FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«1103104105106107»
amarel02.09.2007 16:39

Nu mai comebntez rezultatul de azi, am comentat in alt topic,(Bicfalvi n-a jucat mai nimic azi ) vreau sa spun ca in loc sa-l luam pe atatia bani pe SURDU , mai bine plateam cateva sute de mii si-l luam pe PLATONOV de la BATE,care mi s-a parut chiar o solutie buna , muncitor , vitezist,constant ,ambitios si dornic de afirmare !!!

Wally02.09.2007 16:49

Platonov nu-i roman, si astfel nu face parte din "strategia clubului".

amarel02.09.2007 16:53

@wally

Pai Golanski e roman ?

Zapatta e roman ???

au dat 1 500 000 pe Plesan, care chiar daca nu se accidenta nu cred ca rupea gura targului!!!

Au dat iar o gramada de bani pe SURDU !!!!!! Mare achizitie ....nici n-a atins mingea !!!

Si au pretentie de 8 puncte in Liga !!!!!!!!!!

Wally02.09.2007 16:58

Ma refeream la faptul ca s-a declarat ca la Steaua se vor NUMAI jucatori romani. Chiar ma mir cum de au ajuns acesti jucatori in curtea noastra. Cred ca a fost o greseala.

amarel02.09.2007 17:10

@WALLY

Stiu, stai linistit , daca GB facea toate aberatiile pe care le-a rostit , acum eram pe locul 10-11 ,crezi ca GB e atat de tembel sa nu-si dea seama ca nu exista nici o echipa din UCL , care sa fie alcatuita pe baza de selectie nationala ????

Declaratia aia , cred eu, a fost cu tenta electorala !!!!

Acrhine02.09.2007 19:03

Parerea mea este ca s-au facut multe transefuri fara rost si cu jucatori care nu au fata de Steaua.

o luam asa Emeghara 1mil200 nu merita nici 100 de mii ,plesan o gramada de bani si nu face nimic ,surdu la fel nici nu l-am vazut astazi pe teren, pe Gurita la luat ca sa il dea inapoi la faru , pe vatca nu stiu de ce la luat ,badoi e aerian,Neaga inafara de sa alerge ca nebunu nu face nimic .Singuri care imi plac mie sunt : Zapata , golansky,zaharia si rada mai misca cate ceva .

amarel02.09.2007 20:08

SURDU, marele transfer, azi a fost pe post de omul invizibil !!!

yo_marius_xxx02.09.2007 20:23

.....daca se poate as vrea sa-mi recunoasteti faptul ca macar cu surdu am nimerit-o.....

....intr-o jumatate de ora eu am vazut 3 atingeri de minge din partea lui surdu......

....si inca o data,cat de rau imi pare de Razvan Ochirosii,ce bun ar fi fost azi pe stanga......

bodanelu02.09.2007 20:27
Poate n-ai vazut cum i-a pus-o pe cap lui Inzaghi pentru 1-1 acum in Supercupa Europei :tongue:

nu am vazut decat pana la 1-0 pentru sevilla :)

Io , la TV , am vazut ca Ov. Petre e PRAF !! si Becali mai si zicea ca joaca ca ceasu , bine ca s-a accident Radoi , ca acum nu mai are Becali subiect de cearta intre el si Rege .....

tu vezi fotbalul altfel.

e de 1 saptamana la noi si gata, tre sa faca diferenta?

yo_marius_xxx02.09.2007 20:49

@bodanelu

....nu vreau sa faca diferenta....dar macar sa joace fotbal (sau cer prea mult?)

....sa nu uitam cati bani iau jucatorii astia.....si pentru ce??

nu se asteapta nimeni ca surdu sa fie noul kaka,dar ar fi bine sa atinga mingea din cand in cand.....

Stryker02.09.2007 21:01

Eu vad transferul lui Surdu unul inutil...trebuia pastrat Elton pe postul de mijlocas stanga si nu ne-ar mai fi trebuit baiatul asta...dar de, e foarte intelept sa vinzi un titular, un jucator cheie, pe 500.000 si sa-i aduci un inlocuitor pe o suma dubla...

MadFroG03.09.2007 00:03

Aveti pretentii de la Surdu care e de 10 zile la Steaua si ii lasati in pace pe Banel , Lovin , Nesu si alte panarame care n-ar fi titulari nici la Unirea Urziceni .

Sa recunoastem , in lot n-au ce cauta :

Vatca,Baciu,Nesu,Lovin si Banel . Daca din partea conducerii nu ma mai astept la fapte bune , macar Gica sa-si dea seama si sa nu-i mai introduca . Dar la cat de praf e , n-am prea mari sperante

Lasa sa jucam cu Lovin pentru ca a pus umarul serios in eliminarea lui Bate si sa-l refuzam pe Camus ...ala e prea fotbalist sa vina la noi ..avem si noi demnitatea noastra..nu ne lasam calcati in picioare de Fabien...oricat Lovinho e noul Viera

Si inca ceva , marele Hagi il refuza pe Ljubinkovic care a marcat in 5 etape mai multe goluri decat a marcat Lovin in toata viata lui (contabilizand si meciurile amicale si miutele din curtea scolii)

yo_marius_xxx03.09.2007 00:12

@madfrog

....de ce sa nu avem pretentii la surdu??oare el n-a venit la echipa (pe bani foarte multi) ca sa joace fotbal???

inches03.09.2007 01:41

Bai fratilor, pana acuma am sustinut pe Hagi din suflet, dar incep si ma intreb.

Oare de ce (or fii sau nu jucator loviti) tot strimba Hagi echipa ?

De exemplu, se putea merge pe Golanski la centru cu Rada, Marin pe dreapta, Eme sau Nesu pe stinga, sau mai bine Badoi pe dreapta, Marin pe stanga. (in varianta ce Radoi + Goian + Ghionea sunt out)

In mijloc: Ochirosii (pardon a plecat) Bicfalvi (mai jos) Dica (mai sus) Nicolita

In atac as merge pe Badea cind isi va reveni si Zaharia.

Eu ce nu inteleg personal este dece, in momentul ce nu avem creator la mijloc, nu se joaca in formula 4-3-3 repusa la moda de Lyon cind mergea bine echipa franceza, cu doi atacanti laterali, si trei mijlocasi, unu ofensiv, doi defensiv (casa "rupe" piciorele adversarilor)

ceva Gen

Neaga - Dica - Nicolita

Bicfalvi - Petre - Lovin (Radoi)

yo_marius_xxx03.09.2007 03:18

pentru asta tre sa intrebam antrenorul:domnu pedrazzini de ce nu jucam 4-3-3??

MadFroG03.09.2007 10:15
@madfrog

....de ce sa nu avem pretentii la surdu??oare el n-a venit la echipa (pe bani foarte multi) ca sa joace fotbal???

Tu stii sa citesti ? Surdu e de 10 zile la noi si probabil inca nu s-a acomodat cu echipa ...plus ca a fost introdus in repriza a doua cand baietii nu mai aveau chef de fotbal . Si ca fapt divers , stii cine i-a pasat lui Bicfalvi ca sa ramana singur cu portarul ( mai bine zis de la cine a inceput faza ? )

**alex**03.09.2007 10:29

Yakubu a fost transferat de la Boro la Everton si Knight de la Fulham la Aston Villa acum cateva zile si au inscris in meciurile de campionat. Sa nu uitam de Sneijder care la primul meci pentru Real a dat gol.. si exemplele pot continua..

Daca Surdu era un jucator bun se vedea, el era odihnit si trebuia sa aduca prospetime dar nu a facut-o. Momentan e un jucator mediocru care nu justifica suma platita pentru el.

MadFroG03.09.2007 10:31
Yakubu a fost transferat de la Boro la Everton si Knight de la Fulham la Aston Villa acum cateva zile si au inscris in meciurile de campionat. Sa nu uitam de Sneijder care la primul meci pentru Real a dat gol.. si exemplele pot continua..

Daca Surdu era un jucator bun se vedea, el era odihnit si trebuia sa aduca prospetime dar nu a facut-o. Momentan e un jucator mediocru care nu justifica suma platita pentru el.

Ce comparatii ai gasit , doamne - doamne fularsteau2

pentru Yakubu s-au platit vreo 16 milioane daca nu ma insel ,Surdu a facut 800.000 ., apoi Yakubu are cu cine pasa la Everton...Surdu cu cine paseaza ? cu Lovin, Ov.Petre , Banel si chiar Neaga ? haha

singurul din lot care stie sa paseze e Dica

Crede-ma ca daca nu o sa joace Surdu bine , o sa-l critic si eu ..dar mi se pare suspect ca sariti toti pe el desi sunt alte panarame care n-ar putea juca nici la grupa de 15 ani a Stelei

yo_marius_xxx03.09.2007 10:34

...vad ca inca o data trebuie sa ma repet:tot ce postez aici sunt numai si numai parerile mele personale (daca am voie sa am asa ceva).......deci parerea mea personala este ca surdu (un jucator pus pe liber de CFR Cluj) nu are cum sa se ridice la valoarea unui Vali Badea,v.Iacob,Neaga sau Dica.....deci s-a platit o suma f mare pentru un al 5-lea atacant!!!!...cu parere de rau trebuie sa-i dau dreptate lui MM Stoica - fara el Steaua a cheltuit cel putin 11 milioane si nu se vede absolut deloc,ba chiar se poate spune ca joaca mai prost ca anul trecut.....

**alex**03.09.2007 10:35

Nu era o comparatie intre Surdu si Yakubu, ci de faptul ca daca esti jucator bun te acomodezi repede cu echipa.

Daca ma gandesc mai bine.. chiar s-a acomodat, n-a facut nimic ca si restul.

inches05.09.2007 11:20

@yo_marius_xxx

credeam ca Hagi era antrenorul, gata "pac pac" si la dat Gigi afara :D ?

yo_marius_xxx05.09.2007 17:51

nu stiu...dar din moment ce Hagi vede ca "echipa joaca din ce in ce mai bine,crestem de la meci la meci" banuiesc ca nu antreneaza Steaua (sau ca nu vede bine )...asa ca tot presupunand am ajuns la concluzia ca pedrazzini e antrenor.....nu stiu daca am dreptate,dar parca....

predatorpulse706.09.2007 06:58

Aud ca vrem sa-l luam pe buhaescu de la Vaslui,care e un pusti de 19 ani daca nu ma insel,asa ca ma uit eu pe ziare si citesc o declaratie a baiatului care m-a enervat de tot,citez "bineinteles ca vreau,cine nu ar vrea sa ajunga la echipa patronata de Gigi Becali". Traducere--> bani tata,bani multi. E trist ca am ajuns sa fim cunoscuti ca "echipa lui Becali" si ca in ziua de azi lumea vine la Steaua mai mult pentru banii lui Becali decat pentru numele glorios al acestei echipe.

Nu zic ca banii nu sunt importanti dar pe vremuri jucatorii veneau si pentru gloria care parea mai accesibila la o echipa mare. Cum sa nu vina toti jucatorii la banii lui Becali cand sunt destui mediocri de vreo 2-3 ani la echipa care isi iau banii si au ramas mai mult pentru ca ii place Becali decat pentru performanta lor sportiva.

Daca esti baiat cu suflet bun,esti roman,esti ortodox,chiar daca nu prea ai valoare te ia Becali la Steaua si iei vreo 100.000 de coco,ce mai numai performanta o sa urmeze la Steaua.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cristi_mold06.09.2007 10:47

Baiatul a spus ca numai un nebun ar refuza Steaua, echipa patronata de Gigi Becali. Totusi eu cred ca este stelist dar se gandeste si la banii lui Becali. Pana la urma este ceva normal sa se gandeasca si la partea financiara

mark06.09.2007 11:44

Parerea mea e ca Zapata e cel mai reusit transfer al Stelei, dar nu are un contracandidat serios pe post . Ar trebui sa mai aduca un portar.

fularsteau2 fular-campionii

«1103104105106107»