Evident. Lovin e pe viata la Steaua.
N-am auzit pana acum aberatie mai mare ca declaratia lui Hagi, sustinuta apoi si de Fernandel(economiseste bani, pai nu?) ca nu mai este nevoie de jucatori la Steaua pentru a ataca cele 6 meciuri din grupele CL.
Faptul ca, Plesan e accidentat(era totusi o solutie la mijlocul terenului) ca nu avem pe centru decat pe siamezii Lovin si Ov. Petre, se pare ca nu-l deranjeaza pe Hagi. Asta imi confirma ca nici Hagi nu-i asa stelist cum se da. S-a vazut cu sacii in caruta, adica grupele CL, e momentan sub o umbrela protectoare si a uitat ce spunea acum cateva saptamani: ca e deranj mare la Steaua daca nu se vor aduce un mijlocas central de creatie si un varf autentic de careu. Unde-s astia doi, ca nu-i vad?
Mi-e scarba de toti conducatorii acestui club, inclusiv de machidonul Hagi, pe care acum l-au luat ambitiile de neam prost - ca nu-l vrea pe Camus, pe Liubinkovici sau cum dreaq ii cheama.
Sa te speli Gica pe cap cu Lovin, Ov. Petre si ceilalti ratati pe care mi-e sila sa-i expun. Cu astia te vei face de ras si abia mai tarziu vei vedea ce gafa ai facut convingandu-l pe cioban sa nu mai cumpere pe nimeni. Si ai facut treaba asta pentru a obtine doar o liniste paleativa dinaintea furtunii care va veni. Iar atunci nu te mai scapa nimeni, te vei afunda definitiv. Ai pierdut ultimul tren ca antrenor si tu simti treaba asta - din contra, acum, cand suntem in grupe, ar fi trebuit sa ne intarim. Dar unde nu-i cap vai de picioare.
Si stiti cine va avea cel mai mult de suferit? Noi, fraierii de suporteri.