Nu stiu de ce, dar cand urmaresc declaratiile lui Gigi B., imi vine in minte proverbul cu vulpea careia nu-i plac strigurii! De ce sa castigam noi campionatul cand este mai bine sa ne clasam pe locul doi? Vom juca mai multe meciuri in tururi preliminare si vom aditiona puncte la clasamentul de tara! Pai conform teoriei lui Becali, e mai bine sluga decat sa fii stapan si daca se poate sa alergi de unul singur si sa te clasezi pe locul doi ar fi supremul ideal! Nicio grija: la felul in care joaca echipa... avem tote sansele! Si asta nu pentru ca nu am avea jucatori talentati, doamne fereste, noi nu avem antrenor. Te uiti in ochii jucatorilor si nu se poate sa nu observi mirarea din privirea lor? Oli-orul a reusit sa-i ameteasca pe toti in asa fel incat nici unul nu mai stie ce joaca. Da este un mare a.....or acest Olisor pentru ca el face experimente in partide oficiale, nu asa ca alti necalificati pe la antrenamente sau amicale. Cu Jiul i-a introdus in teren pe Dica si Elton cu sarcini precise sa nu cumva sa colaboreze la vreun un-doi sau alte smecherii din astea fotbalistice ca se supara seful, de... adicatelea Chelsea de pipera, ce mai..! Elton saracul ajunsese si fundas stanga! Daca si Dicanul mai facea acelasi lucru pe partea dreapta, il propuneam pe Olisor la OSCARUL pentru fotbal, ce mai! Vedeti ce a fost pus sa faca in ultimul timp si Para? De toate, numai ce stie el cel mai bine nu. Sa vedeti in campionatul urmator linie de mijloc creativa cu O(fffff) Petre, F. Lovin si G Coman. Sa vedeti spectacol! Sa vedeti ce mai realizari deosebite o sa avem in meciuirile amicale cu formatii de top cum ar fi: FC Stana, FC Luminatorul, FC Crestinul, FC Oitza si alte cateva echipe serioase din aceeasi categorie cu care inca se mai discuta... Din pacate, echipele din Europa ne iau serios in seama si astea cand te prind iti umplu sacul! De transferuri, ce sa zic? Traiasca Cupa UEFA ca de CL slabe sperante. Sa dea D-zeu sa ma insel, dar cand Olisorul este confirmat in functie pe inca trei ani as fi fericit si cu unul din primele 10 locuri, ca doar perseveram si avansam conform teoriei Jiji, teorie care este pe cale sa revolutioneze ordinea mondiala! Pai nu prezicea Nostradamus ca se va naste pe aceste meleaguri un mare conducator?
Cand ti-ai pierdut onoarea, nici sinuciderea nu te poate reabilita!