transferuri 100% reusite
transferuri 100% reusite
a intrat si nesu pe faras !!!
mij. centrali: Radoi, Plesan, Ov. Petre, Bicfalvi, Lovin(!) (5)
Mijlocasi centrali avem destuii ......dar daca ii analizam pe toti la rand , nu gasim nici unul offensiv , decat Bicfalvi , si nol venit Plesan , dintre care decat Plesan poate sa prinda loc ca titular , pentru ca Bicfalvi e prea crud . Eu as vrea sa se mai achizitioneze inca un mijlocas central offensiv , Herea sau Camus . Io il prefer pe Camus pentru ca e mijlocas central offensiv de creatie , si coordonator ..... Camus costa 3 mil de euro , in timp ce Herea , Iacov cere 2.5 mill de euro ..... Herea are 22 de ani , Camus 21 . Eu tot pe Camus l-as transfera .
Camus e arogant si Herea e idiot.
@Danny
Am inteles, Camus e "mijlocas central ofensiv de creatie si coordonator"
)
Da Herea ?
Camus e arogant si Herea e idiot.
Si noi suntem creduli ca , credem tot ce zice presa !!! Il zicez pe cineva care a scris un articol pe acesc site , "inchideti televizoarele spre binele vorstru !!!!" , mai bine ne uitram decat la meciuri , ca zice acolo comentatoru ala , ca a cumparat Steaua , sau ce-a facut .
Si noi suntem creduli ca , credem tot ce zice presa !!! Il zicez pe cineva care a scris un articol pe acesc site , "inchideti televizoarele spre binele vorstru !!!!" , mai bine ne uitram decat la meciuri , ca zice acolo comentatoru ala , ca a cumparat Steaua , sau ce-a facut .
@Danny----Deja e prea mult pentru mine...hai mai copile, hataraste-te ce vrei...spune cu,cuvintele tale si poate te inteleg sau las-o pe maine poate esti mai lucid !
Imi amintesc ca oficialii de la Steaua au afirmat ca-si doresc cate doi oameni pe fiecare post.
Pai lucrurile ar sta cam asa, intr-un sistem 1-4-4-2:
portari: Zapata, Cernea, Vatca (total 3)
fundasi dreapta: Golanski, Emeghara (2)
fundasi centrali: Goian, Rada, Ghionea, Baciu(!) (4)
fundasi stg: P. Marin, Nesu (2)
mij. dr.: Nicolita, Badoi (2)
mij. centrali: Radoi, Plesan, Ov. Petre, Bicfalvi, Lovin(!) (5)
mij. stg.: Croitoru, Cristocea, Coman(!) (3)
atacanti: Neaga, Dica, Badea, Iacob, Zaharia (5)
Am uitat vreunul?
(!) - pentru cei trei muschetari inconfundabili, tripleta de aur a Stelei: Coman, Baciu, Lovin.
N-am luat in considerare eventualele permutari (ex: P. Marin poate juca si stg si dr, idem Nicolita, Emeghara etc).
Deci, cantitativ suntem acoperiti, pe unele posturi fiind chiar mai multi decat doi pe un loc. Dar calitativ cum stam?
Si aici intervine adevarata problema, iar jocul nostru haotic o demonstreaza. Norocul ne va parasi intr-o buna zi si de atunci incolo ramane numai valoarea, valoare care nu mi se pare deosebita. In continuare, pe langa alte bube, avem un lot fara un coordonator de joc si fara un varf autentic de careu. Timpul va demonstra daca am dreptate.
Tin sa te contrazic in ceea ce il priveste pe Croitoru, el este de profil mijlocas central ofensiv, dar da randament si pe partea dreapta. Daca Hagi il foloseste numai pe partea stanga asta e altceva, cred ca Croitoru ar fi de folos pe partea dreapta.
de Herea ma durea fix undeva unde soarele nu poate ajunge
Deduc de aici ca nu faci nudism.
Deduc de aici ca nu faci nudism.
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
Totusi ar fi ideal sa il aduca si pe Ivici
sa fim si acolo acoperiti si cam gata ar fi ...
Bai si sa mor daca nu ma pregateam sa deschid topic nou, ceva de genul "In asteptarea lui Victor". Cand a fost sa ne povesteasca despre Zaharia a sters-o rapid, in schimb despre dedesubturile transferurilor lui Armenteros si Dady nu ii mai tacea gura![]()
bai vezi sa nu mori! anonimii sunt repede uitati!
@Victor
Serios? Chiar uitasem de tine...
@Victor
Serios? Chiar uitasem de tine...
constat, fara manie, ca la replicile smecheresti suntem cei mai tari!
pana una alta gutumanii care faceau bascalie de transferul lui zaharia ar trebui sa-si inghita limba! un baiat serios si cu multa onoare!
in rest s-auzim numai de bine!
Scandal la Steaua dupa calificarea in turul III al Ligii Campionilor. Gigi Becali s-a enervat rau din cauza lui Nesu, care, suparat ca a fost tinut rezerva de Hagi, a refuzat sa salute galeria la finalul meciului cu Zaglebie Lubin.
Gigi Becali l-a luat imediat la rost pe fundasul Stelei si l-a anuntat ca din acest moment, poate sa isi caute echipa, pentru ca la Steaua nu mai are ce sa caute, informeaza TVR.
Mai omule, dar chiar nu se poate sa fie liniste la Steaua?
Jocul nu e grozav, dar am inceput cu rezultate bune!
De ce naiba nu isi vede fiecare (Nesu si Becali) de treaba lui?
Oare Nesu e nemultumit ca s-au adus fundasi laterali si nu mai prinde echipa??
Asa face un profesionist??
N-as vrea sa plece Nesu pentru ca e unul din jucatorii mei preferati si in plus avem nevoie de el...
bai vezi sa nu mori! anonimii sunt repede uitati!
Tu, ca o vedeta ce esti, ar trebui sa stii, sa mor...
Ia povesteste-ne despre Dady, Armenteros...spune-ne cum s-au incurcat numerele de fax, cum au mancat rechinii sticla aia in care trimisesera oferta pentru Dady in Insula Capului Verde...zi-ne tu!
de unde aveti stirea despre Jiji si Nesu? dati si voi un link!
Tu, ca o vedeta ce esti, ar trebui sa stii, sa mor...
Ia povesteste-ne despre Dady, Armenteros...spune-ne cum s-au incurcat numerele de fax, cum au mancat rechinii sticla aia in care trimisesera oferta pentru Dady in Insula Capului Verde...zi-ne tu!
asa ca un scurt comentariu ar trebui sa zic ca cu Dady - fara Dady, cu Armenteros - fara Armenteros, GG si Steaua v-au cam dat praf de drum la toti contestarii! ne vedem in in Liga!
totusi colega, as prefera sa ma cauti si pe la alta masa! credeam ca aici incercam sa discutam serios despre fotbal, despre Steaua! gargara si caterinca pastreaza-le pentru cei de varsta ta!
de ce te simti obligat sa ma bagi in seama! o discutie in contradictoriu pe seama unor anumite comentarii sau idei nu ma deranjeaza, ba chiar imi place. modul tau de adresare este insa mult prea personal si frizeaza insolenta! de acum chiar imi pare ca esti oarecum obraznic, caci pana una alta nu am urmat amandoi aceeasi scoala!
te rog eu frumos: UITA-MA! discuta numai textul, nu si contextul.
asa ca un scurt comentariu ar trebui sa zic ca cu Dady - fara Dady, cu Armenteros - fara Armenteros, GG si Steaua v-au cam dat praf de drum la toti contestarii! ne vedem in in Liga!
si parca ziceai ca iubesti Steaua la nebunie... uite... exact cat sa-l treci pe patron inaintea echipei...
multumim, domnul pupator de funduri ![]()
din punctul meu de vedere eu cred ca Steaua a facut cele mai bune achizitii din camp romensc si are toate sansele cu echipa pe care a formato sa castige acest campionat spre24 steag2
si parca ziceai ca iubesti Steaua la nebunie... uite... exact cat sa-l treci pe patron inaintea echipei...multumim, domnul pupator de funduri
sigur, lipsea de la apel opinia publica! chiar ma si intrebam cine va fi primul pinguin care se va simti obligat sa ma puna la punct! oricum sunt cam dezamagit, asteptam o interventie mai "grea"!
deci domnu' "bodanelu" iti voi raspunde uite asa, cum probabil iti si doresti: eu cred ca e mare pacat ca prostia nu doare! daca ar fi asa, sunt sigur ai umbla pe strada urland cat te-ar tine puterile!
te pup dulce!
Vai, multumim sefu' ca totusi v-ati adus aminte sa pomeniti si de echipa dupa mentionarea numelui noului Napoleon, fost urs, fost Razboinic al luminii (din Ferentari), fost ... multe.
In rest, mentalitate de sluga si aplaudac de doi lei. Vechi. Si ce daca echipa joaca slab ? Suntem in Liga. De-abia astept sa vad cum rupem tot in calea noastra, mai ales cu vedetele noastre Lovin, Ov. Petre sau Zaharia, care pe la 25 de ani orbecaia prin B sau C (nu mai stiu exact) iar azi a ajuns marea noastra speranta.
O sa facem rahatu praf in Liga lu peste. Sparring-partner pentru 2 din cele 3 echipe din grupa, asta o sa fim. Si drept recompensa ca incasam goluri frumos, ni se vor arunca niste firmituri. Din pacate, intrarea in grupe va fi benefica doar pentru buzunarele stim-noi-cui, nu si pentru clubul Steaua.
Din pacate, Victor a devenit foarte previzibil... Sa va spun de pe acum cand il vom mai vedea: dupa returul cu BATE (cand ne va aduce aminte ca "finantatorul" ne-a bagat in Liga), dupa orice meci cu punct/puncte in UCL (pe aceeasi idee) si evident la mercatoul din iarna, cand ne va povesti din nou despre jucatori de milioane.
Eu ma bucur ca Zaharia a dat gol, ca Golanski joaca bine, Rada la fel si m-as bucura teribil sa ajunga Plesan un al doilea Hagi, INSA, cu toata seriozitatea, despre altceva era vorba in propozitie, domnule Victor: despre faptul ca apari doar cand Steaua merge bine si doar cand e vorba de transferuri, ca sa ne spui ca la banii lui, Becali cumpara juma' de Il Calcio (cu orasele lor cu tot).