FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«11213141516107»
Virgil14.05.2007 19:36
Intrebarea este: va juca, vreodata, Olaroiu cu un singur inchizator? Pentru ca din cate am vazut, chiar si la 2-0, 3-0, are tendinta de a baga un al treilea mijlocas la inchidere...

Suntem pe final de campionat si e necesar sa castigam tot. Astfel ca, mi se pare normal sa existe prudenta. Poate ca incepand din sezonul urmator se va conforma dorintelor noastre ca Steaua sa joace mai ofenisv, mai iute si mai spectaculos si va renunta la un inchizator. Daca va fi asa sa vedeti ce mare antrenor facem noi din Oli....

FinalaUEFA14.05.2007 20:36

Semedo, Torje, McKain, care or mai fi , atentie multa la jucatori de la cluburi de plan secund din Brazilia, Argentina; ceva scouteri trimisi prin Europa de E, cine stie poate atentie la talentele din Africa.

Ah pardon, e vorba de Steaua, club din Romania?? Drida, Panait, staruri de la Building, Vanju Mare, Oltchim, scouteri trimisi urgent pe la cluburi de amatori din Bucuresti si atentie sporita la juniorii de 15 ani antrenati de o echipa din divizia a patra. Am auzit ca sunt buni!! :|

Sfat1: Astia cu jucatorii, nu va mai deranjati sa postati jucatori, sunt sigur ca sunt buni ca numai retardatilor de la Steaua si din fotbalul romanesc in general le e greu sa observe jucatori buni. Oricum ciobanul a zis clar ca suporterii nu fac parte decat din "familia prelungita" a Stelei si sunt niste huligani. El va avea grija imediat si la a treia abatere, Ghencea va fi daramata si in locul ei se va inalta un stadion de capacitate 2 ca sa incapa toti cei care il suporta pe Becali (mama sa, dar stai ca a murit deci capacitate 1).

Sfat2: Defapt, nici nu va mai deranjati sa va intereseze de Steaua, oricum fotbalul romanesc e de rahat.

Sfat3: Nu mai strigati pe stadion impotriva lui Becali ca oricum familia lui va domni la Steaua in urmatorii 5.674 de ani. Doar e proprietatea lui(dar poate pana atunci ne apuca vreun razboi nuclear sa spele mizeria asta de fotbal si tara).

PS: Sper ca nu-s enervant ca mai postez si eu din 2 in 2 saptamani, incerc si eu sa mai salvez 1,2 suflete si sa ma descarc de prostia zilnica. Ca doar asa, noi pionii ne impartasim o opinie, luata in batjocura sau foarte simplu ignorata de toata lumea desigur.

Inca sper sa se trezeasca macar 1 din moartea in care s-a nascut Romania si sa imi impartaseasca opinia. 1...

Astept replici clasice de genul:

- Uite unde erau marii antrenori ai Romaniei. Fa-te tu antrenor mah!!!

- Nu esti suporter adevarat , tu doar te bucuri la victorii nu suferi la infrangeri. Trebuie sa il incurajam pe ******* **** ********* *** *** **** de Becali si boul de Olaroiu si arogantul de... stai ca a plecat omul, doar a gandit pentru prima oara ca un om normal. Credea ca o scape? Doar e ilegal sa ai creier! A promis muzeul Stelei, marketing si nici nu mai tin minte si gata concedierea.

Dar poate voi trece neobservat si se va schimba pe subiecte mult mai interesante cum ar fi episoadele zilnice din comedia Becali, greseli penibile in arbitraj, etc.

Oricum, daca as fi din alta parte as rade ca nebunul cand m-as uita la tampeniile din tara asta. "Oameni prosti" as zice. Dar cand toata comedia asta o traiesti in fiecare ora, minut, secunda mai mult iti vine sa plangi. Sal... scuze daca par penibil ca spun tot ce am pe suflet ca un om normal... sinceritatea nu mai exista.

Forta Steaua!! Luptati ostasii mei sa ne luam Para in CL si s-o luam mai rau ca anul trecut. steagsimplu

weeezer14.05.2007 21:00
mizeria asta de fotbal si tara...

Te-ai gandit ca unora le place "mizeria asta de fotbal si tara"?

Si apropo, vezi ca s-a dat drumul la granite, suntem in UE... sunt posibilitati, nu te tine nimeni cu forta in mizeria asta.

korynna14.05.2007 21:01

Stim ca fotbalul romanesc e de rahat, vedem asta in fiecare campionat, in fiecare etapa jucata, de fiecare data cand un asa-zis patron al vreunui club apare pe la TV si face show, dar parca nu ne resemnam. Acum nu mai e vorba de performanta... it's all about the money. Aproape toate lucrurile sunt de rahat in Romania, dar o scoatem la capat la sfarsitul zilei. :D

Scuze de offtopic.

inches15.05.2007 01:02

FinalaUEFA, du-te si [...]! Ce ai patit ? Tara asta de rahat cum zici tu, milioane si milioane de oameni ar fi vrut sa fie in ea.

Toti africanii, toti cei pierduti prin mijlocul Asiei s.a.m.d. sunt mult mai in rahat decat Romania.

Fotbalul Romanesc este in momentul de faza pe 7 in Europa, nationala isi revine (14 parca), cit de prost o fi Piturca, si jucatorii isi fac meseria (mai putin aia de la Rapid, sunt mai Hooligani decit Hooliganii lor de suporteri). Prostii sunt cei care conduc acest fotbal; fotbalul romanesc s-a ales cu cei mai cretini oameni cu bani.

Asta este, dar lucrurile se misca prin vointa, nu prin resemnare.

strezahuzum15.05.2007 08:32

Daca am putea asa, sa acordam macar o farama de incredere "presei", se pare ca transferurile lui Neaga si Gurita sunt rezolvate deja. Primul ar putea fi component al unei triplete "de vis" Elton - Dica - Neaga, iar al doilea o solutie convenabila pentru banca de rezerve. Am avea nu mai putin de 6 atacanti : Dica, Badea, Thereau, Iacob, Neaga, Gurita. Chiar si daca ar pleca Iacob, tot raman 5 oameni - adica suficient pentru Europa si campionat.

Ramane de rezolvat a doua problema care "arde" la noi : banda dreapta, unde avem nevoie atat de fundas cat si mijlocas. Nu mai e cazul sa adaug, cred ca mai trebuie sa fie si valorosi, nu petarde, altfel e cam si cum n-am fi adus nimic. Prepelita deja s-a dus la olteni, nici o paguba ca sezonul asta n-a jucat nimic si de altfel nu mi s-a parut niciodata asa mare jucator. In schimb Herea de la National a aratat ca stie ceva fotbal, si in tara nu cred ca putem gasi ceva mai bun. Daca il calmam si pe exaltatul ala de Iacov, care viseaza la milioane peste milioane de dolari, Herea ar putea fi si el o solutie. Iar vedeta noastra de 20 de milioane de $$, Banelinho din Faurei, sa mai ia o pauza si un sejur pe banca de rezerve. Nu mai avem nevoie si sezonul urmator de un jucator care din 20 pase pierde de 12 ori mingea imediat, scapa 3-4 in aut, 2-3 le da inapoi de unde a venit si cel mult una o valorifica. Iar de centrarile lui Banel Jardel care se duc mai toate in plopi sau drept la portarul advers nici nu mai amintesc. Badoi poate fi si el o solutie, dar numai pe termen scurt (are totusi 32 de ani !!).

Din pacate, la capitolul fundas dreapta e cam jale. Realmente nu vad nici un jucator roman valoros (sa nu aud de bunicutul de Contra) pe postul asta in tara. De altfel si javrele au ajuns la aceeasi concluzie si l-au adus pe Blay ala, care desi nu e cine stie ce mare scula, isi face treaba. Cam tot asa, un negrisor din asta care alearga cat 10 ne-ar trebui si noua :D .

Astea sunt masurile "de urgenta" care ar trebui luate. In rest, in categoria "n-ar strica" intra macar un mijlocas ofensiv (se vorbea de Tibi Balan - bun ca rezerva, sau poate chiar mai mult ) si un fundas central VALOROS ( prima optiune ar fi Muresan, de la Bistrita, apoi McKain de la Timisoara, desi de la Timisoara noi am cam luat petardele).

weeezer15.05.2007 08:35

Prepelita oricum nu mi se pare in spiritul Stelei... Da impresia ca nu e decat un pusti razgaiat, talentat dar neserios.

gone15.05.2007 08:57
Prepelita oricum nu mi se pare in spiritul Stelei... Da impresia ca nu e decat un pusti razgaiat, talentat dar neserios.

Gresesti. Prepelita e foarte modest si serios. Dica zicea de el ca e ca si copilul lui si ca l-a ajutat sa ajunga la seniorii lui FC Arges. Imi pare rau ca nu a ajuns la noi.

weeezer15.05.2007 09:16

@gone

Se prea poate. Eu am zis doar ce-mi inspira figura lui. Stiu ca nu e un criteriu :)

audiopixel15.05.2007 09:52

Gurita si Neaga. Intr-un cadru normal nu stiu de ce dar parca-mi miroase a 4-3-3. Insa vorbim de Steaua si de Becali(implicit), asa ca nu pot folosi cuvantul "normal". Nu cred ca exista o strategie clara de transferuri, un plan pe termen mediu-lung. In ultimii ani Steaua ar fi trebuit sa fi acumulat ceva experienta, la toate capitolele. Din pacate s-a dat cu capul de perete foarte tare(meciul de pe Riverside, meciurile de acasa din UCL, etc.) si se pare ca nu a invatat nimic. Oricum, raman la parerea ca nu transferurile de jucatori reprezinta problema majora a Stelei in acest moment. Eu cred ca aceasta se afla in alta parte.

Dj15.05.2007 11:12

Ce o sa ma oftice tare... e daca il iau cainii pe Andrei Ionescu...

As vrea sa forteze Gigi sa il ia... e un jucator de mare viitor.

c.ronaldo1715.05.2007 11:36

De Ionescu nu s-a mai auzit nimic de un an si ceva. Nu va mai lasati pacaliti cand auziti ca un jucator are 18 ani, repede sa-l cumparam.

cristi_mold15.05.2007 12:08

Dupa mine prima data ar trebui sa se vanda si dupa aceea sa se aduca

Jucatori care ar trebui sa plece:

Baciu --- Saban --- Stancu ---- Bostina -----Cristocea ---- Gigel Coman ---- Lovin ---- Ov. Petre---Iacob. Dintre acestea am auzit ca au oferte concrete Lovin si Iacob.

Jucatori care ar trebui adusi(dupa parerea mea)

Vatca\Albut\Haisan ----- Sepsi, Muresan(Gloria), Emeghara, McKain, Torje(Timisoara), Simion,Marne(UTA), Cr.Constantin, Stancu(Urziceni), Buga, Badoi(rapid), Szekley(Otelul), Herea, Ninu(National), Lublinjkovici,Mardare(Vaslui),Semedo,Tony,Manu Jose, Pedro Oliveira(Cluj).

Plus ca ar trebui repatriati jucatori ca : Rosu(Numacia), Tamas(Celta - retrogradata in Segunda), Codrea(Siena), Vali Nastase(Ascoli), Patrascu(Piacentza), Reghecampf(Alemania), Contra(Getafe), Keseru(Nantes).

Lista este lunga, dupa mine toti sunt valorosi si daca ar fi adusi macar jumatate eu spun ca am intra fara probleme in Champions League!

cristi_mold15.05.2007 12:12

PS : Am auzit ca Steaua si-ar fi asigurat servicile unor juniori de la Jiul. Erik Bikfalvi si inca unul nu i-am retinut numele. Poate cineva sa imi confirme?

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Moderatorii

Dani200515.05.2007 13:25
Din sezonul urmator, daca ne bazam strict pe transferurile promise, mi-as dori sa vad Steaua astfel:

------------------- Cernea ------------------

P. Marin ---- Goian ---- Ghionea ---- Nesu

-------------------- Radoi -------------------

---- Croitoru -------------------- Elton -----

--------------------- Dica --------------------

------- Neaga ---------------- Thereau -----

Ar exista solutii multiple, in functie de rezultat si felul in care curge jocul. Croitoru, Dica si Neaga fac excelent si faza defensiva. Chiar si Thereau. In cazul in care se va impune un al doilea inchizator, ar putea fi introdus Paraschiv in locul lui Croitoru (de exemplu), Neaga retras pe postul lui Croitoru, iar Dica avansat langa Thereau, cu Elton pe post de playmaker...

Am avea schimbari promitatoare pe banca, gen Iacob, Gurita, Ochirosii, Cristocea, Paraschiv, poate chiar si Nicolita pentru finalurile de meci... Desigur asta in cazul in care ne bazam strict pe promisiuni (ma repet). pentru ca daca ar veni si Herea, si inca un fundas lateral... ar fi ideal. Oricum consider ca in momentul in care avem tot lotul valid, suntem cea mai solida trupa din tara.

Intrebarea este: va juca, vreodata, Olaroiu cu un singur inchizator? Pentru ca din cate am vazut, chiar si la 2-0, 3-0, are tendinta de a baga un al treilea mijlocas la inchidere...

Dar Badea... pleaca cumva si nu stiu eu sau l-ai omis? :razz:

weeezer15.05.2007 16:56

Rezerva de lux :P

Desi mai degraba, cu atatia atacanti buni in lot, ar putea sa ii joace pe fiecare prin rotatie...

inches15.05.2007 23:38

CristiMold,

Tu te joci prea mult la Football Manager. In realitate nu poti sa vrei performantze si sa dai afara 20 de jucatori ca sa cumperi alti 20 de jucatori.

Despre cei de la Jiul, habar n-am de ei:

(Gsp)

Bicfalvi ?i Teu?an în vizor

Mijloca?ii Eric Bicfalvi (19 ani) ?i Fabian Teu?an (19 ani) se afl? pe lista de achizi?ii a Stelei. "?in cu Steaua de mic copil ?i visez s? joc în Ghencea al?turi de Dic?, cel care este fotbalistul meu preferat din România. Acum a? alege s? mai r?mîn la Jiul, unde mi se acord? încredere ?i pot juca meci de meci deoarece mai am de înv??at", a declarat Bicfalvi, care este coleg de camer? cu Teu?an. (Sami Tama?)

Verdictul în cazul Ochiro?ii se amîn?

Ieri diminea??, Valeriu Arg?seal? a sus?inut o pledoarie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul R?zvan Ochiro?ii, juc?tor revendicat de fostul s?u club, Steaua Dun?rii Gala?i. |n ap?rarea grup?rii de pe malul Dun?rii a pledat marele avocat Jean Luis Dupont. Membrii TAS au anun?at c? vor da un verdict în cîteva s?pentru?mîni, dup? ce vor analiza toate documentele.

--------------------

Eu cred ca nu trebuie sa plece nimeni pana nu vine un alt antrenor, daca or veni.

inches16.05.2007 08:30

Doua zvonuri proaste de tot:

- cica Thereau este pe lista de transferuri, in 17 meciuri a dat 10 goluri ... (normal nu corespunde profilul cu cel a lui Gigi: nu este român ...)

- Boloni va foarte sigur semna la Rapid. Bai tot se iau unii si altii de Copos, dar cit de prost este baga banii.

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv. Moderatorii

Dj16.05.2007 10:41
De Ionescu nu s-a mai auzit nimic de un an si ceva. Nu va mai lasati pacaliti cand auziti ca un jucator are 18 ani, repede sa-l cumparam.

crede`ma..Andrei ionescu va fi un mare jucator in caz de ajunge la o echipa gen Steaua rapid sau Dinamo..

nu ai auzit de el pentru ca nu prea a jucat si mai mult sta in scandaluri..dar cand mintea lui va fi doar la fotbal...te vei convinge

SIBIANUL_stelistul16.05.2007 10:46

S-a tot discutat in ultimele doua luni, cam in fiecare thread in care se critica evolutia Stelei, despre jucatori, despre actualii jucatori din lot si despre eventuale solutii (la transferuri ma refer) pentru redresarea echipei.

Sezonul asta este, probabil, ratat, iar faptul ca ne aflam la 3 puncte de Cupa UEFA nu ma face sa fiu optimist, avand in vedere jocul practicat de echipa noastra. Astfel, e clar ca trebuie sa ne gandim la viitor, si tot ceea se intampla de-acum inainte la club ar trebui sa fie in ideea crearii unei echipe competitive pentru sezonul urmator.

De aceea, propun acest thread, ca o continuare a topicurilor similare din iarna si din vara anului trecut, pentru a incerca noi, suporterii, sa gasim niste variante. Iar apoi sa vedem, practic, care va fi atitudinea conducatorilor, comparativ cu doleantele noastre.

Asadar, concret, cine sa vina si cine sa plece

EU ZIC SA VINA CATIVA JUCATORI DIN STRAINATATE DAR SI CATIVA DIN Romania NUMA CA DE LA NOI NU PREA SE GASESC ASA MAI BUNI

Forza Steaua fular-campioniifularsteaua2forzateaua

c.ronaldo1716.05.2007 10:52

@Dj

Acum 1 an am auzit si eu ca va fi o mare stea a fotbalului romanesc, dar deja sunt satul de cate vedete de 16 ani avem in Romania.

strezahuzum16.05.2007 11:09
@Dj

Acum 1 an am auzit si eu ca va fi o mare stea a fotbalului romanesc, dar deja sunt satul de cate vedete de 16 ani avem in Romania.

Subscriu. La fel s-a zis si despre Enescu ala adus de la Building Vanju Mare. N-a facut nici o branza pana la urma. M-am uitat si eu la vreo 2 meciuri ale oltenilor, si Ionescu nu m-a impresionat cu absolut nimic.

dinamofob16.05.2007 11:14
predatorpulse716.05.2007 11:41

E simplu de ce vrea sa scape de Elton si Thereau,sunt 2 motive:

-nu sunt romani

-sunt placuti de public si astgel vor fi ceruti in teren,punand presiune pe Oli

Oricum ciobanul e nebun,cei 2 sunt printre cei mai buni de la Steaua.Jiji,pe Gigel Coman cat o sa ceri?

sorin_77716.05.2007 11:52

ciobane te sinucizi???

Sa-l dai pe Elton la caini??? sa vinzi jucatorul cel mai spectaculos si cel mai indragit de public rivalilor de moarte este sinucidere curata!!! Sa il vinzi pe Thereau pentru dublu cu cat l-ai luat numai pentru ca nu e roman si e francez e deja xenofobie...

«11213141516107»