Sunteti cam OFF TOPIC ![]()
OFF TOPIC: @c.ronaldo17
Sincer, in cot ma doare de blaturile pe care le face (sau nu) rapedul... Eu nu vreau ca Steaua sa fie suspectata de asa ceva...
Sunteti cam OFF TOPIC ![]()
OFF TOPIC: @c.ronaldo17
Sincer, in cot ma doare de blaturile pe care le face (sau nu) rapedul... Eu nu vreau ca Steaua sa fie suspectata de asa ceva...
@c.Ronaldo: Postul tau mi se pare confuz si pe alocuri patetic. 15 milioane de romani?
LOL 15 milioane
)))))))))))
@c.Ronaldo: Postul tau mi se pare confuz si pe alocuri patetic. 15 milioane de romani?
Ca sa te multumesc pe tine de acum am sa scriu la fiecare post povesti cu inimioare si ursuleti.
@Rossonblu
Nu am stat sa numar cati stelisti sunt exact in Romania.
@forever_STEAUA
Exact la asta ma refeream si eu. Nu suport sa vad cum unii acuza Steaua de blat, iar pe altii(Rapid, CFR) ii vede mari echipe ale lumii.
PS: Scuze de OFF Topic.
Daca alte echipe fac blaturi nu trebuie sa o facem si noi. Asta e ideea.
In momentul de fata, fara jocuri de culise ajungi pe locul 4-5 in Liga. Asta daca nu te ambitionezi si bagi 15-20 milioane in echipa si atunci n-are ce sa-ti faca nici Corpodean, nici Copos, nici Borcea.
In legatura cu Oli: daca nu termina pe 2 Gigi o sa-l dea afara, si vor veni Hagi&Popescu, cu privire la blaturi Becali nu cred ca a facut vreodata cu Steaua, sa dea bani altei echipe asta da... vezi Gloria anul trecut si Jiul in ultima etapa, dar cand a jucat Steaua vs. alta echipa nu s-a dus cu banii le ei, asta-i clar :!:
In legatura cu Oli daca nu termina pe 2 Gigi o sa-l dea afara, si vor veni Hagi&Popescu, cu privire la blaturi Becali nu cred ca a facut vreodata cu Steaua, sa dea bani altei echipe asta da vezi Gloria anul trecut si Jiul in ultima etapa, dar cand a jucat Steaua vs. alta echipa nu s-a dus cu banii le ei, asta-i clar :!:
Cu Hagi &Popescu antrenori, o sa fim cam pe 7-8 in campionat...
@amarel
Multumim ca ne informezi. Deci gata, nu-i mai luam pe Hagi si Gica, ca ajungem pe 7, 8.
Raducioiu scouter la Steaua!!!
Cum naiba e Raducioiu scouter pentru noi? De cand prietenia asta stelisto-dinamovista?
Nu o sa ma iau de el doar ca e dinamovist, dar ce il recomanda pe el sa lucreze la Steaua, nici pe Gabi Popescu nu-l recomanda multe, dar e prieten cu Oli.
Intre javre si milogi exista prietenii de mult, de nici nu mai stii cati rapidisto-dinamovisti exista, dar pe mina ma ingrijoreaza trendul asta de stelisti mutati la javre (Danciu, Munteanu, Denis Serban, Oprita), desi astia nu pot fi considerati stelisti anymore.
Doamne cum am ajuns... Raducioiu la Steaua... doamne cat astept ziua in care ciobanul va pleca de la noi, ori din vointa lui ori la puscarie. Raducioiu la Steaua, ce sa mai zic, WTF?
Cum a mai zis un user foarte intelept de pe site, prefer un an in B decat sa mai traim in minciuna asta becaliana care ne-a cuprins echipa.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori!
Conform ProSport, Steaua se intereseaza de serviciile lui Tibi Balan. Nu pot sa ma pronunt despre calitatile lui, nu l-am mai vazut de ceva vreme jucand, insa se pare ca Gigi, in continuare, nu are de gand sa cumpere jucatori care sa vina ca posibili titulari. Mai exact, folosind cliseul, "jucatori de certa valoare". Tibi Balan nu mi se pare neaparat un jucator care sa ridice Steaua. Noua nu ne trebuie jucatori de nivelul Stelei, pentru ca ar insemna sa ne complacem in a lupta in permanenta pentru locul 2. Steaua are nevoie de jucatori care sa ridice echipa. Iar Balan nu pare potrivit pentru asta... dar ma rog, e bun acolo, la numar... poate nu s-o mai intampla sa vrem sa facem schimbari prin repriza a doua si sa n-avem ce jucatori ofensivi sa bagam...
Acum cam 2 ani mi-l doream si eu pe Balan la Steaua. Acum...Dumnezeu stie ce s-o mai fi ales de el. Ma lasa rece transferul lui, cu conditia sa nu plece Elton!
Stie cineva daca exista un sait pe care sunt scosi jucatori la vanzare?
Si apropo de sustinere, eu cred ca sustinerea echipei indierent de antrenor nu poate sa duca decat la ceva bun. Daca echipa ar fi sustinuta, chiar daca ar fi condusa si cu 5-0, jucatorii ar da totul doar ca sa-si multumeasca suporterii, dar daca sunt condusi si suporterii in injura va fi foarte greu sa revina chiar si dupa mai multe meciuri.
stie cineva daca exista un sait pe care sunt scosi jucatori la vanzare?
Kan, omule, ai o exprimare terifianta!
Jucatorii nu sunt, totusi, niste banale perechi de "adidasi" ca sa fie "scosi la vanzare"...
Eu zic totusi sa-l sustinem pe Oli pina la vara, ca oricum cred eu ca va pleca... Daca nu, vai de noi!
Daca vom continua sa il sustinem, sansele de a scapa de acest om fara caracter tind spre zero.
@predatorpulse7 tin sa nu fiu deacord cu tine. trebuie sa asteptam sa vedem munca lui la Steaua
@Bogdan perfect deacord cu tine ![]()
STRATEGIE Fostul international este foarte aproape de a veni pe banca tehnica a echipei din Ghencea din vara si a început sa îsi creioneze lotul pentru sezonul viitor.
Putine obstacole mai stau în calea lui Gheorghe Hagi pentru ca acesta sa devina antrenorul Stelei din vara, însa cel mai mare, Mihai Stoica, a fost înlaturat.
Dupa plecarea fostului manager general, "Regele" are drumul deschis spre banca tehnica a ros-albastrilor, mai ales ca, se pare, Cosmin Olaroiu a acceptat sa mai conduca Steaua pâna la sfârsitul campionatului doar pentru a-si asigura o iesire din scena cu fruntea sus. Faptul ca nu va fi numita o alta persoana în functia detinuta de Mihai Stoica, venirea lui Gabi Popescu, mandatat sa se ocupe de aducerea unor jucatori, zvonul ca Olaroiu este dorit de Dinamo Kiev, iar Becali este dispus sa-l lase sa plece sunt indicii ca Hagi este tot mai aproape de Steaua.
De altfel, "Regele" a întocmit o lista cu jucatori pe care si-i doreste, primul compartiment vizat pentru întarire fiind mijlocul terenului. Adept al unui fotbal ofensiv, el a propus numai fotbalisti tehnici, capabili sa readuca spectacolul în Ghencea. Tibi Balan, Herea, Prepelita, Plesan sau Izvoranu nu sunt însa usor de adus, sumele vehiculate în jurul lor fiind destul de piperate, iar Becali a dovedit ca nu are o punga foarte larga atunci când vine vorba de trensferuri. De aceea, singura piedica ramasa în calea venirii lui Hagi ar fi satisfacerea doleantelor acestuia în privinta stabilirii unui lot de jucatori, numeric si valoric, cât mai aproape de pretentiile sale.
Adrian Neaga
Vârsta: 27 de ani
Echipa: Ilhwa Seongnam
Postul: atacant
Meciuri în Liga I: 132
Goluri: 43
Pretul: 800.000 Â?
Eu de un an am vorbit numai cu Meme Stoica de la Steaua despre o eventuala revenire. Nu stiu daca acum se va schimba pozitia clubului fata de mine, însa îmi doresc sa joc din nou acasa.
Emilian Dolha
Vârsta: 27 de ani
Echipa: Wisla Cracovia
Postul: portar
Meciuri în Liga I: 80
Goluri: 0
Faptul ca sunt apreciat de oficialii Stelei este un lucru pozitiv pentru mine. Privind înapoi la gesturile pe care le-am facut împotriva suporterilor Stelei, mi se par acum nejustificate si le regret.
Andrei Prepelita
Vârsta: 21 de ani
Echipa: FC Arges
Postul: mijlocas
Meciuri în
Liga I: 110
Goluri: 11
Pretul: 1.000.000 Â?
Ar fi un mare pas înainte un transfer la Steaua, dar nu vreau sa spun nimic, pentru ca nu se stie unde ajungi în viata. Eu am alte griji acum cu FC Arges. Contractul meu expira însa peste doi ani.
Ovidiu Herea
Vârsta: 21 de ani
Echipa: FC National
Meciuri în Liga I: 62
Goluri: 5
Pretul: 1.000.000 Â?
Vreau sa joc la o echipa mare, ar fi perfect sa ajung în Ghencea. Vreau sa evoluez în cupele europene an de an. Eu mai am contract trei ani cu FC National, trebuie sa se înteleaga cluburile.
Mihaita Plesan
Vârsta: 25 de ani
Echipa: Poli Timisoara
Meciuri în Liga I: 104
Goluri: 18
Pretul: 800.000 Â?
Ar fi o onoare pentru mine sa lucrez din nou cu Gica Hagi, un idol si un exemplu pentru mine. Nu cred ca voi avea probleme cu suporterii, pentru ca am evoluat în trecut la Dinamo.
prosport
[...]
1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.Moderatorii
Fara Plesan. Nu vreau sa ajungem sa dam 800.000 pe toate rebuturile..
In nici un caz nu are ce cauta Plesan la Steaua. Nu fiindca a trecut pe la Dinamo (asta se duce oriunde pentru 10$ in plus) ci fiindca e o petarda.
Ce dracu, inca nu s-a vindecat Hagi de obsesia numita Plesan ??
[...]
Mergem de la Oli la Hagi? Ce naiba de miscare ar fi asta?
Scarba de Dolha gaseste acum "nejustificate" degetele pe care ni le arata cand era tigan. Sper sa ramana Andrey. Si sa nu vina nici Plesan.
Daca o sa il luam pana la urma pe Vatca (Otelul), iar Cernea isi prelungeste contractul, cred ca postul de portar va fi acoperit. Dolha nu are ce cauta la Steaua, din doua motive. E si rapidist, e si slab.