Semedo, Torje, McKain, care or mai fi , atentie multa la jucatori de la cluburi de plan secund din Brazilia, Argentina; ceva scouteri trimisi prin Europa de E, cine stie poate atentie la talentele din Africa.
Ah pardon, e vorba de Steaua, club din Romania?? Drida, Panait, staruri de la Building, Vanju Mare, Oltchim, scouteri trimisi urgent pe la cluburi de amatori din Bucuresti si atentie sporita la juniorii de 15 ani antrenati de o echipa din divizia a patra. Am auzit ca sunt buni!! 
Sfat1: Astia cu jucatorii, nu va mai deranjati sa postati jucatori, sunt sigur ca sunt buni ca numai retardatilor de la Steaua si din fotbalul romanesc in general le e greu sa observe jucatori buni. Oricum ciobanul a zis clar ca suporterii nu fac parte decat din "familia prelungita" a Stelei si sunt niste huligani. El va avea grija imediat si la a treia abatere, Ghencea va fi daramata si in locul ei se va inalta un stadion de capacitate 2 ca sa incapa toti cei care il suporta pe Becali (mama sa, dar stai ca a murit deci capacitate 1).
Sfat2: Defapt, nici nu va mai deranjati sa va intereseze de Steaua, oricum fotbalul romanesc e de rahat.
Sfat3: Nu mai strigati pe stadion impotriva lui Becali ca oricum familia lui va domni la Steaua in urmatorii 5.674 de ani. Doar e proprietatea lui(dar poate pana atunci ne apuca vreun razboi nuclear sa spele mizeria asta de fotbal si tara).
PS: Sper ca nu-s enervant ca mai postez si eu din 2 in 2 saptamani, incerc si eu sa mai salvez 1,2 suflete si sa ma descarc de prostia zilnica. Ca doar asa, noi pionii ne impartasim o opinie, luata in batjocura sau foarte simplu ignorata de toata lumea desigur.
Inca sper sa se trezeasca macar 1 din moartea in care s-a nascut Romania si sa imi impartaseasca opinia. 1...
Astept replici clasice de genul:
- Uite unde erau marii antrenori ai Romaniei. Fa-te tu antrenor mah!!!
- Nu esti suporter adevarat , tu doar te bucuri la victorii nu suferi la infrangeri. Trebuie sa il incurajam pe ******* **** ********* *** *** **** de Becali si boul de Olaroiu si arogantul de... stai ca a plecat omul, doar a gandit pentru prima oara ca un om normal. Credea ca o scape? Doar e ilegal sa ai creier! A promis muzeul Stelei, marketing si nici nu mai tin minte si gata concedierea.
Dar poate voi trece neobservat si se va schimba pe subiecte mult mai interesante cum ar fi episoadele zilnice din comedia Becali, greseli penibile in arbitraj, etc.
Oricum, daca as fi din alta parte as rade ca nebunul cand m-as uita la tampeniile din tara asta. "Oameni prosti" as zice. Dar cand toata comedia asta o traiesti in fiecare ora, minut, secunda mai mult iti vine sa plangi. Sal... scuze daca par penibil ca spun tot ce am pe suflet ca un om normal... sinceritatea nu mai exista.
Forta Steaua!! Luptati ostasii mei sa ne luam Para in CL si s-o luam mai rau ca anul trecut. steagsimplu