Din pacate, Victor a devenit foarte previzibil... Sa va spun de pe acum cand il vom mai vedea: dupa returul cu BATE (cand ne va aduce aminte ca "finantatorul" ne-a bagat in Liga), dupa orice meci cu punct/puncte in UCL (pe aceeasi idee) si evident la mercatoul din iarna, cand ne va povesti din nou despre jucatori de milioane.
Eu ma bucur ca Zaharia a dat gol, ca Golanski joaca bine, Rada la fel si m-as bucura teribil sa ajunga Plesan un al doilea Hagi, INSA, cu toata seriozitatea, despre altceva era vorba in propozitie, domnule Victor: despre faptul ca apari doar cand Steaua merge bine si doar cand e vorba de transferuri, ca sa ne spui ca la banii lui, Becali cumpara juma' de Il Calcio (cu orasele lor cu tot).
foarte serios si fara nici o ranchiuna iti raspund ca intru doar atunci cand am timp! si in general nu prea am! august si inceputul anului sunt luni mai "relaxate" asa ca imi pot permite sa ma "lungesc" la discutii!
oricum cred ca unii va concentrati prea mult pe comentariile mele. sunt numai pareri personale. numai bine!