FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«11011121314107»
bodanelu08.05.2007 08:55

@Virgil: stii ce cred eu legat de titularizarea lui? Ca s-au terminat banii din CL si e nevoie de altii. Adica la vara trebuie sa fie vandut neaparat.

Locul lui Lovin nu e la Steaua. De ce? Pentru ca pe acel post avem jucatorii cu o valoare mult mai mare ca a lui. Paraschiv, care a prins mult mai multe campanii europene, Ov. Petre (care era singurul jucator al nostru care mai jucase in CL la primul nostru meci european (CL) din toamna) sau in caz de urgenta chiar Radoi, care si-a demonstrat valoarea in foarte multe meciuri.

Virgil08.05.2007 09:39

Sunt de acord cu tine.Dar ce te faci daca ai jucatori mai buni decât Lovin si nu poti sa-i folosesti din varii motive? Nu cumva apelezi la Lovin ?

bodanelu08.05.2007 10:05

Ba da, dar sansele sa apelezi la Lovin cand joci cu doi inchizatori (cum joaca actualul antrenor) sunt mult mai mari fata de cazul cand am juca constant doar cu unul, si unul de creatie langa.

I.N.Money08.05.2007 13:21

Steaua in acest moment este printre putinele cluburi din lume,care au 4 inchizatori la prima echipa, daca il punem si pe Radoi. In momentele cu adevarat cruciale, Lovin a jucat mizerabil si e greu sa spunem ca a evoluat, doar ca a jucat bine in meciuri cum au fost cele cu Poli Iasi sau Otelul.

Daca intr-adevar el este dorit in Ghencea, atunci cu siguranta cineva l-a urmarit in meciurile de la matineu si si-a exprimat parerea daca este acelasi Tibi Balan pe care il stiam inainte sa il nenoroceasca Moldovan.

Bogdan4Steaua08.05.2007 13:32

In meciul cu Dinamo, Lovin putea sa ia rosu in primul minut...tot aceeasi ar fi fost soarta meciului. Trebuia sa il tina pe Catalin Munteanu, iar mijlocasul dinamovist si-a facut de cap, Lovin fiind un adevarat jalon. Il urmaresc cu atentie la multe faze, si pur si simplu este inexistent pe teren. Mijlocasii adversi combina in preajma lui fara a intampina dificultati. Jucatorul pur si simplu nu are valoare.

In lot ar trebui sa ramana doar Radoi, Paraschiv si eventual Ovidiu Petre. Trebuie sa scapam de Lovin. Sincer nu inteleg ce este in capul celor de la Valerenga. Totusi, gandindu-ma ca in Norvegia campionatul este destul de slab comparativ cu al nostru, parca ii mai inteleg de ce vor sa transfere un jucator care nu prea are loc in Liga 1.

Dani200508.05.2007 14:44

Dar Surdu de la CFR cat o costa? Mie-mi pare destul de tehnic, chiar si viteza are + ca e tanar :) ...dar de, daca patronul atunci cand aude de 1 mil de euro face crize... :mad: ...

marrioangel08.05.2007 16:02

Dupa parerea mea ar trebui inceput cu antrenorul...daca Becali zice ca da multi bani pe jucatori in vara mai bine i-ar da salariu lui Protasov cat cere si sa il aduca. Amintiti-va cum juca Steaua pe vremea lui... in privinta jucatorilor... Lovin,Coman,Saban,Stancu-OUT...adusi jucatori care muncesc si au valoare, nu d'astia luati dupa nume!!!!!

bodanelu08.05.2007 16:03
Dar Surdu de la CFR cat o costa? Mie-mi pare destul de tehnic, chiar si viteza are + ca e tanar :) ...dar de, daca patronul atunci cand aude de 1 mil de euro face crize! :mad: ...

Pentru noi foarte mult... a se vedea ultimele declaratii ale ciobandantului...

ferris_bogdan08.05.2007 17:04
[...]
weeezer08.05.2007 18:04

Da-i ba drumul!

IONUTZ-CIPRIAN09.05.2007 14:30
Dar Surdu de la CFR cat o costa? Mie-mi pare destul de tehnic, chiar si viteza are + ca e tanar :) ...dar de, daca patronul atunci cand aude de 1 mil de euro face crize... :mad: ...

Pai Jiji da 2 mil cainilor, si uite asa se duc jucatorii nostri!!

inches09.05.2007 21:40

Chiar ca mi se pare aiurea. Sa spui (vedem faptele pe urma) ca le dai la unii, Dinamo in plus, 2 Milioane si sa te strambi cand este vorba sa cumperi jucatori la mai multi bani decit 600 000 de euro este culmea.

Eu cred ca saracu de el (din punct de vedere mental, ca la banii pe care ii are nu este sarac) crede ca orice parasuta de jucator, este suficient sa imbrace tricoul Stelei ca sa devina super-jucator...

Flow_ultras4ever10.05.2007 05:26

Cred ca iar face nenorocitul... 2-3 achizitii de la FC Vaslui si ne inchide gura...... cel mai bun transfer ar fi sa plece Gigi oierul!

inches10.05.2007 07:09

Mie imi este tare frica cu Thereau in Belgia, sa nu fie tentat sa semneze pentru alta echipa, ca daca Gigi primeste oferta buna, nu refuza, avind in vedere ca vrea numai romanii in echipa. Asa este o sa avem o echipa de FC Vaslui...

Flow_ultras4ever10.05.2007 16:34

Se pare ca tot ce place suporterului stelist, Bacali vrea sa vanda... o sa ajungem ca U. Craiova cu un imbecil ca el..... mama imi vine sa-l strang de gat, mor de ciuda.... :sad: :sad:

vlad7510.05.2007 17:24

Doua transferuri imi doresc: Rica Neaga si un portar gen Hamutovski.

Eu spun ca Steaua are un lot bun daca ii are apti suta la suta pe Ghionea, Radoi, Dica, Thereau, Ov. Petre, Nesu. Iar..Iacob, Paraschiv si Nicolita sa revina la forma de anul trecut.

Principele e chiar tampit ca nu-l vrea pe Elton in echipa. Ma uitam la meci aseara si asteptam cu nerabdare sa ajunga balonul la Elton. Tehnica, nu gluma! Era pe vremea Impuscatului un film cu Aghiuta sau Aschiuta... parca vad si acum filmul acela.

Fereasca Dumnezeu sa nu fi facut ciobanul un pact cu Dinamo asupra vreunui jucator de-al Stelei. Nu stiu de ce nu-mi miroase a bine cu Dica. Dar timpul le rezolva pe toate.

P.S.: Si Szekely de la Otelul.

Phantom11.05.2007 21:10

1. Ar trebui sa vina Oleg Protasov sau Petre Grigoras

2. Sa plece : Andrey , Baciu , Stancu , Nesu , Bostina . Parca si Lovin , insa a jucat destul de bine in ultimile meciuri.

3. Un portar...nu dau nume

4. Fundas dreapta si stanga neaparat si unu central de rezerva !!! O preferinta...G. Muresan

5. 2-3 mijlocasi

6. 2 atacanti

cristi1711.05.2007 21:13
Cred ca iar face nenorocitul... 2-3 achizitii de la FC Vaslui si ne inchide gura...... cel mai bun transfer ar fi sa plece Gigi oierul!

[...] daca nu era Gigi, Steaua era de rahat... eu tin cu Steaua de cand ma stiu dar recunosc un singur lucru: ca el a facut echipa asta si si-a patat onoarea ca sa intram noi in preliminariile Champions League...

Asta e parerea mea!

Atentie la limbaj. Moderatorii

cristi1711.05.2007 21:24
[...] daca nu era Gigi, Steaua era de rahat... eu tin cu Steaua de cand ma stiu dar recunosc un singur lucru: ca el a facut echipa asta si si-a patat onoarea ca sa intram noi in preliminariile Champions League...

Asta e parerea mea!

Atentie la limbaj. Moderatorii

[...]

Ban temporar 7 zile pentru postari consecutive si limbaj neadecvat. Poti sa iti exprimi parerea pro-Becali fara sa insulti utilizatorii. Moderatorii

dbd11.05.2007 21:51

Cristi17, partial ai dreptate... dar nu-s complet de acord cu tine...

Il felicit pe Gigi pentru unele lucururi... dar pentru mai multe il huidui! :D

c.ronaldo1712.05.2007 05:24
Mie imi este tare frica cu Thereau in Belgia, sa nu fie tentat sa semneze pentru alta echipa, ca daca Gigi primeste oferta buna, nu refuza, avind in vedere ca vrea numai romanii in echipa. Asa este o sa avem o echipa de FC Vaslui...

Nu traim in evu' mediu. Nu o sa-l lase pe Cyril sa plece.

Asta e parerea mea!

Daca nu era Gheorghe Becali, era altu' care facea o echipa de UCL.

Gigi Becali a negociat cu George Copos trecerea lui Badoi în Ghencea si a facut si o oferta în scris, în valoare de 550.000 de euro

bodanelu12.05.2007 07:13
Gigi Becali a negociat cu George Copos trecerea lui Badoi în Ghencea si a facut si o oferta în scris, în valoare de 550.000 de euro

Jucator bun, dar BATRAN! Nu avem ce face cu acesti jucatori in Ghencea. Se pare ca, de cand a plecat MM-ul, transferurile le face doar Jijel Ciobanel...

Virgil12.05.2007 09:12

Le va face Gigi, dar la cererea lui Oli sau a lui Hagi. Nu crezi ca nu le face de capul lui?

Apropo de Vâtca. Nu mi se mai pare atat de formidabil cum a fost în meciul cu noi din tur. A luat un gol de cacao de la Rapid. Si sa nu le uitam nici pe cele 7 luate in tur tot de la Rapid.

se7en12.05.2007 09:26

Daca ar veni Balan si Neaga si inca 1-2 fundasi laterali si probabil inca unul central ar fi perfect.

Poate ca ar trebui sa-l pastram pe Saban, inca nu prea a avut mai mult de 2 meciuri consecutive ca sa aiba o sansa de a arata ce poate.

c.ronaldo1712.05.2007 09:33

La Vatca cred ca ar trebuie o reorientare. Albut, ce ziceti? Despre Vali Badoi nu pot spune decat ca e un fundas bun. Varsta in momentul actual nu mai conteaza. Priveste Milanul, are numai mosnegi, si tot mosnegi transfera. Ronaldo, Shevcenko, Ruud etc.

Sfat pentru baietii "pasionati de Balan": Mai uitati-va si la Liga a 2-a, sa vedeti cum da cu stangu-n dreptu' baiatu' asta de rade tot stadionul din Regie. Pardon, tot staff-ul, ca Sportul nu are suporteri.

«11011121314107»