FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«1100101102103104107»
Wally27.08.2007 10:04

Ochirosii in cel mai scurt timp va pleca de la Steaua(adica va fi inlaturat) si asta numai din cauza idioteniei unui cioban. Motivul: a fost adus de MM. Va urma Ghionea!

tzepelea27.08.2007 16:05

o fi ciobanu prost dar totusi sa speram ca nu isi va bate chiar asa rau joc de echipa asta...

daca il da si pe Dica il linseaza suporterii...

bodanelu27.08.2007 19:12

@Wally daca pleaca Ghionea e de rau. in viziunea mea, jucatorul asta e peste toti ceilati din aparare, fie ca se numete Radoi sau Goian

Wally28.08.2007 08:34

Si eu am aceasi parere despre Ghionea. Pur si simplu e cel mai bun fundas din lot, dar daca asta e politica clubului, noi ce sa facem?

grandaddy28.08.2007 09:31

"Cele 14 transferuri facute in aceasta vara, care l-au costat pe Gigi Becali peste opt milioane de euro, isi spun cuvantul. Finantatorul stelist a hotarat sa schimbe strategia echipei. Becali a dezvaluit ca in iarna va renunta la mai multi dintre titularii de baza ai echipei. Patronul ros-albastrilor a declarat la Fanatik faptul ca Dica, Goian si Radoi sunt printre cei vizati"

"Pana acum am spus ca vreau sa fac performanta si ca nu vand jucatori, dar de acum incolo vreau sa castig sute de milioane din fotbal. In iarna vor pleca 4,5 jucatori. Dica, Radoi si Goian... dar nu-i dau pe Nicolita, Bicfalvi si Romeo Surdu, restul ii vand pe toti. Vreau sa fac pepiniera si sa aduc din spate jucatori de 7-10 milioane. Vreau sa cumpar pe 300 de mii, 700 de mii si sa fac 10-20 milioane", a spus Becali" sursa sport.ro

Pacat de sperantele si visele noastre de suporteri... Nu meritam asa ceva din partea unui cioban paranoic... Steaua o sa devina un talcioc al unui bisnitar cu vechi deprinderi in ale meseriei.

benny0128.08.2007 13:19

Gigi distruge Steaua!!Dc nu vrea nimeni sa il opreasca?Cum vrea el sa fie pe placul suporterilor facand chestii dastea?Steaua cade nu urca!!

wolfi28.08.2007 16:09

voi ati vzt ce a spus Gigi aseara la fanatik ? a spus ca el are oferta d 5mil euro pentru Dica, dar il da CFR`ului cu 4mil ca`s romani d ai lui. Ce vaca proasta 8-|, pardon, oaie si in acelasi timp a spus ca vinde toti marii jucatori la iarna in afara de Nicolita si Bicfalvi ca el cumpara jucatori tineri si face echipa la loc. Acu vrea sa faca bani din transferuri d jucatori...

familist_stelist29.08.2007 12:53

salut stelisti adevarati.ma adresez celor din Bucuresti.chiar nu ii gasiti la nebunul de Jiji un doctor care sa il controleze la cap?sau macar gasit-i un loc unde sa-l ascundeti pentru mult timp.isi bate joc de noi,de tot ce inseamna Steaua?vrea sa devenim ca Universitatea Craiova?cum sa-l dai pe cel mai bun om-Dica?nebunul ma face ca incet incet sa nu mai simt nimic pentru Steaua.daca nu mai avem de mult timp jocul de altadata,macar la jocul erei protassov sa ajungem iar.dar daca dai tot ce e mai bun din formatie....cu cine mai vrei joc,spectacol,rezultate?unde esti tu Doamne sa-l opresti pe ala ce se crede trimis de tine pe pamint?opreste-l si trezeste-l.....dar fara sa ne doara pe noi,in ceea ce priveste echipa ce-o iubim

bafta Steaua!mai bucura-ne...macar atit cit mai poti.....

in curind cred ca nu ma mai uit la meciuri.......mi-e scirba de tot ce face cretinul la echipa.am toate sansele sa incep sa ma reorientez catre Unirea Urziceni.......pentru ca acolo se pare ca sunt mai stelisti decit "patronul".

ii tin pumnii lui Hagi,spre sa califice pe Steaua deseara,si apoi sa-i dea cu tifla lui Becali.

du-te gicane.....du-te oriunde...pentru ca oriunde iti poate fi mai bine decit alaturi de nebun.iar noi te vom aprecia si aplauda mereu oriunde vei fi

hai Steaua

razvan_stelist200729.08.2007 14:46

eu cred ca la Steaua ar trebui sa vina torje de la Poli tm,sepsi de la gloria sau Keseru de la nantes.in orice caz ar trebui sa mai cumpere cativa jucatori care sunt la nationala de tineret fularsteaua2

Raduccio29.08.2007 14:57

Stati linistiti. E acelasi Gigi care promite ca face stadion de 200 milioane de coco si ca ia jucatori de talia lui zidane. Pana in iarna uita tot, mai ales daca cei trei muschetari joaca bine pana atunci. Deja Dica e netransferabil si Goian, numai la o echipa buna. Radoi abia mai joaca da' tot mi-ar parea rau sa plece.

totusi e din ce in ce mai clar ca... atat timp cat e Becali la echipa noi stelistii o sa primim bucurie cu portia.

stelistu2530.08.2007 09:59

pana vineri seara la 20:00 mai putem transfera sa speram ca mai aducem cva...mai ales la mijloc

cristi_mold30.08.2007 10:06
pana vineri seara la 20:00 mai putem transfera sa speram ca mai aducem cva...mai ales la mijloc

Ar fi bine sa vina macar Ljubinkovic sau Bogdan Stancu

steaua-steaua-steaua30.08.2007 14:59

Fundas central + mijlocas ofensiv. Repede!

Si dati-l pe Baciu odata! Nu se poate sa ai rezerva de fundas pe banca doar pe Baciu la un meci de CL!!!! Asa vor ei sa ajungem in optimile CL?

Wally30.08.2007 17:33

Mai bine il dam pe Baciu la Buzau si il aducem pe Tudose inapoi. Chiar daca e tanar eu cred ca e cu mult peste Baciu.

flo220330.08.2007 18:44

Gigi si Gica au declarat ca nu mai vin alti jucatori la Steaua.

ReFLeXN130.08.2007 18:50

Gigi daca strica echipa asta ... o sa fie urat :( o sa ne ducem la fund cu toti

Oradeanu30.08.2007 19:37
Gigi si Gica au declarat ca nu mai vin alti jucatori la Steaua.

Cred ca asta e o strategie de-a lui Jiji. Eu inca sper la inca un mijlocas de valoare. Oare nu se uita nimeni din conducere la Ljubinkovic?

Cristocea_30.08.2007 20:03

Costea de la Craiova ar fi fost super. Si cu Bogdan Stancu!

Prodigy_andrey31.08.2007 04:19
Gigi daca strica echipa asta ... o sa fie urat :( o sa ne ducem la fund cu toti

NU stii ce vorbesti

Gigi strica echipa

strezahuzum31.08.2007 07:57

Din pacate se pare ca nu vom mai transfera nimic. Nici Camus, ca s-a trezit Hagi ca nu-l vrea, nici Ljubinkovic ala ca "n-avem nevoie". Cand ma gandesc ca pe postul de mijlocas central Hagi are ca optiuni pe Lovin, Ov. Petre si Bicfalvi, ma uit cam mirat la astfel de afirmatii. Dar deh, ce sa-i faci, eu nu-s antrenor sau finantator.

ann31.08.2007 08:08

Bicfalvi de unde este si ce nationalitate are ?

flo220331.08.2007 08:50

@ann

:unsure: m-ai lasat masca! glumesti,nu?

ann31.08.2007 08:54

@flo2203

mai nu glumesc deloc. am auzit odata un discurs dea lui Hagi din care am dedus ca Dan Petrescu i-a recomandat un jucator tanar din polonia , dar nefiind la curent cu ultimele transferuri ale Stelei nu stiu daca e vorba sau nu de pustiul asta asa ca astept lamuriri ...

ps. am gasit o info pe net conform careia a bicfalvi a fost transferat de la Jiul Petrosani.dar mie nu mi se pare ca e roman ... acolo nu scrie ce nationalitate are :unsure:

strezahuzum31.08.2007 08:57
asa ca astept lamuriri ...

Draga ann. Bicfalvi e roman get-beget, cu ceva radacini suedeze prin arborele genealogic. A venit la Steaua de vreo 3 luni de zile, de la Jiul Petrosani. Lamurita :biggrin: ?

PS : Nu-ti mai face iluzii ca nu mai transferam nimic. E ultima zi, ce naiba, daca voiam intr-adevar un jucator, respectivul ar fi semnat pana acum.

ann31.08.2007 09:01

@strezahuzum

da :) !!!! mersi !

«1100101102103104107»