FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«18889909192107»
-=Danny=-06.08.2007 09:26

Dal naiba de Herea , ca e SCUMP , si nu face nici bani . Mai bine ar cumpara Gigi , una bucata Camus , ca e mijlocas central offensiv , de CREATIE !!!! Ca sa il inlocuiasca pe Lovin , care e prea defensiv . Si daca mai vine si Plesan ........ o sa spulberam si pe Real , care oricum au cam spulberat-o alti ( PSV cu 2-1 ) .........

raducelbun06.08.2007 09:29

Se pare ca este destul de complicata situatia lui Plesan care este detinut in coproprietate de Poli si de Dinamo. In conditiile astea cred ca este mai aproape de Dinamo.

-=Danny=-06.08.2007 09:35

Daca se intampla la Plesean , ca la Herea , atunci sa ne luam adio de la el . Sau poate ca daca se ambitioneaza Gigi sa concureze cu Dinamo pe transferul lui Plesean .......pana atunci ,noi sa fim sanatosi .

suflet ros-albastru06.08.2007 09:44

Ar fi interesant de stiut daca pe Plesan il vrea Hagi sau e doar intentia lui Becali!

Se vehiculeaza varianta cu vechea colaborare a lui Plesan cu Regele, dar dupa mine nu prea sta in picioare.

Daca il aprecia atat de mult, de ce nu l-a cerut Gica pe Plesan de cand a venit?????

Si de unde naiba varianta sa-l dea pe Emeghara??

suflet ros-albastru06.08.2007 09:50

Patronul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat ca, in ciuda faptului ca Plesan este detinut in coproprietate cu Dinamo, o plecare a mijlocasului la Steaua este foarte posibila, scrie Mediafax.

"Dinamo si Poli Timisoara sunt coproprietarele jucatorului, iar noi suntem sensibili la orice oferta venita din partea lui Dinamo. Depinde insa de dorinta jucatorului. Nu am spus niciodata ca este exclus sa ajunga Plesan la Steaua, depinde ce vrea jucatorul", a mai spus Iancu pentru Mediafax

Si acusi apare o declaratie a impresarului, apoi jucatorul, dupa care se enerveaza Becali, Dinamo isi ia alte javre, din alta parte, Steaua se razgandeste, Plesan ramane la Timisoara, publicul il taxeaza ca e impresar, jucatorul isi iese din forma, pierde primul 11,....si s-a dus Plesan pe topogan.....

stifler_cale06.08.2007 10:01

sa speram ca nu se "duce pe topogan"..sa speram ca va ajunge la Steaua si va juca foarte bine..

suflet ros-albastru06.08.2007 10:04

N-ar fi rau, dar cum spuneau si altii, cam seamana cu transferul lui Herea, care s-a remarcat ca un mare esc!

raducelbun06.08.2007 10:21

Apropo, mai stie cineva ceva de Herea?

-=Danny=-06.08.2007 10:32

Am auzit ca l-a imprumutat Rapidu pe un an cu 350.000 euro . Ma bucur ca a iesit Steaua din aceasta cursa , pentru ca nu merita Herea aproape 3 mil de euro . Si in plus in lumea asta poti sa cumperi de 3 mil de euro , un mijlocas mult mai bun decat el , cum a fii Camus .

suflet ros-albastru06.08.2007 10:53

Chiar ar fi fost o tampenie sa se dea atatia bani pe el.

Daca ar fi jucat la nationala, sau in cupe europene, sau sa fi fost pe val 3-4 ani, mai zic!

N-o fi rau baiatu` dar nici 4 milioane nu ai cum sa di pe el....

Parerea mea

suflet ros-albastru06.08.2007 10:57

EXCLUSIV / 13:40 / Pleșan la Steaua! În 5 minute va semna contractul!

asta zic baietii de la gsp.

Sa speram ca va fi util Stelei, dar pana atunci sa ne inchipui fetele actionarilor de la Dinamo si sa ne prapadim de ras.

Se pare ca javrele il aduc pe Lucian Goian......

Ce se mai pricep astia sa vanda si apoi sa aduca inapoi......

Reciclare tata!!

Ma mir ca nu-l baga pe Cornel Dinu in lot, ca pare in forma baiatu`!

stelistu2506.08.2007 11:18

Prosport anunta ca Plesan a semnat un contract pe 5 ani cu Steaua

CebaLaur06.08.2007 11:25

Daca nu v-ati dat seama deja,toate cele 3 ziare on-line (gsp,prosport si sport.ro) dau aceleasi stiri,indiferent daca sunt adevarate sau sunt false.

raducelbun06.08.2007 11:29

Eu cred ca Plesan este facut. Se pare ca a si dat o scurta declaratie in sensul asta - sursa gsp.

suflet ros-albastru06.08.2007 11:31

Sa dea domnu` sa fie intr-un ceas bun!

Privit la rece, nu are cum sa fie altfel.

Multi sunt cei care l-au catalogat pe Plesan ca pe un fotbalist valoros.

Sper sa nu se insele (eu nu sunt 100% convins!)

La urma urmei, ar trebui sa speram ca un jucator valoros a plecat de la o echipa cu pretentii la podium si a venit la Steaua.

Bafta Plesan!

fane_casieru06.08.2007 11:33
Eu cred ca Plesan este facut. Se pare ca a si dat o scurta declaratie in sensul asta - sursa gsp.

@radu- si precis in declaratie era Stelist de mic copil.....

AmuntBoy06.08.2007 11:37

pe mine doar un lucru ma bucura

este un jucator mai ofensiv decat Lovin si ov.Petre

plus ca este in forma acum , sper sa mai dea 2 goluri in etapa 4 la Cluj

1on06.08.2007 11:42

Pe sport.ro zice așa: "In cazul Plesan, situatia este mult mai complicata. Dinamo este la un pas de o lovitura de imagine, care poate veni chiar din partea marii rivale, Steaua. Dupa ce au esuat in a cadea la o intelegere in ceea ce priveste salariul jucatorului, gruparea din Ghencea a intrat pe fir, iar Plesan poate veni la Steaua la schimb cu Emeghara.

Sper sã nu fie așa. Iar rãmânem în 3 fundași de bandã.

Matteo06.08.2007 11:46

Gigi Becali nu il mai vrea pe Camus!

"L-am luat pe Plesan, nu stiu sigur daca mai este nevoie de Camus", a spus Gigi Becali in conferinta de presa.

Wally06.08.2007 11:52

Sper ca nu s-a facut greseala de a-l aduce pe Plesan la schimb cu Eme...avem nevoie de Eme mai mare decat avem de Plesan!

stifler_cale06.08.2007 12:01

avem nevoie de amandoi....si nu cred ca a plecat eme..

weeezer06.08.2007 12:04

Conform sport.ro, Plesan e pentru 5 ani jucatorul Stelei!

suflet ros-albastru06.08.2007 12:07
pe mine doar un lucru ma bucura

este un jucator mai ofensiv decat Lovin si ov.Petre

plus ca este in forma acum , sper sa mai dea 2 goluri in etapa 4 la Cluj

Foarte corecta observatia!

Speram ca Gica sa reuseasca sa formeze cat mai repede echipa de baza si sa apara si rezultatele!!

Wally06.08.2007 12:23

Conform Prosport suma platita de Steaua pentru Plesan este de 800.000 $. Fata de 1,5 milioane de E cat cerea Iancu acum vreo 3 saptamani e diferenta mare...

end-er06.08.2007 12:27

zapata, Cernea, vatca

golanski, Goian, Ghionea, rada, Baciu, p.Marin, nesu, emeghara

Nicolita, badoi, Radoi, Lovin, ov.Petre, plesan, Croitoru, Cristocea, Ochirosii, bicfalvi, Iacob

Dica, Neaga, Badea, Iacob, zaharia

===

nu vi se pare ca avem un pic prea multi oameni? 2 pe post plus un al treilea portar plus 1-2 pusti mi s-ar parea suficient... dar uitati-va la mijloc ce de jucatori avem... in banda stanga mai ales si chiar in centru acum cu plesan - asta in conditiile in care Neaga ar avea mai multe sanse sa joace ca extrema stanga decat ca al doilea varf...

stiu ca urmeaza un sezon lung dar parca s-ar putea renunta la 1-2 jucatori... sa fie imprumutati undeva ca sa joace macar

«18889909192107»