FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«11920212223107»
martanu27.05.2007 23:01

JJ este chiar cretin daca il da pe Cristocea. Ciobanul asta prost ar trebui arestat. Adica da la javre milioane, dar pentru un jucator de-al nostru nu are bani sa-i maresca contractul. Mai mult Cristocea este unul dintre putinii jucatori tehnici... mai da-l dracului de ciumete.

Bogdan4Steaua27.05.2007 23:37

Duetul "de aur" Becali-Olaroiu a decis ca Vasilica e prea tehnic pentru Steaua si in consecinta trebuie sa ne paraseasca. Dupa Elton urmeaza Cristocea. Bostina e si el pe picior de plecare(nu ca nu l-as considera uneori un indolent, dar "stie cu mingea"). Dica va fi mai mult ca sigur vandut in iarna sau chiar mai repede. Vom deveni o echipa de luptatori, de Lovini, Comani si Banei, asa cum ii place Principelui.

Tactica e simpla: se bubuie mingile in fata de catre fundasi direct spre atacanti, sperand ca acestia sa rezolve ceva intre 3-4 adversari. Veti intreba: dar mijlocul? Ei bine, mijlocul are un singur rol: sa dubleze apararea. Din cand in cand, mingea va ajunge la Banel, iar in cazul in care acestuia ii reuseste preluarea, va alerga cu ea direct in aut. Ocazional, mai gasim unul care sa cerseasca un penalty, sau reusim un gol din faza fixa. Ce simplu e fotbalul...

strezahuzum28.05.2007 06:07

Bogdane, comentezi cumva tactica marelui nostru antrenor?

Ciocu' mic, mai hahalera, ca habar n-ai tu de fotbal! Dupa ce vom arunca peste bord petardele Elton, Thereau, Croitoru, Bostina si Cristocea, sa vezi tu ce eficient o sa joace Steaua in formula de vis a lui nea Turcalooiu:

Popa - Coman (jucator foarte bun si eficient :D ) - Ghionea - Goian - Petre Marin (Olah, daca il ajuta Dumnezeu pe nea Oli) - Radoi (Lovin, aka "Lampard din Ghencea") - Ov.Petre (aka "Bentita la maxx") - Paraschiv - Banelinho (aka fulgerul din Faurei, spaima adversarilor si a lui Cernea) - Dica - Iacob (eventual Gurita, ca si asta e razboinic). Sunt sigur ca vom reusi sa bubuim mingea in careul advers de minim 20 de ori pe meci, plus ca vom avea o defensiva beton!!! Si cine stie, poate o data la 3-4 meciuri, vom ajunge chiar sa dam si gol. Iar pe adversari o sa-i rezolve extrema noastra din afara terenului si a normalului, razboinicul si sfantul din Pipera, Becali, alergand cu Maybachul si sacosa cu bani dupa adversarii contracandidatelor la locurile 3-4.

El Nino_928.05.2007 06:28

Cristocea nu este pe lista... Jiji a spus ca doar 4 jucatori(care pleaca) + Cristocea (pentru. ca i-a marit doar cu 20 de mii salariul, fata de Banel si Badea carora de la 60 de mii le-a facut 120 si 150 de mii) au plecat suparati, nu ca este Cristocea pe lista... eu asta am inteles!

c.ronaldo1728.05.2007 11:39

Coman, Elton, Stancu si Saban sunt cei 4.

AmuntBoy28.05.2007 12:01

Sunt 4 romani!

Strainii sunt sigur pe lista!

In total vreo 8!

Mai cumpara vreo 4, plus 2-3 juniori gen Bicfalvi si gata... vom avea un lot mai subtire ca anul asta!

Este destul de jenant ca ciobanoidul sa faca transferurile!

Trebuie sa ne rugam sa nu dea nimeni 500.000 pe Elton ca sa poata sa ramana, la fel si pe Thereau!

adalisima28.05.2007 13:41

Teusan il urmeaza pe Bicfalvi la Steaua

Valeriu Argaseala a ajuns la un acord cu oficialii clubului Jiul si pentru transferul fundasului Fabian Teusan, dupa ce Eric Bicfalvi a fost deja acontat de gruparea bucuresteana.

Fundasul stanga in varsta de 19 ani va semna un contract cu Steaua pe cinci ani, la fel ca Bicfalvi.

Desi Ioan Sdrobis (n.r. managerul general al Jiului) a declarat ca nu il va lasa pe acesta sa se transfere la Jiul, se pare ca fotbalistul va semna la revenirea din Elvetia contractul de joc, odata cu Eric Bicfalvi.

In acest moment, Fabian Teusan si Eric Bicfalvi se afla in Elvetia, fiind componenti ai lotului national U 19, care participa acolo la un turneu de calificare la Campionatul European din 2009.

Onlinesport

Ce parere aveti? :?: steaua_ro

weeezer28.05.2007 13:56

Sincer, doi jucatori am remarcat din echipa Jiului cand au jucat cu noi. Bicfalvi si Teusan. Sper doar sa fie primiti cum se cuvine la prima echipa, si sa li se dea sanse. Sa nu-i tina pe tusa pana la 22 de ani.

Bogdan4Steaua28.05.2007 14:01
Trebuie sa ne rugam sa nu dea nimeni 500.000 pe Elton ca sa poata sa ramana, la fel si pe Thereau!

CFR Cluj pare dispusa sa plateasca 500.000 euro pentru Elton.

stardey28.05.2007 14:06
Sincer nu m-a convins. Parca Petrica e mai bun ca el.

Salutare stelistilor! Poate sa-mi spuna si mie cineva ce s-a mai auzit de Neaga? Vine sau nu?

weeezer28.05.2007 14:11

Pai in Gsp zice(fara a se da dovezi video sau declaratii cu ghilimele) ca "Becali nu mai pare incantat sa plateasca cei 800.000". Era de asteptat oarecum. Totusi speram(cred ca imi permit sa vorbesc in numele stelistilor, despre asta) ca Rica sa ajunga in Ghencea.

IONUTZ-CIPRIAN28.05.2007 14:46

Faza cu Neaga a fost apa de ploaie, eram sigur ca nu o sa faca nimic, insa poate ma insel. Au fost adusi 2 jucatori destul de tineri, din ceea ce vad pe aici, insa nu au experienta de CL, Gurita cred ca este cam ofilit, deci pot sa spun ca pentru CL nu am facut achizitii deloc! Bine ca si-a luat avion, numai din asta nu aveam la club!

Raul198828.05.2007 15:16

Bine ca se mai aude si ceva pozitiv la Steaua!

Eu ma bucur ca Steaua (Becali) i-a cumparat pe Bicfavi si pe Teusan findca ei joaca pe posturile unde ne lipsesc jucatori... ei sunt buni pentru campionat, dar pentru Champions League ne trebuie jucatori cu mai multa experienta!

Sper ca o sa-l cumparam pe Neaga si sa vina Contra la noi! steagsimplu

Alexandru9128.05.2007 16:59

NU cred si SPER ca sa nu dea nimeni 3 milioane de euro pe Cyril si 500 de mii de euro sau cat o vrea Nea Ciobanash pe Elton. Din cate am intzeles CFR si Dinamo nu il vor pe Elton. Doar Unirea sa faca o oferta pentru el datorita veniri lui MM Stoica la Urziceni. Sper ca Rica Neaga sa vina la Steaua. In Coreea a jucat bine, juca pentru cea mai buna echipa din Coreea de Sud si inscria destul de des.Guritza ar putea fi o solutzie pentru campionat, pentru a odihni o parte din jucatori dupa/pentru meciuri de Champions League. Despre ceilaltzi doi jucatori transferatzi, Bicfalvi si Teusan nu am ce spunce ca nu i-am vazut jucand.

Tot SPER ca Gigi Becali sa nu ii vanda decat pe Stancu,Coman,Saban si Andrey( chiar daca acu imi dau seama ca ar trebui sa i se acorde nishte shanse in partide amicale, si mai multa incredere decat pana acum). Badoi ar fi o solutzie pentru apararea Stelei ( in cazul in care chiar doreshte sa joace pentru Steaua) sau Contra ( la fel ca la Badoi ). Chiar daca sunt batrani macar am avea o mai mare sigurantza, iar Banel s-ar putea concentra pe faza de atac.

Totushi am vazut ca Oli are cateva zvacniri de impotrivire fatza de Becali, si-a exprimat public dorintza de pastrare a lui Elton,Cyril si spre surprinderea mea si a lui Saban. In privintza lui Saban am dubii dar daca Oli crede ca poate sa joace la nivelul ashteptat de totzi atunci nu am nimic impotriva pastrarii lui.

Danny28.05.2007 17:05

Ba ce atacanti planuieste Steaua sa ia ...... pai Gurita o fii el bun ... da nu e si nici nu va fii mai bun decat Thereau sau Elton . Neaga la fal , o fii fort el bun ininte , da acum sa ramolit omu de la atata mancare chinezeasca :| . oricum sper ca anul asta sa ajnugem mai departe in CL , mult mai departe .

weeezer28.05.2007 17:14
Totushi am vazut ca Oli are cateva zvacniri de impotrivire fatza de Becali, si-a exprimat public dorintza de pastrare a lui Elton,Cyril si spre surprinderea mea si a lui Saban.

Fii convins ca Olaroiu face multe declaratii de ochii lumii... prea l-au luat suporterii in colimator, incearca si el sa se puna bine... Stie ca pana la urma tot Becali are ultimul cuvant, astfel ca oricand va fi acoperit cu "eu am vrut sa-i pastram, dar nu s-a putut, n-a depins de mine", si cu asta basta, s-a scos.

c.ronaldo1728.05.2007 17:41
Vali Badoi la Steaua!
Matteo28.05.2007 17:47

numai tinerei dastia luam, Gurita 34 ani, badoi 32 ani...

vlad7528.05.2007 17:50

Cred ca mi se poate spune Gica-Contra sau pesimist,dar din pacate Neaga nu va ajunge la Steaua.De fapt niciun nume mai de Doamne ajuta.Hai sa nu mai visam la Neaga,Torje,varfuri super sau jucatori adevarati pentru Liga Campionilor pentru ca nu mai pupam Liga anul acesta.Facem prinsoare??..Noi am jucat ca niste petarde meciurile din Liga(mai putin ce de la Kiev) si vrem iar in Liga??.In primul rand ca li se vor pune un nod in gat mai emotionatilor Paraschiv,Nicolita.Radoi ,razboinicul lui Gigi, va primi sigur rosu in primul meci preliminar.

Cat de dobitoc este Principele!Crede ca merge sa aranjeze calificarea in Liga cu o sacosa de bani sau cu fularul vreunei echipe la gat!Nu trebuie sa va suparati daca Steaua rateaza obiective peste obiective.Aceasta echipa nu mai este Steaua noastra ,este clubul unui idiot pe nume George Becali.

Asa ca nu fiti tristi.Intorceti-va capul si spre nationala noastra.Nationala inca nu este a lui Becali.Este echipa noastra!

Danny28.05.2007 17:50
numai tinerei dastia luam, Gurita 34 ani, badoi 32 ani...

Cum ma ca astia mai batrani sunt buni ... bine nu chiar asa de batrani :D 28 32 ...... au experienta de joc , nu ati vazut ca asa are AC Milan , decat kaka are sub 30 de ani restu sunt deia care nu iati vrea voi la Steaua

c.ronaldo1728.05.2007 17:55
Noi am jucat ca niste petarde meciurile din Liga(mai putin ce de la Kiev)

Iti recomand Lyon-Steaua, Real-Steaua. Poate erai la servici si nu puteai sa vezi meciul.

zipper28.05.2007 18:06

Cica Badoi a semnat pe 3 ani cu Steaua! Sa fie oare adevarat? Oricum asta chiar mi se pare un transfer reusit.

steagcruce2

vlad7528.05.2007 18:08
Iti recomand Lyon-Steaua, Real-Steaua. Poate erai la servici si nu puteai sa vezi meciul.

Ronaldo 2 meciuri fara miza pentru Real si Lyon.

Adevarata fata a Stelei din jurul celor 2 meciuri era cea din campionat cand nu mai reusea sa bata pe nimeni.Sau poate erai tu la serviciu atunci??

Cica Badoi a semnat cu Steaua.

sursa:www.sport.ro

Alexandru9128.05.2007 18:10

De acord cu c.ronaldo17, Steaua a jucat bine in acele meciuri, in care suporterii nu au pus presiune pe jucatori. Noi vrem performantze dar cei care merg pe stadion sa sustzina echipa incep sa huiduie jucatorii, lucru intalnit doar la echipe care nu au rezultatele Stelei.

Mijlocașul Sportului va ajunge în Ghencea la varã, la schimb cu fundașul dreapta, plus o sumã de bani

Campionatul nu s-a terminat pentru Steaua, însã campania de transferuri în privința întãririi lotului pentru sezonul viitor a început în forțã. Dupã ce Becali a dezvãluit cã Dolha, Vîtcã, Szekely și Gabi Paraschiv sînt primii pe lista sa, un alt jucãtor e ca și acontat de roș-albaștri. Este vorba despre Tiberiu Bãlan, de la Sportul Studențesc, echipã care ocupã locul 9 în Seria I a Ligii a 2-a.

Bãlan va veni la Steaua la finalul sezonului, conducerea din Ghencea urmînd sã-l ofere la schimb pe Stelian Stancu, cumpãrat tot din Regie, în urmã cu 9 luni. În plus, Gigi Becali va plãti și o sumã de bani, în jur de 300.000 de euro. Bãlan e unul dintre favoriții lui Hagi, cel care este tot mai aproape de a prelua funcția de antrenor principal la Steaua.

Fotbalistul din Regie evolueazã ca mijlocaș central, însã a fost folosit și pe cele douã benzi la centrul terenului, dar și ca al doilea atacant, la fel cum joacã Dicã. El a mai fost aproape de un transfer în Ghencea în urmã cu doi ani și jumãtate, cînd Zenga l-a dorit în lot, însã pretențiile exagerate ale patronului Sportului, Vasile ªiman, au blocat tranzacția.

Un transfer la Steaua l-aș vedea ca pe un nou început în cariera mea. Mi-ar da o nouã motivație și probabil cã și randamentul meu va fi mult peste cel de acum"

Tibi Bãlan

Tibi Bãlan

- are 26 de ani

- a debutat în Divizia A în februarie 1998: FC Național - U Cluj 1-0

- a jucat în Liga I la U Cluj, Gaz Metan, Rapid și Sportul

- are 106 meciuri și 21 de goluri în Liga I

- are 6 selecții în echipa naționalã

Sursa : GSP

Ce credetzi e posibil sa se faca aceasta mutare?

Matteo28.05.2007 18:13

unde ai gasit asta ca eu n-am vazut in gsp

«11920212223107»