FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«19091929394107»
-=Danny=-07.08.2007 10:30

Io aleg varianta 1 : gsp manaca [...] :D . Herea se pare ca va ajunge pana la urma in Ghencea , sport.ro scrie , ca Ana Maria Brodan e la palat sa negocieze cu Jiji pentru Herea , ori e adevarat , ori si sport.ro manaca [...]. (am incercat sa vorbesc in limbaj adecvat )

suflet ros-albastru07.08.2007 10:32

Auzi domn` ca pleaca doamna Prodan sa poarte o discutie si cu Badea de la Dinamo, poate fac o oferta mai buna....

De ce nu la dat oare la mica publicitate?

Poate mai veneau oferte si din alta parte.

Oare Herea e de acord cu stilul asta de impresariat?

Daca da, inseamna ca-i cu capu` si el.

forever_STEAUA07.08.2007 10:33

Mare mirare dacã Herea va mai fi capabil sã dea în minge.

-=Danny=-07.08.2007 10:53

Mre dreptate ai forever_STEAUA . Daca va ajnuge la Steaua Herea va sta o perioada lunga sa se antreneze , ca sa isi revina in forma , deci nu va prinde nici macar banca de rezerve , si daca incearca Hagi sa profite de el inainte sa fie 100% in forma , o sa se accideteze singur ( vreo intindere musculara ceva ) .

victor07.08.2007 11:01

e clar ca de fapt Steaua nu vrea sa-l mai ia pe Herea acum. altfel, cand vrem cu adevarat un jucator intern, vad ca se rezolva intr-o jumatate de ora. sigur daca pretul ar scadea, probabil ca nu ne-am da in laturi, dar cred ca preferam doar sa ducem "scorul" cat mai sus si sa-i fortam pe alti fraieri sa scoata banutu'!

oricum e bine ca i-am blocat pe milogi si Copos daca vrea jucatorul trebuie sa cheltuie o caciula de bani!

suflet ros-albastru07.08.2007 11:28

GSP:

Ana Maria Prodan, a confirmat oferta pe care Nicolae Badea a fãcut-o pentru Ovidiu Herea. "Dinamo a fãcut o ofertã egalã cu cea a Stelei pentru Herea. Jucãtorul este acum dorit de toate cele trei echipe din București. Herea trebuie sã se hotãreascã pînã disearã unde va juca. E alegerea lui, pentru cã de aceastã decizie se leagã viitorul sãu" , a declarat Ana Maria Prodan.

Incearca cineva un pronostic??

Eu zic ca Herea nu va veni la Steaua!

stelistu2507.08.2007 11:49

yo zic ca vine pentru ca e atras de Liga .....

-=Danny=-07.08.2007 11:51

Pronosticul meu : Herea va veni suta la suta la Steaua , daca vrea sa joace cu echipa in CL , daca vrea toata viata sa stea , si sa nu faca performante , se va duce la Dinamo . Acum o sa ma holbez cu ochii in televizor , sa vad ce a ales Herea ......

raducelbun07.08.2007 11:58

Teoretic, ai dreptate in mod normal ar fi motive mai mari sa aleaga Steaua. Problema este daca si cat conteaza dorinta jucatorului in tot balciul asta. Apoi, nu cred ca Dinamo nu va incerca sa dea o contralovitura de imagine pentru ca sunt orgolii mari de tot si acolo. Daca luam in calcul si la faptul ca Becali a lasat sa se inteleaga ca l-ar lua pe jucator mai mult pentru ca nu doreste sa-si bata joc de el, atunci pare a fi mai aproape de Dinamo.

Nick07.08.2007 12:10

Inclin sa cred ca se va duce la Dinamo pentru ca ar avea ceva mai mari sanse sa joace titular. Pe cand la Steaua, nu prea ar avea loc de Plesan, preferatul lui Hagi. Pe langa faptul ca Herea e in urma cu pregatirea, ma gandesc.

Ma intreb daca si Hagi il doreste pe Herea sau e doar dorinta lui Gigi.

-=Danny=-07.08.2007 12:15

Si Hagi il doreste pe Herea , pentru ca vrea un lot competitiv , cu tot cu rezerve competitive . In momentul de fata avem decat doi mijlocasi ofensivi care sunt in stare sa marcheze : Dica , Plesan . Dintre care unu se elimiina ( Dica ) pentru ca avem toti atacantii accidentati ( Bade , Iacob ) . Deci isi doreste ca sa fie competitie pe acest post de mijlocasi offensiv . Cred ca Dica acest seson va juca atacant inafara careului , si o sa ii aiba in fata pe Badea si pe Naga , adica cu 3 atacanti .

alinakes07.08.2007 12:27

Pe site-ul Antena 3 sport scrie ca Romeo Surdu ar putea ajunge la Steaua !

Astia acum incearca sa isi creasca preturile pe spatele Stelei !

Vrei sa vinzi scump , dai ceva banuti pe la "mega jurnalisti" sa scrie despre jucatorii tai ca sunt in atentia Stelei !

suflet ros-albastru07.08.2007 12:33

...daca vine si Herea inseamna ca vom avea o echipa aproape noua

Zapata, Golanski, Rada, Emeghara, Plesan, Herea, Neaga.......posibil 7 jucatori noi in echipa de baza!!!

Stie Gica sa cladeasca o echipa?

Are sprijin?

Are TIMP?

rusucristi07.08.2007 12:36

ha ha ha cite oi mai luati ? vreti un cird de 100? sau 50? oricum prin ceea ce a facut Gigi Becali cu plesan a gresit. timpul o va demonstra :biggrin:

Nick07.08.2007 12:37
ha ha ha cite oi mai luati ? vreti un cird de 100? sau 50? oricum prin ceea ce a facut Gigi Becali cu plesan a gresit. timpul o va demonstra :biggrin:

Ei nu mai spune tu. Mai sa fie. Ptiu..

-=Danny=-07.08.2007 12:39

Plesan este o achizitie foarte buna , pentru ca Steaua nu avea nici un mijlocas ofensiv inafat de Dica , si ar fii bun si Herea , ca sa fie concurenta pe posturi , sincer cred ca tot Plesan va fii titular in locu lui Herea .

El Nino_907.08.2007 13:02

Mai bine l-ar forta pe Bicfalvi, decat pe Herea :biggrin:

MadFroG07.08.2007 13:53

Proasta afacere Plesan

Proasta afacere Herea ,daca vine . :|

I.N.Money07.08.2007 14:41

Deja se exagereaza oferind 2,5 milioane pe acest baiat,pai cu suma aceasta poti sa ii aduci pe Zikos sau pe Lakis,de la AEK ca se pare ca ne plac jucatorii lor.

Acest baiat nu merita mai mult de 500.000,chiar daca este vazut ca o mare speranta si sper ca Guru Becali sa nu isi mai faca vreo "aroganta" si sa il aduca ca nu cumva sa il cumpere apoi Borcea. :dry:

suflet ros-albastru07.08.2007 15:17

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a spus ca nu este interesat de mijlocasul Ovidiu Herea si ca zvonurile aparute in presa sunt rodul unei complicitati intre impresarul fotbalistului si clubul Steaua.

"Pe Herea nu iau nici daca mi-l aduce gratis. Este o manevra a impresarei Ana Maria Prodan si a Stelei pentru a creste pretul jucatorului. Dinamo nu intra in acest joc. Singurul jucator care ne mai interesa era un fundas central, si l-am luat Villalta", a declarat Borcea pentru FANATIK.

S-ar putea sa fie cacealma.......

stelist_4_ever9007.08.2007 15:30
Deja se exagereaza oferind 2,5 milioane pe acest baiat,pai cu suma aceasta poti sa ii aduci pe Zikos sau pe Lakis,de la AEK ca se pare ca ne plac jucatorii lor.

Acest baiat nu merita mai mult e 500.000,chiar daca este vazut ca o mare speranta si sper ca Guru Becali sa nu isi mai faca vreo "aroganta" si sa il aduca ca nu cumva sa il cumpere apoi Borcea. :dry:

Nu merita atatia bani Herea nici in cele mai frumoase vise ale lui dar oricum daca nu vine Herea ciobanul nu o sa ia pe altcineva din banii aia ori o sa ia un jucator mai ieftin ori nu mai ia pe nimeni asa ca e bine venit.

amarel07.08.2007 19:49

plesan la Steaua!!!!! de ce imi era frica n-am scapat !!!!!! plesan asta e un fel de radu Niculescu , se naste talent si moare speranta !!!

o sa avem numai probleme din cauza lui , si cs joc nu cred ca se v-a imbunatati cu el, dimpotriva!!!!!

c.ronaldo1707.08.2007 19:52

Anul trecut de la Poli:

Gigel Coman - 200k (parca) + Cristea

Ov.Petre - 1 milion

Anul acesta:

Emeghara - 1.2 milioane

Plesan - 1 milion

La anul sa vina Torje si Popa.

amarel07.08.2007 19:55
Anul trecut de la Poli:

Gigel Coman - 200k (parca) + Cristea

Ov.Petre - 1 milion

Anul acesta:

Emeghara - 1.2 milioane

Plesan - 1 milion

La anul sa vina Torje si Popa.

,mda ,totul e sa nu luam si locul lui Poli in campionat !!!!

zamainmenu07.08.2007 20:35

Ce spune Emeric Jenei despre plecarea lui Thereau de la Steaua.

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=52769

...Dar cine-i dom'le Jenei asta? Lasa ca ne face Jiji Fernandel inca doua arogante si ne-am scos direct in sferturile CL. Pac pac.

ps: daca-l aveam anul asta si pe Thereau, daca venea si Camus si cu tot lotul valid, garantat castigam campionatul...daca si cu parca.

«19091929394107»