FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«11314151617107»
forever_STEAUA16.05.2007 11:53

Atata sper ca e doar o "aroganta" de-a lui jij...

sorin_77716.05.2007 11:56

asa sper si eu, ca e o vorba spusa aiurea cum ii sta in fire, ca daca nu o sa aiba zilele numarate in Ghencea INSTANTANEU... si nu numai in Ghencea, si in sondaje...

vlad7516.05.2007 12:01

Elton este un jucator care iubeste fotbalul si de aceea nu ar fi exclus sa plece la orice echipa care il doreste.Din pacate niciun antrenor care va veni la Steaua,nu va infrunta Principele.Sutn convins ca Oli ar juca cu Elton din primul minut,dar machedonul plateste.Imi doresc doar un portar bun,pe Rica si doi fundasi laterali,Emeghara si Sekely.Si bineinteles sa ramana la Steaua actualii jucatori(mai putin lista preferata a lui Oli:Coman,Saban,..blabla).Lovin a inceput sa miste ceva in ultimele meciuri,asa ca mai merita o sansa.Ov.Petre a fost accidentat merita si el.Dar Bostina????

forever_STEAUA16.05.2007 12:04

Bostina e... accidentat.

Matteo16.05.2007 12:22

iar a inceput cretinu asta sa abereze, ba io m-am saturat de toate abjectiile lui !

sorin_77716.05.2007 12:22

asa vad eu un lot la startul competitiei viitoare:

Portari: Cernea, Vatca, Andrey

(un brazilian va dori intotdeauna sa joace si pentru asta va lupta si se va pregati punand presiune pe ceilalti doi in acelasi timp. Aici apare concurenta. Concurenta in 2 este mai mica si oarecum riscanta, daca se accidenteaza unul dintre ei?)

Fundasi laterali: P.Marin, Nesu, Emeghara, Badoi.

Emeghara si Badoi sunt jucatori cu mult peste Saban si Stancu. Sunt jucatori de prim 11...

Fundasi centrali: Radoi, Goian, Ghionea, Baciu, Tudose

(trebuie sa promovam tineri)

Mijlocasi la inchidere: Lovin, Ov. Petre, Paraschiv

(Lovin a inceput sa faca jocuri bune, incepe sa se vada o maturitate la el)

Mijlocasi de banda: Nicolita, Croitoru, Elton, Cristocea, Ochirosii, Sekely

Atacanti: Dica, Thereau, Badea, Neaga, Buga, Simion

Prefer pe Buga decat pe Gurita... Nu cred ca ne va ajuta prea mult Gurita. Are totusi o varsta si nu e jucator liber de contract, nu merita investitia SINCER...

Saban, Stancu, Bostina, G.Coman nu mai fac fata jocului de la Steaua.

Iacob poate fi un castig financiar important acum pentru a acoperii o parte din celelalte transferuri.

vlad7516.05.2007 12:32
Bostina e... accidentat.

A fost o intrebare retorica mai mult.Bostina a primit 'ensphe' mii de sanse.La asta m-am referit.Imbatraneste la Steaua si tot nu mai face nimic.A avut 2 sau 3 meciuri mai bune,restul foc de paie.Ov.Petre este nou,el chiar merita o sansa.La fel si Lovin,care nu a avut sansele lui Bostina,nu crezi??

PS. in ultimele meciuri chiar a pus osul la bataie.Mai rudimentar ce-i drept,fara fineturi ala Bostina ,dar eficient.

anjin16.05.2007 12:40

Nu stiu ce putem astepta pentru. anul ce vine,cand citesc deja ca ciobanul incult se gandeste sa-l vanda pe Thereau. Poate urmeaza Iacob,nu! Se vede ca incultul a ramas de capul lui la club numai cu sluga de Argaseala si numai asculta de nimeni decand a plecat MM (managerul pugilist). Oierul poate se crede cu mioarele la iarmaroc! M#*E Jiji. Forza Steaua Semper Fidelis

forever_STEAUA16.05.2007 12:41

@vlad75

Stai putin, ca nu am spus ca il doresc in continuare pe Bostina la Steaua...

Dar si Lovin a avut destule sanse... Din momentul accidentarii lui Mirel, Lovin a avut timp arhisuficent sa demonstreze ce poate... E bine totusi ca a reusit acum...

Yoyoyoi16.05.2007 12:51

Ce-i cu rahaturile astea ca pleaca si Elton si Thereau daca GG primeste banii pe ei?????? pe Elton 650 000 si pe Thereau 1,5 milioane??????

Ciobanul asta vrea sa aiba soarta celui din Bulgaria care a dat mana cu Dumnezeu acum cateva zile???

Matteo16.05.2007 12:59

cum ar suna

Steaua owner shot dead in his maybach :)))))

Yoyoyoi16.05.2007 13:01

in momentul de fata ar suna perfect.

c.ronaldo1716.05.2007 13:02

Sa-l ia dracu pe Becali!

"Daca as avea bani, i-as cumpara pe cei 2"-cam asta ar spune oricine, deci, La ReVeDeRe!

sorin_77716.05.2007 13:13

Cum poate Elton sa valoreze cat a valorat Stancu?

Cum poate Thereau sa valoreze cat a valorat Grifiths?

Ciobanu nu e sanatos... mama ce mi-ar place sa se arda si cu cativa romani... Il da pe Elton la caini si in meciul direct ia mingea de la mijloc si inscrie singur asa cum ne-a facut Denis...

flo220316.05.2007 15:00
E simplu de ce vrea sa scape de Elton si Thereau,sunt 2 motive:

-nu sunt romani

-sunt placuti de public si astgel vor fi ceruti in teren,punand presiune pe Oli

Oricum ciobanul e nebun,cei 2 sunt printre cei mai buni de la Steaua.Jiji,pe Gigel Coman cat o sa ceri?

si trei, sunt adusi de MM .

forever_STEAUA16.05.2007 15:09

Cand am citit stirea am avut un sentiment de dejavu... Dupa ce a plecat Piti de la Steaua, au fost indepartati jucatorii adusi de el... Acum a plecat MM si se vorbeste de plecarea unor jucatori adusi de el, cum a observat si flo2203: Elton, Andrey, Thereau... Cine urmeaza?

c.ronaldo1716.05.2007 15:45

Becali: Actele de transfer ale lui Bãdoi sunt fãcute, doar trebuie sã semneze Copos

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, cã actele de transfer ale fotbalistului Valentin Bãdoi sunt fãcute, dar trebuie sã le semneze principalul acționar al FC Rapid, George Copos.

"Ca sã-și ținã gura altãdatã și sã știe domnul Rãzvan Lucescu, civilizatul și educatul, cã ce am vorbit eu despre Bãdoi și Buga a fost în urma unei negocieri cu Copos aici, la palat. Discuția a fost de Bãdoi cã-i dau 550.000 de euro și pe Stelian Stancu, iar pentru Buga a cerut un milion și eu am oferit 800.000. Stai bãi bãiatule, am avut discuții aici. Cã neagã Copos, cã e comunist, asta e. Îi place sã fie pe ascuns. Dar așa a fost: «Pentru Bãdoi îți dau pe Stancu și 550.000, iar pentru Buga îți dau 800.000». Actele de transfer ale lui Bãdoi sunt și fãcute, doar trebuie sã semneze Copos. Sunt pe masa lui. Mi-a zis cã nu vrea sã vorbim public despre asta înainte de finala Cupei României", a spus Becali.

Sursa: Mediafax

Sper sa-l luam pe Badoi, ne-am acoperii partea dreapta macar 2, 3 ani.

Bogdan4Steaua16.05.2007 15:51

Ii pierdem pe Elton si Thereau, si il luam pe Badoi, care tocmai a declarat ca nu doreste sa vina la Steaua.

Becali a luat-o serios pe aratura. Chiar nu vreau sa vad cum Elton face furori in curtea dinamovistilor. Sper sa fi fost doar o alta aberatie marca Becali. Altfel, situatia este extrem de grava.

strezahuzum16.05.2007 16:26

Nu-mi vine sa cred ca se ajunge aici. Steaua isi vinde (da Doamne sa nu se intample) cel mai tehnic si mai spectaculos jucator de la ... Hagi ... pentru jumatate din suma initiala.

Si pentru ce ? Pentru ca sa nu-i mai faca nimeni concurenta la "popularitate" scursurii ordinare de Becali. Probabil il deranja ca se scanda numele piticului pe stadion si nu cel al lui boier Cacareaza, cum l-am poreclit unii.

Gigi, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa spun asta, dar iti doresc din tot sufletul sa fii anchetat de DNA, bagat la inchisoare pentru restul vietii, impreuna cu toata sleahta ta de LINGAI !! Daca nu cumva ne faci o bucurie si te arunci cu Maybachul in Dunare, sa scapam de tine odata, nesimtitule !!

vlad7516.05.2007 16:53

Principele vrea sa faca el o aroganta la derbedeii ai din tribune,aproximativ 20000 de derbedei,si-l da pe Elton la Dinamo in contul victoriei cu CFR.Sa fiu sincer,chiar am scris-o ,ca pretul victoriei cu CFR ar putea fi Dica.Se pare ca este Elton.

pentru mine este acelasi lucru,Dica sau Elton.Doi jucatori care reusesc lucruri spectaculoase impreuna.

Multumim Principelui pentru arogantele lui.

PS.Ce dobitoc "Presedintele Becali"...acum am inteles de ce tot zicea Becali ca l-a costat victoria cu Dinamo 2 milioane.Sa fie vorba despre transferul lui Elton???Sa-l fi cerut Borcea la schimb??...ce dobitoc Becali!

Alexandru9116.05.2007 17:30

Sper sa nu ii vanda pe Elton si Thereau.. sunt jucatori de valoare dupa parerea mea de care Steaua are inca nevoie. Din lotul actual ash vrea sa ii dea pe Andrey Stancu Saban si Coman, iar in rest sa ii tzina pe totzi.. sa nu ii vanda.. si sincer nu ash vrea ca Becali sa faca o asemenea prostie precum sa vanda vreun jucator in afara de cei mentzionatzi mai sus ( parerea mea ) :D

Voi pe cine credetzi ca ar trebui sa dea din lotu` actual?

claudiu2004200216.05.2007 18:35

Clar ..... Becali e dinamovist. ... dao dracu de treaba ... nu cred ca ii da ... sper :((

Wally16.05.2007 18:37

Daca il da pe Cyril e cel mai mare cretin din Calea Lactee!

ceresit16.05.2007 18:39

Din pacate dupa indepartarea lui Mihai Stoica nimeni nu il mai poate opri

pe Becali. Acesta s-a pus pe distrus Steaua. Vanzarea celor mai buni jucatori

si aducerea unor ragalii ne va face de tot rasul. Vatca, Szechey, Gurita nu sunt de Steaua,

nu au fata de cupele europene. Doamne scapane de asta pina nu distruge Steaua.

AmuntBoy16.05.2007 19:26

O sa avem cred in 2-3 ani o echipa plina de mercenari care tin cu echipele adverse in sufletul lor

Cum sa-l iei pe taranul de Badoi care zice ca nu vrea sa vina , dar daca trebuie o va face

la fel si Buga ....

«11314151617107»