Costea a fost unul dintre cei mai constanti jucatori, daca nu cel mai constant jucator al Craiovei in acest sezon. A jucat excelent cu Farul, la Iasi si aseara cu CFR-ul. Ar fi fost chiar o achizitie buna.
Acum ca aceasta campanie furibunda a nostra s-a incheiat as vrea sa imi exprim si eu cateva ganduri:
- campania este una foarte buna, am transferat jucatori valorosi, care ne completeaza lotul si consider ca am reusit o campanie buna atat calitatic cat si cantitativ
- nu au fost transferat numele mari gen Beluschi, Carizzo, Dady, Armenteros, Camus, Tristan si altii insa au venit jucatori de nationala si pe deasupra foarte experimentati Zapata, Badoi, Plesan, Bicfalvi, Alexandru Iacob ( ultimii doi la nationala de tineret sau de juniori)
- am adus doi portari de mare valoare, chiar daca pe Vatca inca nu l-am vazut la lucru si consider ca suntem alaturi de UTA singurele echipe care au 3 portarti care se lupta pentru postul de titular
- in sfarsit am gasit un fundas dreapta care sa il inlocuiasca pe Ogararu, in persoana lui Golanski, in plus ne-am betonat partea dreapta prin aducerea lui Badoi
- dupa mult timp avem 4 fundasi centrali de aceeasi valoare(Radoi, Rada, Goian si Ghionea) creeandu-se o concurenta formidabila pe acest post
- banda stanga a fost si ea intarita prin aducerile lui Emeghara si Neaga, niciunul nu a convins inca, insa sunt sigura cat atat Neaga cat si Emeghara vor fi oameni de baza in echipa Stelei in curand
- la mijlocul terenului am suplinit plecarea lui Para, prin aducerea lui Plesan, ramane insa de vazut daca Plesan va fi acel nr.10 de care avea nevoie, in plus l-am transferat si pe Bicfalvi care poate fi foarte util echipei ( fac pariu cu cine vrea ca in maxim 2 ani acest jucator va fi conducatorul de joc al Stelei si al echipei nationale)
- in atac i-am adus Gurita ( din pacat cedat la Buzau, chiar daca acum aveam mare nevoie de el) si pe Zaharia ( inca pe mine nu m-a convins ca are valoare de Steaua) care pot fi rezerve foarte bune si pot crea o concurenta acerba unor Vali Badea sau Victoras Iacob
- in plus am adus cativa tineri foarte promitatori cum ar fi Alexandru Iacob, Tudose, Litu, Simion ( reveniti dupa imprumuturi la Jiul si UTA) care deocamdata sunt imprumutati la Buzau insa sper sa ii vad in Ghencea din sezonul viitor( cel putin pe primii doi si pe Simion)
- una peste alta am facut una dintre cele mai bune campanii de transferuri din ultimii 10 ani suma cheltuita apropiidu-se de 7 milioane de euro. Daca pune insa la socoteala plecarile lui Paraschiv, Elton, Thereau, Stancu si Saban vom vedea ca de fapt am facut achizitii de doar 2.5 milioane de euro
Si acum in final v-as ruga sa faceti un exercitiu de imaginatie. Daca am fi reusit sa ii pastram pe Elton si pe Thereau cum ar fi aratat in acest moment Steaua? Am mai fi avut emotii in Campionat? Sau am mai fi tremurat la meciuri cu Zaglebie sau Bate? .......