Din cate am vazut eu(nu mai retin pe ce site) GB a declarat ca il va lua pe Herea si apoi IL VA IMPRUMUTA LA BUZAU! Dar ma intreb, daca tot il ia pe Herea, de ce nu il imprumuta pe Lovin la Buzau?'
poate ca are nevoie de el.. ![]()
Din cate am vazut eu(nu mai retin pe ce site) GB a declarat ca il va lua pe Herea si apoi IL VA IMPRUMUTA LA BUZAU! Dar ma intreb, daca tot il ia pe Herea, de ce nu il imprumuta pe Lovin la Buzau?'
poate ca are nevoie de el.. ![]()
Stie cineva pe ce posturi la mijloc poate juca baiatu asta?
E dreptaci?
Later Edit: Da, de Herea e vorba. Sorry.
Stie cineva pe ce posturi la mijloc poate juca baiatu asta?
E dreptaci?
Herea ?sau cine ??
BINE ca A VENIT Herea SA NU-L MAI VAD PE PENIBILUL DE Lovin
Ce se mai aude de la infirmerie? Cat mau au accidentatii de stat pe tusa?
"Herea va fi prezentat la ora 14
2007-08-09 11:16:00
Steaua a mai reușit un transfer. Ovidiu Herea va fi prezentat astãzi, la ora 14, la reședința lui Gigi Becali din Aleea Alexandru. "Nu puteam sã ne batem joc de bãiat. Am vorbit cu George Copos și i-am spus cã dacã nu-l ia el îl iau eu", a declarat Becali.
Ovidiu Herea ar putea ajunge la Gloria Buzãu."
Sursa - gsp.ro
In acelasi timp sport.ro scrie:
"Ovidiu Herea, omul care a facut valva in Liga lui Mitica dupa ce Steaua, Rapid si Mioveni s-au luptat pentru transferul sau, continua astazi negocierile cu Gigi Becali. Desi ieri situatia sa era sigura si astazi urma sa fie prezentat la Steaua impreuna cu Mihaita Plesan, lucrurile s-au schimbat. Impresara jucatorului, Ana Maria Prodan a declarat ca astazi la ora 14:30 se vor continua negocierile"
Zau ca te zapacesc astia cu stirile lor care se bat cap in cap.
In alta ordine de ideei, spuneti-mi si mie daca e ceva de capul jucatorului asta dar numai daca l-ati vazut jucand nu din auzite.
Nu ma incanta transferul lui Herea . Prea multi bani pentru o speranta care are totusi 22 de ani . Iacov ne-a tras cea mai mare teapa din istoria fotbalului romanesc, eu sunt convins . Nu afirm ca Herea nu este peste Lovinho,Ov.Petre sau Gigel ,dar totusi o suma mult prea mare pentru posibilitatile actuale ale lui Herea.
Macar sa stiu ca aducerea acestui jucator ,va insemna scoaterea lui Lovinho din schema . As fi de-a dreptul incantat ,extaziat ce sa mai ...
Nu ma incanta transferul lui Herea . Prea multi bani pentru o speranta care are totusi 22 de ani . Iacov ne-a tras cea mai mare teapa din istoria fotbalului romanesc, eu sunt convins . Nu afirm ca Herea nu este peste Lovinho,Ov.Petre sau Gigel ,dar totusi o suma mult prea mare pentru posibilitatile actuale ale lui Herea.Macar sa stiu ca aducerea acestui jucator ,va insemna scoaterea lui Lovinho din schema . As fi de-a dreptul incantat ,extaziat ce sa mai ...
Pentru Becali nu conteaza banii .. la el conteaza.. sa aduca jucatorii kt mai buni .. si sa faca performanta la Steaua ...!
Mistake.
Pentru Becali conteaza doar banii.
Mistake.
Pentru Becali conteaza voturile.
Mistake.
Pentru Becali conteaza voturile si banii! ![]()
Eu nici nu stiu ce sa mai zic.
Uite mi-a venit mie o idee: încetați cu OFF TOPIC-ul!
IVIC si-a reziliat contractul cu AEK .
Noi il luam pe Herea = 0 ![]()
Transferul lui Herea la Steaua a cãzut!
Gigi Becali a anunțat, astãzi, dupã întâlnirea cu impresarul Ana-Maria Prodan, cã transferul lui Herea la Steaua nu se va mai realiza: "Am vorbit cu Iacov (n.r. președintele FC Național), pentru cã mie îmi e rușine de jucãtor. Oferta a fost cea inițialã, 1,5 milioane de euro. 500.000 îi plãteam acum, 500.000 la anul și 500.000 peste 2 ani. Apoi, în cazul unui eventual transfer, 50% primea Naționalul. El (n.r. Iacov) a zis cã nu e de acord. Gata, a cãzut transferul, ce sã fac? Eu l-am luat deja pe Pleșan dar fãceam gestul pentru bãiat (n.r. Herea). Oferta de 2,5 milioane a fost o convenție, ca sã se lase Copos. Daca eu îl vindeam dupã aia pe bãiat pe 1 milion de euro, nu îmi scoteam nici banii investiți pe el".
Impresarul jucãtorului, Ana-Maria Prodan, a completat: "Iacov trebuie sã își dea acordul și dacã cei de la Rapid au oferit 1,5 milioane, sã dea banii mai repede".
DOAMNE , ITI MULTUMESC .
:biggrin: Frumoasa replica
Stiti ceva,de Herea ma durea fix undeva unde soarele nu poate ajunge,bina ca nu a venit,decat sa vina si dupa atata tm tam sa nu joace asa cum trebuie ssi sa fie huiduit,mai bine asa,sincer il astept pe CAMUS,oare Steaua mai este interesata de el??
Nu cred ca Steaua mai e interesata de Camus. Poate ar trebui sa incercam sa-l luam pe Ivic care tocmai si-a reziliat contractul cu AEK si e liber de contract. NU cred ca ar fi greu de convins sa joace pentru Steaua...
nu avem noi nevoie de camus sau ivici sau Herea.... cand il avem pe petarda de Lovin....cel mai slab jucator de pe teren ieri(numa calcaie, craci, suturi de la mijloc....). cat timp Lovin, Coman, Baciu o sa fie la Steaua noi numa cl o sa visam. dak Hagi e destept mai cere un mijlocas. dak nu asta este. luptam cu ce avem. ![]()
LUPTAM CAM PROST!!
Imi amintesc ca oficialii de la Steaua au afirmat ca-si doresc cate doi oameni pe fiecare post.
Pai lucrurile ar sta cam asa, intr-un sistem 1-4-4-2:
portari: Zapata, Cernea, Vatca (total 3)
fundasi dreapta: Golanski, Emeghara (2)
fundasi centrali: Goian, Rada, Ghionea, Baciu(!) (4)
fundasi stg: P. Marin, Nesu (2)
mij. dr.: Nicolita, Badoi (2)
mij. centrali: Radoi, Plesan, Ov. Petre, Bicfalvi, Lovin(!) (5)
mij. stg.: Croitoru, Cristocea, Coman(!) (3)
atacanti: Neaga, Dica, Badea, Iacob, Zaharia (5)
Am uitat vreunul?
(!) - pentru cei trei muschetari inconfundabili, tripleta de aur a Stelei: Coman, Baciu, Lovin.
N-am luat in considerare eventualele permutari (ex: P. Marin poate juca si stg si dr, idem Nicolita, Emeghara etc).
Deci, cantitativ suntem acoperiti, pe unele posturi fiind chiar mai multi decat doi pe un loc. Dar calitativ cum stam?
Si aici intervine adevarata problema, iar jocul nostru haotic o demonstreaza. Norocul ne va parasi intr-o buna zi si de atunci incolo ramane numai valoarea, valoare care nu mi se pare deosebita. In continuare, pe langa alte bube, avem un lot fara un coordonator de joc si fara un varf autentic de careu. Timpul va demonstra daca am dreptate.
@zamainmenu
Ochirosii si Zaharia ![]()
@El_Nino
Corect, pe Zaharia l-am adaugat ulterior, il uitasem pe Ochirosii care-i tot pe stanga!!! deci sunt 4 mijlocasi pe stanga!
Stam bine cantitativ numai daca uitam ca avem o gramada de oameni indisponibili.