FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«1102103104105106107»
steaua-steaua-steaua02.09.2007 03:37

Inseamna ca Tatarusanu e un portar vitezist dk-l vrea Gigi? :wink: Numai bun pentru Steaua viitorului.

Eu l-am vazut din intamplare in vreo 4 meciuri pana acum si pare intr-adevar foarte sigur pe el. In meciul de aseara dintre potai si Bistrita, a blocat si singur cu cate-o potaie. M-am distrat, nu gluma.

Si eu cred la fel, ca jucatori ca el si ca Bogdan Stancu sunt foarte promitatori si m-as bucura enorm sa fie luati de Steaua, dar lasati sa joace in continuare etapa de etapa. De preferat la echipele unde sunt acum, s-au acomodat deja si le prieste, nu la Gloria. Dar nu facem noi strategii, nici transferuri.

Cu siguranta ca si jucatorii astia tineri isi doresc sa joace cat mai repede la o echipa mare. Nu cred ca ar refuza Steaua decat daca sunt anti-stelisti sau poate in proprietatea lui Netoiu(!). Dar ei vor si trebuie sa joace meci de meci ca sa creasca. Iar la Steaua nu stiu cat de repede li s-ar face loc in prima echipa. Ochirosii a fost exceptia de anul trecut, iar acum il inteleg ca a acceptat sa se duca la Gloria pentru a juca mai mult dupa accidentare. Are multi ani inainte ca sa revina si sa fie titular la noi. Bicfalvi e exceptia de anul asta, iar mie mi se pare ca a confirmat mai repede ca Ochirosii. E deja om de baza, mai ales in situatia cu Plesan si Cristocea accidentati si cu Bostina expediat.

Nu cred ca Stancu ar fi folosit din primul minut la Steaua daca ar veni aici, in dauna lui Neaga, Badea, Iacob, Zaharia sau Surdu. Nici Tatarusanu n-ar intra inaintea lui Zapata, nu? Si-ar fi mare pacat de ei sa lustruiasca banca asteptand accidentari sau suspendari ale titularilor. Dar ar fi mare pacat si pentru noi sa ajunga la potai sau in alte parti, nu?

Oricum, se mai pot face transferuri de-acum incolo sau tastam degeaba?

Raduccio02.09.2007 04:02

Se pot face transferuri dar jucatorii nu vin decat in iarna. Ar fi bine sa ii cumpere pe Stancu , tatarusanu si pe mardare de la Vaslui de acum si sa fie imprumutati inapoi la echipele lot restul sezonului, sa nu ne scape printre degete. Asta ziceam si despre Deac dar vad ca numeni nu aude... a semnat o prelungire cu CFR pana in 2012.

steaua-steaua-steaua02.09.2007 04:14

Normal ca nu ne aude nimeni, doar nu citeste Adi Ilie ce aberam noi pe forumul asta. Ne varsam si noi ofurile cum putem.

Repet: Imi place si mie foarte mult de Tatarusanu, dar pe langa Zapata-titular clar, Vatca si Cernea care stau cu randul pe banca de rezerve, il mai avem si pe Lungu la echipa a doua. Despre care am citit ca ar fi promitator, stiu sigur ca a fost rezerva lui Tatarusanu la meciul juniorilor cu Anglia, dar nu inteleg atunci de ce Steaua II e varza in Liga a 10-a. Si mai e si Andrey!

Ar putea sa-l ia si sa-l lase la Bistrita pana la sfarsitul anului. Eventual cu o intelegere sa nu fie folosit impotriva Stelei.

steag3

yo_marius_xxx02.09.2007 06:16

asta ziceam si eu.......daca se poate sa se cumpere tineri promitatori,care sa fie lasati sa joace la echipele actuale........daca sunt cumparati si se semneaza pe 5 ani cu ei pot fi imprumutati chiar si 2-3 ani (de exemplu v.Simion care va fi super atacant)

.......ideal ar fi sa se gandeasca cineva sa faca baza de copii si juniori.....spun din experienta propie de acum ceva timp,si din experienta unui vecin care a renuntat la juniorii Stelei acum 2 luni pentru cei ai sportului!!!!!la capitolul copii Steaua e la pamant din orice punct de vedere.......

-=Danny=-02.09.2007 07:39

Si Bicfalvii e bun , dar in ultimu meci , cu Bate , mi s-a parut ca era speriat , nu sti , dar nu a jucat excelent ..... e obisnuit sa joace pe final de meci ...... eu cred ca era emotionat ...:P

bodanelu02.09.2007 08:02
si apropo....e cineva p forumu asta,in tara asta,pe planeta asta care sa inteleaga de ce e Lovin titular la Steaua??daca e cineva il rog frumos sa-mi explice si mie......

sunt adeptul fotbalului tactica, imi place sa privesc mai mult meciul din pct de vedere tactic decat al spectacolului.

O echipa juca in general cu unul sau cu 2 inchizatori si Lovin e unul dintre inchizatori. surprinzator, el chiar isi face bine meseria pentru ce e pus sa joace, sa distruca, exceptie facand meciul cu Bate unde Ov. Petre a fost peste el la multe capitole.

deci, nicio echipa nu o sa o vezi sa joace fara cel putin un inchizator. poate o sa-mi dai exemple de afara cu nu stiu ce nume de jucatori, dar aia sunt polivalenti, adica pe langa distrugere mai stiu sa mai dea si o pasa pe culoar etc.

la noi, astia sunt inchizatorii, cu astia jucam.

Nu cred ca ar refuza Steaua decat daca sunt anti-stelisti sau poate in proprietatea lui Netoiu(!).

Bogdan Stancu e jucatorul lu` Netoiu.

mi s-a parut ca era speriat

Bicfalvi a jucat excelent de cand a intrat in teren. a jucat exact ce i-a cerut Hagi

yo_marius_xxx02.09.2007 08:47

......ok,dar Lovin e un inchizator f slab (nu ca fizic) pentru pretentiile Stelei......in foarte multe meciuri i-am remarcat stilul de alergare care e ........."unic" sa zic asa.....

....iar un inchizator se presupune ca ar trebui sa faca destule recuperari in timpul unui meci,Lovin daca reuseste 2-3 pe meci se chema ca are un meci senzational.....

....oricum din ce am vazut plesan e cu foarte multe clase peste el,sper sa-si revina cat mai repede....

benny0102.09.2007 08:50

Tatarasanu putea fi achizitionat inaintea si lui Zapata,si lui Vatca.Dar este tanar,si Steaua facuse greseli cu cativa portari,asa ca putea miza doar pe portari consacrati.Cum e Zapata.Eu unul l-am vazut la Sport.ro mai demult,si am ramas placut surprins.

Dar in doi ani,as vrea sa vad la Steaua echipa tanara.Cu Tatarasanu,Golanski,Nesu,Ochirosii,Bg.Stancu,Liviu Ganea,Torje etc. in primul 11.Pentru ca va fi greu sa ne mai bata cineva din campionat,daca luam toate vedetele tinere.

Flaviu8602.09.2007 08:51

am o intrebare, a vrut Steaua sa ia 2 jucatori de la CS Otopeni, poate sa imi spuna cineva care sunt ei...nu de alta dar acuma joaca la tvr2 CS Otopeni si as vrea sa vad cum joaca. :biggrin:

multumesc. forzateaua

cristi_mold02.09.2007 09:00
Tatarasanu putea fi achizitionat inaintea si lui Zapata,si lui Vatca.Dar este tanar,si Steaua facuse greseli cu cativa portari,asa ca putea miza doar pe portari consacrati.Cum e Zapata.Eu unul l-am vazut la Sport.ro mai demult,si am ramas placut surprins.

Dar in doi ani,as vrea sa vad la Steaua echipa tanara.Cu Tatarasanu,Golanski,Nesu,Ochirosii,Bg.Stancu,Liviu Ganea,Torje etc. in primul 11.Pentru ca va fi greu sa ne mai bata cineva din campionat,daca luam toate vedetele tinere.

Liviu Ganea. In primul rand ca e caine si nici nu este nu stiu ce fotbalist. Mai bine Palimaru de la Iasi. Sau Cojocnean si Sandu de la Otopeni.

Si ai uitat sa ii incluzi in postul tau pe Tudose, Al Iacob, Litu si Simion

Flaviu8602.09.2007 09:03
Sau Cojocnean si Sandu de la Otopeni.

mersi. FORZA Steaua

cristi_mold02.09.2007 09:06

@flaviu

Sunt titulari jucatorii. Sa stiu sa ma uit si io?

bodanelu02.09.2007 09:06
......ok,dar Lovin e un inchizator f slab (nu ca fizic) pentru pretentiile Stelei......in foarte multe meciuri i-am remarcat stilul de alergare care e ........."unic" sa zic asa.....

....iar un inchizator se presupune ca ar trebui sa faca destule recuperari in timpul unui meci,Lovin daca reuseste 2-3 pe meci se chema ca are un meci senzational.....

....oricum din ce am vazut plesan e cu foarte multe clase peste el,sper sa-si revina cat mai repede....

tocmai asta e.. un inchizator nu se vede. si nu face 2-3, uneori reuseste destul de multe...

asta e meseria inchizatorului, sa recupereze fara sa se vada. si de accea nu sare in ochi. dar un dribling, o schema ceva imediat sar.. de accea era iubit Elton...

plesan nu e inchizator. poate sa faca si faza defensiva, dar el nu e inchizator ;)

yo_marius_xxx02.09.2007 09:40

@bodanelu

.....ok plesan nu e inchizator....dar mie mi s-a parut ca a facut mai multe recuperari cat a jucat,a fost mai util echipei decat Lovin.......

......iar cu Lovin asta e parerea mea,ca nu are fata de Steaua (macar la o opinie am dreptul)........si inca ceva..gattuso e inchizator???pentru ca pe gattuso il observ la fiecare meci al milanului.....

Wally02.09.2007 09:49
si inca ceva..gattuso e inchizator???pentru ca pe gattuso il observ la fiecare meci al milanului.....

Gattuso e inchizator. Dar Rino nu poate fi comparat niciodata cu Lovin. Parerea mea e ca Rino e cel mai bun inchizator din lume, mai bun decat Carrick, Vieira, Mascherano sau Essien. Si asta datorita efortului si daruirii sale. In aceasta privinta ii dau dreptate lui MM. Dintre Ronaldinho si Gattuso il aleg pe al doilea.

bodanelu02.09.2007 10:01

Rino e inchizator. dar, cum zicea si Wally, el se observa datorita efortului si daruirii sale. dar l-ai vazut pe el sa dea vreo pasa pe culoar? nu.. ii da pasa lu Pirlo sau lu Ambrosini..

Wally02.09.2007 10:07
dar l-ai vazut pe el sa dea vreo pasa pe culoar? nu.. ii da pasa lu Pirlo sau lu Ambrosini..

Poate n-ai vazut cum i-a pus-o pe cap lui Inzaghi pentru 1-1 acum in Supercupa Europei :tongue:

alpopa02.09.2007 10:17
O echipa juca in general cu unul sau cu 2 inchizatori si Lovin e unul dintre inchizatori. surprinzator, el chiar isi face bine meseria pentru ce e pus sa joace, sa distruca, exceptie facand meciul cu Bate unde Ov. Petre a fost peste el la multe capitole.

deci, nicio echipa nu o sa o vezi sa joace fara cel putin un inchizator. poate o sa-mi dai exemple de afara cu nu stiu ce nume de jucatori, dar aia sunt polivalenti, adica pe langa distrugere mai stiu sa mai dea si o pasa pe culoar etc.

la noi, astia sunt inchizatorii, cu astia jucam.

Atat Lovin cat si Ov. Petre isi fac treaba acceptabil ca inchizatori (al doilea mai bine ca primul, dar numai cand "vrea"). Cu o singura conditie insa : SA NU JOACE IN ACELASI TIMP PE TEREN ! Pentru mine e un mare semn de intrebare cum Hagi a jucat atat cu Zaglebie cat si cu Bate (meciurile de acasa) cu cei doi pe teren, in conditiile in care dadeau mereu impresia ca se calca pe picioare si se incurca reciproc. La meciul cu Bate spre exemplu, cum a fost scos Lovin, Petre si-a dat drumul la joc. A reusit deposedari, interceptii, a reusit sa iasa calm din aparare cu ceva pase exacte si, foarte important, n-a mai fost prins departe de poarta, in spatele mingii. Cu 2 inchizatori pe teren, asa cum ii aseaza Hagi in acest moment, suntem victime sigure in CL ! Cei doi devin magarusii adversarilor, se dau cap in cap, se calca pe degete !

bodanelu02.09.2007 10:23

ce am vazut eu din peluza, Ov. Petre a jucat bine si inainte sa iese Lovin

yo_marius_xxx02.09.2007 10:32

@alpopa

mare dreptate ai.....ceva de genul asta voiam sa spun si eu........de un singur lucru imi pare rau in momentul asta-de faptul ca eric n-are destula experienta si tupeu pentru a juca la valoarea lui.....

....dupa parerea mea eric poate juca atat inchizator (asta a si dovedit-o) cat si mijlocas....ofensiv sa zicem (oricum ceva in genul mijlocasului care face legatura intre mijloc si atac).....

......oare nu s-ar putea incerca un cuplu ov.Petre-bicfalvi??....nu neaparat in meciul de azi,desi daca ne gandim ca Lovin si ov.Petre iar o sa se incurce unul pe altul.....

apropo stie cineva care va fi linia de fund azi??

Khalid02.09.2007 10:33

Parerea mea e ca O.Petre e cel mai bun inchizator din tara, chiar daca si becaliotul a spus acelasi lucru. Insa apare o problema dupa ce isi revine Ghionea, Radoi va fi sigur titular al postului de inchizator si nu il vad pe Hagi sa joace cu 2 inchizatorii cand vor fi toti jucatori apti. Deci O.Petre va fi o rezerva de lux in curtea Stelei :biggrin: .

-=Danny=-02.09.2007 10:34

Io , la TV , am vazut ca Ov. Petre e PRAF !! si Becali mai si zicea ca joaca ca ceasu , bine ca s-a accident Radoi , ca acum nu mai are Becali subiect de cearta intre el si Rege .....

Khalid02.09.2007 10:38

Ai voie la televizor? :huh:

-=Danny=-02.09.2007 10:44

Nu am voie la TV :( , am voie la plasma !!! :D ( glumeam si io ) normal ca am voie la TV , ca nu am fact nimic grav .... INCA !! ( iar sunt off topic )

Sunt tare curios daca Bicfalvii o sa joace bine in meciu cu Unirea ...... ca daca nu joaca bine .... inseamna ca s-a culcat pe o ureche , si iese din preferintele mele :(

IONUTZ-CIPRIAN02.09.2007 11:12

Nici mie nu-mi prea place de O. Petre,niciodata nu mi-a placut,ERIC este parca prea tanar sa joace titular,insa cred ca daca va fii nevoie de el va juca inca din primul minut,astept meciul de astazi sa vad cum sta echipa!!!

«1102103104105106107»