FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«17891011107»
inches02.05.2007 11:16
Faza ciobanului cu fara straini la echipa e o mare prostie

Sa zicem ca vom face o echipa buna din romani si luam titlu la anul poate chiar ca Dinamo si apoi ce facem ... jucam cu Sevilla sau Fiorentina (sa zic doua echipe care nu sunt top) in grupe UCL si ne bat acasa cu 3-0.

Se stie ca o echipa de romani este un esec rotund in Europa.

Da si nu. Erau numai Romani in '80-'90. Dar aia erau foarte profesionisti si dornici de performanta.

Am vorbit deja de profesionismul care lasa de dorit la romani; unii mi-au replicat ca englezii sunt mult mai petrecareti decat romanii.

Poate. Dar mai este si mentalitatea, care la noi este mult mai slaba decit la englezi sau la germani; de la englezi vine "Fight Spirit" si nu degeaba.

Pe de alta parte, eu zic ca 2-3 africani, pentru ca sunt mai fizici prin natura, ar fi buni la inchidere de exemplu. Un brazilian este bun pentru technica.

Eu cred ca trebuie sa se investeasca inteligent, asa cum a facut-o Poli cu Emeghara si Omoduemuke, al doilea a venit pe gratis. Cluja?? a facut si el cumparaturi destepte.

Becali sa mai taca din gura, ca pina la urma, Thereau de exemplu, ne-a salvat in nenumerate randuri.

focus02.05.2007 11:17

Cred ca nu am face fata cu toti jucatorii de la nationala in Liga Campionilor ...ce sa mai spun de o echipa formata doar din jucatori romani din Liga1...

weeezer02.05.2007 18:34

Eu dimpotriva, consider ca daca am avea tot lotul valid, si cu inca 3-4 "intarituri", am putea sa facem fata cu brio in UCL...

robisteaua02.05.2007 23:10

Cica Hagi l-ar fi trimis pe Zoltan Iasko in Polonia ca sa-l aduca pe Dolha la Steaua!

martanu03.05.2007 00:03

Ma scoate din minti Jiji, ca nu vrea straini. Din pacate la Steaua scooter-ul de jucatori va fi tocmai Jiji, si atunci sa vedeti fratilor la petarde. Cica Neaga este curtat de Fulgerul Bragadiru, se pare ca am mai pierdut un jucator bun. Oricum raman la parerea ca in primul rand avem nevoie sa transferam un antrenor bun. Cu mare parere de rau trebuie sa recunosc ca nu avem fata de CL, chiar daca ajungem acolo cumva. UEFA ar fi mai potrivita.

Danntes03.05.2007 10:52

Daca pleaca Andrey nu mai supar dar daca ciobanu infect il arunca pe Elton imi bag ceva in natia lui.

Elton ar putea fi o extrema senzationala sub conducerea altui antrenor.

Dupa parerea mea Elton ar trebui sustinut de noi toti pe stadion, mai ales de peluze.

sorin_77703.05.2007 12:54

Elton trebuie cerut in teren la meciul cu Ceahlaul!!! Tribuna trebuie sa ii scandeze numele... Cum e posibil sa transferi un jucator ca Elton si sa il tii rezerva... Pai ori GG e prea orgolios si ingamfat, ori Oli e un mare PROST... cred ca amandoi au toate aceste caracteristici...

robisteaua03.05.2007 16:21

Problema cu Elton ii ca nu Gigi l-a vrut pe brazilian, ci MM si varul sau Virgil care l-au batut la cap sa-l cumpere de la Corinthians, din acest motiv ii impune lui Oli sa nu-l bage in primul 11, plus ca acum chiar nu este nevoie de el, Croitoru joaca excelent face atat faza defensiva cat si cea ofensiva, cand avem asigurat locul 2 sa-l bage in toate meciurile dica10

c.ronaldo1703.05.2007 16:58

Atata timp cat Steaua fara Elton a castigat 3 meciuri la rand, si cu Elton a pierdut 3 meciuri la rand, nu vad care ar fi rostul titularizarii lui Elton.

Danntes03.05.2007 17:01

Eu zic ca trebuie scandat numele lui, sa il sustinem, ca ciobanu se pare ca are de gand sa scape de el la vara.

Iar pe stanga eu il vad pe Elton mai bun decat Bostina si Cristocea.

Raul198803.05.2007 18:23

Am citit in Prosport ca Becali il vrea sa il cumpere pe Dolha....

Dupa parerea mea mai bine il tinem pa Andrey decat sa il cumparam pe Dolha....

Daca Becali o sa faca transferurile la vara pot sa zic numai vai de capul nostru :neutral:

kan3003.05.2007 18:46

Daca tot vorbim de portari, de ce nu-l aduce inapoi pe Martin Tudor? La Steaua a avut o evolutie fantastica. Mai este problema fundasilor iar in tara nu prea vad ceva de valoare, cred ca tot pe afara ar gasi cate ceva.

Raul198803.05.2007 19:01

Pe postul de fundas dreapta eu l-as propune pe Cosmin Contra.

La sfirsitul sezonului contractul lui cu Getafe ii gata si il putem lua pe gratis.

Problema este ca eu am auzit ca el nu vrea sa se intoarca in Romania in afara de Poli Timisoara.

Dar mai stii... poate sa rasgandeste :-P

Sper sa-l cumparam pe Gabriel Muresan de la Gloria, fundas foarte bun si are si calitati ofensive - a bagat pina acum 6 goluri ca fundas :razz:

Transferul nu ar fi greu de realizat findca antrenorul a zis ca trebuie sa vanda un jucator la vara... problema ii daca Gigi il vrea!

Bogdan4Steaua03.05.2007 23:37
Atata timp cat Steaua fara Elton a castigat 3 meciuri la rand, si cu Elton a pierdut 3 meciuri la rand, nu vad care ar fi rostul titularizarii lui Elton.

Cand faci analogia trebuie sa te gandesti si la numele adversarilor si la modul in care acestia s-au prezentat pe teren. Determinarea celor de la Otelul si Poli Iasi a fost aproape egala cu zero(prefer sa nu stiu de ce). Cei de la CFR s-au prezentat de asemenea lamentabil. Pe partea cealalta, am dat peste un Dinamo mai bun, peste o echipa muncitoare a Gloriei si peste o echipa Poli a carei motivatie mi-a adus aminte de meciul nostru retur cu Valencia.

Vina pentru esecuri ii apartine lui Oli.

Repet: riscam sa il pierdem pe Elton si acest lucru este de neconceput. Cu Oli pe banca vom avea la mijloc doar jucatori gen Lovin, Ov. Petre sau Paraschiv, jucatori fara imaginatie, incapabili sa gandeasca o faza ofensiva si ne vom multumi ca nu ne-am facut de ras cu Sevilla. Orice echipa mare are cel putin un jucator extrem de tehnic si rapid la mijlocul terenului. Bostina s-a plafonat, Dica este atacant si nu cred ca mai sta la noi mai mult de un an.

metzzz04.05.2007 05:57

Elton ar fi un inlocuitor bun pentru Dica, care sper sa plece la vara avand in vedere situatia de la club, pentru a nu se plafona :( , cu toate ca nu-mi doresc acest lucru dar altfel nu vad, Elton cred ca va fi vandut la vara, cat despre fundasi nu stiu ce sa zic... dar romanii care sa intre pe posturile de fundasi nu prea vad...ma rog vedem ce va fi la vara. Daca nu vine Neaga, Elton nu ramane si nici Dica...+ ca, cred ca vor veni oferte pentru fundasii nostri centrali care s-ar putea sa plece.....viitorul nu suna bine deloc si mai mult ca sigur o sa ajungem o echipa de pluton. Trist dar adevarat.

Gigi e un ratat :|

c.ronaldo1704.05.2007 09:21
Vina pentru esecuri ii apartine lui Oli.

Si pentru victorii?

inches04.05.2007 10:02
Si pentru victorii?

Poate mersi lui GG, cine stie ce a mai facut in culise ?

c.ronaldo1704.05.2007 10:31

Oau. La un asemenea raspuns nici ca nu ma asteptam, mai ales pe un forum de stelisti (cel putin asa ar trebui).

Bogdan4Steaua04.05.2007 11:34

Stelisti, stelisti, dar realisti.

Sa zicem ca meritul la victorii ii apartine tot lui Oli. Daca in ultimele 6 meciuri castigi trei si pierzi trei nu poti sa emiti pretentii la un loc pe podium. Generalizand pentru tot campionatul, in 34 de etape sunt puse in joc 102 puncte. Ipotetic vorbind, Oli ar lua in jur de 51. Cu acel punctaj nu stiu daca am prinde locul 6-7.

c.ronaldo1704.05.2007 11:39

Da, dar trebuie sa il sustinem pe Oli, cat o sa mai ramana la echipa, dupaia treaba lui.

Bogdan4Steaua04.05.2007 12:15

Daca il sustinem este posibil sa il vedem si anul viitor la echipa, lucru care ne-ar distruge complet. Sustinem doar oamenii cu caracter, nu antrenorii-marioneta care fac echipa la indicatiile patronului.

c.ronaldo1704.05.2007 12:20

Iar daca nu-l sustinem riscam sa pierdem chiar si locul 3, si totodata sa stricam imaginea Stelei.

fedora04.05.2007 12:41

Esti chiar hazliu. Dar declaratiile si poate chiar realizarile de blat crezi ca nu dauneaza Stelei?

Un antrenor marioneta nu afecteaza imaginea Stelei?

Suporteri supusi unui analfabet nu strica imaginea clubului?

Bogdan4Steaua04.05.2007 12:51
Iar daca nu-l sustinem riscam sa pierdem chiar si locul 3, si totodata sa stricam imaginea Stelei.

Imaginea Stelei e stricata in momentul de fata de Becali. Daca e sa pierdem si locul 3, ar fi pentru ca nu meritam mai mult cu un antrenor incapabil si cu o selectie penibila. Decat un loc doi suspect, mai bine un loc patru cinstit.

c.ronaldo1704.05.2007 13:03

Un loc 2 suspect. Hm... Nu prea vad de unde ai scos-o pe-asta. Cred ca multi incep sa devina critici ai echipei. Poate suntem, sau am fost, la un moment cu sanse mici de un loc 2, dar nu cred ca trebuie sa luam si sa aruncam cu antrenorii si conducerea pe jos. Pana la urma, jucatorii joaca, chiar daca o mare parte din joc e facuta de antrenor. 70% ne-a dus Oli, MM si Becali in jos, restul jucatorii.

La imaginea Stelei nu era vorba de ceea ce a facut Becali, ci de ceea ce ar fi putut/poate sa faca suporterii, si anume de a incepe sa ne injuram conducerea, si chiar lotul. Ca ne-a facut Becali de ras, asta e altceva. Ceva de care incercam sa ne desprindem. Sper insa ca aceasta desprindere sa fie si la propriu, nu nuami in mintea suporterilor.

Daca noi avem meciuri suspecte de blat, atunci de Rapid ce sa mai scriu?

Priviti meciul cu Argesul, Pitestenii au dat un gol, peste 10 minute Rapid deja avea un gol in plus si un jucatori in plus. Rapid-Iasi, deja in minutul 20 era 2-0. Rapid-Otelul 4-0, 7-0. Rapid 3-0 Ceahlaul, Rapid 4-0 UTA etc.

Hai sa lasam orgoliile "de suporter", ca aici nu e vorba numai de onoare personala, ci de onoarea a 15 milioane de romani.

«17891011107»