FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«11415161718107»
Wally16.05.2007 20:20

Pai Buga se poate compara vreodata cu Cyril? NU mai are rost sa punem problema comparatiei dintre Elton si Badoi...

El Nino_916.05.2007 20:38

Pe langa valoare, mai putem adauga si varsta

inches16.05.2007 21:03

Statiti linistiti ca Borcea nu l vrea pe Elton (gsp)

Alexandru9116.05.2007 21:33

Asta sper si io sa nu-i dea pe Elton si Thereau... chiar nu se compara Thereau cu Gurita sau Buga.. dar de Badoi am avea nevoie.. daca i-ar da pe Stancu si Saban.. ceea ce ar trebui sa faca...

weeezer16.05.2007 22:51

Ce atata Badoi in sus si-n jos, sa bage Gigi mana la buzunar si sa dea banu pe Herea, ca tot se caca pe el ca e bogat, ca nu se compara nici cu Copos, nici cu Tutancamon, nici cu Burebista...

Fir-ar mama lui de ciobat necioplit. AFARA de la Steaua!!!

Raul198816.05.2007 23:50

eu nu inteleg de ce el ii vrea sa ii vinda pe Elton si pe Thereau

numai ca nu sunt romani

daca el asa sa gandeste pot numai sa zic ca nu se cunoaste deloc de fotbal

din parerea mea idea ii buna sa te concentrezi pe jucatori romani dar nu toata echipa, asta ii prea extrem

poate sa imi zica cinva o echipa care are numai jucatori romani sau alta nationalitate

daca o sa vindem jucatori astea atuncea nu o sa ne intarim , noi o sa slabim lotu

inches17.05.2007 01:10

Este idiot. Se compara cu Chelsea si Barcelona. Adica ce el e smecher si ia numai conationali, si aia o sa fiu batuti de noi pentru ca au Straini ?

Bai cretinule de Il Analfabeto, daca treci pe aici, sa stii tu, care cunuoaste asa bine fotbalul, ca daca echipele mari au straini este pentru ca aia au cumparat cei mai buni straini.

Becali este din ce in ce mai Nazist-Fascist sau ce naiba?

flo220317.05.2007 06:18

in razboiul " jij contra suporteri stelisti" ,cedarea celor doi este arma perfecta.

un prilej in plus pentru cioban sa ne arate cine-i sefu'. in inversunarea lui fata de galerie,orice i-ar prilejui acesteia un motiv de satisfactie devine idealul lui de a distruge.cu cat galeria si suporterii vor cere titularizarea lui Elton,

cu atat mai mult se maresc sansele ca acesta sa paraseasca echipa.

weeezer17.05.2007 08:22

Se poate injura pe forum? Macar o data? Cam cat e banul sau warnul primit? Ca am vreo cateva la adresa lui Monsieur...

sorin_77717.05.2007 09:25

Mare noroc are ciobanu ca se joaca cu portile inchise urmatorul meci cu Pandurii, ca alfel si-o fura rau inca de acum... Cum sa declari frate ca Elton si Thereau sunt buni de transfer... Mama lui de jegos ordinar... Poate sa bage cati bani o vrea el la echipa asta dar cu asta pune capac... Mai bine sarac si stelist decat cioban dinamovist...

Anais_stelistu17.05.2007 09:28

eu cred ca ar trebui sa plece de la Steaua urmatorii jucatori:

Andrey,Saban,Stelian Stancu,Gigel Coman.

iar cine mi-as dori sa vina la Steaua sunt:

Gurita,Neaga,Herea,Szekely.

fular-campionii

stelista_pe_viata17.05.2007 09:40

Decat de Elton imi pare rau daca pleaca...restu chiar nu au fatza de Steaua,dar primul de pe lista de transferuri ar trebui sa fie Becali..sincer parca a inebunit..pacat de banii pe care ihi are...nu-i merita...daca loomea crede ca Steaua va lua campionatul cu retrogradatzii aia de la Jiu... e clar....

I.N.Money17.05.2007 09:58

Sunt tare curios sa vad daca este atat de josnic incat sa il faca pe Thereau sa plece.Daca ne amintim,francezul a declarat ca nu are de gand nici in ruptul capului sa paraseasca echipa,declarand ca se simte extraordinar aici.Cat despre Elton,din pacate mai ramane sa speram ca nu ajunge la Dinamo,pentru ca ar fi o catastrofa pentru noi.

cris17.05.2007 10:34

Stati ca acum incepem sa il vedem pe Cioban cat de hahalera este . Nu cred ca poate sa fie chiar asa nepasator la tot ce se intampla in jurul sau , cand atatia suporteri ii scandeaza pe Elton sau Thereau el sa aiba atata tupeu sa ii vanda , de ce nu il vinde pe Coman, Stancu sau Saban ? Sa faca in asa fel sa tarasca numele Stelei si mai mult prin afacerile murdare pe care le conduce

Raul198817.05.2007 10:36

ciobanu asta prost vrea sa intareasca echipa sau invers?

:evil:

sper sa ii pice ceva pa cap sa se faca unpic mai destept

dar din c.... nu cred ca poti sa faci cirnat steag2 :lol:

Dj17.05.2007 11:02

degeaba ne agitam noi aici..

degeaba spunem ca am vrea pe ala sau pe alalat la echipa

ciobanul va lua si va vinde ce vrea el

habar nu are de fotbal..habar nu are de politica

ce as vrea ..e sa ia bataie urata la alegeri..si sa plece si de la Steaua..si din viata publica..sa ne lase..sa stea cu masa si cu nevasta`sa si cu machidonii lui zgarciti si prosti

Alexandru9117.05.2007 12:03

Totushi sper sa nu vanda decat pe urmatorii : Stancu,Saban,Coman si Andrey. Restu` au jucat bine pentru echipa si au dovedit ca merita sa joace pentru Steaua.Becali trebuie sa vada ca toate echipele care se respecta au si straini in lot, care cateodata iau fatza conatzionalilor.. deci nu trebui sa insiste pe tema " echipa formata doar din romani " . Daca ai jucatori straini in echipa e chiar mai bine.. pentru ca vad si romanii cum se joaca in alte tzari.. alte stiluri de joc.. si nu trebuie sa ii vanda pe Thereau sau Elton deoarece ar fi o pierdere enorma pentru Steaua. Eu ash vrea sa ii aduca pe Herea Neaga Badoi ( in cazul in care acestea vrea si sa nu joace pe post de "mercenar" ) si un portar la fel de bun ca Cernea.. care dupa parerea mea e unul dintre cei mai buni portari din tara.

Alexandru9117.05.2007 12:06

La capitolul portari nu cred ca Vatca e cel mai indicat. Mai degraba Vranetz ( cel de la Craiova dar nu sunt sigur de nume :D ). si de la Unirea Unirea Urziceni sa il mai ia pe Bogdan Stancu.. am uitat sa il mentzionez mai sus... :D

Alexandru9117.05.2007 12:19

Exista vreo posibilitate sa ajungem sa vb cu Becali sau cu Oli? sau macar sa vada si ei propuneri de transferuri si sa vada si opinile noastre. Cat despre Gigi cu gestul de la meciul Dinamo-CFR Cluj cred ca nu trebuia sa faca.. dar si noi trebuie sa vedem ca el a facut asta pentru ca Steaua sa aiba cashtig de cauza.. si probabil fericirea produsa de gandul ca Steaua este pe locul 2 l-a impins sa faca acel gest.

Alexandru9117.05.2007 12:21

Cred ca ar trebui sa facem " pace " cu Gigi Becali.. pentru ca dupa parerea mea Steaua este cea de azi datorita lui.. chiar daca "gestul" acela nu a placut nici unui suporter stelist.

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit. Moderatorii

cris17.05.2007 12:32

Nu stiu ce sa zic de impacare , dupa aceea nu mai putem spune nimic deoarece Jiji o sa se supere iar si o sa vinda iar jucatorii cei mai iubiti/ valorosi si tot nu s-a rezolvat nimic.

DANCIOTEA17.05.2007 14:39

cum ati vedea noua echipa pe sezonul urmator?fundasi stanga:Petre Marin,nesu.fundasi dreapta:emegara,Nicolita,vranicovicy.fundasi cenrali:Goian,Ghionea,Radoi?.mijlocasi:Paraschiv,Elton,Lovin,Croitoru,wobei,Semedo,Dica ar fi farte util in spatele virfurilor,badoi.atacanti:Thereau,Badea,Neaga,Iacob,Ochirosii,vlad Munteanu,sergiu radu,kheseru.

bogd4n17.05.2007 15:26

1.prea multi atacanti..vlad Munteanu,sergiu radu,kheseru.nu stiu ce sa faca la Steaua

2.nu stiu de ce l-ai pus pe Vranikovici fundas dreapta

3.cred c-ar mai fi trebuit adus un fundas

Promoe17.05.2007 16:05

Fara jucatori ca buga,badoi,Gurita,Gabriel Paraschiv.Sa vina B.Stancu.Herea si atat pentru. ca legionarul nu mai vrea straini la echipa

Bogdan4Steaua17.05.2007 17:36

"Dica sare in apararea lui Elton

Atacantul Stelei, Nicolae Dica, a declarat ca Elton nu ar trebui sa plece din Ghencea, contrandu-l astfel pe patronul Gigi Becali, care afirma cu o zi inainte ca ar vrea sa renunte la micutul mijlocas brazilian.

"Si el, si eu suntem jucatori care intram bine in combinatii si am aratat asta in meciul cu FC National. Sper sa reusim mai mult in restul meciurilor. Nu sunt singurul jucator care il vrea in continuare pe Elton la echipa, si restul coechipierilor il vor. E un fotbalist care poate sa creasca mai mult decat nivelul la care este acum si are multe de aratat la Steaua", a declarat Dica."

Sursa: Onlinesport

Felicitari Dica pentru atitudine!

«11415161718107»