FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«18788899091107»
forever_STEAUA03.08.2007 11:20

@MadFroG

Deși cred cã tocmai și-a revizuit atitudinea fațã de oferta Stelei, eu sincer nu îl mai vreau la Steaua.

AmuntBoy03.08.2007 11:31

Eu nu vreau sa vina camus

Sa stea la el acasa, nu avem nevoie de mercenari

Poate sa fie Pele , dar nu cred ca va fi iubit de publicul stelist in viata lui ;)

MadFroG03.08.2007 11:33

Nici eu nu l-as mai vrea la Steaua . Insa oferta pentru Camus ramane valabila, sincer ce preferati ? Daca nu vine Camus ,nu mai vine nimeni . Si noi avem neaparata nevoie de un om la mijloc care sa lege pasele, sa nu mai fie nevoiti Dica si cu Rica sa alerge atata ca sa-si ia baloane

Inchipuiti-va CAMUS-Dica-Neaga ...o sa faca furori .

inches03.08.2007 11:41

Eu nu stiu ce aveti cu Camus ala, poate suna a nume poetic, dar ala vine din Belgia si face pe mercenaru ... Bai Belgia nu a ajuns in spatele Romaniei la coeff tarii ? Sa nu mai vorbim de nationala lor ... care este praf rau de tot.

Sa aduca unu din Brazilia, numai sa fie mai mare si voinic, ca asa ii place lui Giginho nostrul, ca sa nu mai poate sa fie catalogat Circar :P

Oricum, prima chestie cind faci o echipa, te uiti la aparare si pe urma ca ai acoperito, cumperi atacanti.

c.ronaldo1703.08.2007 11:42

@inches

Camus e francez.

strezahuzum03.08.2007 12:35

Nu va mai faceti iluzii. El Ciobandante isi freaca deja mainile de bucurie, Steaua e in CL, sa vina milioanele ! De transferat nu vom mai transfera nici un jucator, pentru ca de Bate Borisov sau de islandezii aia trecem oricum. De ce sa mai scoata GG din punguta alti banuti daca nu e nevoie >?

c.ronaldo1703.08.2007 19:47

Herea costa 2.5 milioane pentru a ajunge la Steaua, iar Tevez a costat 2 milioane pentru a ajunge la Man.Utd.

strezahuzum03.08.2007 20:06

@ronaldo17

Intreaba-l pe Iacov si o sa-ti spuna ca Herea e mai bun. :biggrin: :biggrin:

Ca tot veni vorba, sper ca Herea sa stea dracului acolo unde e sau sa se duca la milogi. Prea stam dupa marea vedeta Herea a carui mare performanta a fost retrogradarea. Este un jucator bunicel, dar prea umflat de presa si de panarama de Iacov.

El Nino_903.08.2007 20:06

Costa 30 mil de lire sterline ;)

inches03.08.2007 20:09

@ cricri Ronaldo

- Stiam de Camus ca e francez mersi, dar unde joaca? de la Marseille a plecat ca sa joace la niste necunoscuti

- Esti sigur ??? Cum naiba 2 M€? Ala e marfa de jucator, peste 2-3 ani maxim este cel mai bun atacant din lume.

----------------

Dupa meciul de astazi seara, parca inca o data sa vazut ce ne lipteste: Un numar 10

c.ronaldo1703.08.2007 20:14

@CriCri Inches

-Asta e altceva, eu doar ti'am zic ca Camus e francez.

-Manchester i'a dat bani lui Tevez sa isi rezilieze singur contractul cu West Ham.

El Nino_903.08.2007 20:21

@c.ronaldo17

2 mil primeste West Ham...restul banilor se duc catre firma care detine drepturile economice legate de fotbalist (10 mil pentru un imprumut de 2 ani, iar la sf imprumutului mai dau 20 de mil sa-l cumpere)

inches04.08.2007 20:32

E cam porcarie cu drepturile jucatorilori in America Latina...

@Ronaldo

CriCri este "nickname"-ul care l-au dat lui Cristiano Ronaldo, pentru ca face prea multe fitze, si se arunca ca la piscina, in rest este probabil cel mai technic jucator de fotbal dupa Ronaldinho.

zamainmenu05.08.2007 10:14
Nu va mai faceti iluzii. El Ciobandante isi freaca deja mainile de bucurie, Steaua e in CL, sa vina milioanele ! De transferat nu vom mai transfera nici un jucator, pentru ca de Bate Borisov sau de islandezii aia trecem oricum. De ce sa mai scoata GG din punguta alti banuti daca nu e nevoie >?

Absolut corect. Subscriu.

Bine ca am reusit sa-l achizitionam pe ultima suta de metri pe Rada, mi se pare un transfer f. reusit. Iar aici este meritul lui Popescu si a lui Hagi. De asemenea, imi place Golansky, e profesionist. Sa-l vedem si pe Zapata. In rest, am transferat jucatori nu mediocri dar nici care sa dea vreun plus evident in jocul Stelei (asa cum o facea de exemplu Thereau, care ne lipseste acum f. mult).

Suferim in continuare la mijloc, jucatorii au inca reflexul din perioada ZEROlaroiu de a arunca cu mingii haotice in fata, pe principiul: "poate iese ceva". Bine ca am scapat de Bostina (aici e sg punct unde sunt de acord cu Jiji Fernandel) un jucator lent, indolent, la final de cariera, care nu facea decat sa incetineasca jocul Stelei.

Am inteles ca vom scapa si de Coman si de Baciu, iar lucrul acesta nu poate decat sa ne bucure. In sfarsit, s-a spus lucrurilor pe nume - astia nu au fata de Steaua.

O nedumerire insa persista - titularizarea lui Lovin, cocostarcul chior cenusiu din mijlocul terenului (cand ii vad picioarele alea ca doua bete infipte-n coor, ma iau toti dracii). Nu poti avea o forta ofensiva autentica cu Radoi si Lovin pe axul central. Cine dreaq ii paseaza lui Dica si lui Neaga? Numai mijlocasii de banda? Inseamna ca Steaua nu va putea ataca niciodata frontal prin 1-2uri in viteza, ci numai ca la handbal pe semicerc, prin invaluirea extremelor Nicolita si Croitoru, adica, avem inca un stil lent, previzibil si nepericulos pentru adversar. Sper sa ne redresam pana in grupele CL!

_yang05.08.2007 10:42
Sper sa ne redresam pana in grupele CL!

Plecarea sau neincluderea in lot a lui Lovin si titularizarea lui Bicfalvi ar fi o solutie, ca de adus alt jucator n-o sa se indure ciobanul... Poate daca vine liber de contract si nu vrea decat prime...

Khalid05.08.2007 10:47
Eu nu stiu ce aveti cu Camus ala, poate suna a nume poetic, dar ala vine din Belgia si face pe mercenaru ... Bai Belgia nu a ajuns in spatele Romaniei la coeff tarii ? Sa nu mai vorbim de nationala lor ... care este praf rau de tot.

Sa aduca unu din Brazilia, numai sa fie mai mare si voinic, ca asa ii place lui Giginho nostrul, ca sa nu mai poate sa fie catalogat Circar :P

Oricum, prima chestie cind faci o echipa, te uiti la aparare si pe urma ca ai acoperito, cumperi atacanti.

Pai ne-am luat teapa de doua ori cu Brazilia, sau Gigi si-a batut joc de jucatorii adusi de acolo. Camus a fost cel mai bun mijlocas al campionatului belgian sezonul trecut. Eu l-am vazut intr-un meci(Anderlecht - Charleroi parca 1-1 s-a terminat) si e genul de jucator care nu are o viteza iesita din comun dar care citeste bine jocul, paseaza exact si poate dribla un adversar cand e necesar. Se pare ca KRS Genk a facut o oferta scrisa de 2 milioane de euro, asa ca Gigi trebuie sa dea un pic mai mult :).

-=Danny=-05.08.2007 12:42

Mijlocasul Fabien Camus , e apreciat in Ghencea , dar mai ales de Hagi , pentru ca are un potential foarte mare la o varsta asa de frageda ( 21 de ani ) . Si in plus , Steaua are mare nevoie in centru apararii , un mijlocasi mult mai ofensiv decat Radoi si Lovin , care sunt inchizatori . Toata lumea zice ca nu avem atac , dar de fapt noi nu avem om care sa paseze la atacanti . Dica e un jucator foarte bun , dar nu are cu cine sa joace , dribleaza , intoarce , se da peste cap , dar nu are cu cine sa combine , Elton era acel mijlocas de ii trebuia lui Dica , dar s-a dus , acum sper sa vina din nou , Camus !!!

_yang05.08.2007 17:29
acum sper sa vina din nou , Camus !!!

Camus e un mercenar care vrea sa vina la Steaua doar daca joaca in UCL pentru a face acolo o figura frumoasa (el nu echipa) si sa se transfere la o echipa mult mai puternica...

Si cand a mai fost Camus la Steaua ???

inches05.08.2007 21:24

Bai stau si ma gindesc, la ce ai spus yang.

Pentru ca ai dreptate intru fel. Nici mie nu im place ce a spus Camus.

Dar sincer, nu sunt cam toti jucatori mercenari??? Sa nu im spui tu mie ca Thereau a venit la Bucuresti ca se gandea sa stea 20 de ani la Steaua. El a venit aici pentru ca avea posibilitatea sa creasca, atat la salariu ca si la nivel de competitie plus renume.

MadFroG05.08.2007 21:28

Daca voi va inchipuiti ca vine vreun strain la Steaua pentru ca iubeste acest club sau pentru ca apreciaza traditia sau suporterii va inselati amarnic . Thereau a fost si mai mercenar decat Camus , asta la prima oferta a fugit de la Charleroi , si la a doua oferta a fugit si de la Steaua

stelistu2505.08.2007 21:34
Daca voi va inchipuiti ca vine vreun strain la Steaua pentru ca iubeste acest club sau pentru ca apreciaza traditia sau suporterii va inselati amarnic . Thereau a fost si mai mercenar decat Camus , asta la prima oferta a fugit de la Charleroi , si la a doua oferta a fugit si de la Steaua

sunt total de acord cu tine ...la camus se mai milogeste si Argaseala zi de zi de el sa vina

PS: plesan si mckain transferati la javre

Cristocea_05.08.2007 23:17

Cica Plesan la Steaua

Sursa: Fanatik.ro

Sincer sa fiu,vreau sa il vad pe Herea la noi, nu Plesan.

inches05.08.2007 23:22

@Cristocea,

Iancu si nu shtiu care de la dinamu au confirmat ca Plesan+McKain la Dinamo...

stelistu2506.08.2007 06:49

se pare ca mckain refuza sa plece pentru ca e in ultimu an de contract si ar pleca gratis la anul cu o prima de instalare+salariu mai mare

plesan daca a intrat Steaua pe fir ar prefera sa vina la noi pentru a colabora din nou cu Hagi

oricum suma de transfer care o da dinamu pentru cei 2 este 1 mil de Para +procente di eventuale transferuri......mie unu mi se pare putin 1 mil

weeezer06.08.2007 07:21

@inches

Si Herea a fost prezentat la Rapid...

«18788899091107»