FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«19596979899107»
victor14.08.2007 08:33
Din pacate, Victor a devenit foarte previzibil... Sa va spun de pe acum cand il vom mai vedea: dupa returul cu BATE (cand ne va aduce aminte ca "finantatorul" ne-a bagat in Liga), dupa orice meci cu punct/puncte in UCL (pe aceeasi idee) si evident la mercatoul din iarna, cand ne va povesti din nou despre jucatori de milioane.

Eu ma bucur ca Zaharia a dat gol, ca Golanski joaca bine, Rada la fel si m-as bucura teribil sa ajunga Plesan un al doilea Hagi, INSA, cu toata seriozitatea, despre altceva era vorba in propozitie, domnule Victor: despre faptul ca apari doar cand Steaua merge bine si doar cand e vorba de transferuri, ca sa ne spui ca la banii lui, Becali cumpara juma' de Il Calcio (cu orasele lor cu tot).

foarte serios si fara nici o ranchiuna iti raspund ca intru doar atunci cand am timp! si in general nu prea am! august si inceputul anului sunt luni mai "relaxate" asa ca imi pot permite sa ma "lungesc" la discutii!

oricum cred ca unii va concentrati prea mult pe comentariile mele. sunt numai pareri personale. numai bine!

vlad_2006_steaua15.08.2007 13:17

Eu cred ca Steaua are cel mai bun lot la momentul actual din tot campionatul steagsimplu

cris15.08.2007 16:04

Am citit si eu despre posibila revenire la Steaua a lui Gurita , eu zic ca este de bun augur pentru ca Neaga nu prea este in forma , iar Zaharia inca nu m-a convins , dar oricum a dat un gol foarte important dar nu cred ca a fost adus doar pentru un gol sper la mai multe .

Avem un lot bun si trebuie doar sa ne mai imbunatatim un pic jocul si totul o sa fie ok .

-=Danny=-15.08.2007 16:13

Cred ca topicul asta o sa sa isi gaseasca in curand sfarsitul , in cosul de gunoi . Zic asta pentru ca transferurile Stelei din vara asta , s-au cam terminat , ofiicialidin Ghencea fiind foarte multumiti de campania de transferuri ( si s-ar putea sa aiba dreptate ) , singurul care ar mai putea veni in Ghencea e Herea , care e ca milogi cu cortu !!!!

Dragoshel15.08.2007 16:14

Danny, acest topic isi va ga gasi sfarsitul la finalul campionatului.

wolfi16.08.2007 01:53
Sper sa vina la noi Herea. Cred ca e un jucator mai bun decat Camus

de camus te inteleg ca nu ai mai auzit pe aici...dar Herea a facut ceva in camionatul trecut...este doar o mare speranta, atat.Camus este un jucator f bun la mijlocul terenului care paseaza f bine si trage extrem de bine de la distanta si inscrie cu astfel de executii

uite un video cu el : http://youtube.com/watch?v=nuj1qPe1I1U

Charleroi 4-1 Genk (camus 2 goluri superbe)

-=Danny=-16.08.2007 06:53

Si io mi-l doresc pe Camus , si am zis asta aproape in fiecare zii pe forum , si lumea imi zicea sa Plesan e mai bun decat el . Steaua ar trebui urgent sa il cumpere pe Camus , si sa joace in centr lini de mijl;ocasi cu Plesan , si Camus , si Radoi in centr linii de fundasi . Daca ar face Steaua asa , o sa aiba si spectacol , si rezultate , pentru ca o sa poata sa treaca mai c usurinta de mijlocu terenului ( nu numai e flancuri ) . Eu nu cred ca Camus e asa scump sa nu il ia Steaua , e doar 3 mil de euro , si Plesan a fost 1,5 , si Camus nu cere salariu mare .

weeezer16.08.2007 07:08

Fratilor ati innebunit cu Camus pe cuvantul meu de onoare. Avem doi jucatori de mare valoare care pot juca ORICAND pe postul de coordonator, Plesan si Bicfalvi. Il cereti pe fitzosul ala, pentru ca dupa ceva vreme sa veniti aici sa injurati "da de ce nu e Eric titular?" "da de ce nu joaca Plesan?" si-asa mai departe.

Virgil16.08.2007 07:10

weeezer, aceasta minte limpede. Asa vad si eu lucrurile.

vlad7516.08.2007 10:02

Se zvoneste ca Steaua este interesata de Romeo Surdu de la CFR Cluj.Un jucator de viteza bun.

wolfi16.08.2007 10:13
Fratilor ati innebunit cu Camus pe cuvantul meu de onoare. Avem doi jucatori de mare valoare care pot juca ORICAND pe postul de coordonator, Plesan si Bicfalvi. Il cereti pe fitzosul ala, pentru ca dupa ceva vreme sa veniti aici sa injurati "da de ce nu e Eric titular?" "da de ce nu joaca Plesan?" si-asa mai departe.

care fitza lui ma :))...ca vrea sa fie sigur de loc in Champions League, asta`i marea problema, nu ?aaa...stai ca nu vine cu sufletu zici tu.macar sa vina el in Ghencea si apoi mai discutam p forum.te`ai uitat la video care l`am postat ?

cris16.08.2007 10:53

Sunt convins ca Fabien Camus nu o sa mai vina in Ghencea , iar Surdu ...... ma lasa rece .

weeezer16.08.2007 12:03
care fitza lui ma :))...ca vrea sa fie sigur de loc in Champions League, asta`i marea problema, nu ?aaa...stai ca nu vine cu sufletu zici tu.macar sa vina el in Ghencea si apoi mai discutam p forum.te`ai uitat la video care l`am postat ?

Frate, sa vina cu sufletul e mult spus, nu astept asta de la un jucator strain. Dar nici sa puna conditii, asa, pe fata. La urma urmei, Steaua va prinde sigur jucatori precum Camus. Camus nu se stie cand va prinde echipe precum Steaua. Se lauda ca are oferte de la Monaco si nu mai stiu de unde. Unde e? La Charleroi. Este un jucator capricios, care o data ajuns in Ghencea, sunt convins ca va strica si linistea din vestiar. Ca la o adica, el a venit ca vedeta, el nu poate fi decat titular. Si o sa aiba pretentia de titularizare. Si nu vreau. Personal am simpatii mai mari in lot decat acest Camus.

wolfi16.08.2007 12:35

pai ce jucator din lotul Stelei poate face ceea ce face Camus...doar Plesan, dar la o adica trebuie sa fie si inlocuitor, si Plesan totusi joaca mai bine p stanga.in fine ar fi frumos sa ajunga in Ghencea desi e greu...pentru ca Jiji a zis ca nu mai cumpara p nimeni. si fara el putem sa castigam campionatul, dar el ar aduce un plus mare echipei, parerea mea.

tu mai ziceai ca bicfalvi ar putea juca acelasi rol...el mai are mult de muncit, are talent si idei bune, dar trebuie lucrat.

Daca vine crezi ca nu ar merge Steaua bine cu el in teren...eu zic ca s-ar mula ca o manusa pe jocul Stelei, iar Hagi stie sa scoata untul dintr-un astfel de jucator...e postul lui

Este interzisa citarea in intregime a post-ului anterior.

raducelbun16.08.2007 13:12
Se zvoneste ca Steaua este interesata de Romeo Surdu de la CFR Cluj.Un jucator de viteza bun.

Da... ce sa zic... un atacant de 1,74 m. Mai bine nu.

forever_STEAUA16.08.2007 13:48

Înaintea meciului cu chefere-ul. Interesant...

-=Danny=-16.08.2007 18:09

Asta e vechea tactica a lui Becali ...... personal cred ca s-a mai desteptat lumea , si nu mai inghite tot ce zboara ....cum facea Otelu in sezonul trecut . Si oricmu , nu stiu nimic de Romeo asta ...... a fost oare folosit ca titular in sezonul trecut de CFR ?? A zis cineva mai sus ca are viteza ..... asta inseamna ca nu e potriit stilului lent al Stelei . Daca ar fii varf impins ar fii bun , si daca ar stii sa marcheze cu capul .

Cristocea_16.08.2007 18:36
pai ce jucator din lotul Stelei poate face ceea ce face Camus...doar Plesan, dar la o adica trebuie sa fie si inlocuitor, si Plesan totusi joaca mai bine p stanga.in fine ar fi frumos sa ajunga in Ghencea desi e greu...pentru ca Jiji a zis ca nu mai cumpara p nimeni. si fara el putem sa castigam campionatul, dar el ar aduce un plus mare echipei, parerea mea.

tu mai ziceai ca bicfalvi ar putea juca acelasi rol...el mai are mult de muncit, are talent si idei bune, dar trebuie lucrat.

Daca vine crezi ca nu ar merge Steaua bine cu el in teren...eu zic ca s-ar mula ca o manusa pe jocul Stelei, iar Hagi stie sa scoata untul dintr-un astfel de jucator...e postul lui

Este interzisa citarea in intregime a post-ului anterior.

Pai Camus este 20x mai bun ca Plesan. Camus este si mai bun ca Mutu. Asa ca? Nu prea exista jucatori romani buni in tara noastra de doi lei...

-=Danny=-16.08.2007 19:12
Camus este si mai bun ca Mutu.

Ai gresit posturile , Mutu e atacant , Camus e mijlocas ofensiv :happy:

Wally16.08.2007 20:46
nu stiu nimic de Romeo asta ...... a fost oare folosit ca titular in sezonul trecut de CFR ??

A fost folosit si chiar a si marcat destule goluri si chiar goluri importante: cele 2 goluri cu spurcatii, un gol in ghiulesti...Parerea mea e ca este peste Zaharia, deci ar fi un transfer util.

-=Danny=-17.08.2007 08:03
Pai Camus este 20x mai bun ca Plesan. Camus este si mai bun ca Mutu. Asa ca? Nu prea exista jucatori romani buni in tara noastra de doi lei...

Asa e :P , si Radoi a zis ca Steaua are mare nevoie de Camus la mijlocul terenului . Radoi stie ce vorbeste , pentru ca el joaca in centru linii demijloc , si vede ce nu merge . Acum Becali are confirmare ca e nevoi de Camus , acum trebuie sa mai vina , sper sa vina dupa ce Steaua o sa se califice in grupe , adica cand o sa treaca de Bate .

IONUTZ-CIPRIAN17.08.2007 10:03

Avem mare nevoie de un mijlocas,si de un atacant cu simtul golului,SURDU ar fii bun!!CAMUS cred ca daca o sa fie ofertat din nou si daca vom intra in grupe,va venii la Steaua!!

radooku_steaua17.08.2007 17:09

Ba manelarilor si cocalarilor care ati suprapopulat site'ul asta. Terminati'va o data cu CAMUS al vostru. Nu l'ati vazut niciodata jucand si tot il vreti la Steaua. Faceti ca si cu Elton si Thereau. Mari jucatori ce a pierdut Steaua...fassssss... In loc sa avem mentalitate ca ei au pierdut , si ca jucatorul Camus ar trebui sa se roage sa vina la Steaua, noi suntem prostii prostilor. Deh...natia de romani

Nu-ti mai jigni partenerii de forum.

Raduccio18.08.2007 12:53

Cel putin lui Thereau ii simtim lipsa. Nu vezi cum am inceput campionatul? 4 goluri Dica, 2 Goian si doar alte 2 goluri norocoase din actiune. Se simte lipsa unui atacant pursange pe teren. Cat despre camus, nu stiu daca este mult mai bun decat mijlocasii nostri dar sunt sigur ca 3 milioane e prea mult ca sa dai pe un jucator pentru o echipa din Liga 1.

Apropo, inca nu avem 2 loturi care pot fi puse in teren, nu stiu de ce oficialii Stelei zic asta.

Wally18.08.2007 12:56

Conform carpeta sporturilor, Surdu ar prefera inaripatii in dauna Stelei. Probabil e constient de faptul ca aici nu ar putea fi titular decat in cazuri extreme, cum este in momentul de fata...

«19596979899107»