FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«19192939495107»
Khalid07.08.2007 20:59
Ce spune Emeric Jenei despre plecarea lui Thereau de la Steaua.

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=52769

...Dar cine-i dom'le Jenei asta? Lasa ca ne face Jiji Fernandel inca doua arogante si ne-am scos direct in sferturile CL. Pac pac.

ps: daca-l aveam anul asta si pe Thereau, daca venea si Camus si cu tot lotul valid, garantat castigam campionatul...daca si cu parca.

Hai ma, ca nu e chiar asa deoarece intr-un sezon intervine oboseala, posibilitatea accidentarii si altele lucruri. Una peste alta Thereau a fost o mare pierdere pentru noi, chiar daca a dat randament numai in campionat.

AmuntBoy07.08.2007 21:00

e foarte important sa luam titlu

Ca anul viitor pe timpul asta nu vom avea nicio emotie pana in grupe ;)

Ar fi prea marfa sa avem 3 ani consecutivi in Liga.

Si poate asa vor veni si valori la noi.

zamainmenu07.08.2007 22:22
Hai ma, ca nu e chiar asa deoarece intr-un sezon intervine oboseala, posibilitatea accidentarii si altele lucruri. Una peste alta Thereau a fost o mare pierdere pentru noi, chiar daca a dat randament numai in campionat.

Am luat in calcul tot lotul actual, deci inclusiv noile achizitii (Zapata, Emeghara, Bicfalvi, Badoi, Rada, Plesan etc). Cu Thereau, Camus si eventual si Herea (sa nu mai pomenesc de Armenteros sau Pulido) cred ca aveam cele mai mari sanse sa castigam campionatul. Si, dupa mine, castigarea campionatului anul asta reprezinta prioritatea zero pentru Steaua, chiar peste accederea in grupele CL din toamna aceasta.

SSK07.08.2007 23:02

Bai si sa mor daca nu ma pregateam sa deschid topic nou, ceva de genul "In asteptarea lui Victor". Cand a fost sa ne povesteasca despre Zaharia a sters-o rapid, in schimb despre dedesubturile transferurilor lui Armenteros si Dady nu ii mai tacea gura :D

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 06:31

yo zik ca Rada,Zapatta si Neaga au fost cele mai bune transferuri din vara ale Stelei ! fular-campionii

alinakes08.08.2007 07:39

Pe Neaga il stim si parca acum alearga si mai mult !

Pe Rada l-am mai vazut pe la Rapid iar in meciurile de la Steaua s-a descurcat binisor , eu zic ca e o concurenta bine venita pe posturile de fundas central , plus ca Rada e si de picior stang ceea ce mai greu gasesti pe la noi !

Dar sa zici ca Zapata e un transfer bun ..... eu zic ca baiatul asta chiar trebuie sa demonstreze , daca imi aduc bine aminte si Carlos a facut cateva meciuri bune la inceput si pe urma a comis-o.

Aseara l-am vazut pe Balint la sport.ro si a adus argumente foarte bune in ideea ca Zapata e un portar valoros , dar eu zic ca mai are un pic de demonstrat.

Parerea mea e ca Cernea va zbura din echipa in momentul in care Zapata va confirma si eu sper sa confirme ! Il avem pe Vatca si eu l-as incerca si pe el in meciurile din campionat , il mai avem si pe Lungu , trebuie sa mai dam credit si juniorilor nostri , altfel ii crestem si ii vindem ca sa ii cumparam mai tarziu de la alte echipe !

Mie nu imi place Cernea este un portar mediocru , ve-ti spune ca a facut super meci la Real acasa , dar sa nu uitam ca acolo cam toata echipa a mers bine !

Si DA eu pe Cernea il consider vinovat de autogolul lui Nicolita , Nicolita nu s-a uitat spre poarta pentru ca stia unde trebuie sa fie Cernea ! (ma rog , sa lasam lucrurile dureroase in amintiri si sa nu le mai rascolim)

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 07:47

Eu zic ca Zapata a demonstrat ceva ceva .. si in meciurile din Copa America ... Eu as dori ca azi sa`l foloseasca pe Zapata ... ! .. sti ceva.. dak il foloseste pe el .. ca eu am fost plecat si nu am vazut nik la TV .. pls anuntama si pe mine dak sti ceva ...

Neaga .. a mai demostrat si inainte sa plece in korea ca e un jucator bun.. si DA fuge mult mai mult !... !

Oricum io vreau ca Cernea sa dispara .. si sa mai aduca inca un portar valoros de dincolo ! :)

MadFroG08.08.2007 08:44

Am mai spus-o Cernea-Vatca - sa dispara si in locul lor sa vina Haisan de la Vaslui . E bun baiatul ca rezerva , oricat e peste Cernica si Votca

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 08:59
Am mai spus-o Cernea-Vatca - sa dispara si in locul lor sa vina Haisan de la Vaslui . E bun baiatul ca rezerva , oricat e peste Cernica si Votca

eu zic ca ar fi brici sa revina Martin Tudor ca rezerva .. merita !

raducelbun08.08.2007 09:01
yo zik ca Rada,Zapatta si Neaga au fost cele mai bune transferuri din vara ale Stelei ! fular-campionii

Neaga... pai pana acum (in 2 meciuri oficiale) nu prea a demonstrat mare lucru. Eu zic ca daca va merge in ritmul asta va fii rezerva certa, fapt care m-ar bucura enorm pentru ca oricine si-ar dori rezerve ca Rica.

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 09:05

Vai .. acum imi aduc aminte ce ratari a avut in meciul cu faru !! doamne de 2 ori singur cu poarta a dat peste .. :)) .. infine sa trecem peste momentele astea .. si sa nu uitam de Plesan .. care numai ieri a fost transferat la Steaua .. sper ca sa`l vedem in meciul de campionat si cel cu Bate

c.ronaldo1708.08.2007 09:15

Ce ratari ma cu Farul? Poate cu Charleroi sau Pinalti... :wacko:

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 09:37

pff..scz .. am gresit .. :)

ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 11:00

au fost bune transferurile

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 11:37
au fost bune transferurile

mai putin Gurita .. ca la dat deja .. :(

MadFroG08.08.2007 12:37
mai putin Gurita .. ca la dat deja .. :(

Foarte bine s-a procedat .Nu inteleg nici transferul lui Zaharia , cu atat mai putin transferul marelui portar Vatca care a luat 50 de goluri in 30 de meciuri < culmea e ca am si platit bani pentru el > .

Nici de Plesan nu-s prea incantat , dar nu cred ca e mai prost decat Lovin

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 12:44
Foarte bine s-a procedat .Nu inteleg nici transferul lui Zaharia , cu atat mai putin transferul marelui portar Vatca care a luat 50 de goluri in 30 de meciuri < culmea e ca am si platit bani pentru el > .

Nici de Plesan nu-s prea incantat , dar nu cred ca e mai prost decat Lovin

acum imi dau si eu seama ca ori cum Gurita nu avea fata de titular la Steaua .. si vatca e rezerva oricum .. zapata io zic ca va face istorie la Steaua ... iar de plesan .. mie imi cade bine transferu .. :)

AmuntBoy08.08.2007 12:58

Vatca e al3-lea protar acum ...

cam nasol pentru el

Din iarna Buzaul il mananca :)

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 13:04
Vatca e al3-lea protar acum ...

cam nasol pentru el

Din iarna Buzaul il mananca :)

Isi va lua zboru` cat de curand zic io .. il va trimite la Steaua 2

ultra_steaua_ole_ole_ole08.08.2007 14:04

va ajunge la steauaII cat de curand

c.ronaldo1708.08.2007 15:40

Prosport anunta ca Steaua il va prezenta pe Herea maine.

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 15:43
Prosport anunta ca Steaua il va prezenta pe Herea maine.

hmm..suna bine ... ! am auzit si eu ca rapid nu il mai vrea ...

Sa speram ca va veni .. yo zic ca e un jucator ff bun .. si valoros ..

Raduccio08.08.2007 16:02

Din cate am vazut eu Herea are potential. Sper sa nu se prosteasca asa cum a facut Neaga cand a fost transferat prima oara la Steaua ca daca e baiat serios poate sa justifice suma ridicola data pe el.

Acu Hagi e cum era Rednic acu o luna... obligat sa ia titlul...

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 16:04

Nu stiti kt a dat pe Herea ?

Wally08.08.2007 16:07

Din cate am vazut eu(nu mai retin pe ce site) GB a declarat ca il va lua pe Herea si apoi IL VA IMPRUMUTA LA BUZAU! Dar ma intreb, daca tot il ia pe Herea, de ce nu il imprumuta pe Lovin la Buzau?

«19192939495107»