FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«1910111213107»
kan3005.05.2007 10:14
Kan, omule, ai o exprimare terifianta!

Jucatorii nu sunt, totusi, niste banale perechi de "adidasi" ca sa fie "scosi la vanzare"...

:))dar la ce sunt scosi?la plantat varza?sau poate la cules de capsuni?am intrebat daca exista un sait unde poti vedea jucatori, sa zicem, transferabili, ca sa fii multumit.acu este ok?:))

weeezer05.05.2007 10:17

Mai degraba mi l-as dori pe Haisan, mi se pare peste Vatca. Cat despre Dolha, candva era portarul nr 1 al Rapidului si ajunsese la Nationala. Intr-o perioada in care Martin Tudor n-o facuse.

Bogdan4Steaua05.05.2007 10:19

Izvoranu, Plesan? Am ajuns groapa de gunoi a Ligii 1? Toate transferurile esuate ajung la noi? L-as dori pe Hagi din doua motive:

1. Apreciaza jucatorii tehnici si Elton ar ajunge cu siguranta titular.

2. Nu l-ar lasa pe Becali sa ii faca echipa.

Din pacate exista alte zeci de motive pentru care nu l-as dori antrenor la Steaua.

Raul198805.05.2007 10:20

@ kan30

Du-te pe pagina transfermarkt.de si apesi pe internationale ligen!

Bogdan4Steaua05.05.2007 10:23

Site-ul nu este deloc relevant, decat pentru o parte din jucatori. Spre exemplu, preturile din Liga 1 sunt total aiurea.

weeezer05.05.2007 10:24
Izvoranu, Plesan? Am ajuns groapa de gunoi a Ligii 1? Toate transferurile esuate ajung la noi? L-as dori pe Hagi din doua motive:

1. Apreciaza jucatorii tehnici si Elton ar ajunge cu siguranta titular.

2. Nu l-ar lasa pe Becali sa ii faca echipa.

Din pacate exista alte zeci de motive pentru care nu l-as dori antrenor la Steaua.

Cred ca ala primul motiv s-ar duce naibii o data cu venirea preferatului Plesan...

Bogdan4Steaua05.05.2007 10:26

Nu neaparat. Fara interventia lui Gigi probabil ca Nicolita ar iesi din schema si am juca cu Elton pe dreapta. Sau am putea juca un 4-3-1-2, cu Elton in spatele varfurilor.

Raul198805.05.2007 10:30

@ Bogdan4Steaua

Ai dreptate!

Daca vine Hagi la noi, Steaua o sa joace mult mai ofensiv decat acuma cu Oli!

Dar si el o sa aduca jucatorii(petardele :grin: ) lui preferati gen Plesan!

I.N.Money05.05.2007 10:41

Din lista lui Hagi,nu zaresc vreun fundas dreapta,ci numai jucatori ofensivi.Plesan nu are ce cauta la noi,e un jucator de nivelul lui Lovin + cred ca oricarui stelist i se face rau cand aude ca in Ghencea se doresc jucatori de la Aek Bragadiru.Personal cred ca Principele il va aduce pe Hagi la finalul sezonului,iar singurul lucru care ma bucura in aceasta revenire a sa este faptul ca se pare ca Rica e un jucator dorit si de el,nu numai de noi.

Cat despre Dolha,ma gandesc ca daca dorim asemenea jucatori de ce sa nu apelam si la alti portari care au facut "furori",gen Delwarte,Pesic sau mai stiu eu care. :roll: .

kan3005.05.2007 10:57
@ kan30

Du-te pe pagina transfermarkt.de si apesi pe internationale ligen!

mersi

Raul198805.05.2007 10:58
1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv. Moderatorii

Motivul editarii: Invata sa scrii!

Merci pentru advertisare!

De acum inainte o sa incerc sa scriu mai correct :lol: :x :twisted:

Romana nu a fost niciodata materia mea preferata! :mrgreen:

@kan30

Cu placere!

eugen fan steaua07.05.2007 01:14
O sa plece si Elton pentru ca nu se integreaza in echipa si la jocul cu capul e zero.

Parerea mea este ca Olaroiu e praf si as vrea sa plece cat mai repede.

Cum sa spui ca il vei folosi pe Elton doar cand va fi nevoie? Adica atunci cand va intra in impas sau cum?

Dupa parerea mea Elton e un talent mare chiar daca el e mic.

Ganditi-va cate a facut in meciul cu Dinamo chiar daca am pierdut cate faze si pase bune a dat.

Parerea mea este ca ar trebui integrat in echipa cat mai repede.

Si tare as vrea sa-l vad pe Eton cu Dica intr-un meci jucand impreuna.

Atunci sa te tii!

inches07.05.2007 09:22

Oricum, daca cei de la Dinamo Kiev vin cu oferta concreta la Oli, nu cred ca este chiar asa de prost sa refuze. Pur si simplu pentru ca la Steaua nu prea mai are ce face si nu mai este iubit.

Bogdan4Steaua07.05.2007 11:00

Sa speram ca va pleca Oli.

In alta ordine de idei, se vorbeste despre un schimb Stancu - Tibi Balan. Ar fi o idee excelenta, eu unul considerandu-l pe Stancu, alaturi de Gigel Coman, cel mai prost transfer din ultimii ani. De ce nu ma mira faptul ca ambii au venit la cererea lui Oli?

bodanelu07.05.2007 11:05

Balan nu mai e ce a fost inainte de accidentare...

Dani200507.05.2007 12:41

Se pare ca si anul acesta vom pati ca si in anii trecuti, cum ca Steaua va aduce si va drege, ca la "principe" nu conteaza 4-5 milioane de euro...dar ca in final sa spuna acelasi lucru: ca Steaua nu va da niciodata 1 mil $ pe un jucator din Romania(cazul mijlocasului dreapta de la Otelul...nush cum se scrie :smile: )...dar nici jucatori straini nu vrea...mie unu mi s-a luat pana peste cap de Jiji...si cred ca si-a si scos jumatate din banii pe care i-a bagat :neutral:

Bogdan4Steaua07.05.2007 14:05
Balan nu mai e ce a fost inainte de accidentare...

Nu, dar nu poate fi mai slab decat Stancu. In plus, jucatorul a demonstrat ca are valoare, si in timp isi va reveni.

bodanelu07.05.2007 16:12

Degeaba.. nu ne trebuie jucatori dupa care trebuie sa asteptam sa-si revina. Si avem exemple concrete in curtea noastra: Radoi, Iacob, Oprita care dupa accidentare nu au mai jucat la aceasi valoare ca inainte. Crezi tu ca Dica, de exemplu, o sa fie jucatorul din toamna? Eu nu cred.. si cum avem si staful medical de toata jena.. o sa asteptam si dupa Dica sa-si revina...

weber_p07.05.2007 17:12
Degeaba.. nu ne trebuie jucatori dupa care trebuie sa asteptam sa-si revina. si avem exemple concrete in curtea noastra: Radoi, Iacob, Oprita care dupa accidentare nu au mai jucat la aceasi valoare ca inainte. Crezi tu ca Dica, de exemplu, o sa fie jucatorul din toamna? Eu nu cred.. si cum avem si staful medical de toata jena.. o sa asteptam si dupa Dica sa-si revina...

E cam greu sa intelegi ce inseamna o accidentare de genul ce a avut Radoi sau Iacob daca nu ai jucat fotbal... si nu in curtea scolii! Radoi mai are nevoie de timp iar Iacob vad ca incepe sa-si revina usor usor... dar pana mea e usor sa vorbesti cand stai si te uiti... nu e prea greu sa stai si sa scrii si sa critici niste oameni... plus ca Radoi a jucat pana acum in tonul echipei! Singur nu poti sa faci o echipa!! Fotbalul se joaca in 11 nu in 1 om... oricum total de acord cu staff-ul medical de la Steaua... ca e vai de capul lui, normal ca isi rup astia picioarele daca nu au un medic care sa aiba grija de ei....

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie. Moderatorii

vlad7507.05.2007 17:36

Pe acest topic nu vad nicio discutie legata de transferuri. Se vede ca site-ul este vizitat de "Principe", pentru ca nici la el nu vad niciun transfer. NU VA MAI FACETI SPERANTE! Steaua nu va transfera niciun jucator cu nume. Nici fara nume , evident. In vara Ciobanul va realiza ca a recuperat cativa jucatori si va fi suficient pentru Steaua. Fac pariu cu oricine ca nu vom mai transfera jucatori...40 de jucatori?@!!!!..APA DE PLOAIE!

flo220307.05.2007 19:07

40 de jucatori?@!!!!..APA DE PLOAIE!

Poate cu Steaua II cu tot !!!!

bodanelu07.05.2007 20:26
E cam greu sa intelegi ce inseamna o accidentare de genul ce a avut Radoi sau Iacob daca nu ai jucat fotbal... si nu in curtea scolii! Radoi mai are nevoie de timp iar Iacob vad ca incepe sa-si revina usor usor... dar pana mea e usor sa vorbesti cand stai si te uiti... nu e prea greu sa stai si sa scrii si sa critici niste oameni... plus ca Radoi a jucat pana acum in tonul echipei! Singur nu poti sa faci o echipa!! Fotbalul se joaca in 11 nu in 1 om... oricum total de acord cu staff-ul medical de la Steaua... ca e vai de capul lui, normal ca isi rup astia picioarele daca nu au un medic care sa aiba grija de ei....

E o diferenta. noi discutam despre transferul lu` Balan care vine dupa o accidentare. Nu avem nevoie de jucatori accidentati dupa care sa asteptam 6 luni - 1 an sa confirme. Radoi sau Iacob erau ai nostri, si-au facut datoria inainte de accidentare. nu-i criticam, ii dadeam doar exemplu.

De accea Balan nu mi se pare un transfer reusit!

strezahuzum07.05.2007 21:12
e o diferenta. noi discutam despre transferul lu` Balan care vine dupa o accidentare. Nu avem nevoie de jucatori accidentati dupa care sa asteptam 6 luni - 1 an sa confirme. Radoi sau Iacob erau ai nostri, si`au facut datoria inainte de accidentare. nu`i criticam, ii dadeam doar exemplu.

de accea Balan nu mi se pare un transfer reusit!

Deocamdata Balan nu e jucatorul Stelei. Nu mai luati de bun tot ce scrie in fituica aia de 2 lei (vechi), pentru Dumnezeu !!

In alta ordine de idei, Balan ar fi un transfer OK dupa parerea mea. Alearga, dar se intelege binisor si cu mingea. Si-a revenit dupa accidentare, si joaca la Sportul, nu freaca banca de rezerve. Dar cum astia nu prea mai au sanse de promovare, e lesne de inteles ca la 26 de ani Balan simte ca ar cam fi timpul sa-si gaseasca echipa mai serioasa. Nu e Kaka sau Ronaldinho, dar pentru a bate Ceahlaul, UTA, National, Pandurii si altii ca astia prefer un Balan in locul unui Lovin. Repet, asta daca se realizeaza transferul.

bodanelu08.05.2007 05:42
Prefer un Balan in locul unui Lovin.

Spune-i asta si marelui nostru antrenor. Cred ca oricine ar prefera oricare alt jucator in locul lui Lovin :D

Virgil08.05.2007 08:36

@ bodanelu

Intotdeauna mi-au placut persoanele cunoscatoare. Iar tu esti una dintre ele.

Sunt de acord cu tine ca Balan nu e de Steaua. Iar aducem jucatori care au suferit accidente serioase în trecutul apropiat si care joaca la echipe de doi lei (noi) de Liga a 2-a ?

Nu as da niciodata un jucator ca Lovin, care a prins în ultimii 3 ani,3 campanii europene deosebite si a acumulat o experienta pe care un jucator de la Sportul nu o va avea niciodata, pe un Balan.

Lovin e în crestere de valoare si de forma în ultima vreme si cred ca s-ar face o mare greseala daca i s-ar da drumul.

Dar daca Valerenga IF, echipa ros-albastra ca si Steaua, insista foarte tare, daca Parintele Nostru Gigi încaseaza suma de transfer dorita, iar Lovin este dispus sa primeasca o marire considerabila de salariu, nu mai insist pe tema blocarii lui Lovin la Steaua.

«1910111213107»