Inseamna ca Tatarusanu e un portar vitezist dk-l vrea Gigi? :wink: Numai bun pentru Steaua viitorului.
Eu l-am vazut din intamplare in vreo 4 meciuri pana acum si pare intr-adevar foarte sigur pe el. In meciul de aseara dintre potai si Bistrita, a blocat si singur cu cate-o potaie. M-am distrat, nu gluma.
Si eu cred la fel, ca jucatori ca el si ca Bogdan Stancu sunt foarte promitatori si m-as bucura enorm sa fie luati de Steaua, dar lasati sa joace in continuare etapa de etapa. De preferat la echipele unde sunt acum, s-au acomodat deja si le prieste, nu la Gloria. Dar nu facem noi strategii, nici transferuri.
Cu siguranta ca si jucatorii astia tineri isi doresc sa joace cat mai repede la o echipa mare. Nu cred ca ar refuza Steaua decat daca sunt anti-stelisti sau poate in proprietatea lui Netoiu(!). Dar ei vor si trebuie sa joace meci de meci ca sa creasca. Iar la Steaua nu stiu cat de repede li s-ar face loc in prima echipa. Ochirosii a fost exceptia de anul trecut, iar acum il inteleg ca a acceptat sa se duca la Gloria pentru a juca mai mult dupa accidentare. Are multi ani inainte ca sa revina si sa fie titular la noi. Bicfalvi e exceptia de anul asta, iar mie mi se pare ca a confirmat mai repede ca Ochirosii. E deja om de baza, mai ales in situatia cu Plesan si Cristocea accidentati si cu Bostina expediat.
Nu cred ca Stancu ar fi folosit din primul minut la Steaua daca ar veni aici, in dauna lui Neaga, Badea, Iacob, Zaharia sau Surdu. Nici Tatarusanu n-ar intra inaintea lui Zapata, nu? Si-ar fi mare pacat de ei sa lustruiasca banca asteptand accidentari sau suspendari ale titularilor. Dar ar fi mare pacat si pentru noi sa ajunga la potai sau in alte parti, nu?
Oricum, se mai pot face transferuri de-acum incolo sau tastam degeaba?