Gigi Becali prostanul(pardon,patronul) acestei istorii a Romaniei:Steaua! steagsimplu

cris20.08.2007 08:17

Camus nu stiu cat ii de bun , dar nu cred ca merita sa ne milogim de el sa vina , ca doar nu ii singurul mijlocas de pe pamant . Am citit in Prosport ca l-a luat Steaua pe Surdu cu 800 si ii da 150 pe an . Cand a plecat Steaua de la Cluj l-au luat cu ei pe Deac , nu vreau sa zic ca ii al Stelei dar .....

FC_STEAUA_194721.08.2007 03:27

Surdu este un transfer foarte bun.

cristi_mold21.08.2007 07:16

Toate ziarele si site-urile de sport, anunta transferul lui Surdu. Este un transfer bun, insa nu se va integra la Steaua, pentru ca el joaca la Cluj si juca si la Brasov, aripa, atacant pe flanc, intr-un sistem 4-3-3. La Rapid ar fi jucat mai bine. Oricum un transfer bun, poate fi folosit si mijlocas stanga si la forma din acest moment a lui Neaga sper sa fie de bun augur acest transfer.

Oricum e clar ca ne mai trebuie un mijlocas. Ljubinkovic sau Ivici, Camus, chiar si Herea ar fi fost bun acum. Sper sa vina pana la urma si un mijlocas pentru ca avem mare nevoie de unul.

cris21.08.2007 12:34

Nu cred ca o sa vina Ljubinkovic ca Porumboiu nu vrea sa il dea , iar Camus a tot ezitat si nu prea cred ca mai merita .

remyionut21.08.2007 14:26

eu zic ca in acest moment Steaua are nevoie de surdu de la CFR...Gigi scoate banii si cumparal ca asta e mare jucator. de asemenea Steaua mai are nevoie si de un atacant de valoare...cred ca Thereau este acel atacant...dar asta este...l-am pierdut...deci Jiji cauta atacant de valoare si adul cat mai repede fularsteau2

strezahuzum21.08.2007 20:47

Cica ne-am ales si cu Surdu. S-a intors foaia complet, inainte transferam din an in paste, acum nu ne mai oprim. Pacat ca nu transferam si cu cap. Sa-l fi luat pe Semedo, as fi inteles, niggerul e peste Nicolita de exemplu la mai toate capitolele. Dar nu inteleg rostul acestui transfer. Ori l-am luat si pe asta doar ca sa nu-l ia Rapidul ?? Ce joaca Surdu ? Mijlocas stanga ? Pai acolo e ingramadeala mare. Cristocea, Ochirosii, poate si Neaga. Bine, Neaga n-a jucat prea grozav. Raman Cristocea si marea noastra speranta, Ochirosii. Ce facem ? Freaca Ochirosii banca sau pleaca la Buzau ca sa-i faca loc unui jucator care sincer sa fiu nu-mi amintesc sa-l fi remarcat vreodata ?

Alte posturi ? Atacant de careu nu e. In spatele atacantului de careu (Iacob/Zaharia) sta Dica, pe care nu-l poate scoate Surdu din echipa in nici un caz.

Repet, ce rost are acest transfer, cand de fapt noi avem nevoie iar de un mijlocas central ofensiv ??

amarel21.08.2007 20:58

Am vazut prima repriza din anglia - Romania!!! Mi-a placut foarte mult de....Deac, nici macar -am stiut ca exista un asemenea jucator in Romania !!!!! :mellow:

Unde joaca Deac asta ?? stie cineva ??? Sau portarul Tatarusanu !!! foarte sigur pe el si in interventii !!!! astia-s remarcatii mei din prima repriza !!! De astia de ce naiba n-are nimeni ochi pentru ei ???? L-au adus pe Vatca !!!!! In 2-3 ani , , Tatarusanu asta , tine-ti minte, il concureaza pe Lobont !!

strezahuzum21.08.2007 21:00
Am vazut prima repriza din anglia - Romania!!! Mi-a placut foarte mult de....Deac, nici macar -am stiut ca exista un asemenea jucator in Romania !!!!! :mellow:

Deac joaca la CFR Cluj, daca nu ma insel. Acolo de unde tocmai l-am luat pe Surdu. :biggrin:

amarel21.08.2007 21:08
Deac joaca la CFR Cluj, daca nu ma insel. Acolo de unde tocmai l-am luat pe Surdu. :biggrin:

Deac joaca la CFR ????? Pai de ce naiba nu l-au bagat in meciul cu Steaua de duminica ???? Eu zic ca-i peste Bicfalvi ......din ce-a jucat asta seara !!!! Chiar mult peste !!!N-am putut vedea a doua repriza si-mi pare rau !!! Mi-a placut ce-a facut Sandoi cu tineretul asta !!!

Iar Tatarusanu asta , aparut tot asa de nicaieri...a aparat extrem de bine !!! De mult n-am mai vazut un asa portar !!!

amarel21.08.2007 21:09

Streza ,stii cumva si cati ani are DEac ????

bodanelu21.08.2007 21:22

Deac e tanar, undeva la 19-20 de ani. si joaca pe acelasi post cu Surdu, adica atacand stanga in sistemul 4-3-3 sau 3-4-3.

nu stiu cum s-ar plia un Deac sau un Surdu pe 4-4-2.

rectific, stiu.. exact cum s-a pliat Badoi... adica deloc..

steaua-steaua-steaua21.08.2007 21:34

Tatarusanu n-a aparut chiar de nicaieri, e portarul Gloriei Bistrita si am impresia ca a fost titular in ultimele 3 meciuri ale bistritenilor. A aparat bine la multe faze azi.

Deac joaca atacant la CFR Cluj si are 21 de ani.

Ce sut superb a avut Bicfalvi in primul minut al meciului! La fel ca la golul cu Poli, doar ca de data asta a respins portarul. S-a auzit un OOOAAAAA in tribune :)) A jucat cam 80 de minute azi, dintre care ultimele 10-15 in inferioritate numerica, dupa ce duminica seara alergase aproape tot meciul cu Cluj, tot in inferioritate. Pe sfarsit terminase benzina. Oare-si revine pana sambata seara, in caz ca jucam cu Pandurii?

M-am bucurat sa-l vad pe Ochirosii intrand, chiar daca pe final, i se vedea pofta de gazon in priviri. Inaintea lui mai intrase unul crispat si tremurand, dar Ochirosii chiar avea ochii rosii si parca a plecat din blocstarturi.

A fost un meci frumos, nu l-am vazut in intregime, dar mi-a placut sa vad niste tricolori tineri, avantati, cu pofta de joc si fara figuri. Apropo, destui dintre jucatorii convocati la nationala mica sunt ai Stelei, nu? Ochirosii, Bicfalvi, Lungu, Tudose, Litu, Simion. Mai sunt si altii?

Wally21.08.2007 21:37
Tatarusanu n-a aparut chiar de nicaieri, e portarul Gloriei Bistrita si am impresia ca a fost titular in ultimele 3 meciuri ale bistritenilor. A aparat bine la multe faze azi.

Apropo, destui dintre jucatorii convacoati la nationala mica sunt ai Stelei, nu? Ochirosii, Bicfalvi, Lungu, Tudose, Litu, Simion. Mai sunt si altii?

Tatarusanu a aparat si la Madrid cu Atletico in Intertoto si a aparat chiar foarte bine si atunci.

Litu si Simion nu cred ca au fost convocati pentru acest meci...

MadFroG21.08.2007 21:37
Cica ne-am ales si cu Surdu. S-a intors foaia complet, inainte transferam din an in paste, acum nu ne mai oprim. Pacat ca nu transferam si cu cap. Sa-l fi luat pe Semedo, as fi inteles, niggerul e peste Nicolita de exemplu la mai toate capitolele. Dar nu inteleg rostul acestui transfer. Ori l-am luat si pe asta doar ca sa nu-l ia Rapidul ?? Ce joaca Surdu ? Mijlocas stanga ? Pai acolo e ingramadeala mare. Cristocea, Ochirosii, poate si Neaga. Bine, Neaga n-a jucat prea grozav. Raman Cristocea si marea noastra speranta, Ochirosii. Ce facem ? Freaca Ochirosii banca sau pleaca la Buzau ca sa-i faca loc unui jucator care sincer sa fiu nu-mi amintesc sa-l fi remarcat vreodata ?

R.Surdu a fost adus pentru ca :

-Neaga e atacant retras sau mai poate evolua pe banda dreapta (deci nu e mijlocas stanga asa cum ai amintit tu )

-Ochirosii e inca un pusti si nu poate emite pretentii .

-Cristocea e accidentat 10 luni pe an .

-G.Coman nu trebuie pus la socoteala

-Bostina e exclus din lot

INTR-ADEVAR

INGRAMADEALA MAREEEE

fansteaua4622.08.2007 08:40

"In afara de Surdu, va mai veni in curand la Steaua un jucator", a declarat Gigi Becali.

O fi Gurita sau Oprita ?

strezahuzum22.08.2007 08:45

Cica e Ninu, fost fundas la National. Daca am putea sa avem incredere in onlinesport, Ninu asta s-a antrenat azi impreuna cu Steaua.

In aceeasi stire, se mai mentioneaza si alte lucruri bune : Iacob, Emegara si Cristocea s-au antrenat pentru prima oara dupa nu mai stiu cat timp impreuna cu echipa, la parametri normali. Ar fi excelent sa-i vedem pe teren, macar jumatate de ora contra Pandurilor. Mai ales Cristocea, sa nu mai improvizam pe postul de mijlocas stanga.

weeezer22.08.2007 11:46

Pfui, ce-am vazuta aseara la tineret...

Avem de unde alege si din campionatul intern. Imaginati-va numai, peste 2-3 ani, o echipa formata, printre altii, din Tartarusanu, Nesu, Golanski, Deac, Torje, Scutaru, Ochirosii, Bicfalvi si, de ce nu, Ganea.

Nu stiu ce si daca a dat declaratii anti-steliste pustiul asta, dar mi se pare un atacant veritabil cu un acut simt al portii, capabil sa o pericliteze din aproape orice pozitie. Ar fi o lovitura data clubului dinamovist, sa i se plateasca acea clauza de reziliere, cat o fi ea, si sa fie adus in Ghencea. Cu atat mai mult cu cat n-avem varfuri.

Revin la ideea initiala, o echipa din pustimea pe care am enumerat-o mai sus ar face furori dupa 2-3 ani de jucat impreuna...

Si cel mai mult dintre toti m-a impresionat acest Deac...

L.E. Vorbeam de Liviu Ganea, de la Dinamo.

alexynho22.08.2007 11:54

@ weezer

Fii serios ... luam pusti dinamovisti pentru ca sa nu mai aiba ei ce creste ? :P ... In rest sunt de acord cu ce ai spus tu (fara Nesu , ca nu mai e la prima tinerete) ;)

weeezer22.08.2007 11:59

Ma gandeam la Ganea ca la un jucator:

- care si-a exprimat dorinta de a pleca de la Dinamo, la inceputul acestui sezon, stiind ca va fi folosit foarte putin sau trimis la Dinamo2

- care (cel putin din ce stiu eu) nu a zis nimic "de rau" despre echipa noastra

- nu un ultimul rand, care stie fotbal, care nu se complica, care suteaza din prima, incercand sa rezolve simplu fiecare semi-ocazie pe care o are

- care este tanar / de perspectiva

- care pare a fi printre putinele varfuri autentice din tara care promit cu adevarat

- care ar acoperi la ora actuala un post deficitar la noi, sau, ca sa nu supar pe nimeni, ar intari concurenta in compartimentul ofensiv

- pe care il ajuta si fizicul - e solid si totodata sprinten si agil

Iar despre Nesu, parerea mea e ca este un soi de Banel Nicolita, plus pe deasupra o portie de creier si o doza de talent. Si nici el nu e chiar trecut, are vreo 23, daca nu ma-nsel...

«196979899100107»