FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«18990919293107»
Matteo06.08.2007 12:35

asta era marea problema....c-avem prea multi jucatori ...

Dj.P@uL06.08.2007 12:39

Prea multi ... in schimb la Constanta am avut 2 atacanti ... din care doar unul 100% de meserie atacant !

suflet ros-albastru06.08.2007 12:43

27 nu cred ca sunt asa de multi, mai ales ca la noi, in ultimul timp, cel putin 4 sau 5 stau pe bara accidentati.

Daca ar fi toti de valori aproximativ egale, bine antrenati si fara mofturi ca nu sunt titulari (de asta ma tem cel mai mult!) atunci am sta linistiti iar ritmul de 1 meci la 3-4 zile nu ne-ar speria si am putea face fata in 2-3 competitii.

zamainmenu06.08.2007 12:56

Ce bine ca l-am luat pe Plesan! Eu sper cu Hagi antrenor sa dea tot ce poate din respect pentru antrenor. E o achizitie foarte buna la mijloc, dar asta nu inseamna ca nu mai avem nevoie de Camus!

Fernandel delireaza in continuare, tot spera sa ajunga in sferturile CL cheltuind numai ceva maruntis pe jucatori autohtoni, cica nu-l mai vrea pe Camus. Penibil.

alinakes06.08.2007 13:55
@radu- si precis in declaratie era Stelist de mic copil.....

Daca nu e stelist de mic alege cu sufletul ! :D

Nu mai exista jucatori dedicati unui anumit club , sunt jucatori "profesionisti" , daca nu mai avem jucatori crescuti de club nu mai putem avea pretentia sa fie stelisti de mici !

Nu mi se par multi jucatori , pentru ca eu vreau ca anul asta chiar sa se puna accentul si pe castigarea Cupei Romaniei , m-am saturat sa vad crapidul cum se bucura la un trofeu , nu vreau sa le mai lasam nici o bucurie , vreau sa le luam tot din fata ochilor !

MadFroG06.08.2007 14:10

Rada,Plesan ..Margaritescu cand vine ?

-=Danny=-06.08.2007 14:10

Citi pe sport.ro , ca Gigi Becali nu prea il mai vrea pe mijlocasul francez Fabien Camus , pentru ca acum Steaua il are pe Plesan , a zis ca transferul lui Camus depinde de dorinta lui Hagi . :(((( io il vreau pe Camus :((((( :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:

Wally06.08.2007 14:14

Si eu vreau sa castigam UCL! Nu se poate numai sa vrem, trebuie sa si putem!

inches06.08.2007 15:18

Tot nu inteleg ce aveti cu Camus ala... Vai am boala pe Camus :))

Serios daca nu vrea sa vina !!! Miine zice Becali ca sar putea sa vina Ronaldinho, daca el nu vrea voi toti sperati sa vina?

Nu pleaca Eme, fiti siguri, plus ca nici nu cred ca este voie ca un jucator sa se transfere la doua echipe la rand de la o echipa la alta in aceasi perioda de transfer (Gurita este numai imprumutat).

-=Danny=-06.08.2007 15:26

Camus a declarat ca vrea sa vina la Steaua , si a zis ca o sa dea raspuns dupa returul cu Zaglebie Lubin ........adica miercuri .

cristian8606.08.2007 22:40
Camus a declarat ca vrea sa vina la Steaua , si a zis ca o sa dea raspuns dupa returul cu Zaglebie Lubin ........adica miercuri .

Te-as intreba ce deduci tu din faptul ca acest jucator - Camus- va da un raspuns dupa returul cu Zaglebie. Oare nu cumva sugereaza ca vrea sa umfle potul cel mare si sa joace in CL pe munca altora? Si inca ceva, a ajuns un club de talia Stelei sa stea la mila lui Camus?

Eu raman la parerea, ca trebuie sa ne bazam pe noi insine si cand spun asta ma refer la formarea si apoi promovarea de tineri din propria pepiniera, carora sa le insuflam mandria si onoarea de a juca la cel mai mare club din Romania si dupa performante chiar din Europa de est.

-=Danny=-07.08.2007 07:33

Ai si tu dreptate , ca nu ar trebui sa puna el condintii clubluli , dar e un jucator foarte tanar , daca se transfera la o echipa , trebe sa fie sigur ca o sa faca performante . Si in plus daca va veni la Steaua , o sa o ajute pe Steaua sa teaca de greupe .

raducelbun07.08.2007 09:35

Impresarul lui Ovidiu Herea, Ana Maria Prodan, se aflã la reședința din Aleea Alexandru a lui Gigi Becali, pentru a negocia transferul mijlocașului lui FC Național la Steaua. "Este puțin probabil sã-l luãm și pe Herea dupã ce l-am transferat pe Pleșan. Ultimul cuvînt îi aparține, însã, lui Gigi Becali", a declarat Adrian Ilie.

Sursa - gsp.

Asta ca tot va intrebam ieri de ce mai stiti de Herea!

-=Danny=-07.08.2007 09:43

Daca Gigi iar se ambitioneaza sa cumpere pe Herea , numai ca sa il oftice pe Copos ......atunci Gigi are sanse mari de reusita , uite ca cu Plesan a reusit , acum mai are sa il ia pe Herea . Daca il ia si pe Herea ar fii beton , si l-as uita pe Camus . Becali prin ambitia lui prosteasca , face cde face si tot reuseste .

suflet ros-albastru07.08.2007 09:49

Eu totusi nu cred sa-l ia si pe Herea.

Nici nu vreau sa ma gandesc cat ii va fi de greu lui Hagi sa faca un mijloc care sa functioneze si sa stie sa gestioneze si banca de rezerve pe care va sta un grup de jucatori nu foarte fericiti ca nu sunt titulari.

Ma tem ca lipsa de experienta a Regelui se va vedea in acest caz....

Dar poate ma insel.

Sa vedem deocamdata ce discuta ciobanul cu muierea la palat:)

Alex_9107.08.2007 09:51

Draga -=Danny=- sa-ti spun mai pe scurt:

Gigi Becali da cu bani dar Adrian Ilie poate sa faca o oferta lui Herea .

Eu sunt optimist ca Herea va veni la Steaua . fularsteaua2

-=Danny=-07.08.2007 09:54

pai da da daca ajunge iar la 3 mil de euro Herea , mai bine il ia pe camus , care oricum e mult mai bun ..........hai sa recunoastem Alex_91

Cristocea_07.08.2007 09:54

Jucator polivalent, joaca ca Fernando Gago de la Real Madrid. Technic, are viteza, driblinguri spectaculoase si este un foarte bun pasator. Face si faza defensiva bine.

Asa ca. FORZA Herea!!!!!! Noul Star al Romaniei.

bodanelu07.08.2007 09:57

@-=Danny=-, @Alex_91 se vede ca v-ati intalnit..

hai va rog eu.. discutati pe privat.

Danny m-ai inebunit cu Camus ala.. mai da-l in masa de jucator. Un jucator nu pune conditie clubului, sa se califice. El e doar un mercenar, vine... joaca un sezon, se remarca si pleaca...

suflet ros-albastru07.08.2007 09:58

Si totusi, de unde stim ca e atat de valoros Camus??

In afara de cateva imagini pe youtube, l-a vazut careva intr-un meci intreg e chiar asa de marfa?

-=Danny=-07.08.2007 10:01

Decat pe youtube :D . Bodanele cred ca ai dreptate , ca va sta decat un sezon ca Thereau , dar macar ne-am scoate banii pe el aproape dublu :D

bodanelu07.08.2007 10:07

nu ai de unde sa sti. o investitie intodeauna are si riscul ei. e ca ex, Stancu, adus cu 500.000 si dat cu 200.000.

-=Danny=-07.08.2007 10:12

pai Stancu s-a vazut de la inceput ca a fost o investitie proasta , nu ai vazut cu cine semana .......cu muc cel mic !!!!

suflet ros-albastru07.08.2007 10:25

Dinamo vrea sã-l ia pe Herea pentru a da o loviturã Stelei

Ana Maria Prodan: "Rapid a ieșit din joc. Oferta Stelei este clarã, 2,5 milioane de euro, dar a mai apãrut o altã variantã. Mã duc acum sã discut cu ei și în cazul în care nu ajungem la o înțelegere, Herea va juca la Steaua"

Gigi Becali l-a sunat asearã pe Copos și i-a spus: "George, il iei tu pe Herea sau îl iau eu, cã nu putem sã ne batem joc de copilul ãsta"

Copos:"Îl iau eu pe Herea"

sursa GSP

Ori mananca rahat astia de la gsp, ori a inebunit lumea.....

victor07.08.2007 10:30

Herea e o gloaba! pe langa si ca e cam prost, vezi cum vorbeste, are si o fata de caraghios! singurul plus intr-o eventuala tranzactie este ca le dai peste nas tiganilor!

«18990919293107»