Pe Neaga il stim si parca acum alearga si mai mult !
Pe Rada l-am mai vazut pe la Rapid iar in meciurile de la Steaua s-a descurcat binisor , eu zic ca e o concurenta bine venita pe posturile de fundas central , plus ca Rada e si de picior stang ceea ce mai greu gasesti pe la noi !
Dar sa zici ca Zapata e un transfer bun ..... eu zic ca baiatul asta chiar trebuie sa demonstreze , daca imi aduc bine aminte si Carlos a facut cateva meciuri bune la inceput si pe urma a comis-o.
Aseara l-am vazut pe Balint la sport.ro si a adus argumente foarte bune in ideea ca Zapata e un portar valoros , dar eu zic ca mai are un pic de demonstrat.
Parerea mea e ca Cernea va zbura din echipa in momentul in care Zapata va confirma si eu sper sa confirme ! Il avem pe Vatca si eu l-as incerca si pe el in meciurile din campionat , il mai avem si pe Lungu , trebuie sa mai dam credit si juniorilor nostri , altfel ii crestem si ii vindem ca sa ii cumparam mai tarziu de la alte echipe !
Mie nu imi place Cernea este un portar mediocru , ve-ti spune ca a facut super meci la Real acasa , dar sa nu uitam ca acolo cam toata echipa a mers bine !
Si DA eu pe Cernea il consider vinovat de autogolul lui Nicolita , Nicolita nu s-a uitat spre poarta pentru ca stia unde trebuie sa fie Cernea ! (ma rog , sa lasam lucrurile dureroase in amintiri si sa nu le mai rascolim)