FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«199100101102103107»
magic johnson25.08.2007 08:15

Problema nu e cati atacanti avem, ci cate locuri de atacanti sunt in echipa. Pai Steaua a ajuns o echipa cu profil defensiv cu Zenga, Olaroiu si, mai nou, Hagi. Noi jucam cu doi inchizatori, cu doi mijlocasi de banda (nu cu extreme), un mijlocas ofensiv si un varf. Dintre cei sapte doar Badea, Iacob, Zaharia si Stancu sunt atacanti centrali (atacanti propriu-zisi). Ceilalti sunt extreme, mijlocasi de creatie, mijlocasi ofensivi sau cum vreti sa le spunem. Asadar, intrebarea este - renuntam la stat cu fundu' in poarta si facem o echipa sa mergem peste ei, acuma ca avem si cu cine ?

cristi_mold25.08.2007 08:30

Ar fi chiar bine-venita sosirea lui Bogdan Stancu, pentru ca Dica se pare ca nu va mai continua la Steaua. Chiar daca nu va pleca acuma, in iarna nu cred ca il mai putem tine, mai ales ca are oferte de la echipe puternice.

alexynho25.08.2007 08:32

@ c.ronaldo17

Ups ... my mistake ... dar de Stancu ... ar fi deja prea mult ... ne-am bate joc de un copil talentat .. la Steaua nu ar avea loc ... mai bine sta la Urziceni , si in cazul in care pleaca Dica , atunci ar fi bun ...

@ magic johnson

Daca imi aduc aminte la Protasov , la fel era echipa ... 2 inchizatori , un mijlocas ofensiv si un singur varf ...si totusi jucam ofensiv ... aici e problema de mentalitatea antrenorului ... La Protasov nu a fost problema apararii , ci al atacului

Wally25.08.2007 09:23

Cu Bogdan Stancu am avea 8 atacanti. Il uitati pe Gurita? :tongue:

alexynho25.08.2007 09:25

@ Wally

Gurita nu mai este al Stelei ... i-a fost reziliat contractul ... se va intoarce la Farul .

benny0125.08.2007 11:16

@Wally

Da,asa este.Gurita s-a intors la Farul.Parerea mea ca Steaua avea nevoie de el,chiar daca juca la Buzau.Si oricum ce daca avem un numar mare de atacanti?Surdu nu cred ca va fi folosit prea mult varf,pentru ca nu este varf pur-sange,cum nu este nici Dica.Si chiar aveam nevoie de Stancu,pentru ca este un jucator de mare valoare!

Wally25.08.2007 12:01

Avem un lot destul de numeros acum. Cred ca anul acesta Steaua II va reusi promovarea, pentru ca cei care nu prea vor prinde prima echipa vor fi trimisi sa joace acolo. Deja avem 2 vedete la echipa a doua: Bostina si Andrey.

bodanelu25.08.2007 12:04

@Wally din cate stiu eu Hagi a pus obiective si la echipa a 2-a, sa promoveze an de an cate un junior.

Wally25.08.2007 12:13

Asta nu stiam, dar stiam de obiectul de anul acesta al echipei a doua: promovarea in Liga secunda si de aceea cred ca echipa a doua va fi ajutata cu jucatori de la echipa mare pentru indeplinirea acestui obiectiv...

-=Danny=-26.08.2007 09:06

Am auzit ca a facut Steaa o oferta pentru Stancu , ala de la Urziceni ....... a dat si el un gol la nationala de juniori , si gata , acum valoreaza o avere . Decat sa dea pe un pusti de 20 de ani 1,5 mil de euro , si sa nu poti sa il joci titular , ca e prea fraged , mai bine dai 3 mil de euro pe un pusti de 21 de ani ( Camus ) , si ala poti sa il bagi titular meci de meci , si are si dribling .....cea ce nu am vazut la Stancu .

benny0126.08.2007 09:47

@-=Danny=-

Camus a refuzat Steaua de 4 ori.Ce vrei sa ne imploram de el sa vina la echipa?Si avem deja un Plesan,un Dica...La ce ne-ar ajuta si inca un Camus?Eu raman la parerea ca Steaua are nevoie de Stancu.Si as vrea sa vad o echipa tanara in primul 11.

-=Danny=-26.08.2007 09:56

Camus o fii refuzat Steaua de 4 ori , da ultima oara a zis ca vina , doar daca se califica steua in grupe . Asa e , Steaua are un Plesa , accidentat , are un Dica , pe picior de plecare din cauza la impresara .

benny0126.08.2007 11:00

@-=Danny=-

Eu tot raman la parerea ca Steaua are nevoie de Stancu.Este un tanar jucator de perspectiva.Si inlocuitori pentru Camus se gasesc,Keseru ar fi unul bun...

Si eu unul as vrea ca Steaua sa incerce sa il cumpere si pe Tamas de la Auxerre.Este fundas central de nationala,si ar putea face un cuplu foarte bun cu Goian in centrul apararii,chiar si cu Rada sau Ghionea.

-=Danny=-26.08.2007 11:05

O fii bun si Stancu , dar nu se gasesc jucatori ca Camus , la un pret asa mic . Camus , e un jucator de cratie ( ce ne trebuie la mijloc ) , si dribling , e si ieftin 3 mil de euro , mai da si goluri , io zic ca e super oferta . Si oricm nu e o problema in Ghencea bani .......

MadFroG26.08.2007 12:43
@-=Danny=-

Camus a refuzat Steaua de 4 ori.Ce vrei sa ne imploram de el sa vina la echipa?Si avem deja un Plesan,un Dica...La ce ne-ar ajuta si inca un Camus?Eu raman la parerea ca Steaua are nevoie de Stancu.Si as vrea sa vad o echipa tanara in primul 11.

N-avem nevoie de Camus , ii avem pe Lovin , pe Ov.Petre si pe Plesan in carucior . spre cl

-=Danny=-26.08.2007 13:07
N-avem nevoie de Camus , ii avem pe Lovin , pe Ov.Petre si pe Plesan in carucior . spre cl

Plesan in casurior :))) , ce tare zisasi !!!! Pai daca nu avem nevoie de Camus , ca e Petre Lovin , si Plesan decaqt cu un picior , atunci nu mai avem nevoie nici de Stancu nu ??:-/

weeezer26.08.2007 13:33

Cu tot respectul pentru Danny-San si restul sustinatorilor infocati ai lui Camus, dar sunteti putin jenibili. Imi aduc aminte, acu' 2 ani cand n-aveam antrenor, inainte sa-l aduca MM pe Protasov, i-a facut cineva atata lobby unui... stiu si eu... Marius Lacatus? NU. Ca deh, Lacatus nu era demn de Steaua, probabil, dar in schimb pe marele Fabien Camus (personajul principal dintr-un minunat filmulet a la YouTube + cel care ne-a trimis la gunoi in randuri repetate (prin declaratii gen "Nu vreau sa ajung in Romania", "Nu ma tenteaza sa jucam la Steaua")) - hopa, il idolatrizam. Barem de era Maradona, mai intelegeam... da asa... un putza-bleaga, adorat in Ghencea in urma unui youtubuletz...

-=Danny=-26.08.2007 13:36

Nu sunt fan Camus ..... dar decat sa nu mai transfere nimic , mai bine il ia pe Camus ..... sau pe Stancu .

weeezer26.08.2007 13:40

Mie si mutra lui mi se pare de fitos. Si oricum, am facut 14 transferuri, pe absolut toate posturile posibile... N-ajunge??

Cat despre Stancu, nu-l vad sa aiba loc la Steaua, cel mult sa fie apoi imprumutat inapoi la Unirea... vreo cativa ani.

El Nino_926.08.2007 14:07

Dica a fost ofertat de CFR Cluj

Sursa: sport.ro

weeezer26.08.2007 14:14

Dica n-o sa mearga la CFR niciodata...

-=Danny=-26.08.2007 14:17
Dica a fost ofertat de CFR Cluj

Sursa: sport.ro

Si de Benfica ........ Sper sa ramna la Steaua , dar sa nu faca ca in sezonul trecut .....sa se accidenteze singur , dupa ce Steaua a refuzat ofertele .

FC_STEAUA_194726.08.2007 21:29

L-am dad pe Ochirosii la Gloria Buzau :angry::mellow:, GSP spune ca a fost vandut nu inprumutat ca toti ceilalti. Ce miscare gresita, totusi sper sa revina la Steaua din sezonul viitor.

inches27.08.2007 00:11

Dica la CFR, hai ca a vrut sa glumeasca si Clujenii un pic ! Sa fiim serios, ce sa faca Dica la niste distrusi care sunt batuti de necunoscuti din Cipru 1-3 acasa ?

Ochirosii e cea mai mare prostie al anulului, el a salvat de mai multe orii Steaua anul trecut, este de valoare. Insa sa asteptam confirmatia oficiala al transferului sau imprumutului daca or fii.

cristi_mold27.08.2007 09:21

Pacat de Ochirosii ca a fost imprumutat la Buzau. Oricum sper ca acolo sa isi faca rodajul, iar cand va reveni in Ghencea sa fie titular.

«199100101102103107»