iata cel mai bun transfer posibil,si cica e ieftin,s-ar fi vandut doar cu 500.000,eu unu l-as cumpara.
iata cel mai bun transfer posibil,si cica e ieftin,s-ar fi vandut doar cu 500.000,eu unu l-as cumpara.
ar trebui adus nu unul,vreo 30 de portari ca acolo stam cel mai rau......ce aiurea....
Cred ca GB-ul face raie pe suflet cand vede ce jucator a avut in curte ...!!!!
Si l-a dat cu 500.000 !!!!! eee, da noi l-am luat pe PLesan cu 1.500.000 !!!
Deci e de 3 ori mai bun ca Elton !!!!!! O sa ia salariu si o sa stea mai mult prin spitale !!! E afacere Plesan asta pentru GB, nu alta !!!!
Chiar sunt spectaculoase fazele cu Elton, si chiar se pare ca face treaba la mijloc , la noi mijlocul lipseste cu desavarsire !!!!!!!!
Cred ca GB-ul face raie pe suflet cand vede ce jucator a avut in curte ...!!!!
Crede-ma ca nici in c*r nu-l doare de un amarat de "circar". E mai bun Ov. Petre de 1000 de ori. Doar joaca precum ceasul. Numai ca precum un ceas stricat!
Pe de alta parte, nu stim cit de slabi sunt arabii...
foarte mare dreptate....NU stim cum si ce joaca arabii...cred ca daca m-as fi gasit cu 10 prieteni si am fi jucat fotbal cu Elton cam caeleasi imagini ar fi iesit........acum sa nu credeti ca am sustinut vanzarea lui Elton,eu in continuare cred ca avea loc la Steaua...
Steaua l-a transferta pe Cojocnean. Cel putin asa sustine onlinesp. Are 17 ani, deci sa inteleg ca din iarna Gloria Buzau a facut de fapt un transfer. ![]()
UAU ce transfer tare,asta o sa fie star international!!
Cred ca GB-ul face raie pe suflet cand vede ce jucator a avut in curte ...!!!!Si l-a dat cu 500.000 !!!!! eee, da noi l-am luat pe PLesan cu 1.500.000 !!!
Deci e de 3 ori mai bun ca Elton !!!!!! O sa ia salariu si o sa stea mai mult prin spitale !!! E afacere Plesan asta pentru GB, nu alta !!!!
Chiar sunt spectaculoase fazele cu Elton, si chiar se pare ca face treaba la mijloc , la noi mijlocul lipseste cu desavarsire !!!!!!!!
L-a vandut pe cel mai bun si mai talentat jucator ( si are doar 21 de ani ) pe care Steaua l-a avut dupa Hagi ...
Becali e cel mai mare prost din istoria Stelei . Si-a batut joc de cel mai mare talent pe care l-a avut Steaua de vreo 10 ani incoace ... de Elton !
Poate sa vorbeasca cat o vrea de Radoi , Neaga , Plesan , Zaharia , Bicfalvi ... etc . L-a avut si l-a pierdut .Definitiv ! Pe Elton !
@aqu
....bai tu iti dai seama ce vb??cel mai mare talent de la Hagi incoace??lol.........ai uitat cumva de Adi Ilie,Lacatus,Panduru si inca vreo 30 de jucatori??cel mai bine a zis Ienei:Elton era un jucator f bun pentru Liga 1,dar in cl trebuie altceva (eu personal cred ca plesan si eric ar fi ideal la mijloc,dar de abia de la anul.)
Daca este adevarat ca l-am transferat pe Cojocnean asta este o veste buna. Sper ca in doi ani acest jucator sa si confirme la Steaua
@aqu
....bai tu iti dai seama ce vb??cel mai mare talent de la Hagi incoace??lol.........ai uitat cumva de Adi Ilie,Lacatus,Panduru si inca vreo 30 de jucatori??cel mai bine a zis Ienei:Elton era un jucator f bun pentru Liga 1,dar in cl trebuie altceva (eu personal cred ca plesan si eric ar fi ideal la mijloc,dar de abia de la anul.)
Lacatus a fost un mare jucator si e un mare stelist . Cat despre ceilalti 32 ....
Vorbeam de talent si cu asta te nasti ... BAI !
@agu
Poti sal pui si pe Ilie aici. Cobra nu a avut chiar cariera pe care putea sa o aiba din cauza accidentarilori, dar era peste si peste cei 'buni'
mai baiatule...tu chiar esti cu capul.....adica tu imi spui mie ca Panduru,Ilie,trica,Dorinel...etc au ajuns fotbalisti din intamplare??esti vai de tine....pe pariu ca-ti aduc cel putin 10 prieteni "nefotbalisti" care fac cel putin ce face si Elton cu mingea....ce inseamna pentru tine a fi fotbalist?? in primul rand daca Elton era asa cum zici tu (cel mai cel)trebuia sa se adapteze la echipa,in nici un caz o intreaga echipa nu se adapteaza dupa un jucator!!daca nici atat nu stii priveste meciuri de acum 10 ani ale lui Milan si man utd...si acum e acelasi stil la echipe plus sclipirile lui kaka si c Ronaldo......asa ca daca vrei sa vezi ce face Elton (si chiar mai mult ) uite-te tata la street football....si nu mai vb tu de fotbal...
...cum sa spui ca ad.Ilie n-a avut talent....pana la urma si Cristocea e peste Elton sa fim seriosi....
I`auzi. Daca era asa de bun Elton nu mai ajungea in senzationalul campiont arab.
de acord 100%
Sa faci "shmecherii" nu ajunge. Nu este pentru ca faci minunii la And One Mix Tape ca gata esti jucator de NBA...
La toti ne a placut de Elton, dar asta nu inseamna ca Elton era cine stie ce, de o camdata mai are multe de a demonstra pentru a arata ca este mare fotbalist.
Deci era foarte technic, fara sa fie neaparat foarte bun, nu era nici Hagi sau Ilie.
@aqu
[/quo
ce vezi tu la Plesan,la ce echipa a jucat si te-a convins?Elthon era mult peste el,fotbalul acum se joaca in viteza si Elthon stia asta...
Trecand peste unele comentarii ale unui ,, baiat destept '' vreau sa argumentez si poate o sa-si dea seama ca ,, nu sunt dus cu capul '' .
Bai baiete , sa joci fotbal si sa driblezi pe terenul din parc sau din curtea scolii nu e acelasi lucru cu a juca cu mingea la picior pe teren de 100 de m . ( apropo ai jucat vreodata pe asa ceva ? ) .
Spuneam si o repet si am convingerea ca Elton a fost pentru Steaua o ,, rara avis '' cum poate cine stie cand o sa mai avem . Piticul Stia sa dribleze foarte bine , pasa incredibil de bine si de rapid , tinea capul sus si cel mai important lucru vedea in fata sa numai poarta ! Are cu cel putin doua viteze mai mult peste toti jucatorii si o lejeritate in joc cum numai la marii jucatori vezi . Si repet : are numai 21 de ani !
Din pacate nu i sa dat posibilitatea de a juca mai mult decat a jucat ( cred ca insumat n-a prins doua meciuri , in care a dat si un gol ) . Ciobanul l-a aruncat ca pe o masea stricata pentru. ca la adus MM . Atat de mare a fost razbunarea si prostia sa ca a preferat sa piarda bani ...
Nu cred ca intr-o echipa cu mijlocasi lenti si fara posibilitati tehnice ca ai nostri ( crede-ma ca nu-mi aduc aminte de vreun dribling reusit de vreunul ) , intr-o echipa fara pasatori inteligenti , precisi si rapizi , intr-o echipa in care doar Dica gandeste limpede , ei bine in aceasta echipa nu se regasea si Elton !?
P.S. Si nu cred in varianta ca 5 cm si 10 kg. in plus te fac mai fotbalist ... Aminteste-ti de Maradona , de Romario , de Hagi , de Stoichikov , doar cativa dintre ,, piticii '' granzi ai fotbalului !
Te salut si Hai Steaua !
@AGRESSIVO198+1
Parerea mea este ca fotbalul ce joaca mai mult fisic decit neaparat in viteza
...da...deja e aiurea....scuze pentru mai devreme....
pot sa respect parerea ta(e f bine ca o sustii) dar asta nu inseamna ca pot sa fiu de acord cu ea..
1.da am jucat de cateva ori fotbal pe teren normal( nu la nivel profesionist,binenteles)..
2.prietenii de care vorbeam nu joaca in curtea scolii ci la echipe de Liga a 3-a sau a 4-a la nivel semiamator (fara sa fie platiti,doar pentru a juca fotbal la un nivel cat de cat ridicat)
3.ma vad nevoit sa repet:nu echipa se adapteaza la un jucator si la stilul lui de joc ci invers..
4.desi nu sunt absolut deloc fan Lovin daca vrei neaparat pot sa-ti trimit un material cu cateva driblinguri reusite de el sezonul asta(poate totusi terminam cu prostia asta cum ca mijlocasii n-au reusit nici 1 dribling
5.maradona,romario,Hagi etc..toti au cu cel putin 10 cm peste Elton (apropo..nu exista termen de comparatie intre ei si Elton)
6.imaginile de pe gsp sunt din campionatul arabiei saudite (parca) si nu-mi aduc aminte acum ce jucatori senzationali joaca acolo(ma indoiesc ca Elton ar fi reusit fazele alea avandu-l in fata pe Dani alves...)
si eu te salut cu respect (asa cum am spus pot sa respect o parere dar nu trebuie sa fiu si de acord cu ea) si HAI Steaua ![]()
@AGRESSIVO198+1
Parerea mea este ca fotbalul ce joaca mai mult fisic decit neaparat in viteza
In fotbalul de azi,forta si viteza este complementara?Stii ce-i pacat?Ca a disparut tehnica...a ajuns un fel de Fata Morgana... ![]()
@DelPiero10
100% de acord. Asta am vazut la Italia Franta duminica. Chiar daca nu sunt zero la tehnica, era clar ca sa jucat mai mult la forta si viteza ... Jucatori cei mai buni (lasand de o parte portarii exelenti) au fost Viera, Diarra si Malouda pe o parte (primii doi stau bine la forta, ultimul la viteza, dar nici unu nu e jucator de tehnica ca Riquelme de exemplu); la Italieni sa remarcat Cannavaro (o bruta) si Gattuso (asta si la Rugbymen face frica).
A fost asa de evident ca toti jucatorii mai tehnici (gen Del Piero, Pirlo, sau Anelka) au fost stersi, complet depasiti de violentza jocului.
EDIT: daca tot vorbesc de acel meci, este pentru ca a opus respectiv campioana (****!) si vice-campioana mondiala la fotbal (PS: sunt si Francez ca civil, deci eram pentru Frantza)
Trecand peste unele comentarii ale unui ,, baiat destept '' vreau sa argumentez si poate o sa-si dea seama ca ,, nu sunt dus cu capul '' .Bai baiete , sa joci fotbal si sa driblezi pe terenul din parc sau din curtea scolii nu e acelasi lucru cu a juca cu mingea la picior pe teren de 100 de m . ( apropo ai jucat vreodata pe asa ceva ? ) .
Spuneam si o repet si am convingerea ca Elton a fost pentru Steaua o ,, rara avis '' cum poate cine stie cand o sa mai avem . Piticul Stia sa dribleze foarte bine , pasa incredibil de bine si de rapid , tinea capul sus si cel mai important lucru vedea in fata sa numai poarta ! Are cu cel putin doua viteze mai mult peste toti jucatorii si o lejeritate in joc cum numai la marii jucatori vezi . Si repet : are numai 21 de ani !
Din pacate nu i sa dat posibilitatea de a juca mai mult decat a jucat ( cred ca insumat n-a prins doua meciuri , in care a dat si un gol ) . Ciobanul l-a aruncat ca pe o masea stricata pentru. ca la adus MM . Atat de mare a fost razbunarea si prostia sa ca a preferat sa piarda bani ...
Nu cred ca intr-o echipa cu mijlocasi lenti si fara posibilitati tehnice ca ai nostri ( crede-ma ca nu-mi aduc aminte de vreun dribling reusit de vreunul ) , intr-o echipa fara pasatori inteligenti , precisi si rapizi , intr-o echipa in care doar Dica gandeste limpede , ei bine in aceasta echipa nu se regasea si Elton !?
P.S. Si nu cred in varianta ca 5 cm si 10 kg. in plus te fac mai fotbalist ... Aminteste-ti de Maradona , de Romario , de Hagi , de Stoichikov , doar cativa dintre ,, piticii '' granzi ai fotbalului !
Te salut si Hai Steaua !
Elton:
- faza ofensiva: exceptional cu mingea la picior atunci cand i se lasau spatii libere de catre adversar, clarviziune si foarte bun control al pasei, joc destul de bun fara minge, lipsit insa de forta si deci oarecum deficitar pe momentele de sut si reluari aeriene, usor de busculat in duelurile 1/1 cu adversari puternici si agresivi.
- faza defensiva: nul (recuperare, prezenta fizica, travaliu, marcaj, pressing).
din pacate cu un astfel de profil unilateral e oarecum greu sa te impui in fotbalul european, unde pressing-ul ucigator, marcajul la sange, forta si viteza sunt caracteristicile oricarei echipe serioase. sigur Elton ar fi putut fi util in anumite jocuri din campionatul romanesc, unde multe echipe au numai doua viteze (incet si incetisor), dar de regula aproape toti antrenorii cer jucatorilor sa faca faze duble (aparare/atac). trebuie sa fi un geniu, ca Ronaldinho sau Messi, ca sa fi lasat sa joci numai de la mijloc in sus, si asta in conditiile in care ai coechipieri de superclasa care-ti pot prelua din sarcinile defensive.
@Victor si se revine la discutia purtata mai demult pe forum, ii facea de cacao pe colegii de echipa ![]()
dar de regula aproape toti antrenorii cer jucatorilor sa faca faze duble (aparare/atac).
Numai ai noștri nu cer de la Lovin și Ov. Petre sã le facã pe amândouã. De ce oare?