FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«11617181920107»
zloty21.05.2007 16:34
Emeghara si Varga nu sunt jucatori de Steaua...

Daca e s-o luam asa, jumatate din lot n-are valoare de Steaua.

stelist_4_ever9021.05.2007 16:36

Vatca?! Acest portar e un fel de Carlos; il urmaresc dupa meciul din tur cand a aparat senzational cu noi, urmatorul meci a gafat. Acum cu Rapidul iar a comis-o. Sincer mi se pare Albut mult mai bun!

zloty21.05.2007 16:41

Decat Vatca, mai bine il promoveaza pe Lungu, cred ca ar fi cea mai buna solutie!

Matteo21.05.2007 16:48

N-avem cum sa-l aducem pe Basta, e prea scump pentru noi!

Dani200521.05.2007 17:12
Vatca?! Acest portar e un fel de Carlos; il urmaresc dupa meciul din tur cand a aparat senzational cu noi, urmatorul meci a gafat. Acum cu Rapidul iar a comis-o. Sincer mi se pare Albut mult mai bun!

Albut n-are nici el valoare de Steaua... Rapid, Otelul si inca 3, 4 meciuri n-a aparat nimic... stiu ca in meciul cu Rapid a luat un gol banal(cel cand si-a respns mingea in poarta cu toate ca era pe ea... sau sa fi vrut sa o respinga :twisted: asta nu mai stiu! :razz: )

c.ronaldo1721.05.2007 17:28

Care a vazut acum 2 ani Juve-Inter cand a gafat incredibil Buffon?

Care a vazut Croatia-Anglia, cand a gafat Robinson?

Care a vazut Barca-Liverpool, cand a gafat Valdes?

Care a vazut Dinamo-Unirea cand a gafat Lobont?

Care a vazut Rapid-Steaua cand a gafat Coman?

Care a vazut Man.Utd-Milan cand a gafat Dida?

Etc,.Etc. Voi ce portar propuneti?

AmuntBoy21.05.2007 17:29

Nu se stie cu Vatca!

Eu tin minte ca portarul Coman la Arges nu rupea gura targului, era mediocru (gen Vatca), deh, nu-l ajuta echipa si ati vazut cat a crescut.

Vatca are 25 ani si sper ca in 2 ani sa ajunga de nationala si cel putin ca si Coman.

@Edson la Steaua e gluma proasta, si o gluma proasta mai e si presa de la noi, care se face stim cu totii pe ce principii!

c.ronaldo1721.05.2007 17:32
Doar o parere(sau mai multe :D):

Portari: Martin Tudor sau promovat Lungu

Valeu, m-ati inebunit cu Lungu, zici ca-i Maradonna. Nu l-ati vazut in nici un meci si acum va dati mari scouteri pe forum.

Astristul21.05.2007 17:39

Sau Toma. Ala a jucat in primavara in amicale inainte de meciul cu FC Sevilla.

c.ronaldo1721.05.2007 17:48

Hai ma lasati-ma cu Toma si Lungu, ca ajungem in Liga 3 cu astia titulari. Voi ganditi inainteti sa scrieti?

v3n`0m21.05.2007 17:51

Eu cred ca trebuie adusi urmatorii: Vatca si pastrat Andrey, Rubiales, Basta, Herea, Badoi, Neaga si ne-am completa lotul destul de bine... nu ar strica nici Gurita, Szekely, Buga, Edson! :twisted:

Astristul21.05.2007 17:52
Hai ma lasati-ma cu Toma si Lungu, ca ajungem in Liga 3 cu astia titulari. Voi ganditi inainteti sa scrieti?

Stai mai ca glumeam si eu. :lol: Si asa il avem pe Cernea! :P

weeezer21.05.2007 17:55

Ne trebuie certitudini. Vatca nu este o certitudine. Becali se bate cu pumnii-n piept ca face si drege, dar ia jucatori de 500.000. Sau eventual pe moca. Din tara doar Dani Coman si Lobont sunt certitudini. Restul, promisiunile, nu trebuie sa ajunga la Steaua. Nu acum. Consider ca orice alt portar ajuns la Steaua, afara de Dani Coman sau Lobont, din tara ma refer, nu are nici o sansa la un loc de titular in fata lui Cornel Cernea. Si daca luam doar ca sa fie la numar... mai bine-l pastram pe Andrey.

Vatca, Albut si mai stiu eu care altii, hai sa fim seriosi, iar facem experimente cu portari ce incaseaza de la 40 in sus, pe sezon?

Si facea cineva o comparatie mai sus intre Coman si Vatca... desigur, Coman inainte sa ajunga la Rapid... pai inca de la Arges i se zicea Robocop, mai tineti minte? Pe Coman a vrut Gigi sa-l ia dupa un meci Arges - Steaua, dar a ajuns in Giulesti. A fost bataie pe el. Pe Vatca cine-l mai vrea afara de Steaua? De ce nu luam si noi un jucator pe care intr-adevar si-l doresc si alti "granzi"? Sunt curios sa vad ce va iesi cu Herea...

stelist_4_ever9021.05.2007 18:09
Eu cred ca trebuie adusi urmatorii: vatca si pastrat Andrey , Rubiales, basta , Herea , badoi, Neaga si neam completa lotu destul de bine nu ar strica nici Gurita , szekely, buga , edson :twisted:

Rubiales, Basta - ai urmarit vreun meci cu acesti doi jucatori vreodata?

Matteo21.05.2007 18:22

Nu cred c-a auzit nimeni de Rubiales asta, pe Basta il stiu din Cupa UEFA de acum 2 ani... e un jucator bun, poate cel mai bun de la Steaua Rosie si e si capitan!

cornisa5821.05.2007 19:24
Eu cred ca trebuie adusi urmatorii: Vatca si pastrat Andrey, Rubiales, Basta, Herea, Badoi, Neaga si ne-am completa lotul destul de bine... nu ar strica nici Gurita, Szekely, Buga, Edson!

Cel mai corect; asa sa fie. steagsahmic

cris22.05.2007 05:15

Dar cu Cernea ce se intampla pana la urma, pleaca?

zloty22.05.2007 06:30

Bai lasa-ma, ce noi nu putem sa crestem un portar mediocru sau bun? Trebuie sa luam toti portarii mediocri si slabi de la Otelul? Mai bine i se da o sansa lui Lungu!

sorin_77722.05.2007 09:50

Vad ca la Steaua se fac in continuare experimente cu portarii... Carlos, Andrey si urmeaza Vatca...

De ce nu luam si noi un portar bun care a dovedit Constanta in joc si care are o experienta bogata?... De ce nu il aducem pe Hamu inapoi?... De ce nu aducem un alt strain din spatiul ex-sovietic care are o statura impozanta si calitati de portar adevarat?... Steaua are nevoie de un jucator experimentat pe acest post, jucator care a dus greul in meciuri din cupe europene, cel putin Cupa UEFA... Chiar nu ne putem impune un standard?

vasilestelistul22.05.2007 10:26

Noua ne trebuie la echipa jucatori tineri, nu batrani care mai joaca cel mult 2,3 ani si se lasa de fotbal.In asa fel nu poti sa iti faci o echipa puternica pe viitor. Ne trebuie jucatori tineri si talentati ca Elton, Thereau si Ochirosii, nu batrani ca spaniolu lala. Si nu prea cred ca va veni la Steaua fundasul ala. Eu asa sper!

FORZA fularsteaua2

SPRE 24! fular-campionii

vasilestelistul22.05.2007 10:28

Daca ar veni la Steaua Neaga, Herea Szekely si Vatca, cred ca ne-am face o echipa destul de puternica... si sa ramana si Cernea.

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit. Moderatorii

redandblue22.05.2007 11:11

Mi-as dori foarte mult sa se intoarca Rica... va face un cuplu de temut cu Dica...

steaua_cristian22.05.2007 14:22
Vor fi schimbari masive, sper sa vina Neaga inapoi!

Dorinta ti s-a indeplinit.

Si la bine si la greu... stelist mereu!

cris22.05.2007 16:46

Chiar nu stie nimeni, nimic de Cernea?

Pleaca, ramane?

Pe Vatca eu nu prea am idee cum sa il caracterizez ca nu prea l-am urmarit, daca poate careva sa ma lamureasca si pe mine... Are fata de Steaua sau nu?

Mi-am amintit de portarul de la Vaslui, eu zic ca este destul de valoros si ar merita o echipa mai buna decat FC Vaslui .

Matteo23.05.2007 12:53

Daca vin Basta si D. Niculae, nu mai zic nimic rau de Berbecali in viata mea! :mrgreen:

«11617181920107»