De acord cu c.ronaldo17, Steaua a jucat bine in acele meciuri, in care suporterii nu au pus presiune pe jucatori. Noi vrem performantze dar cei care merg pe stadion sa sustzina echipa incep sa huiduie jucatorii, lucru intalnit doar la echipe care nu au rezultatele Stelei.
Mijlocașul Sportului va ajunge în Ghencea la varã, la schimb cu fundașul dreapta, plus o sumã de bani
Campionatul nu s-a terminat pentru Steaua, însã campania de transferuri în privința întãririi lotului pentru sezonul viitor a început în forțã. Dupã ce Becali a dezvãluit cã Dolha, Vîtcã, Szekely și Gabi Paraschiv sînt primii pe lista sa, un alt jucãtor e ca și acontat de roș-albaștri. Este vorba despre Tiberiu Bãlan, de la Sportul Studențesc, echipã care ocupã locul 9 în Seria I a Ligii a 2-a.
Bãlan va veni la Steaua la finalul sezonului, conducerea din Ghencea urmînd sã-l ofere la schimb pe Stelian Stancu, cumpãrat tot din Regie, în urmã cu 9 luni. În plus, Gigi Becali va plãti și o sumã de bani, în jur de 300.000 de euro. Bãlan e unul dintre favoriții lui Hagi, cel care este tot mai aproape de a prelua funcția de antrenor principal la Steaua.
Fotbalistul din Regie evolueazã ca mijlocaș central, însã a fost folosit și pe cele douã benzi la centrul terenului, dar și ca al doilea atacant, la fel cum joacã Dicã. El a mai fost aproape de un transfer în Ghencea în urmã cu doi ani și jumãtate, cînd Zenga l-a dorit în lot, însã pretențiile exagerate ale patronului Sportului, Vasile ªiman, au blocat tranzacția.
Un transfer la Steaua l-aș vedea ca pe un nou început în cariera mea. Mi-ar da o nouã motivație și probabil cã și randamentul meu va fi mult peste cel de acum"
Tibi Bãlan
Tibi Bãlan
- are 26 de ani
- a debutat în Divizia A în februarie 1998: FC Național - U Cluj 1-0
- a jucat în Liga I la U Cluj, Gaz Metan, Rapid și Sportul
- are 106 meciuri și 21 de goluri în Liga I
- are 6 selecții în echipa naționalã
Sursa : GSP
Ce credetzi e posibil sa se faca aceasta mutare?