FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«1101102103104105107»
Piece of Mind31.08.2007 09:18

Pacat, se pare ca aceasta calificare a reusit performanta de a-i imbata cu apa rece pe cei care se ocupa de destinele Stelei, de la Gigi la Hagi, trecand si pe la Adi Ilie.

Nu trebuie sa fii mare cunoscator ca sa realizezi ca avem un lot slabut valoric, cu multe maini moarte in echipa, una dintre ele fiind Nicolita, acest veritabil "cap de linie". Cum naiba sa emiti pretentii cu Arsenal sau Sevilla cand nu ai mijlocasi care sa construiasca ceva, care sa faca legatura intre atac si aparare, care sa dinamizeze si sa pistoneze jocul spre poarta adversa? O sa jucam din nou la mica ciupeala romaneasca, doar doar prindem si noi vreun contra-atac...

razvan_stelist200731.08.2007 09:21

Steaua ar trebui sa mai transfere 2 mijlocasi centrali.Unul dintre ei este obligatoriu sa fie de mare valoare ca doar no sa jucam cu Lovin in fata lui Cesc Fabregas.Camus daca pune conditii ca ar vrea salariu,dar si sa joace in Liga sa stearga adidasii lu anderlecht in Belgia in loc sa vina la Steaua.Eu cred ca ar fi o obtiune buna Gabriel Paraschiv de la Oteleul(ca rezerva)si Vlad Munteanu de la Wolfsburg ar fi bun pe partea stanga.Pe partea centrala eu cred ca Steaua ar trebui sa-l aduca pe Costin Lazar,daca Rapid l-ar da sau pe Torje.

inches31.08.2007 12:41

Nu trebuie sa mai transferam pe nimeni, ca ne gasim cu prea multi jucatori si se darama echipa. O sa vina si acidentati si o sa avem de unde alege.

Plus ca Dica este o solutie la mijloc atit cit poate sa fie si Neaga

i-m BaD...31.08.2007 19:00

poate ca ai dreptate..dar acel mijlocas central??unde e ? sau o sa trebuiasca sa jucam cu Lovin ?

zamainmenu31.08.2007 21:16

Evident. Lovin e pe viata la Steaua.

N-am auzit pana acum aberatie mai mare ca declaratia lui Hagi, sustinuta apoi si de Fernandel(economiseste bani, pai nu?) ca nu mai este nevoie de jucatori la Steaua pentru a ataca cele 6 meciuri din grupele CL.

Faptul ca, Plesan e accidentat(era totusi o solutie la mijlocul terenului) ca nu avem pe centru decat pe siamezii Lovin si Ov. Petre, se pare ca nu-l deranjeaza pe Hagi. Asta imi confirma ca nici Hagi nu-i asa stelist cum se da. S-a vazut cu sacii in caruta, adica grupele CL, e momentan sub o umbrela protectoare si a uitat ce spunea acum cateva saptamani: ca e deranj mare la Steaua daca nu se vor aduce un mijlocas central de creatie si un varf autentic de careu. Unde-s astia doi, ca nu-i vad?

Mi-e scarba de toti conducatorii acestui club, inclusiv de machidonul Hagi, pe care acum l-au luat ambitiile de neam prost - ca nu-l vrea pe Camus, pe Liubinkovici sau cum dreaq ii cheama.

Sa te speli Gica pe cap cu Lovin, Ov. Petre si ceilalti ratati pe care mi-e sila sa-i expun. Cu astia te vei face de ras si abia mai tarziu vei vedea ce gafa ai facut convingandu-l pe cioban sa nu mai cumpere pe nimeni. Si ai facut treaba asta pentru a obtine doar o liniste paleativa dinaintea furtunii care va veni. Iar atunci nu te mai scapa nimeni, te vei afunda definitiv. Ai pierdut ultimul tren ca antrenor si tu simti treaba asta - din contra, acum, cand suntem in grupe, ar fi trebuit sa ne intarim. Dar unde nu-i cap vai de picioare.

Si stiti cine va avea cel mai mult de suferit? Noi, fraierii de suporteri.

Khalid31.08.2007 23:23

Nu cred ca O.Petre trebuie pus in aceeasi "oala" cu Lovin, pentru ca nimeni de la Steaua nu pune echipa adversa pe contraatac asa de bine ca mijlocasul de fier, nenea Lovinica :laugh: .

Si sa fiu si on-topic, sper ca intr-un tarziu sa apara acel mijlocas de "creatiune" atat de necesar echipei.

Wally31.08.2007 23:41
Si sa fiu si on-topic, sper ca intr-un tarziu sa apara acel mijlocas de "creatiune" atat de necesar echipei.

Prea tarziu...E deja 1 septembrie. Nu se mai poate face nimic!

-=Danny=-01.09.2007 09:48

Inseamna ca mai vorbim la iarna ...... Totusi ... Camus era acel mijlocasi de creatie , dar se pare ...... ca e prea tarziu :((

MadFroG01.09.2007 10:26

Noi suntem Steaua si nu mai avem nevoie de niciun jucator . Nici de fitosul Camus (ca joaca prea bine Lovin) si nici de nimeni altcineva . O sa ne demolam adversarii cu Lovin si Ov.Petre la mijloc .

Pacat ca nu gandesc asa adversarele din CL . Sevilla l-a transferat pe Kone de la PSV pentru care a platit 12 milioane , Arsenal l-a transferat pe Diarra de la Chelsea , iar Slavia s-a intarit si ea cu un jucator valoros . (asta atentie , ca sa-si intareasca loturile pentru CL , daca si echipele astea au nevoie de intariri ...noi ce sa mai zicem ? poate doar ca avem o conducere de cacao )

-=Danny=-01.09.2007 10:31

Sa nu uitam ca Arsenal l-a dat pe Henry ( sau cum s-o scrie ) .....

MadFroG01.09.2007 10:32

Vai , gata acum clar ii batem !!!

Wally01.09.2007 10:39

Gigi: "IL DORESC PE TATARUSANU!"
Sambata, 1 Septembrie 2007

Finantatorul Stelei a declarat ca doreste sa aduca în cel mai scurt timp un portar de perspectiva pentru a întregi proiectul "Echipa vitezistilor". 

"Becali face mereu ceea ce spune. Urmatoarea etapa pentru mine este crearea unei echipe a vitezistilor, asa cum era cea din anii 80, din care o sa faca parte Tudose, Alexandru Iacob, Bicfalvi, Ochirosii sau Surdu. Bineînteles ca am nevoie si de un portar, asa ca am început sa ma consult cu Hagi, cu Adi Ilie si cu alti oameni de fotbal, pe care i-am întrebat cine e mai bun dintre Tatarusanu si Pantilimon. Tatarusanu ar fi alesul deocamdata", a spus Becali în cadrul emisiunii "Dan Diaconescu Direct", de la OTV. 

Surse din cadrul gruparii care l-a format pe actualul titular al Bistritei si al nationalei U 21, Juventus Bucuresti, confirma ca presedintele CA al Stelei, Vali Argaseala, a primit deja, în urma cu câteva luni, câteva casete cu evolutiile lui Tatarusanu. Putina lume stie ca 50% din drepturile de transfer ale portarului de 21 de ani apartin înca echipei Juventus. "Normal ar fi ca cei de la Gloria Bistrita sa vorbeasca despre vânzarea lui Ciprian numai dupa ce ne întreaba si pe noi!", ne-a declarat indignat Ionel Ciuclea, patronul echipei bucurestene.

Sursa: Prosport

Un portar de viitor. Ar fi bine daca l-am achizitiona.

yo_marius_xxx01.09.2007 10:43

portar de viitor parca era si vatca.......si saracu acum spala ghetele lu finu in vestiar......ar fi f bine sa-l cumpere dar sa-l lase in continuare la Bistrita un an sau 2.........la fel si cu Bogdan Stancu,daca este posibil sa-l ia excelent da' sa ramana sa koace la echipa lui un an(acolo e titular sigur pe cand la Steaua...)

MadFroG01.09.2007 10:50

@Marius , Vatca are 25 de ani , Tatarusanu 21 ;)

Unul e umplutura si asa va fi toata viata , altul e valoros si va fi in curand titularul echipei nationale

strezahuzum01.09.2007 10:54

Las' ca nu de portari ducem lipsa. Mijlocul ... e in pom, ca sa ma exprim elegant.

V-ati uitat aseara la Sevilla ? Pai cand ma gandesc ca alde Lovin si Ov. Petre trebuie sa le tina piept baietilor de acolo ma apuca rasu-plansu. La cum o sa zburde Hleb, Fabregas sau Rosicky pe langa ei nici nu indraznesc sa ma gandesc. :biggrin: :biggrin: Da lasa, ca noi o sa jucam cu Lovinho pana cand o sa iasa si el la pensie.

Cum dracu de se accidenteaza mereu doar jucatorii buni sau acceptabili (Cristocea, Radoi, Plesan) in vreme ce panaramele astea de Lovin si Petre nu patesc nimic ?

MadFroG01.09.2007 10:56

Chiar vrei sa afli raspunsul ? Unii se zbat pe teren , in timp ce altii mimeaza fotbalul

yo_marius_xxx01.09.2007 10:58

@madfrog

ok dar si vatca,atunci cand a semnat era vazut ca viitorul portar al nationalei..etc....un super jucator....pentru ca nu inteleg de ce a fost adus la Steaua......al 3-lea portar putea la fel de bine sa fie si baiatul ala....Cezar Lungu parca(nu sunt sigur...portarul nostru tot de vreo20 d ani)

si recunosc pe tatarusanu nu l-am vazut decat in anglia-Romania si am curaj sa pariez ca Jiji nici macar acolo nu l-a vazut...ca de altfel nici pe Bogdan Stancu......da' asa se procedeaza la Steaua,cum apar 2 articole in ziar de un jucator....hop si Jiji ca l-a urmarit de cand avea 12 ani si ca il cumpara.....extrem de penibil.... fular-campionii

MadFroG01.09.2007 11:03
@madfrog

ok dar si vatca,atunci cand a semnat era vazut ca viitorul portar al nationalei..etc....un super jucator....

de catre cine ?

Un portar care ia 50 de goluri in 30 de meciuri nu poate fi de nationala si nici nu poate costa 500.000 de euro

yo_marius_xxx01.09.2007 11:10

@madfrog

eu asa am citit atunci declaratiile lu' Jiji.....ca vatca e monitorizat de nu stiu cat timp si ca o sa fie un mare portar viitorul titular al nationalei..........cam tot ce se spune acum despre tatarusanu s-a zis atunci si despre vatca.....

si mie de asta imi e frica.......am observat in timp ca "monitorizarile" Stelei sunt de tot rahatu'

cum am spus eu am vazut doar un meci cu tatarusanu si Bogdan Stancu,dar ma indoiesc ca Jiji a vazut atat....

cum semnalizeaza presa ca un jucator a facut un meci f bun.......hopa Jiji ca-l ia la Steaua....

sincer eu n-am auzit asa ceva la arsenal...si acolo se cumpara tineri en-gros....da' probabil ca oamenii au alt sistem de monitorizare (la Steaua e prosport)

MadFroG01.09.2007 11:12

Si te iei dupa Gigi ? eu nu ma iau dupa el si iti spun un singur lucru ...Tatarusanu va fi noul portar al nationalei (evident daca e ferit de accidentari si daca se tine de treaba)

yo_marius_xxx01.09.2007 16:19

macar sa fie asa........ca nu mai tin minte de cand nu a mai dat Steaua portar la nationala......dupa real-Steaua am sperat ca va fi Cernea dar.........

ok.....atunci sa vina tatarusanu........dar raman la parerea ca daca il cumpara Steaua ar trebui sa-l mai lase un an la gloria....... fular-campionii

Dani200501.09.2007 18:02

Unde il mai bagam si pe Tatarusanu?Avem deja 3 portari iar Zapata este titular clar.Nu zic ca n-ar fi bun dar ne batem joc de cariera unui copil....

amarel01.09.2007 22:45

Tatarusanu trebuia luat inaintea lui Zappatta, acum e prea tarziu, Tatarusanu trebuie sa joace , nu sa ferece tusa,peste un an doi, se vor lua bani multi pe el, e foarte clar ca v-a ajunge un mare portar!!!

radustar01.09.2007 22:53

cu lotul asta si la cum joaca va fi o minune daca prindem locul 3 in grupe

yo_marius_xxx02.09.2007 00:15

singurii de care imi pare rau sunt plesan si Ghionea.....sper sa-si revina cat mai repede......

si apropo....e cineva p forumu asta,in tara asta,pe planeta asta care sa inteleaga de ce e Lovin titular la Steaua??daca e cineva il rog frumos sa-mi explice si mie......

fular-campionii

«1101102103104105107»